چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط Jamshidyar پست شده است View Post
    سلام بر همه دوستان بخصوص جعفر عزیز
    جعفرجان از غپینو هم بگو
    سلام ...دوست من یادته چقدر رو غپینو حرف زدن ..حد ضرر ما 145 بود..ولی گفتم روند صعودی با کسی تعارف نداره میره بالا حالا شاید این رشد چند وقتی عقب بیفته ولی میره بالا این رو شک نکن...روند نوزلی هم همینطور هم هرقدر سهم مثبت بخوره اخر سر با مخ میاد پایین .....

با روند همراه باشید ودوست وبا روند نجنگید ....غپینو یک کلام روسفیدمون کرد وبا زهم یاوه گویان رو ضایع کرد...مبارک دوستان باشه ...........

نظر

• eiman
      عضو عادی
      • Jan 2011
      • 144

سلام پرریسک جان
      خرید وملت رو روی 626 ریال چطور میبینید؟
      ممنون

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط eiman پست شده است View Post
        سلام پرریسک جان
        خرید وملت رو روی 626 ریال چطور میبینید؟
        ممنون
        سلام..
        بنیادی در مورد این سهم اشنایی ندارم ..فقط تکنیکالی خرید کردم ...
        فروش در این قیمت امروز اشتباه محض است...به نظر من این سهم از همین قیمت بر می گرده ..امروز می توندی بخرید با حد ضرر 5 درصد ....اگر دیدی کوتاه مدت دارید ..وگرنه سهم در تمامی در تایم ها روزانه ماهانه هفتکی وارد یک روند صعودی پرقدرت شده ولی خوب حد ضرر باید گذاشت ..
        خرید در منفی امروز به نظرم خوبه ...

نظر

• سکه شانس
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 1362

پرریسک عزیز سلام.
          .................
          .....روند شمواد .....را چگونه ارزیابی می کنید؟

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
            پرریسک عزیز سلام.
            .................
            .....روند شمواد .....را چگونه ارزیابی می کنید؟
            با سلام..
            دو روزه دیتا ندارم...
            ولی روند رو صعودی می بینم وهدف رو 150 وحتی 200...
            شاید اینم مثل این وبیمه غپینو وپترو وکلی سهام دیگر کمی به زمان نیاز داره تا بره بالا...
            بکام هم که از 170 گفته شده رو 188 صف شد...

نظر

• +زنده رود +
              عضو جدید
              • Mar 2012
              • 9

جعفر خان خرید ونفت را چطور میدونید؟
              @};-آرام باش، توکل کن، تفکرکن، آستین ها را بالا بزن، آنگاه دستان خداوند را می بینی زودتر از تو، دست بکارشده است.@};-

نظر

• سکه شانس
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 1362

در اصل توسط پرریسک1 پست شده است View Post
                با سلام..
                دو روزه دیتا ندارم...
                ولی روند رو صعودی می بینم وهدف رو 150 وحتی 200...
                شاید اینم مثل این وبیمه غپینو وپترو وکلی سهام دیگر کمی به زمان نیاز داره تا بره بالا...
                بکام هم که از 170 گفته شده رو 188 صف شد...
                گفتن متشكرم، ساده يا پيچيده با ايميل يا با پست معمولي همواره مؤثر است. تنها زماني عمل ميكند كه از ته دل قدردان باشيد. ويليام آرودا يك مشاور شغلي در نيويورك ميگويد:” تشكر كردن نياز به صداقت و قدرت دارد.

نظر

• آواچی
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 337

سلام به پرریسک عزیز از طریق یکی از دوستان شنیدم اینجایی،خیلی خوشحالم،ایشاا... همیشه سلامت و پایدار باشی..:x

نظر

• سکه شانس
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 1362

پس از هفته ها باز این گروه قند بود که نبض هیجان بازار را در دست گرفت و با خرید صف های فروش و صعود نمادهای ثابت خراسان و هگمتان تا درصد مثبت، شگفتی ساز بازار امروز شد. اقبال به این صنعت در حالی است که باز هم از تعداد صف های خرید کاسته شده و بازار متعادل تر و کم هیجان تر از روز کاری گذشته است.

