افست ( چافست )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehran
    كاربر فعال
    • Jan 2011
    • 1537

سلام خدمت دوستان و سروران خودم...یا من خیلی پوستم کلفته و صبورم یا دوستان عجله بسیار دارند....از شهریور و زیر سیصد تومان سهم را خریده ام...سهم تا 370 بالا رفت نفروختم گذاشتم مجذ زیر 300 و تا 330 اضافه کردم..سهم رفت تعدیل داد و 430 باز شد نفروختم و روز 17 اسفند بین 379 تا 390 اضافه کردم دوباره تا 415 اضافه کردم...گفتم سهم فعلا باید به پی بر ای مناسب حدود 5.5 تا 6 برسه به 5.4 هم رسید...سهم رفت بالای 500 باز هم نفروختم...اینکه کسی بخره یا نخره که اختیارش دست من نیست...دوستان نزدیک من میدونن که من حتی سبد گردانی هم واسه کسی انجام نمیدم...خودم هستم و حساب کتاب خودم...به نظرم افست ارزنده بوده و هست...تمام شدم الآن حدود 324 تومانه و فروشنده نخواهم بود و در فرصت مناسب اضافه هم خواهم کرد. ..در مجمع احتمالا 80 تومان تقسیم میشه و تمام شدم میشه حدود 244 تومان.....سهامدار خوبی هستم یا نه؟...کمی شکیبا باشید. ..به خدا زشته مثل این بچه دبستانی ها یک واژه استخوان دار را پتک کردن و استفاده از روی کنایه و نیش...اما اینجوری هم نمیشه...دوستان خودم امید و امین عزیز...تحلیلتان را از افست و دلایل بی استخوان بودنش را بفرمایید بسم الله....

نظر

• آریو
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 4834

در اصل توسط امید پست شده است View Post
      واقعا این سهمی که دوستان معرفی نمودند خیلی جالبه نه گره میره نه کسی میخره و نه میشه فروختش و ظاهرا باید یک عمر باید پاش به انتظار نشست تا یکی که نمیدونم کیه حتما بیا سهمش رو بفروشه تا بلکه فرجی بشه و از سهم بشه با زیان خارج شد !!؟ این هم از اون حرفهاست که برای مستدل نشان دادن بلوکه شدن پول در این بازار مثبت واقعا جای ایول داره!
      تا ما باشیم منبعد از این سهم های استخوان دار ! نخریم.

امید جان نمیدونم قیمت خریدتون چنده ..اما امیدوارم در نقاط مقاومتی خرید نکرده باشین

خودم بشخصه دنبال خرید سهمم و خرید من نیمه تموم تو 395 تومن موند و چون از خرید نصفه خوش نمیاد 425 فروختم ...

چافست بی نظیره دوست من

خیلی دوست داشتم چکاوه رو با چافست عوض کنم که این فرصت به من داده نشد

به هر حال مطمئن باش این سهم به موقعش این بازار مثبت رو جبران میکنه حتی اگه صف فروش باشه تو این مدت ...

چافست رفتار خاصی داره ...اون سهم خیلی محکمیه ...ولی نمیدونم چرا نمیره گره ;)میدونم که سهامداراش از این جمله من ناراحت نمیشن چون یا خودشون خریدار سهمن یا رفتار سهم خودشونو میشناسن...

به هر حال از نگه داری سهم ضرر نمیکنین ...

هر چند خرید سهم در هر قیمتی نمیتونه کار جالبی باشه
      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• امید
        عضو عادی
        • May 2011
        • 123

مهران عزیز اگر باعث ناراحتی جنابعالی شدم عذر میخوام میشه گفت مقصر خودم هستم که رفتارشناسی درستی از سهم نداشتم البته با بررسی که در تاریحچه معاملاتی سهم داشتم به واقع ندیدم سهم چند روز متوالی اصلا معامله نشود و با این حجم اندک صف فروش معامله نشدن سهم مقداری کلافه کننده است بخصوص با شرایطی خاصی که برای بنده پیش آمد و بسته شدن پی در پی چند سهم در سبدم مقداری دچار کمبود نقدینگی شدم که قصد داشتم بخشی از سهم را واگذار کنم که خوب نشد. ولی بنده هم به مناسب بودن فاند سهم اذعان دارم ولی باید قبول کرد در عین حال نقدشوندگی پایینی دارد که بعضی مواقع مشکل ساز میشه.
        از آریو بزرگوار هم بابت مطالب ارزنده و سودمندشان سپاسگزارم.

