چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ron
    عضو عادی
    • Aug 2012
    • 243

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    برا بار چندم از گروه پترو کرمانشاه ابادان ومارون پیشنهاد میشه ..

در ضمن مارون اومد در صدر لیست خرید گروه پترو با هدف بالای 2500 وحتی 3000..کاملا بنیادی...
    عزیز اطاعت امر میشه فردا شدید تو کار مارونیم کرماشا که فولیم یکی پیدا کن به اندازه شما خیر بقیه رو هم بخواد اگر امروز هم مردد بودیم بیشتر واسه وغدیر بود با خودمون کلنجار میرفتیم بریم مجمع یا نه
    [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• امید 110
      عضو عادی
      • Jul 2012
      • 102

با اجازه جناب پرریسک در مورد کرمانشا مطلبی عنوان کنم :
      البته گفتنی ها را جناب پریسک گفته اند در تایید حرف های سید عزیز باید عنوان کنم که :
      تکنيکال سهم چون ديتاي زيادي ندارد نميشه دقيق اظهار نظر کرد . ولي انديکاتور rsi روند نزولي را شکسته و از منظر باند بويلينگر به علت نزديکي باندهاي بويلينگر امکان تغيير شارپي سهم بسيار محتمل است . انتظار حرکت شارپي دارم براي سهم . شايد روزهاي آخر خريد راحت سهم ميباشد .......

نظر

• سعید پور احمدی
        عضو فعال
        • Sep 2011
        • 1339

بچه ها داشتم چارت ها رو نگاه میکردم تو پیمانکاری ها مپنا هنوز جا داره تا بیفته تو روند صعودی ولی فاذر جالب شده خورده 236 که 61.8فیبو تو دیتای من بود که البته دستی هم وارد کرده بودم و اینجا شکسته شده که شاید تا 223 افت کنه ولی جالب اونجاست که اگه برگرده و236 وبشکنه 254 و 300میتونه راحت بره....
        سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• bolinger
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 459

سلام جعفر جان وملت به 491 رسیده آیا وارد فاز نزولی شده( به نظر میاد 491 نقطه حمایتی سهم باشه)؟
          آیا مارون چند روزه قادر به شکستن مقاومت 1970 خوهد شد. در گزارش شش ماهه موجودی نقد شرکت چرا اینقدر افزایش پیدا کرده؟
          به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
          چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟

نظر

• تکنیکالیست
            عضو فعال
            • May 2012
            • 1101

کفرا را زیره نظر بگیرید

دارن سهم رو خوب جمع میکنن. سهمی با حجم مبنا پایین و مساعد برای رشد;)
            ......

نظر

• bari
              عضو عادی
              • Jan 2012
              • 193

پرریسک عزیز منتظر صف خرید میلیونی شدوص طی معاملات فردا باشید;)

نظر

• ".احسان."
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2676

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                با سلام وعرض ارادت ..

بابک جان به گزارش نگهی کردم چیز خاصی ندیدم مگر اینکه خبر خاصی توش باشه ..نمی دانم پروژه ای طرحی وچیزی...

وگرنه شرکت 45 اول سال سود گفته اونم تازه تعدیل منفی داده کرده 43 .

اونم سه ماهه اول باز خوب کار کرده بود 17 پوشش داده ولی 6 ماهه وسه ماهه دوم فقط 6 تومن پوشش داده ودر 6 ماهه 23 تومن از 43 رو پوشش داده ..

سهم با سود 43 وقیمت بالای 300 تومن ..اونم دلیلی برا سوداوری واحتمال تعدیل در گزارشها بعد من ندیدم تا این قیمت بالای 300 برام قبال توجیه باشه ..