صف خرید فرآوری مواد معدنی نیز مورد عرضه قرار گرفت و حال تنها دو نماد آلومینیوم ایران و پتروشیمی شیراز هستند که صف تقاضا جدی دارند. گروه پتروشیمی با روند مثبت اکثر نمادهای خود روبرو است که تلاش گسترش نفت و گاز پارسیان برای صعود تا صدر جدول یک بار شکست خورده اما نماد کماکان به صدر جدول نزدیک است. دیگر صنایع همانند پیمانکاری، بانک، خودرو و فلزات با روند نسبتا منفی نمادهای خود مواجهند.

در پیش گرفتن سیاست «انتظار» محتمل ترین گزینه پیش رو فعالان بازار در بازار امروز است. 4 روز تعطیل مهمترین علت این مسئله است. اما با وجود احتمال ضعف تقاضا در بازار امروز، می توان به هفته آینده بازار سهام امید زیادی بست که به نظر می رسد باز هم محل روند صعودی و خریدهای گسترده خواهد بود.

دسته خبر: بازار سرمایه

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 1683

سلام و تبریک دوباره سال نو

بکام 162 بعد بازگشایی برداشتم. همچنان میتازه
                      وملت 60 تومنی من 72 رو خواهد دید. تارگتهای بالاتری هم توش دیدم که بعد شکست 72 میگم
                      قبل عید منتظر گره قشکر بودم که نرفت. جالبه امروز هم نرفت:-? عین پارتی بازیه . نفوذ جعفرآقا در نوع خودش جالبه:d
                      امروز با گره رفتن برخی قندیها ، پله اول قنیشا -4 برداشتم
                      اگر روند نزولی مستدام بود که میشه خارج شد . اگر روند برگشت ، پله بعدی رو برمیدارم
                      فاراک رو فروختم . مقاومت 180 رو نتونسته رد بکنه. با اومدن صدرا فشار فروش فاراک هم بیشتر میشه . بعد شکست مقاومت 180 خریدنی میشه. البته مطمئنم میان مدت جواب میده
                      با غدیر هم همچنان میمانم.

امروز وصندوق هم برداشتم.
                      کف دوقلو رو با شکست سطح 326 و مقاومت 329 و فیبوی 61% رو هم شکسته. تارگت پترن 355 هست که سقف کانال و ترندلاین نزولی سهم هست . اگر سهم بتونه مقاومت 255 رو هم بشکنه ، دستیابی به سطح 280 میسر میشه
                      آخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2012/03/28, 11:19.

نظر

• محمد ساده
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 934

سلام پر دوستان و جناب جعفر خان عزیز...(البته به تازگی با شما آشنا شدم و از دوستی تعریف شمارو شنیدم) من امروز ار وبیمه با سود مناسب خارج شدم(به علت خرید سنگین زاگرس)...بقیه سود نوش جان خریدار...از شما و همراهی با شما خرسندم...موفق باشید.شاید وقت کردم و در مجمع وملت شرکت کردم...اگر شماهم حضور داشتین خوشحال میشم زیارتتون کنم...

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط +زنده رود + پست شده است View Post
                          جعفر خان خرید ونفت را چطور میدونید؟
                          با سلام ..بنیادی ونفت خبر ندارم..
                          تکنیکالی سهم با حد ضرر 119 خوبه برا خرید ..مقاومت 138 بشکنه اهداف خوبی در سر داره ..