نظر

• amin68
          عضو عادی
          • Oct 2011
          • 134

مهران جان چرا انقدر عصبانی ؟اخه تو بازار خوب وقتی پولت بلوکه بشه خیلی سخته وگرنه تحلیل شما برای بلند مدت کاملا درسته اما این روند بلوکه شدن تا کی ادامه داره 1هفته2هفته1ماه.......؟

نظر

• farhad_p
            عضو فعال
            • Jul 2011
            • 1006

فردا چهارشنبه نماد معاملاتي شركت هاي نيروترانس ، كشتيراني جمهوري اسلامي ايران و افست مشمول دستورالعمل رفع گره معاملاتي مي باشند.
            گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

فردا به نظر میرسه چافست در 400تومان از گزینه های خوب میان مدت باشه.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• PASHA
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 1294

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                فردا به نظر میرسه چافست در 400تومان از گزینه های خوب میان مدت باشه.
                اگر400بدهند که خیلی خوب است .مگراینکه سهامداران کوتاه مدتی اش را خسته بکند .
                فکرکنم این صعود ونزول تجربه خوبی برای نوسانگیران شد .
                وکسانی که فقط به فکرتکسهم شدن وسود کردن هستند شد .
                من فکرمی کنم تازمانی که سهامدارعمده فعال نشود بین 400 تا 500 بازی کند بوسیله دوستان بورسی .
                اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• بابي چارلتون
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 993

پاشا جان صد رحمت به اين افست ، اين چکاوه بد همه رو خسته کرده ، ولي چون نمي خوام مثل وبيمه بشه ، باهاش هستم ، فکر کنم توي همين روزها بريم براي گره :(

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

امروز تا اینجا به اندازه حجم مبنا هم فروشنده نداشته با اینکه متعادل بوده و صف شده!
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

توی روند نزولی آخر،همه نوسانگیران رو بیرون کرد.
                      واکنش به خطوط متراکم روند،کنج و فیبو.
                      این دفعه قله بالاترو میزنه
                      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

صورتهای مالی سال 90 :

2. شرکت پيشبيني سود هر سهم سال مالي 90 در تاريخ هاي 19/12/89 و 21/12/89 (حسابرسي شده)، 29/04/90 و 30/07/1390 مبلغ 517 ريال ، در تاريخ 22/08/90 و 27/10/90 مبلغ 542 ريال ، در تاريخ هاي 29/11/90 ، 15/12/90 و 16/12/90 مبلغ 934 ريال اعلام نموده است. که مطابق با صورت هاي مالي حسابرسي نشده فوق مبلغ 867 ريال اعلام گرديده است. شرکت دلايل اصلي مغايرت سود هر سهم در اطلاعيه فوق با اطلاعيه قبلي را در جدول ذيل صورت سود و زيان تشريح نموده است.

نسبت به سال مالی قبل،55% افزایش سود هرسهمو داشته.
                        این درحالی اتفاق افتاده که مبلغ فروش تنها 12% افزایش داشته (خودتون حساب کنید اهرم کل رو !! )

دلایل مغایرت سود محقق شده با پیش بینی :
                        دلايل تغييرات اطلاعات واقعي 12 ماهه سال 1390 با اطلاعات پيش بيني شده :
                        در خصوص اطلاعات مربوط به مقادير توليد و فروش کتب ابتدائي و راهنمائي نسبت به عملکرد واقعي دوره 10 ماهه حسابرسي شده (پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 29/12/1390 بر اساس عملکرد واقعي دوره 10 ماهه حسابرسي شده) به اطلاع مي رساند که آمار ارائه شده در تاريخ 15/12/1390 بر اساس گراماژ واقعي کاغذ يا شميز مصرفي بوده است در حاليکه ارقام ظرفيت بر مبناي کاغذ 70 گرمي 100×70 سانتيمتر ارائه شده است و دليل مغايرت فوق الذکر نيز همين موضوع است، زيرا معادل سازي با کاغذ 70 گرمي 100×70 سانتيمتر صورت نگرفته است.

