در اصل توسط alibaghdadi2010 پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postکدوم شل شما ببین تونستی مارون 1850 بخرید...
از صبح زیر پای ما علف سبز شد ..این یعنی پرواز نزدیک هست ..
در شفارس حقوقی که در 425 رنج میزد حالا رم کرده در 430 میفروشه ..بفروش برو رد کارت ..حقوقی بی عرضه اینکاره نبودی چرا وارد این سهم خوب شدی ...
منتظر می ماینم ..
منم کمی شفارسی شدم;)دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو
نظر
-
-
کارنامه ماه اخیر معرفی سهم جعفرپرریسک به یکی از پربازده ترین ماه ها تبدیل شده این تاپیک هم که روز به روز داره نفرات جدید رو جذب میکنه بنابراین از خداوند جان وخرد برای ایشون و خانواده ایشون سلامت وسعادت آرزو داریم....سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبرا بار چندم از گروه قند دوری کنید فعلا ....
سهم میخواهدی بخرید مارون بخرید ..شفارس فسپا فلامی ....
سهام مفت ریخته در بزاار ..یک ماه دیگر بازدهی رو مقایسه می کنیم ...
نظر
-
سعید جون فاذر بیچاره خیلی وخته سیگنا میده، کی اومدم گفتم سید عزیزم همون موقه تایید کرد، فاذر زیره 200 بود داش جون میکند بیاد بالا اون موقه بدجوری داش سیگنال میداد، الان تو این قیمتام هنوز جا رشد داره ولی من سهمای بهترو با ریسک کمتری میبینم نسبت به فاذر ...اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
بچه هاااا مااااااااااااااارون! جن روزه بدجوری داره سیگنا میده هااا! هرچن کمی تا قسمتی به گروش وابستس و گروهم به شاخص و اینکه حس میکنم شاخص بره یه مدت هرچن کوتاه شاید اصلاح کنه (البته این هنوز به وضوح دیده نشده) ولی هرچی نیگا میکنم نمیتونم دلیلی ببینیم مارون بره رشدش بخواد صب کنه حالا اون بخواد شاخص باشه یاه هرچیزه دیگه، الان دقیقا رو خطه حمایتی کوتا مدتش میان مدتم میشه گفته، پایینتر ازین به نظرم اصن را نداره مگه اینکه چیــــــ بشه! مثلا همون ممنوعیت wادرات پلی اتیلن و کله کالاهاش =)) ازونورم یه مثلث زده چه جیگری و با چه هدفایی ! ;)) بزنه بیرون از مثلث دیگه اصن یه وضی!
سید عزیزم که داره میگه مارون بخرید، نمیشه دقیق گف کی ولی من دلیلی نمیبینم مارون بخواد واسه رالیش وخ تلف کنه :-/اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
در اصل توسط alibaghdadi2010 پست شده است View Postجناب پور احمدی ناظر بازار اعلام کرده تعدیل پیش بینی درصورتی که همون سود قبلی هست معنیش چی میتونه باشه؟ یعنی سود داشته و اعلام نکردن؟
دوستان کسی پاسخی داره؟؟؟سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط alibaghdadi2010 پست شده است View Postجناب پور احمدی ناظر بازار اعلام کرده تعدیل پیش بینی درصورتی که همون سود قبلی هست معنیش چی میتونه باشه؟ یعنی سود داشته و اعلام نکردن؟
دوست عزیز گزارش سه ماهه که قپیرا بورس داده بود 677 ریال سود یعنی حدود 60 درصد پوشش سود اعلام شده بود سه ماهه 60 درصد پوشش ولی تعدیل پیش بینی سود نداده بود قاعدتاً با پوشش 60 درصد سه ماهه سازمان انتظار تعدیل از سهم دارد ولی به دلایلی اعلام نشد و یک گزارش اصلاح شده فرستادند که در آن میزان سود سه ماهه ساخته شده 507 ریال اعلام شد
ناظر فکر میکنم هنوز در حال و هوای تعدیل قرار دارد که اینطوری پیغام داده است ممکن است اشتباه سهوی باشد
نظر
-
در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Postبا اجازه آقای پور احمدی
دوست عزیز گزارش سه ماهه که قپیرا بورس داده بود 677 ریال سود یعنی حدود 60 درصد پوشش سود اعلام شده بود سه ماهه 60 درصد پوشش ولی تعدیل پیش بینی سود نداده بود قاعدتاً با پوشش 60 درصد سه ماهه سازمان انتظار تعدیل از سهم دارد ولی به دلایلی اعلام نشد و یک گزارش اصلاح شده فرستادند که در آن میزان سود سه ماهه ساخته شده 507 ریال اعلام شد
ناظر فکر میکنم هنوز در حال و هوای تعدیل قرار دارد که اینطوری پیغام داده است
اگه اینطور باشه باید تعدیل رو بعدا انجام بدن
نظر
-
در اصل توسط ha_mi پست شده است View Postسعید جون فاذر بیچاره خیلی وخته سیگنا میده، کی اومدم گفتم سید عزیزم همون موقه تایید کرد، فاذر زیره 200 بود داش جون میکند بیاد بالا اون موقه بدجوری داش سیگنال میداد، الان تو این قیمتام هنوز جا رشد داره ولی من سهمای بهترو با ریسک کمتری میبینم نسبت به فاذر ...سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
نظر