من ارزش خرید نمی بینم این سهم ...البته این نظر منه وممکنه اشتباه باشه ..تکینکالی هم نمیشه نظر خاصی داد..
                پرريسك جان شما هم بزنين تو سر اين سهم ما.....;):)
                سهم زغالي ديگه....
                آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• saeedte
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 478

در اصل توسط bari پست شده است View Post
                  پرریسک عزیز منتظر صف خرید میلیونی شدوص طی معاملات فردا باشید;)
                  باری جان خبری داری؟;)

نظر

• kiana
                    عضو عادی
                    • Nov 2012
                    • 93

دوستان سلام:درموردمعاملات امروز شدوص ، کل فروش امروز یک میلیون وهفتصدو هفتادونه هزاروهفتصدوشصت عددش مربوط به فروش دو شرکت حقوقی بود (1 میلیون سرمایه گذاری بانک مسکن )(779760 عددصباتامین) فقط 84 هزارتاش حقیقی بودن.اینو میگن سهامداری واقعی.این دوحقوقی مزاحم بطورکامل ازپرتفوی شدوص محو شدن.
                    سهامداران ( 91/9/12 ) (قبل از آغاز معاملات)
                    سهامدار سهم درصد
                    شركت كربن ايران-سهامي عام-
                    13 m
                    22.260
                    شركت سرمايه گذاري صنعت كربن-سهامي خاص-
                    8 m
                    13.470
                    شركت سرمايه گذاري توسعه ملي-سهامي عام-
                    3 m
                    5.770
                    شركت هامون كيش-سهامي خاص-
                    3 m
                    4.300
                    شركت سرمايه گذاري توسعه صنعت شيميايي-سهامي خاص
                    1 m
                    2.310
                    شركت گروه سرمايه گذاري بانك مسكن-سهامي عام-
                    1 m
                    1.800
                    شركت سرمايه گذاري صباتامين-سهامي عام- 779,760 1.290

سهامداران ( 91/9/13 ) (در پایان روز معاملاتی)
                    سهامدار سهم درصد
                    شركت كربن ايران-سهامي عام-
                    13 m
                    22.260
                    شركت سرمايه گذاري صنعت كربن-سهامي خاص-
                    8 m
                    13.470
                    شركت سرمايه گذاري توسعه ملي-سهامي عام-
                    3 m
                    5.770
                    شركت هامون كيش-سهامي خاص-
                    3 m
                    4.300
                    شركت سرمايه گذاري توسعه صنعت شيميايي-سهامي خاص
                    1 m
                    2.310
                    آخرین ویرایش توسط kiana؛ 2012/12/02, 23:07.

نظر

• شفاف سازی
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 2880

با سلام
                      پیش بینی سود فرآور برای سال 92
                      مفرضات :
                      1- محاسبه قیمت خرید کنستانتره روی ( مواد اولیه ) به نرخ ارز 2500 تومانی
                      2- افزایش 20% سربار , دستمزد مستقیم نسبت به سال 91
                      3- محاسبه سایر درآمدها , هزینه های مالی , درآمد سرمایه گذاری و مالیات مثل سال قبل ( البته شرکت مثل اینکه از معافیت مالیاتی استفاده می کند)
                      4- تسعیر ارز حاصل از فروش محصولات به نرخ 2500 تومان
                      5- تولید و فروش 18000 تن شمش روی
                      6- محاسبه سود هر سهم :
                      قیمت هر تن روی بازار جهانی Eps
                      2000دلار 224تومان
                      2100دلار 261تومان
                      2200دلار 299تومان
                      2300دلار 336تومان

لذا محاسبات نشان می دهد تاثیر مثبت فروش محصولات با ارز 2500 تومانی نزدیک 2.5 تاثیر منفی خرید مواد اولیه با ارز 2500 تومانی است .

نظر

• بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

در اصل توسط bari پست شده است View Post
                        پرریسک عزیز منتظر صف خرید میلیونی شدوص طی معاملات فردا باشید
                        در اصل توسط saeedte پست شده است View Post
                        باری جان خبری داری؟;)
                        با سلام

در خصوص شدوص

خب کاملا" مشخصه دوست من

کلا" 57 نفر خریدار حقیقی داشته امروز و اونی که سهمو تو منفی کامل جمع کرده ، یه نفره که یه کارگزاری داره و از فردا هم صف خرید میلیونی براش میچینه و با اینکه سهم به نظر من بسیار ارزشمنده و جا برای رشد داره ولی در روزهای سه شنبه یا چهارشنبه با 13 الی 17 درصد سود از سهم خارج میشه و کل صف خرید رو عرضه میکنه

البته این نظر شخصیه منه و ...