1 ـ افزايش درآمد حاصل از ارايه خدمات از مبلغ 226570 ميليون ريال پيش بيني شده تا مبلغ 231522 ميليون ريال واقعي 12 ماهه عمدتاً مربوط به افزايش کار چاپي کتب ابتدائي با توجه به اضافه شدن کلاس ششم به مقطع ابتدائي و در نتيجه اضافه کار در دو ماه پاياني سال مي باشد.
                        2 ـ افزايش بهاي تمام شده خدمات ارايه شده از مبلغ 173645 ميليون ريال پيش بيني شده تا مبلغ 173801 ميليون ريال واقعي 12 ماهه مربوط به افزايش حقوق و دسـتمزد از بابت طرح طـبقه بندي مشاغل که از ابتداي آذر ماه سال 1390 به اجـرا گذاشته شد است، افزايش پاداش بهره وري توليد از اين بابت، افزايش مواد مستقيم و غير مستقيم ، کمکهاي نقدي و غير نقدي، مزاياي پايان خدمت کارکنان، برق و سوخت ، ساير هزينه هاي متفرقه و نيز افزايش هزينه هاي جذب نشده در توليد مي باشد.
                        3 ـ افزايش هزينه هاي فروش ، اداري و عمومي از مبلغ 20910 ميليون ريال پيش بيني شده تا مبلغ 23351 ميليون ريال واقعي 12 ماهه مربوط به افزايش حقوق و دستمزد از بابت طرح طبقه بندي مشاغل ، کمک هاي غير نقدي،پاداش بهره وري توليد،مزاياي پايان خدمت کارکنان و ساير هزينه هاي متفرقه مي باشد.
                        4 ـ کاهش خالص ساير درآمدها و هزينه هاي عملياتي از مبلغ 24903 ميليون ريال پيش بيني تا مبلغ 13986 ميليون ريال واقعي 12 ماهه بدليل کاهش درآمد تصدي خريد کاغذ و درآمد حاصل از طرح طبع مشارکت کتب درسي، هديه قرآن و نيز افزايش هزينه هاي جذب نشده در توليد مي باشد.
                        5 ـ کاهش هزينه هاي مالي از مبلغ 9500 ميليون ريال پيش بيني تا مبلغ 8613 ميليون ريال واقعي 12 ماهه ناشي از پرداخت زود هنگام اقساط بهمن و اسفند ماه بابت وام هاي ريالي، بدليل امکان استفاده از تسهيلات مالي جديد.
                        6 ـ افزايش خالص ساير درآمدها و هزينه هاي غير عملياتي از مبلغ 11557 ميليون ريال پيش بيني تا 14747 ميليون ريال واقعي 12 ماهه بدليل افزايش درآمد حاصل از فروش ضايعات، سود سپرده هاي بانکي، لوح فشرده و فروش دارائيهاي فرسوده و مستعمل مي باشد.
                        7 ـ کاهش ماليات و عوارض از مبلغ 12264 ميليون ريال پيش بيني تا 11146 ميليون ريال واقعي 12ماهه بدليل کاهش سود قبل از کسر ماليات مي باشد.

داخل این کشور هر اتفاقی بیفته عملیات این شرکت متوقف نمیشه. چون چاپ کتب مدارس رو بر عهده داره
                        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مصطفی مصری پور
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 6951

خب گزارش 3 ماهه افست هم اومد.
                          نمیخوام جوری حرف بزنم که چون این سهمو دارم حرفام بوی تعصب بده. اما دیگه معنی یه شرکت ایده آل بنیادی چی میتونه باشه؟ 200% افزایش سود آوری نسبت به مدت مشابه سال قبل. اونم در این وضعیت اقتصادی کشور گویای همه چیز هست.

این سهم به اسم مهران ثبت شده و حرفی هم درش نیست. واقعا حیف که خودش نمیاد اینجا گزارشو واسمون تحلیل کنه.

یادمه میگفت سهم استخوندار و چقدر هم بعضیها بهش طعنه زدن که سهم استخوندار چی شد پس؟؟؟
                          خب بریم سر گزارش این سهم استخون دار!!