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط mohsen m پست شده است View Post
                            سلام و تبریک دوباره سال نو

بکام 162 بعد بازگشایی برداشتم. همچنان میتازه
                            وملت 60 تومنی من 72 رو خواهد دید. تارگتهای بالاتری هم توش دیدم که بعد شکست 72 میگم
                            قبل عید منتظر گره قشکر بودم که نرفت. جالبه امروز هم نرفت:-? عین پارتی بازیه . نفوذ جعفرآقا در نوع خودش جالبه:d
                            امروز با گره رفتن برخی قندیها ، پله اول قنیشا -4 برداشتم
                            اگر روند نزولی مستدام بود که میشه خارج شد . اگر روند برگشت ، پله بعدی رو برمیدارم
                            فاراک رو فروختم . مقاومت 180 رو نتونسته رد بکنه. با اومدن صدرا فشار فروش فاراک هم بیشتر میشه . بعد شکست مقاومت 180 خریدنی میشه. البته مطمئنم میان مدت جواب میده
                            با غدیر هم همچنان میمانم.

امروز وصندوق هم برداشتم.
                            کف دوقلو رو با شکست سطح 326 و مقاومت 329 و فیبوی 61% رو هم شکسته. تارگت پترن 355 هست که سقف کانال و ترندلاین نزولی سهم هست . اگر سهم بتونه مقاومت 255 رو هم بشکنه ، دستیابی به سطح 280 میسر میشه
                            با سلام...قشکر لیدر قندیهاست
                            ...در این مورد شک نکنید ...فعلا تا اینجا کمترین افت رو داشته این قشکر کافیه قندیها مثبت بشن سه سوته جمع میشه....ولی خوب قشکر هم جمع نشه بقیه قندیها جایی نمیرن..
                            در ضمن بازار واکثر سهام وارد روند صعودی میشن مخصوصا سهام لیدر...پارسان ترکوند ..اونی که رو 625 فروختی بورس رو ببوس بزار کنار ....

کم کم نوبت اکثر گروهها میرسه برا صعود از خودرویی بگیر تا بانکیها ..فقط کمی صبر لازمه ....وصندوق هم عالی بود بالای 220 روند صعودی شده بود ...سهام خوب بخرید واز این بازار حالشو ببرید ..

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
                              سلام پر دوستان و جناب جعفر خان عزیز...(البته به تازگی با شما آشنا شدم و از دوستی تعریف شمارو شنیدم) من امروز ار وبیمه با سود مناسب خارج شدم(به علت خرید سنگین زاگرس)...بقیه سود نوش جان خریدار...از شما و همراهی با شما خرسندم...موفق باشید.شاید وقت کردم و در مجمع وملت شرکت کردم...اگر شماهم حضور داشتین خوشحال میشم زیارتتون کنم...
                              با سلام...ما مطالب شما رو در بورکس دنبال می کردیم .....
                              گروه پترو که فعلا می تازن ...
                              در مورد مجمع هم امکان حضور ندارم ...امیدوارم خبرهای خوبی از مجمع برامون بیارید اگر حضور داشتید ...

نظر

• +زنده رود +
                                عضو جدید
                                • Mar 2012
                                • 9

در اصل توسط پرریسک1 پست شده است View Post
                                با سلام ..بنیادی ونفت خبر ندارم..
                                تکنیکالی سهم با حد ضرر 119 خوبه برا خرید ..مقاومت 138 بشکنه اهداف خوبی در سر داره ..
                                جعفر خان من همیشه توی سایت همسایه به تاپیکت سر میزدم و خوشحالم که اینجا میبینمت و همیشه بهره بردم ازت
                                کاش میشد یه کم در خصوص روش تحلیلت برامون مینوشتید
                                مثلا" همین ونفت را یه کم بیشتر توضیح میدادید که بعد از یه مدتی با درسهایی که ازتون میگرفتیم چند تا پرریسک با شماره های 2و3و4و.... تو سایت داشته باشیم
                                بازم از همه محبتهای شما استاد گرامی ممنونم:x
                                @};-آرام باش، توکل کن، تفکرکن، آستین ها را بالا بزن، آنگاه دستان خداوند را می بینی زودتر از تو، دست بکارشده است.@};-

نظر

در حال کار...
                                X