تولید مواد اولیه و الیاف مصنوعی ( شمواد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بورس دوست
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 905

سلام خانم رجب نژاد
    ----------------------
    ورود شما را به شمواد خوش آمد میگویم
    بعرضتان برسانم
    حقیقتا در این ده سالی که سهامدار و بورس باز بودم و هستم
    اگر حمل بر تبلیغ سهم نشود
    کمتر سهمی مثل شمواد را دیدم که در مسیر رشد به درستی و به موقع قدم برداشته
    و سهامدار حقوقی به روشینی میداند چه میخواهد و میداند که چگونه رفتار کند
    که ارزش سهم حفظ شود و البته رشد هماهنگ و بیشتر از بازار
    ولی سهامدار حقیقی گاهی عجول است که چون
    همسفر عشق شدی صبور بوده ومرد سفر باشیم
    دوست خوبم به نظرم نه تنها سر ناسازگاری ندارد
    بلکه هدایتگرساربانش هدایتگر قابلیست
    ---------------------------------------------------
    البته من چند سالیست که در بورس سوگلی دارم
    زمانی فرآور = طلا بود و حالا شمواد
    حالا بفرمائید چگونه شد که سوگلی بنده انتخاب شما شد
    و چقدر از پرتفوی شما این سهماست
    امیدوارم همیشه ایام
    سلامت و سودمند باشید
    بورس دوست

نظر

• بورس دوست
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 905

شمواد
      درگیر دست اندازهای گذر از 130 تومان
      این نیز بگذرد

نظر

• rajabnejad
        عضو فعال
        • Jan 2012
        • 4331

زیاد نیست مبلغ ناچیزیه ؛البته زیاد صبور نیستم به قصد کوتاه مدت خریدم انشاالله به اون قیمتم برسه وراضی بشم ازش بیرون می رم یه چند وقتیه دنبالش بودم می خواستم وقت صعودش شد خرید کنم که به نظرم وقتش بود انشاالله که رو سفیدمون کنه
        آخرین ویرایش توسط rajabnejad؛ 2012/07/14, 10:37.
        هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• بورس دوست
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 905

mhroodiدوست عزیز
          ورودت به شمواد را خوش آمد میگویم
          نگران نباش این نوع عملکرد کار هر روز شمواد است
          فعلا فکر حمله است و از عقب گرد خبری نخواهد بود
          موفق باشی

نظر

• مجيد رادمنش
            مدیر (6)
            • Oct 2010
            • 4902

سيگنال بورس: معاملات عجيب و پر حجم و خريد و فروشهاي سهامدار عمده باعث تعجب معامله گران شده است و با توجه به نوسان بالاي قيمتي وارد شدن به اين سهم پر ريسك ارزيابي ميشود.
            یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• بورس دوست
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 905

حقیقتا من امروز و فرداهم خریدارم و به گذر سهم در طی زمان مناسب از مانع های مقاومتی پیش رو خوشبینم
              و صبر وحوصله لازم را نیز دارم
              ولی هیچ توصیه ای
              تاکید میکنم هیچ توصیه ای
              برای خرید نگهداری و یا فروش به هیچ یک از دیگر دوستان عزیزم ندارم
              و خواهشم اینست که هرکسی اقدام در مسیر تحلیل بالا را قبول دارد به تصمیم خودش احترام بگذارد
              و لطفا با توجه به نگرشش عمل کرده و خاطر خودش را جمع کند و سهم را به سهامداران خودش واگذارد
              شر وخیرش را نیز همچنین
              هر کس مسئول عملکرد خودش است و تضمینی از هیچ جهت و هیچ کس در هیچ موردی نیست
              هر چند با توجه به وضعیت بازار و شاخص فعلی شمواد تا کنون رو سفیدمان کرده است
              و از زمانی که بنده در موردش نظر و مطلب زده ام در همین 3 ماهه 30% سود نصیب دوستان شموادی کرده است
              ولی ... باز هم عرض میکنم .....................
              ا
              مطالب بنده فقط نظر و تحلیل و برآورد ی بیش نیست
              لطفا هر کس به نظرخودش عمل کند و امیدوارم
              سلامت وسودمند باشید
              بورس دوست

