چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • farhad_p
    عضو فعال
    • Jul 2011
    • 1006

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    خوب قندیها هشدار دادیم ..روند نزولی با شدت ادمه داره ..امروز حمایتها قدری شکسته شد ..

منتظر یک افت حداقل 10 درصدی دیگه در گروه قند هستیم وهمچنان اعتقاد دارم هر مثبتی در این گروه فرصت خروج هست ...

گروهی که بازار به اون پی برای بالای 10 میده واین گروه بعد یکسال به جای تعدیل مثبت وشکوندن پی برای میاد مثل قنقش تعدیل منفی میده ویا مثل اکثر قنیدها سود اعلامی اول سال رو به زور پوشش میده بازار با افت دادن قیمتی اون گروه اون پی برای بالایی که داده بود رو پس میگیره ..

برعکس این گروه گروه روغنی که پی برای زیر 4 داشتن وقتی بازار تعدیل های پی در پی وبالا این گروه رو دید حالا بازار داره پی بریا گروه رو غنی رو بالا میاره ..ایا روزی میرسه گروه روغنی پی بریا بالیا 10 بگیره ...منتظر می ماینم .از نظر من حقشون هست باید بگیرین؟؟؟؟

در مورد بقیه بازار همچنان روند نزولی هست ..شاخثپص بالیا 37400 بیاد روند صعودی خواهد شد ..با امدن این خلیج وکم شدن شرش از بازار به نظرم روزهای خوب برگردن..

در مورد گروه پالایش همچنان میگم سهام بهتر موجوده واحتیاط کنید ..سهام بهتر از گروه پترو گرفته تا فولاد مس روی ...بلایی که سر قنیدها اومد مواظب باشید سر این گروه نیاد ..
    اصول را رعایت نکرده ام
    مدتی است که 100درصد سبدم را " غمارگ " کرده ام ، هرچند تک سهم بودن کار خطرناک و غیر حرفه ایی هستش ولی امیدوار به آینده هستم . ( غمارگ ) خطرناک نیست فقط تک سهم بودن درست نیست .
    تشکر و خدا قوّت پر ریسک عزیز . از این که اصلاح روغنیها امروز ادامه پیدا نکرد خوشحالم . هرچند خرید من در قیمتهای پایین می باشد .
    گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

در اصل توسط tazevared5 پست شده است View Post
      سلام پر ریسک عزیز
      نظرت راجع به عرضه اولیه فردا و شپنا چیه
      ممنون
      کدوم عرضه؟
      ///

نظر

• HSC
        عضو فعال
        • Feb 2013
        • 316

سلام و خسته نباشيد به دوستان

اول: هشدار : فعلا سراغ وايران نريد. وايران اگه بخواد رشد قابل توجهي هم بكنه با بانكيها ميكنه ، فعلا بانكيها تعطيلن پس وايران هم پر !

دوم: فرصت خريدهاي خوب امروز : غالبر ، غپينو و همين غمارگي كه پرريسك ميگه منتها من ازش جاموندم.

فرصت خريدهاي خوب فردا : بازم همين غمارگ (البته اگه صف نشه) ، غالبر و غپينو هم كه ديگه فردا صف اند.

فرصت خريد بعدي پسهنده. امروز گزاشتم رو 3018 بگيرم بعدش منصرف شدم بجاش غالبر گرفتم.

بهتره براي خريده پسهند وايسيم ببينيم كي ميخاد صف شه همون موقع سوار شيم چون اگه زودتر سوار شيم ممكنه باهاش بريم پائين ! ;)

و صد البته شبندر رو زير نظر داشته باشيد. ديديد امروز نميشد ازش نوسان گرفت.

حرفه اي ترين نوسانگير فقط ميتونست امروز از شبندر نيم درص نوسان بگيره.

والا ما هم خواستيم نوسان بگيريم ديديم حرفه اي نيستيم نگرفتيم! و مونديم باهاش....

