سلام اقا جعفر نظرت در مورد پکویر چی هستش
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
-
سلام دوستان
جناب پرریسک نظرتون رو در مورد کفرا می خوام بدونم فکر کنم یک مقاومت تو 350 یا 355 داشت که شکست حالا می خوام بدونم چه استراتژی برای این سهم داشته باشم.
خیلی وقت پولم روی این سهم خوابیده ولی میانگینم بالاست و تازه الان به میانگین خرید من رسیده.
آیا با این همه مدتی که روی این سهم سرمایه گذاری کردم یر به یر بدم بره ؟ ( آخه این هفته مجمع داره سود تقسیمی بالایی هم داره ولی سودش رو برج 10 یا 11 می ده.)
یا روندش صعودی شده و حالا که این همه صبر کردم باهاش مجمع هم برم.
نظر
-
در تایید آقای پر ریسک :: دوستان تکنیکال کار توجه کنن که یکی از اصول اولیه تحلیل تکنیکال اینه که همه اخبار و شایعات و وقایع خودشونو در نمودار قیمت نشون میدن !!! به این معنی که نمودار یه جورایی پیش بینی هم می کنه و حتی از آلارم هایی که می ده میشه فهمید که می خواد اتفاق خوبی بیوفته یا بد .... پس اگه نموداری از قبل قرار بوده که بریزه حتما می ریزه و اونی که قرار بوده که رشد کنه به روندش ادامه میده .... البته روند کاری دوستان بنیادی کار کاملا متفاوت هست و ریز ترین رویدادها رو پیگیری می کنن ...
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postخوب شنبه قراره چی بشه ..
خگستر 170 تومنی میخوا تا کجا بره بعد این همه منفی خوردن ..یا سایپا یا بقیه سهام...
دلار میخواد چند بشه ...درسته خبر خاصی نبود ولی صحبت از اقدامات شدید تر هم نشد..
به نظرم به تکنیکال وروند سهام اعتماد کنیم بهتر باشه ...
اونایی که الان یک ماهه فقط دارن نق می زنن ونمی دونم میگن صبر کنیم دور بعدی این نشد دور بعدی و...
اومدیم این مذاکرات تا سالها ادامه داشت ...بیخیال ...تو همین یک ماه کلی سهام اومد بالا ...هر کی بدون توجه به این اخبار خرید فروش کرد سود کرد...از برتانس بگیر تا بانکی ها وساختمونی وکلی سهام ...
فقط یک هفته با تکنیکال وبنیادی وبدون سر زدن به این تالارها واخبار وسایتها سهام بخر وحد ضرر بزار وصبر کن ببین چی میشه...
هر کی داره ساز خودش رو میزنه....گفتم خوش بین نیستم ولی یکی از طرف ها مجبوره کوتاه بیاد کوتاه نیاد باید تاوان بزرگتری بده ...اگرم می بینی اومد سر مذاکرات به خاطر دلخواهش نبود شدیدترین تحریمها تو این یکسال زده شد تازه تحریم اصلی هوز تو راهه ....کوتاه نیاد میخواد چیکار کنه....با گرانی وبیکاری واین همه مشکلات....صبر می کنیم...
نظر
-
این انیرنت هم نمی دونم چرا سرعت اینطوری میشه..
از صبح نمی تونم وارد سایت بشم...
خوب دوستان بازار تموم شد...
هر کی دیگه هر قدر زور داشت سهامش رو فروخت ...فقط زور بعضی ها همین قدر بود..
مپبنا 231 فروختن با پی برای 4 حتما میخوان 150 بخرن که فروختن ...ولی اونایی که با تحلیل میخرن خوب خریدن ....چند روز دیگه باید دید کیا دوباره میرن توصف خرید مپنا...
در مورد قندیها هنوز روند این گروه صعودی نشده ..پس احساسی هیجان زده عمل نکنید که گیر می کنید ....امروز به نظرم بعضی از قندیها فرصت خروج عالی دادن قشرین وقزوین ..البته به نظر از قزوین حمایت میشه ..
قثابت اگر بتونه بالای 408 بیاد وتثبیت بشه روند صعود میگیره باید ید چی میشه..
دوستان این قیمتها کاملا حساسه ودقت کنید ...مپنا تا دیروز بالای 18 میل صف خرید داشت وامروز تا مرز صف فروش رفت ..پس به این صف ها خرید دل خوش نکنید برا بار هزارم...
فقط سهام در روند صعود رو بخرید...
وبیمه ..چه کرد..ای جونم ..160 وبعد 200...
نظر
نظر