کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به گزارش فارس به نقل از روزنامه فایننشال تایمز، دولت روسیه برای اولین بار به صورت آشکار ایران و آمریکا را تشویق به آغاز مذاکرات مستقیم و رودرو درباره موضوع هسته ای این کشور کرد و معتقد است که باز شدن یک کانال مستقیم میان ایران و آمریکا میتواند به حل کشمکش کمک کند. «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه گفت: مسکو مایل است که واشنگتن و تهران وارد مذاکرات مستقیم دیپلماتیک شوند تا طرح حمله اسرائیل به ایران را خنثی کنند. ریابکوف که نماینده روسیه در مذاکرات گروه 1+5 و ایران است درمصاحبه با فایننشال تایمز افزود: ما هیچ بحثی راجع به این موضوع نداریم اما مسکو امیدوار است که از محتوای مذاکرات آگاه باشد. ریابکوف گفت: درحال حاضر تماسهای غیررسمی میان ایران و آمریکا برقرار است اما مذاکرات مستقیم هم ممکن است و ایجاد چنین ترتیباتی به هیچ وجه برای ما مشکل درست نمیکند و با آن مخالف نیستیم.
سلام دوستان.امروز اگه شوک سیاسی در بورس وارد نشه، شاخص میتونه برگرده! چون شاخص در آستانه برگشته. تا ببینیم چی پیش میاد.
فعلا باید دید طرح سوال از رئیس جمهور و تعیین قیمت دلار در مرکز مبادلات چه تأثیری بر شاخص میزاره!
پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااا، باز صبح شد و باز این بازی غبشهر شروع شد!!! ;)
پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
مرادی جان این بازیگر سهم رو میشناسی، اگه میشناسی عکسشو بده، عکسشو پاره کنم!!!!!!! :d
بدجور رفته روی اعصابم!!!!!!!!!!! ;) این از یه طرف، پر نشدن حجم مبنا شپترو یه طرف! دیگه مخم هنگید!!!!!!!! :))
هدفشون همینه خستت کنن بعد سهمت مفت از دستت دربیارن
شک نکنین فروشنده و خریدار امروز در غبشهر یه گروهن، گول بازی شونو نخورین
14990 می خریدن و 14990 هم می فروختن
بعد در یک ثانیه 14090 می خریدن و فروشنده هم همزمان 14090 تومن می فروخت.غبشهر محکوم به صف خرید شدنه...سهم خوب راه خودشو پیدا می کنه...شک نکنین
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
هدفشون همینه خستت کنن بعد سهمت مفت از دستت دربیارن
دور از جون دوستان، اونا کور خوندن!!! من یکی سهم بده نیستم! B-) ;;) :d ;)
صف خرید موتوژن هم هی فرت فرت میریزه!!!!!!!!!!!!!!!! (ببخشیدا) أه، لعنت به این بورس! :d
شک نکنین فروشنده و خریدار امروز در غبشهر یه گروهن، گول بازی شونو نخورین
14990 می خریدن و 14990 هم می فروختن
بعد در یک ثانیه 14090 می خریدن و فروشنده هم همزمان 14090 تومن می فروخت.غبشهر محکوم به صف خرید شدنه...سهم خوب راه خودشو پیدا می کنه...شک نکنین
کهنه سوار عزیز من یکی که زیر 1750 فروشنده نیستم...
من 65%سبدم غبشهره...35% رو گزاشتم برای 1750 بفروشم...
30% رو هم بالای 2000...
اینهمه هرس و جوش ام هم فقط برا اینه که میخوام درصدش رو توی سبد متعادل کنم...از 1700 به بعد دیگه معاملاتش رو هم نگاه نمیکنم!:d
ای لعنت به این غبشهر قندیا هم همه شون صف شدن این بی پدر مادر صف فروش شده آقا بذار بگم این سروشانه سقف زده تا 1175 هم میریزه بازار بیشتر از پی به ای 5 هم واسه این لعنتی ارزش قائل نیست نصف سرمایه مو با ضرر امروز ازش آزاد کردم نصف دیگه ش توش گیره لعنت به سرمایه گذاری سپه لعنت به وتوسم این بی وجدانا
نظر