تولید مواد اولیه و الیاف مصنوعی ( شمواد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بورس دوست
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 905

پيش گزيده

دوستان عزیزم

دوست ندارم بدینصورت تداعی شود که سهم باید حتما حجم مبنایش خورده شود

تا هر چه زودتر به قیمتی برسد که با سود خوبی فروخته و راحت شویم

ما به این دلیل شمواد یا هر سهم دیگری خریدیم و نگهداری میکنیم که بدلایل خاص وصحیح ویا ناصحیح

ارزشش بیشتر ویا خیلی بیشتر از قیمتی است که در بازار معامله میشود

و شمواد به دلایل مختلف اللخصوص سود عملیاتی 1473 ریالی که دارد و بارهادرباره چگونگی اش تحلیل شده است

وقیمت سهم را خیلی بیشتر از این میدانیم و میباشد با سهم تا زمانی که به قیمت واقعی اش برسد میمانم

حال یکی قیمت واقعی را 260 تومان میداند دیگری محدوده 320 تومان و 420 و560 و700 و 800تومان

هر کسی هر کجا مقصدش بود پیاده میشود و هر کسی توان و حوصله اش را داشت و خوشبین هم بود میماند

منظور از مطلبم قصد ما سفته بازی کاذب نیست و بواقع ارزش شمواد را خیلی بیشتر از این میدانیم

البته اینگونه باز شدن و قیمت خوردن پائین و مدت بسته شدن و بحث طلب شرکت از شپلی و عظیم بوده و هست

که دیروز در حوار دوست خوبم محمدی وکلیل به آن به تفسیر پرداختیم

انشاا.. بعدا در موردحکمت مدت بسته بودن و قیمت بازگشایی بیشتر بحث مفید خواهیم کرد

ولی اگر در این ایام شمواد کمتر عرضه شد لطفا حوصله مان را هماهنگ کرده و حرفه ای عمل کنیم

ببخشید
    سلامت و سودمند باشید

نظر

• بورس دوست
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 905

طلب ۴۱۳۷۵۷
      توسط بورس دوست : ۱۳۹۱/۹/۱۲ - ۰۹:۲۱:۴۹
      دوستان فکر کنم شمواد تا 260 تومان نتونم اضافه کنم

بگذریم............نمیخوام جنبه تبلیغ پیدا کنه
      منظورم مطلب دیگریست

میخوام به یک سهم دیگه یک حالی بدم

ایندفعه شما پیشنها کنید من بررسی کنم

لطفا پیشنهاداتان این شرایط را داشته باشد

قیمت سهم زیر 150 تومان باشد

قابلیت داشته باشد اگر صف فروش میلیونی هم داشت اشکال ندارد

به لطف خدا اگر قابل باشد و باشم با هم صف خریدش میکنیم

منتظرم
      سلامت باشید

---------------------------------------------------------------------------------

طلب ۴۱۳۷۵۷
      توسط بورس دوست : ۱۳۹۱/۹/۱۲ - ۰۹:۲۱:۴۹
      دوستان فکر کنم شمواد تا 260 تومان نتونم اضافه کنم

بگذریم............نمیخوام جنبه تبلیغ پیدا کنه
      منظورم مطلب دیگریست

میخوام به یک سهم دیگه یک حالی بدم

ایندفعه شما پیشنها کنید من بررسی کنم

لطفا پیشنهاداتان این شرایط را داشته باشد

قیمت سهم زیر 150 تومان باشد

قابلیت داشته باشد اگر صف فروش میلیونی هم داشت اشکال ندارد

به لطف خدا اگر قابل باشد و باشم با هم صف خریدش میکنیم

منتظرم
      سلامت باشید

نظر

• بورس دوست
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 905

[FONT=Palatino Linotype][/FONT[SIZE=4]][/SIZEمطلب ۴۱۴۵۴۴
        توسط بورس دوست : ۱۳۹۱/۹/۱۲ - ۲۳:۰۵:۲۱
        دوستان صبح از دوستان خواستم که در مورد خرید سهم پیشنهاد کنند تا بررسی انجام داده و به امید خدا

وارد شویم

در مورد پیشنهاد یکی از دوستان سهمی که قبلا نیز به فکرش بودم را بررسی انجام دادم و تقریبا دارم به نتیجه میرسم