فروش » 23% پوشش پیش بینی :نسبت به پارسال 45% رشد
                          سود ناخالص 23% پیش بینی : نسبت به پارسال 100% رشد

سود عملیاتی 21% پیش بینی : نسبت به پارسال 278% رشد

و در نهایت سود هر سهم 24% پیش بینی : نسبت به پارسال 169% رشد

پارسال سه ماه 86 ریال ساخت و در نهایت 860 ريال محقق کرد.
                          شرکتی که بازار محصولاتش تضمین شده س آیا روند فروشش فرق میکنه ؟ پس با این سود 231 ريال باید منتظر تحقق سودی بسیار فراتر از پیش بینی 944 ريالی باشیم.

دلايل تغييرات 3 ماهه سال جاري نسبت به پيش بيني ساليانه
                          1ـ در خـصوص درآمد حـاصل از ارايه خـدمات به اطـلاع مي رساند همانگونه که در بـودجه سال 1391 تـوضيح داده شد، بـا افـزوده شدن حدود 10 ميليون جلد کـتب پايه ششم دبستان با ميانگين 168 صـفحه در قطع رحلي، چـاپ کتب راهنمائي و متوسطه در سال جاري از برنامه توليدي اين شرکت حذف و مقاديري براي آن در نظر گرفته نشد. در سال جديد نظر به ايـنکه کتب پايه ششم به جهت اصلاحات و بازنگري نهائي تاکنون به اين شرکت ارسال نگرديده، مديريت شرکت به جهت جلوگيري از کاهش سود پيش بيني شده، سفارشاتي را از شرکت چاپ و نشر ايران قبول و اقدام به چاپ کتب راهنمائي و متوسطه نموده است که تعرفه چاپ اين کتب مانند تعرفه چـاب کـتب درسي مي باشد و براي آن قراردادي منعقد نشده است و با اين تـدبير درآمد حاصل از ارايه خدمات پوشش مناسب را (23%) نسبت به پيش بيني کسب نموده است.
                          2ـ عدم پوشش ساير درآمدها و هزينه هاي عملياتي بعلت عدم فروش ضايعات کـتب درسي مي باشد که در مـاههاي بـعد با فروش اينگونه ضايعات مبالغ پيش بيني شده محقق خواهد شد.
                          3ـ عدم پوشش هزينه هاي مالي نسبت به پيش بيني بالغ بر 1277 ميليون ريال بعلت پـرداخت اقساط سـررسيد نشده در اسفند ماه سال 1390 مـربوط به تسهيلات مالي دوره هاي قبل بوده است ، شايان ذکر است با دريافت تـسهيلات مالي جـديد مـبالغ پيش بيني شده محقق خواهد شد.

4 ـ علت عدم تطابق و تغييرات نرخ متوسط مقدار تـوليد و مـقدار فـروش به مبلغ فروش سه ماه اول سال جاري نـسبت به
                          پيش بيني و سال 1390 بدليل ترکيب قطع ، تيراژ ، تعداد فرم و تعداد رنگ در کليه کارهاي چاپي مي باشد.

5 ـ مبلغ 8629 ميليون ريال از هـزينه ها مربوط به هـزينه هاي برآوردي از بابت هزينه عيدي ساليانه، پـاداشها، مـعالجه و بهداشت و مزاياي خاتمه خدمت کارکنان مي باشد که پس از قطعيت در حسابها منظور خواهد شد.

6 ـ شايان ذکر است در زمان تهيه صورتهاي مالي مياندوره اي 6 ماهه با بازنگري و بررسي مـجدد بودجه سال 1391 چنانچه سود پيش بيني شده در بعضي از اقلام آن نياز به اصلاح داشته باشد تعديلات لازم اعمال و نتيجه به آن سازمان اعلام خواهد شد.

نظر

• بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

تحولات چافست

گفته شده شنیده شده با تغییر تعرفه واردات کاغذ به عدد صفر، صنعت چاپ و کاغذسازی و سهام شرکتهای این گروه همچون افست با وضعیت مطلوبی روبرو گشته اند. از دیگر سو، افزایش بهای تمام شده کالای فروش رفته در شرکتهای کاغذسازی آنها را بر آن داشته تا مستندات و دلایل افزایش بهای تمام شده خود را به نهاد ناظر یعنی سازمان حمايت از مصرفكنندگان و توليدكنندگان ارائه داده و خواهان افزایش حداقل 30 درصدی نرخ انواع کاغذ و محصولات تولیدی خود باشند.

گویا سازمان یاد شده نیز پس از بررسی و مطالعه مستندات، در صدد است ضمن کاهش تعرفه واردات کاغذ به صفر؛ با افزایش 20 درصدی نرخ انواع کاغذ موافقت نمایند امری که مبلغ فروش و حاشیه سود شرکتهایی چون چافست را در پی خواهد داشت.

چافست برای سالجاری 944 ریال سود خالص به ازای هر سهم اعلام نموده و در عملکرد 3 ماهه اول سال، معادل 24 درصد از بودجه سالیانه را پوشش داده است.

دلايل تغييرات 3 ماهه سال جاري نسبت به پيش بيني ساليانه مربوط به افـزوده شدن حدود 10 ميليون جلد کـتب پايه ششم دبستان با ميانگين 168 صـفحه در قطع رحلي، چـاپ کتب راهنمائي و متوسطه در سال جاري از برنامه توليدي اين شرکت حذف و مقاديري براي آن در نظر گرفته نشد.

در سال جديد نظر به ايـنکه کتب پايه ششم به جهت اصلاحات و بازنگري نهائي تاکنون به اين شرکت ارسال نگرديده، مديريت شرکت به جهت جلوگيري از کاهش سود پيش بيني شده، سفارشاتي را از شرکت چاپ و نشر ايران قبول و اقدام به چاپ کتب راهنمائي و متوسطه نموده است که تعرفه چاپ اين کتب مانند تعرفه چـاب کـتب درسي مي باشد و براي آن قراردادي منعقد نشده است .

با اين تـدبير، درآمد حاصل از ارايه خدمات پوشش مناسبی معادل (23%) را نسبت به پيش بيني ها برای شرکت در پی داشته است.

و اما عدم پوشش ساير درآمدها و هزينه هاي عملياتي بعلت عدم فروش ضايعات کـتب درسي مي باشد که در مـاههاي بـعد با فروش اينگونه ضايعات مبالغ پيش بيني شده محقق خواهد شد. عدم پوشش هزينه هاي مالي نسبت به پيش بيني بالغ بر 1277 ميليون ريال بعلت پـرداخت اقساط سـررسيد نشده در اسفند ماه سال 1390 مـربوط به تسهيلات مالي دوره هاي قبل بوده است ولی با دريافت تـسهيلات مالي جـديد، مـبالغ پيش بيني شده محقق خواهد شد.

همچنین، علت عدم تطابق و تغييرات نرخ متوسط مقدار تـوليد و مـقدار فـروش به مبلغ فروش سه ماه اول سال جاري نـسبت به پيش بيني و سال 1390 بدليل ترکيب قطع ، تيراژ ، تعداد فرم و تعداد رنگ در کليه کارهاي چاپي مي باشد. مبلغ 8629 ميليون ريال از هـزينه ها مربوط به هـزينه هاي برآوردي از بابت هزينه عيدي ساليانه، پـاداشها، مـعالجه و بهداشت و مزاياي خاتمه خدمت کارکنان مي باشد که پس از قطعيت در حسابها منظور خواهد شد.
                            The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• hossein sh
                              ستاره دار(1)
                              • Mar 2012
                              • 688

چرا چافست پس بازگشائی نمیشه؟؟؟؟

نظر

• مصطفی مصری پور
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 6951

در اصل توسط hossein sh پست شده است View Post
                                چرا چافست پس بازگشائی نمیشه؟؟؟؟
                                سلام حسین جان
                                شرکت برای مجمع بست و سود هم تقسیم کرد.
                                اما برنامه تغییر سال مالی هم مزید برعلت شد و یک مجمع دیگه هم برگزار کرد.
                                متاسفانه چیزیکه توی این بازار مهم نیست،سرمایه بلوکه شده سهامداراس!
                                باید زنگ بزنیم شرکت پیگیری کنیم

نظر

در حال کار...
                                X