دوستان من ، يه نگاهي به eps و p/e شپنا بندازيد و به قيمتش، حالا يه نگاهم به شبندر بكنيد...

اگه بازيگرهاي شبندر تو شپنا بودند الان شپنا 5000 تومنم بالاتر رفته بود!

شبندر بازيگرهاي حرفه اي و قدري داره ، با روندش همراه شيد انشاالله همگي سود ببريد.

منتها حد ضرر رو هيچ وقت فراموش نكنيد. اگه اومديد تو شبندر حد ضرر= قيمت خريد شما منهاي 3% .

شكست خروج نشكست بمونيد و با شبندر بندري برقصيد...

البته غذايي ها هم خوب هستند. در راسشون غالبره. دليلش هم اينه كه غالبر اگه بخاد خودشو به p/e گروه برسونه بايد 50% رشد كنه

(نسبت به قيمت امروز) و مثلا اين عدد براي غبشهر 40 و براي غپينو 30% است و غمارگ هم فاصله ي كمي با متوسط گروه داره ...

البته فقط نميشه اينو ملاك قرار داد چون اگه اينطور بود الان شرانل بايد رو 1400 و شپنا حداقل رو 2500 معامله ميشد !

اما بد نيست اين فاكتورها رو هم موقع خريد بسنجيد ..

خوش باشيد دوستان.... ( ما كه خوشيم >:D< )

نظر

• mohammad_ma
          عضو عادی
          • Feb 2013
          • 27

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
          کدوم عرضه؟
          عرضه اولیه پتروشیمی خراسان . فرابورس

بورس نیوز : " عرضه "خراسان" به شرط ارایه بودجه 92"

بورس نیوز قدیمی‌ترین پایگاه خبری حوزه بورس و بازار سرمایه ایران

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

در اصل توسط HSC پست شده است View Post

اول: هشدار : فعلا سراغ وايران نريد. وايران اگه بخواد رشد قابل توجهي هم بكنه با بانكيها ميكنه ، فعلا بانكيها تعطيلن پس وايران هم پر !

دوم: فرصت خريدهاي خوب امروز : غالبر ، غپينو و همين غمارگي كه پرريسك ميگه منتها من ازش جاموندم.

فرصت خريدهاي خوب فردا : بازم همين غمارگ (البته اگه صف نشه) ، غالبر و غپينو هم كه ديگه فردا صف اند.

فرصت خريد بعدي پسهنده. امروز گزاشتم رو 3018 بگيرم بعدش منصرف شدم بجاش غالبر گرفتم.

بهتره براي خريده پسهند وايسيم ببينيم كي ميخاد صف شه همون موقع سوار شيم چون اگه زودتر سوار شيم ممكنه باهاش بريم پائين ! ;)

والا ما هم خواستيم نوسان بگيريم ديديم حرفه اي نيستيم نگرفتيم! و مونديم باهاش....

دوستان من ، يه نگاهي به eps و p/e شپنا بندازيد و به قيمتش، حالا يه نگاهم به شبندر بكنيد...

شبندر بازيگرهاي حرفه اي و قدري داره ، با روندش همراه شيد انشاالله همگي سود ببريد.

منتها حد ضرر رو هيچ وقت فراموش نكنيد. اگه اومديد تو شبندر حد ضرر= قيمت خريد شما منهاي 3% .

البته غذايي ها هم خوب هستند. در راسشون غالبره. دليلش هم اينه كه غالبر اگه بخاد خودشو به p/e گروه برسونه بايد 50% رشد كنه

(نسبت به قيمت امروز) و مثلا اين عدد براي غبشهر 40 و براي غپينو 30% است و غمارگ هم فاصله ي كمي با متوسط گروه داره ...

البته فقط نميشه اينو ملاك قرار داد چون اگه اينطور بود الان شرانل بايد رو 1400 و شپنا حداقل رو 2500 معامله ميشد !