احتمال اینکه فردا ویا پس فردا به تعداد وارد شده نیز زیاد است

اگر به یقین کامل رسید در حین خرید اعلام میکنم

لطفا به وقتش هر کسی خودش بیشتر بررسی لازم را انجام دهد

والسلام و سلامت باشید

نظر

• بورس دوست
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 905

۴۱۴۵۸۵
          توسط کیان : ۱۳۹۱/۹/۱۳ - ۰۰:۰۴:۴۴
          گره معاملاتی وضعیتی است که در آن یک نماد معاملاتی به رغم برخورداری از صف سفارش خرید یا فروش در پایان جلسه معاملاتی حداقل معادل یک برابر حجم مبنا برای شرکتهایی با 3 میلیارد سهم و بیشتر ( بالای ۳۰۰ میلیارد تومان سرمایه ) و دو برابر حجم مبنا برای سایر شرکتها، به علت عدمتقارن قیمتهای درخواست خرید و فروش، حداقل به مدت 5 جلسه معاملاتی متوالی مورد معامله قرار نگیرد یا متوسط معاملات روزانه آن در این دوره (به استثنای معاملات در بازار معاملات عمده)، کمتر از 5 درصد حجم مبنا باشد؛ 2- کلیه معاملات یک نماد معاملاتی در 5 جلسه معاملاتی متوالی در سقف دامنه نوسان روزانه قیمت باشد؛ 3- کلیه معاملات یک نماد معاملاتی در 5 جلسه معاملاتی متوالی در کف دامنه نوسان روزانه قیمت باشد.

ماده 26: فهرست شرکتهای مشمول گره معاملاتی توسط بورس استخراج و حداکثر تا پیش از شروع روز معاملاتی از طریق سامانه معاملات و همچنین سایت رسمی شرکت به اطلاع عموم میرسد.

ماده 2۷:مقررات گره معاملاتی در مورد سهام شرکتهایی با سهام پایه کمتر از 150 میلیون سهم ( زیر ۱۵ میلیارد تومان سرمایه ) با تشخیص مدیرعامل بورس میتواند اعمال نشود
          .ماده 28: برای نمادهای معاملاتی که بر اساس اعلام بورس مشمول گره معاملاتی میشوند، در ابتدای روز معاملاتی بعد و در مرحله گشایش، با دامنه نوسان 2 برابر دامنه نوسان روزانه قیمت عادی آن نماد انجام و سپس در حراج پیوسته معاملات در دامنه نوسان روزانه قیمت انجام میشود. قیمت مرجع در دوره حراج پیوسته، قیمت کشف شده از طریق حراج ناپیوسته است.
          تبصره: در صورت عدمانجام معامله از طریق حراج ناپیوسته، آخرین قیمت پایانی نماد معاملاتی، قیمت مرجع در دوره حراج پیوسته خواهد بود

نظر

• بورس دوست
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 905

به اطلاع کلیه دوستانم میرساندم

در حال خرید فباهنر هستم .........................علتش را بعدا بحث خواهیم کرد ولی تسعیر ارز مهترین آنست

لطفا هر کسی خودش بررسی لازم را انجام دهد و بنده هیچ توصیه ای به کسی ندارم

والسلام

بورس دوست

نظر

• shervinrv
              عضو جدید
              • Sep 2012
              • 3

سلام دوستان
              من توضیحات دوست عزیز بورس دوست رو خوندم ولی یه مقدار گیج شدم
              میخواستم بدونم در چه صورت شمواد شامل رفع گره معاملاتی میشه ؟

نظر

• بورس دوست
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 905

نقل قول نوشته شده توسط حامی مشاهده گفتگو
                دوستانی که منتظر گره هستند بهتر است توجه داشته باشند که خیلی ها منتظر خرید پس از گره هستند.............نیازی به توضیح بیشتر نیست چون همه دوستانی که شمواد دارند خودشان استادند.
                حامی جان من نیز منتظرم شاید مقدار خرید مجددم بیشتر از اندازه قبل باشد ....................شاید

برقرار باشید

نظر

• بورس دوست
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 905

نقل قول نوشته شده توسط petter مشاهده گفتگو
                  پرهام جون شنبه مشمول گره نمیشه ... یکشنبه باید بره گره ... معلومه خیلی عجله داری!

راستی یه قانون دیگه هم هست که به بورس اجازه میده که اگر به نظرش صلاح نبود، سهم رو به گره نبره ... مثلا قدیما یادمه یه بار!! سازمان با قندیها همین کار رو کرد و اونا رو به گره نبرد

اما فکر نکنم با شمواد این کار رو بکنن، چون شمواد واقعا حقشه و باید بره بالا ... مطمئنا یکشنبه بهش اجازه میدن و شمواد مشمول گره میشه ...

راستی خیلی عالیه که سهمی که بعد از 3 ماه باز شده و حدود 60% رشد داشته، با این وجود فروشنده نداره و اینجوری معامله میشه ... این یعنی سهامداراش وخریداراش از ارزش این سهم باخبرن و بهش اعتقاد دارن و به خاطر همین من به سهامداری در کنار شما دوستای گلم افتخار میکنم...
                  ............................................
                  پیتر جان چرا یکشنبه ؟
                  اگه فردا هم حجمو ندن
                  با نظر ناظر می تونن ببرن گره
                  واسه همین می گم زنگ بزنین
                  این خانوم کشمیری اخلاقش یه جوریه اگه بهش گیر بدین سریع اقدام می کنه