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

در اصل توسط مجيد 20 پست شده است View Post
                سيگنال بورس: معاملات عجيب و پر حجم و خريد و فروشهاي سهامدار عمده باعث تعجب معامله گران شده است و با توجه به نوسان بالاي قيمتي وارد شدن به اين سهم پر ريسك ارزيابي ميشود.
                با سلام
                با توجه به اینکه بیشتر سود امسالش غیر عملیاتیست و طبق گزارش درآمدهاي متفرقه سال مالي منتهي به 31/06/91 به مبلغ 303 ر22 ميليون ريال (به ازاء هر سهم مبلغ 155 ريال و حدود 73 درصد سود خالص دوره) عمدتا مربوط به فروش زمين و ساختمان واقع در مشهد مقدس است.
                و سود عملیاتی امسال نسبت به سال قبلش کاهش قابل توجهی داشته و تولید هم پایین اومده و با توجه به زیان انباشته در مجمع هم سودی تقسیم نخواهد شد با پرریسک بودن اون در این قیمت و شرایط بازار که اکثر سهم ها ریزش کردن موافقم ولی باز بستگی به نظر سهامداران عمده داره چون با شناور کمی که داره راحت هرکاری بخوان میکنن و الانم معاملات عجیبی داره دوطرفه گویا دارن میزنن!

اگر درامدهای متفرقه نبود در گزارش6ماهه به ازای هر سهم زیان محقق شده بود.

با توجه به اینکه عمده سود امسال ناشی از درامد متفرقه است اگر برای سال ایندش که گزارش پیشبینی سودش احتمالا در شهریور بیاد دیگه ازاین نوع درامد نداشته باشه یا کم باشه شرکت برای اینکه بتونه به ازای هر سهمش به همین میزان سود پیشبینی کنه یا باید سودعملیاتیش رشد قابل توجه بکنه یا اینکه هزینه های مالیش رو کاهش قابل توجهی بده بنابراین به نظر میرسد پیشبینی سال ایندش با اما و اگر همراهه و شایدم اصلا سود بالا اعلام کرد ولی فعلا مشخص نیست.
                در بازاری که سهم های کمریسک با پی بر ای خیلی پایین و تعدیلات قطعی پیش رو با کلی سود انباشته دارن منفی میخورن سهی که قرار نیست سودی هم تقسیم کنه و سود سال ایندش هم در ابهام به سر میبره رشد اخیرش به نظر میرسه بازی سهامداران عمدش بود که تا 130 بردن بعد در بازار منفی حدود 100بازش کردن و الان دوباره.... و شاید بازهم بالا بردند ولی به دلیل ریسکی بودن و بودن اینهمه سهم خوب در بازار پیشنهاد خرید اون در قیمت مثلا 130چندان منطقی به نظر نمیرسه البته در قیمت 100 و کمتر میتونست مناسب باشه و نظر خود منم نسبت بهش بد نبود ولی الان که سهم ها اینقدر ریختن به قدر کافی سهم هست مگر خبر خاص دیگری باشه که از اون بی اطلاعم.

در پایان امیدوارم همه دوستان همیشه پرسود باشند
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• بورس دوست
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 905

و اما گزارش شمواد و گزارش مجدد ششماه اش
                  ------------------------------------------------------
                  محور اصلی گزارش ششماهه دونکته اصلی است
                  1 - فروش مهامانسرا و تعدیل مربوطه
                  2 - احتساب بروزهزینه بانشستگی کارکنان شرکت در نیمه دوم سال مالی

مورد و ایراد مهمی که در گزارش حسابرسی شده 90/10/7 شرکت در بند 3 بدان اشاره شده بود که با این احتساب بر طرف گردید

در آن گزارش آمده بود که

(طبق بررسی های انجام شده تمامی مشاغل شركت از طرف مراجع قانونی، سخت و زیان آور تشخیص داده شده است. در این خصوص تقاضای بازنشستگی بخشی از كاركنان به تصویب
                  هیات مدیره رسیده و اقدامات شركت در این ارتباط در جریان می باشد . با توجه به مراتب فوق، اگرچه ایجاد ذخیره از این بابت در حسابها ضروری است لیکن بدلیل عدم دسترسی به شواهد
                  و مدارک كافی تعیین آثار مالی ناشی از این امر بر صورتهای مالی مورد گزارش برای این مؤسسه میسر نمی باشد.)

