کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام جناب پرریسک
خسته نباشید
یکی از دوستان 30 تومن نقدینگی داره میخواد حداکثر 4 سهم بخره تا عید انتظار حداقل 40 درصد سود داره! گفتم اول با شما مشورت کنم بعد بهش خبر بدم
با اجازتون شدوص رو معرفی کردم زحمت بقیه به دوش شما.
لطفا قیمت مناسب خرید رو هم بفرمایید.
با تشکر
سید عزیز من بیشتر از نصف سرمایه ام روی این سهمه،هرچند این کار درست نبوده و خودم به شخصه خیلی نگران بازگشایی سهم بودم اما حرفات به ادم قوت قلب و اطمینان خاطر میده...
یادش بخیر ان زمان غمارگ زیر 300 بود وغبشهر هم زیر 1200 ..اون زمان هم چه قدر منفی بافی کردن الانم همینگونه هست ...
بازدهی رو مقایسه خواهیم کرد با کل بازار بورس وبا کل سهام بورس بازدهی این دو سهم رو مقایسه خواهیم کرد در کمتر از 6 ماه اینده بازدهی خیلی بیشتری از بازار خواهند داد ...
صبور باشید وبا سهام خوب سهامداری کنید ...12 ماهه 92 معلوم خواهد شد ما درست گفتیم یا این سایت ها ی به ظاهر تحلیلی...به حرف وارن بافت هم سهم خرید فروش نکنید ..گزارشات در کدال هست فقط 10 دقیقه وقت بگذارید مطالعه کنید ..صبر می کنیم ..
آقا پرریسک عزیز
اگر خاطرتون باشه ماههای 2-3 امسال بود که شما تمحرکه رو پیشنهاد کردید...
سود خوبی هم عاید ما شد... ما هم دعا گوییم...
الان نظرتون در مورد خرید این سهم چیه؟
یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!
(آه ، آه ، از دست این صرافان گوهر ناشناس ، که خر مهره را با در برابر می کنند)دوستان هفته قبل خبری رو که در مورد دوقلوهای روغنی گرفته بودم به عرض تان رساندم
و اما بعد
طبق پیگیری های مکرر سازمان و کشیدن مو از ماست در گزارش ، منتظر باز شدن غریب الوقع نماد باشید
(در صورت قانع شدن سازمان)
دوباره خدمت دوستان عرض میکنم که نقدینگی آماده داشته باشید.چرا ؟ چون به کارمندای شرکت فرصت خرید دادن (منبع حسابرس شرکت مارگارین)
سرمایه ای نسوز با آینده ای روشن
درود بر پرریسک عزیز
نظر شما درمورد پارسان مثبته؟
هر طور که بهش فکر میکنم با توجه به زیر مجوعه های قوی مثل برترین پتروها و پالایشی ها و با توجه به مجمع
پیش رو که تقسیم سود 180 تا 200 تومنی داره مفت بنظر میاد
ممنون میشم از پاسختون
سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
خوب با تحریم های جدید باز هم دوستان بگن بازار باید صنعت عوض کنه ...
دعا می کنیم مسئولان به فکر مردم باشن وتوافق کنن ...
فعلا که هیچ نشانی دیده نمی شود ولی خوب باید امید داشت چون چاره ای نداریم ..
سلام جناب پرريسك. مطمئن باشيد تا حداقل خرداد سال بعد هيچ توافقي براي آرامش اوضاع صورت نميگيره. چون اگه همچين خبري بشه، فتنه 88 در 92 در سطح بسيار وسيع تكرار خواهد شد! و غرب چون اين موضوع رو ميدونه، فشارها براي قبول توافق از سوي دولت ايران رو زيادتر كرده! منتظر هر گونه فشار بيشتر تا خرداد ماه باشيد.
پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
با توجه به شمارش زیر انتظار دارم اصلاح وبشهر در همین محدوده ی فعلی تموم بشه و قیمت تا می 2013 (6 ماه دیگه) با شکل گیری یه Ending Diagonal به 450 برسه:
.با مقایسه ی وضعیت وبشهر (به عنوان تاثیر گذار ترین نماد بر شاخص غذایی) و شاخص غذایی به این نتیجه میرسم که توو رالی پیش رو وبشهر بسی بیشتر از سایر نماد های این گروه صعود خواهد کرد و علتش احتمالا چیزی غیر از پرتفوی غذاییش باشه (احتمالا ونوین)
نظر