با سلام
            دوست عزیز می خواستم بدونم پی به ای گروه چیه ؟؟
            مثلا الان پی به ای گروه غذایی چند است ؟؟؟
            و چطور به ارزش و سطح رشد غبشهر و غمارگ و ... رسیدید ؟؟
            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• بچه کف بازار
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 461

در اصل توسط farhad_p پست شده است View Post
              اصول را رعایت نکرده ام
              مدتی است که 100درصد سبدم را " غمارگ " کرده ام ، هرچند تک سهم بودن کار خطرناک و غیر حرفه ایی هستش ولی امیدوار به آینده هستم . ( غمارگ ) خطرناک نیست فقط تک سهم بودن درست نیست .
              تشکر و خدا قوّت پر ریسک عزیز . از این که اصلاح روغنیها امروز ادامه پیدا نکرد خوشحالم . هرچند خرید من در قیمتهای پایین می باشد .
              آقا فرهاد چند روز دیگه که غمارگ و غبشهر اومدن 3 ماهه پیش بینی 1 ساله سال 92 رو پوشش دادن اون درست بودن تصمیمت مشخص می شه منم دارم میرم به سمت دو سهمی شدن او غمارگ و غبشهر پیش می رم

نظر

• BoRSi
                عضو عادی
                • Feb 2013
                • 22

در اصل توسط mohammad_ma پست شده است View Post
                عرضه اولیه پتروشیمی خراسان . فرابورس

بورس نیوز : " عرضه "خراسان" به شرط ارایه بودجه 92"

http://www.boursenews.ir/fa/pages/?cid=91202

خب امروز ک دوشنبه هست و اعلامیه نیومد..شاید اول هفته دیگه! چرا که نه!

نظر

• HSC
                  عضو فعال
                  • Feb 2013
                  • 316

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                  با سلام
                  دوست عزیز می خواستم بدونم پی به ای گروه چیه ؟؟
                  مثلا الان پی به ای گروه غذایی چند است ؟؟؟
                  و چطور به ارزش و سطح رشد غبشهر و غمارگ و ... رسیدید ؟؟
                  پي به اي گروه يعني ميانگين پي به ايه همه ي نمادهاي يك گروه.

البته بورسي ها باهم . فرابورسي ها باهم. اينها از هم جدا هستند.

شما پي به اي گروه رو منهاي پي به اي الان كن. حاصل رو ضرب در اي پي اس كن.

ببين چند ميشه و اين چه نسبتي از قيمت كنوني سهمه.

نظر

• farhad_p
                    عضو فعال
                    • Jul 2011
                    • 1006

در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Post
                    آقا فرهاد چند روز دیگه که غمارگ و غبشهر اومدن 3 ماهه پیش بینی 1 ساله سال 92 رو پوشش دادن اون درست بودن تصمیمت مشخص می شه منم دارم میرم به سمت دو سهمی شدن او غمارگ و غبشهر پیش می رم
                    سلام ، خدا قوّت
                    مطمن ترین و مفت ترین سهام بازار ، دوقلوهای روغنی هستند. در قیمتهای دو برابر بالاتر از امروز به اتفاق شما و دیگر دوستان به خصوص پر ریسک عزیز ، برای نگهداری و یا فروششان با توجه به اوضاع امروزشان تصمیم گیری خواهیم کرد .
                    هرچند مطمن هستم اوضاع آن روزشان بهتر از امروز خواهد بود .