و در گزارش فعلی آمده است که

)54%افزايش خالص سايردرآمدها(هزينه هاي )عملياتي پيش بيني فعلي نسبت به پيش بيني قبلي عمدتا مربوط به هزينه هاي جذب نشده مخارج مربوط به پرسنل بازنشسته شرکت در سال مورد گزارش مي باشد.

و در مورد فروش مهمانسرا در گزارش قید شده است
                  121 درصد افزايش خالص درآمدهاي متفرقه مربوط به درآمد حاصل از فروش ساختمان واقع در مشهد مقدس مي باشد.

نتیجه میران کم شدن سود عملیاتی به علت احتساب هزینه های بازنشستگی افراد که از قبل بوده و برطرف شده است و این نوع هزینه مدوام نخواهد بود
                  و اگر این هزینه نبود شرکت معادل 40 تا 50% تعدیل میداشت ولی رفع این اشکال را نیز متوان به فال نیک گرفت چون مانع ای بود که حتما باید رفع میشد و گرنه
                  در وقت نامناسب دیگری مزاحمت میداشت و به لطف خدا برطرف گردید

و بررسی موارد دیگر گزارش
                  وضعیت پرتفوی سهام شرکتهای خارج از بورس و سرمایه گذاری سپرد ه های بانکی فروش - داریی ثابت و سایر درآمدهای متفرقه مناسب می باشد

میزان پیش بینی
                  درآمد متفرقه سال مالی منتهی به 91/6/31 22303 میلیون ریال است که تا ششماهه منتهی به 90/12/29 20311 ریال آن پوشش داده شده است

و در صورتیکه سال مالی قبل منتهی به 90/6/31 پیش بینی و واقعی آن حدود 7500 میلیون ریال بوده است
                  و دلیل اصلی رشد آن فروش مهمانسرا بوده که بدلیل همان هزینه بازنشستگی قید شده حل گردیده است
                  و در گزارش نیز دقیق و روشن مطرح شده است
                  بدینگونه
                  سهم هزينه هاي جذب نشده توليد در ارتباط با بازنشستگي پرسنل با شرايط سخت و زيان آور بوده که اجراي آن در اسفند ماه سال 90 عملياتي گرديد و مخارج مربوط /12/ الف ( علت انحراف پيش بيني قبلي با اطلعات واقعي شش ماهه منتهي به 29
                  به اين موضوع در شش ماهه دوم کمتر از 50 % شش ماهه اول پيش بيني خواهد شد در نتيجه انحراف پوشش حدود 15 درصدي در ساير درآمدهاي عملياتي در شش ماهه دوم سال مالي مرتفع خواهد شد.ب (علت انحراف بودجه درآمد هاي متفرقه
                  مربوط به فروش زمين و ساختمان واقع در مشهد مقدس بوده است عليهذا فروش ساختمان ديگري واقع در پير بکران در شش ماهه دوم سال مالي پيش بيني ميشود که آن نيز در اصلح بودجه لحاظ گرديده است . لازم به ذکر است از آنجاييکه مورد
                  ديگري در شش ماهه دوم به پيش بيني قبلي اضافه نگرديده ؛عليهذا فروش ساختمان ديگري واقع در پير بکران در شش ماهه دوم سال مالي پيش بيني ميشود که آن نيز در اصلاح بودجه لحاظ گرديده است . لازم به ذکر است از آنجاييکه مورد ديگري در شش ماهه دوم به پيش بيني قبلي اضافه نگرديده ؛ در نتيجه در نتيجه انحراف 34 درصدي بودجه در شش ماهه دوم سال مالي مرتفع خواهد شد. ضمنا باستحضار ميرساند نرخ تسعير حسابهاي ارزي با نرخ رسمي بانک مرکزي مي باشد.
                  --------------------------------------------
                  منابع تامین مواد اولیه 100% داخلی و بازار فروش 90% داخلی و 10% خارجی با محاسبه نرخ دولتی قید شده است
                  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                  مقدار تولید د ام تی مذاب و جامد کمتر شده و شرکت گرایش به تولید dotp داشته که تولید آن بیشتر شده و با این تفاسیر مبلغ فروش 14% بیشتر را نشان میدهد
                  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                  جدول مقدار ریالی خرید و مصرف مواد اولیه
                  موجودی پارازلین و متانول خالص را نسبت به اول دوره بیشتر نشان میدهد
                  و مقدار خرید و مصرف نیز بیشتر شده است
                  بازار فروش و تامین مواد اولیه به نسبت 6 ماهه مناسب نشان میدهد
                  -----------------------------------------------------------------------------
                  سود ابرازی مالیاتی نسبت به مقایسه به سه سال گذشته با وضعیت فعلی حکایت از روند مثبت دارد

