هرچی وملت میگذارند توی صف ، همه جمع میشه !!!
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
[SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]
-
دوباره صف فروش وملت جمع شد . فکر کنم 10 بار صف فروش و جمع کردن دوستان . ما که خریدیم از صف فروش .
نظر
-
قیمت جهانی طلا 1733رو با هدف 1760 و 1800شکست.فلزات پایه رو هم با خودش به سمت بالا حرکت میده......سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
-
در اصل توسط saeedte پست شده است View Postدم شیریز گرم انصافا سهم با شخصیتیه
خیلی شیک و مجلسی رنج زد و صف شد
امیدوارم هفته بعد با روزی +۳ حجم نخوره و بعد از ۱۵٪ رشد یه گره ۱۲٪ هم مهمونمون کنه که این چند روز حجم نخوردنش جبران شه
نظر
-
در اصل توسط personable پست شده است View Postسلام جناب پرریسک نظرتون در مورد پلی اکریل چیه؟
نظری ندارم//
شفارس خوبه به شرط اینکه شدوص جمع بشه وگرنه کم میاره فعلا ...ولی همچنان به سود بالای 120 شفارس معتقد هستم وبا پی برای 4 هدف سهم میشه 480 تومن ..
به نظرم با جمع شدن شدوص دوباره اینها رالی رو اغاز کنند برا شدوص هم برا امسال انتظار سود 100 دارم وبرا سال بعد بالای 120 ...
نظر
-
در اصل توسط shahmir پست شده است View Postجعفر آقا
با توجه به معاملات امروز فاذر و حفاري نظرت رو در مورد اين دو بفرماييد. بنظر شما امروز و شايد فردا پولبك باشه براي ادامه روند صعود؟
قبل این قیمتها برگردن همچنان صعودی هستن وفقط فقط فقط تکنیکالی ..چون شرایط تحریم همچنان پابرجاست وتا وقتی سکه زیر 900 نرفته به سازش وتوافق اعتقاد ندارم ..
نظر
-
در اصل توسط کدبان باستان پست شده است View Postجعفر جان روز بخیر
دیتای وملت رو نگاهی میندازید ؟ مقاومت پیش رو رو رد میکنه یا اینکه بهتره سبک کنیم و پایین تر خرید کنیم ؟
از راهنمایی شما سپاسگزارم
در مورد سبک کردن روی 58 باید سبک می کردی نه اینجا ...
باید دید چی میشه ..
نظر
-
در اصل توسط atashgah پست شده است View Postسلام.. پر ریسک جان حد ضرر در کرمانشا و ذوب و فاسمین فعال شده به نظرتون امروز خارج شیم یا باز هم صبر کنیم؟
فاسمین کوتاه مدتی حد ضرر 667 بود که قبل ها فعال شده بود وحد ضرر دوم میان مدتی 640 هست اینم بشکنه حد ضرر دوم فعال میشه وسهم میره برا 590 تا 600..
ذوب هم حد ضرر 280 بود که امروز فعال شد وسهم فعلا تا 260 خواهد رفت اونم بشکنه میره برا 240 ..
نظر
-
در اصل توسط ائلشن پست شده است View Postسلام پرریسک عزیز
نظرتون در مورد وساپا و ولساپا چیست؟
ممنون
وساپا بالای 112 بیاد بای دتیا امرزو تا بالای 120 میتونه صعود کنه تکنیکالی فقط..
ولساپا هم بالای 164 بتونه بیاد وتثبیت بشه تا بالیا 180 جای رشد داره ..روند هر دو بالای قیمتهای گفته شده صعود میشه ..فقط تکنیکالی..
نظر
نظر