نظر

• تاران
                      عضو فعال
                      • Jan 2012
                      • 959

پرریسک جان
                      سئوال
                      داشتم سابقه شرانل رو نگاه میکردم
                      تو عرضه اولیه حقیقی ها بیش از 42 میل خریدن!!!!
                      مگه سهمیه فقط 500 تا نبود؟
                      با تقسیم تعداد سهام خریداری شده بر تعداد خریداران حقیقی عدد 1500 بدست میاد
                      تو عرضه های اولیه میشه به کارگزاری سپرد به تعداد نا محدود برامون بخرن؟

نظر

• farhad_p
                        عضو فعال
                        • Jul 2011
                        • 1006

در اصل توسط HSC پست شده است View Post

غمارگ با قیمت امروزش که مجمع نرفته p/e = 3.7 داره ، غبشهر هم در همین شرایط هستش یعنی کمترین p/e از آن این دو سهم طلایی هستش
                        غالبر بعد از این سه سهمی که نام بردید در رتبۀ چهارم هستش و غمارگ در رتبۀ اول گروه

نظر

• پارادوکس
                          عضو عادی
                          • Jan 2013
                          • 80

در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Post
                          منم فعلا به بالای 61% تو غمارگ و غبشهر رسیدم. الان هم دارم فکر میکنم کاش دیروز و امروز درصد رو بالاتر میبردم. حالا ببینیم فردا چی میشه ;)
                          [COLOR="#0000FF"][SIZE=4][B]آنانکه گذشته را به خاطر نمی آورند محکوم به تکرار آنند[/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• BoRSi
                            عضو عادی
                            • Feb 2013
                            • 22

سلام...
                            خرید شرانل و شپاس رو فردا در قیمت های نزدیک به عرضه چطور می بینید ؟فردا و پس فردا احتمال منفی شدن قیمت های پایانی پیش بینی میشه ؟

نظر

• بابااتی
                              عضو فعال
                              • Sep 2011
                              • 314

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                              خوب قندیها هشدار دادیم ..روند نزولی با شدت ادمه داره ..امروز حمایتها قدری شکسته شد ..

منتظر یک افت حداقل 10 درصدی دیگه در گروه قند هستیم وهمچنان اعتقاد دارم هر مثبتی در این گروه فرصت خروج هست ...

گروهی که بازار به اون پی برای بالای 10 میده واین گروه بعد یکسال به جای تعدیل مثبت وشکوندن پی برای میاد مثل قنقش تعدیل منفی میده ویا مثل اکثر قنیدها سود اعلامی اول سال رو به زور پوشش میده بازار با افت دادن قیمتی اون گروه اون پی برای بالایی که داده بود رو پس میگیره ..

برعکس این گروه گروه روغنی که پی برای زیر 4 داشتن وقتی بازار تعدیل های پی در پی وبالا این گروه رو دید حالا بازار داره پی بریا گروه رو غنی رو بالا میاره ..ایا روزی میرسه گروه روغنی پی بریا بالیا 10 بگیره ...منتظر می ماینم .از نظر من حقشون هست باید بگیرین؟؟؟؟

در مورد بقیه بازار همچنان روند نزولی هست ..شاخثپص بالیا 37400 بیاد روند صعودی خواهد شد ..با امدن این خلیج وکم شدن شرش از بازار به نظرم روزهای خوب برگردن..

در مورد گروه پالایش همچنان میگم سهام بهتر موجوده واحتیاط کنید ..سهام بهتر از گروه پترو گرفته تا فولاد مس روی ...بلایی که سر قنیدها اومد مواظب باشید سر این گروه نیاد ..

سید جان کار هر روز ما این شده بپرسیم با حتاید چه کنیم ؟ حداقل یکبار جوا بده

نظر

• farhad_p
                                عضو فعال
                                • Jul 2011
                                • 1006

در اصل توسط بابااتی پست شده است View Post

سید جان کار هر روز ما این شده بپرسیم با حتاید چه کنیم ؟ حداقل یکبار جوا بده
                                با اجازه از سید عزیز و پوزش از دوستمون بابااتی
                                سید جواب این سؤال را جلوتر داده و براش فرق نمی کنه که سؤال کننده کی باشه . حد ضرر برای حتاید 4200 ريال اعلام شده

نظر

در حال کار...
                                X