سال مالی سود ابرازی به میلیون ریال درآمد تشخیصی به میلیون ریال
                  87/6/31 ( _20979) زیان (_19440 ) زیان

88/6/31 (6040_) زیان 14316

89/6/31 2745 سود 17176 سود

90/6/31 37523 سود ؟؟؟؟؟؟

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر بنده

همانطور که بارها عرض کردم با این روند من منتظر پیش بینی شرکت برای سال مالی جدید هستم و قبل از بسته شدن هیچ برآوردی از فروش مهمانسرا نداشتیم

(بغیر از دوستان و سهامدارن دوره های قبل) ولی گزارش حسابرسی قبل شرکت مکتوب و مشخص بود که این ایرادو نقص بزرگ مالی بر شرکت وارد بوده که با لطف خداو
                  به کمک همین تعدیل برطرف گردیده است
                  و بقیه گزارش نیز بدی شرح میباشد که تماما برآورده و پیش بینی های دوستان در قبل برای شمواد تائید میکند
                  بنا براین نظر بنده بر این است که روند شرکت مانند قبل مثبت بوده و بدلیل چشم انداز تعدیلهای بعدی مانند قبل صعودی است و البته شاید بدلیل بعد ازخروج افراد عجول و پول لازم این روند سرعت بیشتری نیز بگیرد
                  ----------------------------------------------------------
                  شرکت با تعدیل منفی باز نشده است
                  ایراد قبلی برطرف شده است
                  تکنیکال و بنیادی شرکت در وضعیت مناسب میباشد
                  شرکت در جو بیدلیل منفی مذاکرات بسته شده و در موقعیت خنثی باز گشایی میشود
                  -----------------------------------------------------------------------------------------------
                  و در آخر جمله همیشه تکراری بنده اینکه
                  دوستان خوبم این نظر وتحلیل شخصی بنده است و اگر حقوقیهای شرکت مانند قبل از بسته شدن عمل کنند همانطور که اول عرض کردم بنده خوشبین هستم

حتی بدون فروش ملک ساختمان واقع در پیر بکران که در گزارش نیز آمده است و قرار است در ششماهه دوم انجام شود

لاجرم نظر و تحلیل بنده نمی تواند کامل و صحیح باشد و حتما دارای نواقص و اشتباهاتی که طبیعت تحلیلی است می باشد و هیچ توصیه ای به خرید و نگهداری و فروش ندارم
                  لطفا چون خودتان
                  متضرر و منتفع از عملکردتان میشوید بیشتر بررسی کنید تا نتیجه بهتری را بگیرید و مسئولیت عملکرد خودتان را متقبل باشید
                  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                  سلامت و سودمند باشید
                  دوستارتان بورس دوست

نظر

• بورس دوست
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 905

سلام بر دوست عزیز و گرامی Meta Trader

روند کاهشی زیان انباشته در این چند سال اخیر بعلاوه عوامل مثبت همراه که مهمترین آن تامین بهتر مواد اولیه شرکت است

موجب روند بهتر سود دهی شرکت شده است و همچنین موقعیت نسبتا مناسب تر سهامدار حقوقی شرکت بهمراه عملکرد بهتر و حمایت بیشتر همه حکایت از

امیدواری و هماهنگی بیشتر نسبت به گذشته است مخصوصا وقتی در این زمان حمایت معاملات درون گروهی انجام شده و سهامدار عمده بالای 91% سهم را داردو

بغیراز سهامدار پنهان زیر 1% که جمعا بالای 95% میشوند و قدر سهمشان را در این قیمت میدانند فروشنده زیادی سهم نخواهد داشت و بنده را بیاد رشد گزارش مالی

و خوب قشکر نه در سال قبل که کولا ک کرد بلکه بیاد سال 84 می اندازد که 150 و160 خرید داشتم و به لطف خدا در اون جو بازار منفی بالای 330 تومان فروختم و تقریبا

جز تنها ترین های خریدار قشکر بودم البته من بیشتر نگه نداشتم و در افت و رشد بسیار خوب بعدی جدا از سهم بودم ویا فرآوری که سال قبل وماقبلش هر سال

بالای70% سوددهی داشت و البته من در زمانی که شمواد را خریدم از فرآور خارج شدم و شرایط فعلی فرآور متفاوت از گذشته خودش و شمواد فعلی است

بهر حال
                    ----------
                    دوست خوبم به نظر بنده همانطور که قبلا عرض کردم شمواد میتواند زیان انباشته قبل را درپایان سال پوشش داده و برای سال مالی آینده سود بالای 40 تومان منظور

کند و چون شرکت نه مشکل تامین مواد اولیه دارد (چون تماما داخلی و آزاد است) و نه مشکل فروش (بالای90% فروش داخلی است) و دچار درگیریهای تحریم و

مشکلات صادراتی نیست . همین دلایل و عوامل باعث این شده که تحلیل و برآورد من از آینده سهم چشم اندازی روشن و بهتر از امروز باشد و دیدیم که قبل از

بسته شدن نیز بر خلاف جهت بازار در مواقع منفی سهام دیگر و در جهت بازار در مواقع مثبت به رشد با روند ملایم و پیوسته همراه با حمایت زیرکانه و

هوشمندانه سهمدار حقوقی انجام میشد و از موقعیت بسیار خوب فاکتورهای مختلف تکنیکال نیز برخوردار بود و هست

بنابر این به نظر بنده این رشد بعد از بازگشایی به مرور و بدون عجله ادامه دار خواهدبود

خلاصه مطلب
                    --------------
                    برآورد و نظر بنده شمواد بدلیل اینکه زیان انباشته اش را تا آخر سالی مالی پوشش داده و میتواند در گزارش و پیش بینی سال مالی آتی 91/6/31 الی 92/6/31 میتواند

سود بالای 40 تومان را پوشش دهد و نهایتا جهت هماهنگی قیمت واقعی سهم با ارزش سهم بایدحداکثر از رشد بسیار خوبی تا

اوایل پائیز یا اواخر تابستان داشته باشد

تکرار خواهش همیشگی ام
                    ---------------------------------

البته تا اینجاش که به لطف خدا تحلیل دوستان درست بوده و انشا.. خواهد بود ولی باز هم طبق عرض همیشگی ام این نظر و تحلیل بنده است میتواند مورد بحث قرار بگیرد و شاید و یا حتما اشکالاتی دارد شما و دیگر دوستان لطفا خودتان گزارشات بنیادی و موقعیت تکینکال سهم را خوب بررسی کرده و مختص نظر بنده خرید نکنید که هر کس خودش مسئول خرید و فروشش میباشد و اینها نظر و اعتقاد بنده است و در راستای پاسخگویی و احترام به شما عزیز و دیگر دوستان محترم سئوال کننده ارائه و عرض میکنم و گرنه ملاک اصلی حتما نیست و نخواهد بود

سلامت و سودمند باشید
                    بورس دوست

نظر

• بورس دوست
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 905

نظر دوستان در مورد شمواد امروز
                      ----------------------------------------------

مطلب ۳۵۴۹۹۹
                      توسط کیان : ۱۳۹۱/۴/۲۴ - ۱۱:۵۶:۵۴

شین
                      میم
                      واو
                      دال
                      شمواد
                      نگهداری یا فروش
                      دوستان لطفا نظر
                      (خصوصا بورس دوست عزیز )
                      سپاس از همه دوستان
                      نتیجه نظرات : ۷ - ۱۴ = -۷
                      کیان : ۱۳۹۱/۴/۲۴ - ۱۳:۴۷:۵۸
                      چاکر تمام دوستان عزیز
                      بورس دوست و آقا مرتضی رفقای گل
                      بعد از این کامنت از خودم پرسیدم بفروشم چی بخرم ( پس نمی فروشم و باهاش می مونم )
                      تازه دارم سهامداری می کنم ، قبلا خیلی خرید و فروش می کردم واقعا یه خوره تو جون آدمه ولی مدتیه خودمو کنترل می کنم و قصد دارم سهمی رو که خریدم پاش بمونم البته هر سهمی رو نخرم
                      از تجربیات دوستان هم استفاده می کنیم واقعا مفیده
                      از همه هم اتاقها سپاس گذارم

