جناب شریعت عزیز من الان رسیدم و خیلی خوشحال شدم خبر به هوش آمدن ایشون رو خوندم و در این ساعات واپسین سال از جوار بارگاه نورانی امام رضا (ع) از خداوند متعال اعطای سلامت کامل برای ایشون و همچنین شفا برای سایر بیماران را خواستارم .
همگی دعا کنیم
Collapse
X
-
در اصل توسط baradaran پست شده است View Postجناب شریعت عزیز من الان رسیدم و خیلی خوشحال شدم خبر به هوش آمدن ایشون رو خوندم و در این ساعات واپسین سال از جوار بارگاه نورانی امام رضا (ع) از خداوند متعال خواستار اعطای سلامت کامل برای ایشون و همچنین شفا برای سایر بیماران رو دارم .
ان شالله سال آینده مملو از شادی و سلامتی و موفقیت برای شما و خانواده محترمتون باشه:xإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
سید یاسرعزیز خیلی خوشحال شدم که مریض تان به هوش امده وازخداوند متعال سلامتی کامل ایشان وهمه بیماران هموطنم را خواستارم
کمتر ازیک ساعته از بیمارستان امدم مریضی داشتیم مشکوک به آپاندیس که به خیر گذشت
نظر
-
امیدوارم که در این سال جدید همه بیماران شفای عاجل و کامل بیابند
دوستان محترم
واقعا" قدر پدر و مادرتان را بدانید
چرا تا زمانی که در حضورمان هستند به پای آنها نیفتیم و خدمتشان را نکنیم!
متاسفانه آدمی هر چه را از دست می دهد تازه می فهمد که چه شده است
جالبه : آدم تا بچه دار نشه متوجه نمیشه که چقدر پدر و مادر برایش زحمت کشیدند
خدایا تو را قسم می دهم تا در این واپسین روزهای سال جدید همه بیماران را سالم به خانواده شان برگردانیThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
رابطه ها زمانی زیبا می شوند که برای یاد کردن هیچ دلیلی جز دلتنگی نباشد
زیبائی زندگی این است که : ندانی و دعایت کنند، نبینی ونگاهت کنند، نشنوی و صدایت کنند، متوجه نباشی و دوستت داشته باشند.
با خبر شدن از به هوش آمدن بستگان دوست عزیزمان یاسر باعث مسرت و شادیمان شد.
امیدوارم همینگونه که در مهنت ها غمگین و در شادی ها شاد و یار و یاور یکدیگر می شویم ، سال جدید را با خوبی و خرمی شروع کنیم
پیشاپیش سال جدید را به همه دوستان بورسی تبریک عرض می کنم و امیدوارم که خداوند تبارک و تعالی همه بیماران را شفای عاجل عنایت فرماید
نظر
-
کنفدراسیون فوتبال آسیا با صدور بیانیهای خواستار دعا و آرزوی سلامتی برای اسطوره فوتبال ایران شد.
به نقل از سایت فیفا، این کنفدراسیون ساعاتی پس از وقوع سانحه رانندگی برای علی دایی، سرمربی تیم راهآهن و کاپیتان اسبق تیم ملی ایران در جاده کاشان، اقدام به صدور بیانیهای کرد.
در متن این بیانیه عنوان شده است: ای اف سی برای علی دایی آرزوی سلامتی میکند. ما آماده هرگونه کمکرسانی به علی دایی هستیم. کسی که مظهر واقعی فوتبال آسیا است. اکنون دغدغه بهبودی او را داریم و برای او و خانوادهاش در این موقعیت دشوار دعا میکنیم.
دایی ۴۲ ساله شنبه شب پس از بازی تیمش در اصفهان، همراه با برادرش سوار بر خوردو بود که در اتوبان کاشان واژگون شد. در این حادثه دایی از ناحیه سر دچار صدمهدیدگی شد. او ابتدا در کاشان مورد انجام معالجات اولیه واقع و سپس به تهران منتقل شد.
حال عمومی شهریار فوتبال ایران خوب است.الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
خدایا . . .
در این اولین روز بهار
تمام بیماران را شفا عنایت بفرما
تمام نیازمندان این مرز و بوم را نیاز و حاجتشان را برآورده بفرما
خدایا به بزرگی و عظمتت قسمت میدهیم تمام کسانی را که در این
ایام خوشی و شادمانی به سبب گرانی و تورم کمر شکن شرمنده زن و
فرزند شدند به لطف و کرمت نیازهای مالی ایشان را برطرف بفرما
خدایا در این سال جدید رحمت و انوار بخشش و لطف بیکرانت را بر ما
بندهگان گنهکارت بیش از گذشته مرحمت بفرما ....
خداوندا ما را نسیت به آنجه که از لطف و کرم و بخششت بر ما بخشیدی قدردان
و سپاسگذار بفرما . . . خداوندا ما را از بی مهری و کم توجهی به محرومان و نیازمندان
این جامعه بر حذر بدار و حرص و طمع را از وجود همه بندگانت پاک بفرما . . . آمین
یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدوستان گلم
یکی از بستگاه بنده از دیروز به کما رفته (به دلیل مشکل کبد) و پزشکش گفته امروز آخرین فرصته برای به هوش آمدنش
عاجزانه ازتون التماس دارم حتما برای ایشون دعا کنید.... واقعا مرد بزرگی بوده همیشه توی زندگیش و همیشه دست به خیر.....
از خدا میخوام اگه هنوز آبرویی پیشش دارم همشو خرج کنه تا دوباره بهمون برشگردونه......[COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
دوستان اين پيغام از يكي از دوستان به من رسيده......اين دوستمونو دعا كنيد انشالا كه همه چي درست ميشه
در اصل توسط مجي...... پست شده استسلام ساده جان واقعا شرمنده شما و بقيه دوستان هستم...ولي مادرم رو تخت بيمارستان بود و من به شدن پول لازم داشتم دوست نداشتم دوستي مثه شما رو ناراحت كنم ...براي مادرم دعا كنيد ....دوست ندارم عيدي لباس مشكي بپوشممرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
انشالا مادر این دوستمون هم زودتر شفا پیدا کنه.
مادر خیلی عزیزه،خدانکنه کسی داغ مادر ببینه.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
از صمیم قلب از خدا می خوام که شفای عاجل شامل حال مادر گرامیتون بشه
دعای خیر و سلامتی برای همنوع کمترین کاریه که در ازای نعمات پروردگار باید انجام بدیم... ان شالله هیچ وقت این رو از هم دریغ نکنیم
امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء...إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر