ببخشید درج نمودار ایراد داشت تصحیح شد
تولید مواد اولیه و الیاف مصنوعی ( شمواد )
Collapse
X
-
یپغام ناظر بازار
كارگزاران محترم پيرو اطلاعيه شماره 34948ر130 مورخ 1391/02/20 معاونت بازار، امروز چهارشنبه مورخ 1391/02/27 تعداد 000ر000ر24 سهم معادل 73ر16 درصد از سهام شركت توليد مواد اوليه الياف مصنوعي متعلق به پلي اكريل ايران به صورت يكجا و نقد به قيمت پايه هر سهم 250ر1 ريال در نماد "شمواد4" عرضه خواهد شد.لازم است كارگزار خريدار مشخصات خريدار يا خريداران را پس از انجام معامله و حداكثر تا ساعت 12 به همراه سفارش خريد كتبا به ناظر معاملات ارائه نمايد .مديريت بازار
نظر
-
دیروز تعداد 000ر000ر24 سهم معادل 73ر16 درصد از سهام شرکت تولید مواد اولیه الیاف مصنوعی متعلق به پلی اکریل ایران با قیمت پایه هر سهم 250ر1 ریال در نماد شمواد4 روی میز فروش رفت و با همان قیمت به فروش رسید.The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
هر روز ساعت 8.5 تا 9 میزنم کانال شمواد فیلم سینمایی اکشن داره! صف خرید چیده میشه بعد هم طرف سریع می ترسه و میگذاره واسه وفروش! خریدارم دستش میاد حدودای حجم فروشنده رو بعدش ساعت 8:55 صف خریده محو میشه;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
سلام بر دوست خوبم ساده ی ساده
1 تشکر بخاطر مشاورت سازنده ای که قبلا در مورد خرید شمواد باهات داشتم
و اینکه از خریدم راضیم و به لطف خدا اللحساب 10% سود داده ولی تصورات من
سودهای با درصدهای خیلی بیشتر است که تبدیل به یقین گردد
2 چرا شموادی نمیشوی یادمه فقطی در مورد فرآور بحث داشتیم شما نظرت این بود
اگر سهم را زودتر بررسی میکردی زودتر خرید انجام میدادی و
اینکه بنا به مطلب خودت خریدت را انجام دادی البته کمی دیر هنگام
البته که من فرآور را با سود 70% به لطف خدا فروختم
و اینکه همانطورکه اول عرض کردم شمواد را با بررسی خودم و کمک خیلی خوب
شما دوست عزیز و عزیزان دیگران دیگر تایپیگ موشکافی بنیادی سایت دیگر
انجام دادم و ممنونم
لطفا دوباره شمواد را از لحاط بنیادی و گزارشات بررسی کنید
و نتیجه اش را منعکس نمایید
متشکرم
نظر
-
-
-
-
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postبچه ها شپلی رو چطور می بینید؟یه چیزائی دیدم اگر تاییدش کنید روش کار میکنم
سهم هرچی تو خالی تر باشه این روزا بهتر میره بالا ...بابک جان رو کن >:d<ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
نظر