اونهایی که امروز تو منفی کامل خریدند قطعا" بالای 13 درصد سود می کنند اونهم ظرف همین دو روز آینده و حتی اونهایی که بالاخره امروز خریدند ولی به نظر من خرید در قیمت بالای 495 تومان زیاد مقرون به صرفه نخواهد بود.

همیشه باید به موقع به سهم وارد شد.

متاسفانه اکثر سهامداران تا میبینن یه سهمی صف میلیونی براش چیدند می رن تو صف خرید ، غافل از این که اونی که صفو تو منفی کامل خریده پول زیادی گذاشته و به سود 13 تا 17 درصدی کاملا" قانع هستش

دوستان حواسشون باشه که به نظر من در آخر هفته کل صف خرید رو میدن و اونی که امروز صف فروش رو جمع کرد از سهم خارج میشه ....
                        The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• سلطان بورس
                          كاربر فعال
                          • Aug 2011
                          • 3373

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                          [FONT=Tahoma]

با سلام

در خصوص شدوص

خب کاملا" مشخصه دوست من

کلا" 57 نفر خریدار حقیقی داشته امروز و اونی که سهمو تو منفی کامل جمع کرده ، یه نفره که یه کارگزاری داره و از فردا هم صف خرید میلیونی براش میچینه و با اینکه سهم به نظر من بسیار ارزشمنده و جا برای رشد داره ولی در روزهای سه شنبه یا چهارشنبه با 13 الی 17 درصد سود از سهم خارج میشه و کل صف خرید رو عرضه میکنه

اونهایی که امروز تو منفی کامل خریدند قطعا" بالای 13 درصد سود می کنند اونهم ظرف همین دو روز آینده و حتی اونهایی که بالاخره امروز خریدند ولی به نظر من خرید در قیمت بالای 495 تومان زیاد مقرون به صرفه نخواهد بود.

متاسفانه اکثر سهامداران تا میبینن یه سهمی صف میلیونی براش چیدند می رن تو صف خرید ، غافل از این که اونی که صفو تو منفی کامل خریده پول زیادی گذاشته و به سود 13 تا 17 درصدی کاملا" قانع هستش

دوستان حواسشون باشه که به نظر من در آخر هفته کل صف خرید رو میدن و اونی که امروز صف فروش رو جمع کرد از سهم خارج میشه ....
                          از شما بابت صداقتی که دارید تشکر میکنم

نظر

• kiana
                            عضو عادی
                            • Nov 2012
                            • 93

[FONT=Tahoma]

با سلام

در خصوص شدوص

خب کاملا" مشخصه دوست من

سلام دوست گرامی فروشنده های امروز صبا تامین وسرمایه گذاری مسکن بودند که امروز بطور کامل از پرتفوی سهم خارج شدن وفروشنده های چندروز قبل هم صبا تامین بودو این دوحقوقی ازمدتها پیش قصد خروج داشتند.دیگه سهم هیچ فروشنده حقوقی نداره ودیگرحقوقیهای این سهمم جزو سهامدارای ثابت ولاینفک این سهمند.

نظر

• bari
                              عضو عادی
                              • Jan 2012
                              • 193

[FONT=Tahoma]

با سلام

در خصوص شدوص

خب کاملا" مشخصه دوست من

دوست عزیز صف خریدی که عرض کردم مربوط به کارگزار نیست سهم خریدار واقعی داره که فردا خواهید دید:x

نظر

• بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

در اصل توسط kiana پست شده است View Post
                                سلام دوست گرامی فروشنده های امروز صبا تامین وسرمایه گذاری مسکن بودند که امروز بطور کامل از پرتفوی سهم خارج شدن وفروشنده های چندروز قبل هم صبا تامین بودو این دوحقوقی ازمدتها پیش قصد خروج داشتند.دیگه سهم هیچ فروشنده حقوقی نداره ودیگرحقوقیهای این سهمم جزو سهامدارای ثابت ولاینفک این سهمند.
                                با سلام

شما نوشته منو خوب نخوندید : فروشنده آخر این هفته همون یه نفر شخص حقیقیه، که امروز کل صف فروش رو جمع کرد

من کی صحبتی از حقوقی کردم دوست من !!!
                                The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

در حال کار...
                                X