نظر

• بورس دوست
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 905

نقل قول نوشته شده توسط parham82 مشاهده گفتگو
                    پیتر جان چرا یکشنبه ؟
                    اگه فردا هم حجمو ندن
                    با نظر ناظر می تونن ببرن گره
                    واسه همین می گم زنگ بزنین
                    این خانوم کشمیری اخلاقش یه جوریه اگه بهش گیر بدین سریع اقدام می کنه
                    پرهام جون چون هنوز سهم به مدت 5 روز با شرایط گره معامله نشده:

گره معاملاتی وضعیتی است که در آن یک نماد معاملاتی به رغم برخورداری از صف سفارش خرید يا فروش در پايان جلسه معاملاتي حداقل معادل یک برابر حجم مبنا برای شرکتهایی با 3 میليارد سهم و بیشتر و دو برابر حجم مبنا برای سایر شرکتها، به علت عدم تقارن قیمتهای درخواست خرید و فروش، حداقل به مدت 5 جلسه معاملاتی متوالی مورد معامله قرار نگیرد يا متوسط معاملات روزانه آن در این دوره (به استثنای معاملات در بازار معاملات عمده)، کمتر از 5 درصد حجم مبنا باشد؛
                    2- کلیه معاملات یک نماد معاملاتی در 5 جلسه معاملاتی متوالی در سقف دامنه نوسان روزانه قیمت باشد؛
                    3- کلیه معاملات یک نماد معاملاتی در 5 جلسه معاملاتی متوالی در کف دامنه نوسان روزانه قیمت باشد
                    ماده 26: فهرست شرکتهای مشمول گره معاملاتی توسط بورس استخراج و حداکثر تا پیش از شروع روز معاملاتی از طریق سامانه معاملات و همچنین سایت رسمی شرکت به اطلاع عموم میرسد.
                    ماده 27: مقررات گره معاملاتی در مورد سهام شرکتهایی با سهام پايه کمتر از 150 میلیون سهم با تشخیص مدیرعامل بورس میتواند اعمال نشود.

ولی خوب اگه خواستید بهش بگید تا حواسش باشه (منظورم همون خانم کشمیریه) که بعد از 5 روز ببردش گره.

نظر

• Honari
                      عضو جدید
                      • Sep 2012
                      • 9

دوستان آیا فردا شمواد مشمول گره میشه؟؟

نظر

• morteza93
                        عضو فعال
                        • Apr 2012
                        • 516

در اصل توسط Honari پست شده است View Post
                        دوستان آیا فردا شمواد مشمول گره میشه؟؟
                        نه! امروز حجم مبنا رو دادن
                        یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• بورس دوست
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 905

شموادی های عزیز
                          عزیزان همیشه همراه
                          غنچه صبرتان میخواهد به گل تبدیل شود

حاصل برداشت خرمن صبرتان کم نیست
                          الحمدا...........
                          حتما امروز با هم دو رکعت نماز شکر بخوانیم
                          حتما نیت کنیم از محل سود کسب شده شمواد خیرات کنیم
                          خدایا .....................شکرت همیشه و بینهایت
                          خدایا شکرت که مرا شرمنده خوبان نکردی

عزیزان ...........طلوع روشنائیها

مبارکتان باد

دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

نظر

• rajabnejad
                            عضو فعال
                            • Jan 2012
                            • 4331

در نماد" شمواد" امروز شاهد صف خرید می باشیم. پس از تعدیل قیمتی طی روزهای گذشته با افزایش دوباره همراه است اخبار داخل شرکت را دنبال کنید چراکه تمامی اندیکاتورها خریدهای هیجانی را نشان می دهندنمابورس
                            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• بورس دوست
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 905

پيش گزيده

جناب بورس دوست عزیز...وضعیت فعلی شمواد نتیجه فعالیت و صبوری خود شما بوده و جا داره به شما تبریک بگم ..دارم رو فباهنر هم کار میکنم و نتایجشو مفصل در اختیارتون خواهم گذاشت

نقل قول نوشته شده توسط بورس دوست مشاهده گفتگو
                              جناب ساده ی ساده ............استاد عزیز

به سهم خودم ورود شما را به شمواد خیر مقدم عرض میکنم

با این اقدام شما بنده بیشتر به تفکراتم در مورد شمواد مطمئن شدم

ضمنا بر کسی پوشیده نیست که من موقع خرید شمواد در زمان خود از مشورت ارزشمند شما

و بقیه دوستان و استادان بنیادی استفاده لازم را بردم

هر چند تکراری است ولی باز هم .........................سپاس

سلامت و سودمند باشید

نظر

• تکنیکالیست
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 1101

شمواد در هفته اینده فقط و فقط فرصت ورود.
                                تا 400 روند صعودی خواهد بود.در این بین گه گاه عرضه هایی خواهیم داشت ولی بازار تمام عرضه ها را میبلعد
                                ......

نظر

در حال کار...
                                X