Morteza93 : ۱۳۹۱/۴/۲۴ - ۱۳:۲۰:۴۵
                      فکر کنم حد ضررو باید روی 125 گذاشت و با خیال راحت به دیگر سهم ها پرداخت
                      Morteza93 : ۱۳۹۱/۴/۲۴ - ۱۲:۴۵:۰۱
                      من امروز اضافه کردم... فکر کنم فردا 130 رو با قدرت رد کنه
                      بورس دوست : ۱۳۹۱/۴/۲۴ - ۱۲:۲۴:۴۳
                      کیان جان
                      من نظرم نگهداریست
                      چون حقیقتا امروز نیز در حال خرید بودم
                      به عقیده من شمواد درگیر دست اندازهای عبور از قیمتهای 130 و موانع بعدی یعنی 140 و 150 تومان است و فکر من با توجه به حجم معاملات و گزارشهای پیش روز سال بعد اینست
                      که وارد فاز جدید قیمتی بالاتر از این قیمتها البته با گذر از زمان و صبر و حوصله ای که سهامداار خاص خودش را دارد میباشد . صحبت از گرایش سهامداران جدید به این سهم نیز میباشد
                      ولی
                      البته نظر من نیمتواند حتما ملاک باشد لطفا شما به نظر خودت و بررسی لازم و تحقیق بیشتر
                      تصمیم درستت را بگیر و بقول معروف خود دانی است
                      امیدوارم سلامت وسودمند باشی

نظر

• بورس دوست
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 905

سلام بر دوستان عزیزم و صبح بخیر
                        اکملی جان
                        -----------
                        به نظرم عملکرد حقوقی خیلی بهتر از این باشد که بخواهد به این زودی سهم را صف خرید کند
                        نحوه کارش بدین صورت است که فعلا آهسته و پیوسته رو به جلو میرود و گاهی سه قدم به جلو ویک قدم درجا میزند
                        جهت اینکه فرصت ورود بدهد
                        ولی من هم روزهای صف میلیونی شمواد و عرضه کمتر از حجم مبنا را نیز من پیش بینی میکنم و
                        فعلا عجله ای در کار شمواد و سهامدارنش نمیبینم
                        صبور و موفق باشید دوست خویم

نظر

• بورس دوست
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 905

پيش گزيده

فکر کنم زمان معامله عمده درون گروهی شمواد در 125 تومان
                          شرکت فروشنده یعنی پلی اکریل ایران (سهامی عام) موقتا پول لازم بوده
                          وبه خریدار شرکت بازرگانی پلی اکریل
                          قول مردونه داده که همه سهمهای فروخته شده را
                          در موقعیتی مناسب و بزودی به قمیت بالاتر از دوباره بخره
                          به همین دلیل تعداد بالا معامله میشه
                          و اجازه رشد بیشتر فعلا نمیدهند
                          ببینمی چکار میشود
                          به امید خدا
                          خوشبین هستم

نظر

• بورس دوست
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 905

سلام فلاور جان شبت بخیر
                            نظر جدیدی ندارم
                            و شمواد در حال مبادله بین سهامداران عمده برای عبور از مرحله مقاومت مهم قیمتی 130 تومان بوده
                            و این حجم معامله چندین میلیونی سهم بسیار جالب شده و همه اهل بورس را به تماشا برگزیده
                            بهر حال شمواد نشان داده که صاحب دارد و سهامدار عمده بالای 90% سیاست خاص خودش را دارد
                            و در کل قیمت پایانی روزانه و هفتگی نسبت به قبل مثبت است و مهم این است که روند خوب است
                            سهامداری شمواد حوصله خاصی میخواهد
                            امیدوارم سلامت و سومند باشی

نظر

• کیان
                              کاربر فعال
                              • May 2012
                              • 634

درود بر همگی

شمواد انصافا بازیگرای قابلی داره، من از 102 تومن با شموادم رو 124 هم اضافه کردم، سهم ارزندگی خودشو تو روزای منفی نشون داده،

جناب بورس دوست ممنون که اطلاع رسانی میفرمایید،

به امید روزهای بهتر
                              علت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!

نظر

• بورس دوست
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 905

سلام کیان جان صبحت بخیر باد
                                از لطفت نسبت به خودم سپاسگذارم
                                در مورد شمواد بازیگری قابلش با شما کاملا موافقم
                                سلامت و سودمند باشید
                                به امید بهترینهای برای شما دوست عزیزم

نظر

در حال کار...