تولید مواد اولیه و الیاف مصنوعی ( شمواد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • khademi1350
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 583

شمواد***************
    -----------------------------------------------------------------

خوب منم این شرکت شمواد رو از لحاظ تسعیر ارز بررسی می کنم.
    با توجه به اولين پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 1391/06/30 (حسابرسی شده) که در تاریخ 14/08/90 روی کدال قرار گرفت اطلاعات زیر قابل استخراج است
    تعداد سهام شرکت: 143488000 سهم
    پیش بینی eps: 211 ریال
    نرخ پیش بینی دلار: 10600 ریال
    نوع شرکت: حدودا صادراتی
    میزان صادرات: 10 درصد فروش
    میزان واردات: 0 درصد خرید
    مبلغ صادرات: 6250000 دلار
    خوب با توجه به اطلاعات بالا اگه فرض کنیم که شرکت این 6 میلیون و 250 هزار دلار بدست آمده رو در بازار آزاد بطور متوسط 17600 ریال بفروشه یعنی 700 تومن گرونتر از پیش بینی اولیه، آنوقت داریم: تومان 4375000000 = 700× 6250000
    خوب که اگه این 4 میلیارد و 375 میلیون تومان رو تقسیم بر تعداد سهام کنیم عدد 30 تومان بدست می¬آید. که نسبت به پیش بینی 21 تومانی، 145 درصد افزایش داشته و پیش بینی جدید 51 تومان بدست می آید.(البته باید مالیات 30 تومن رو کم کنیم اما مالیات این شرکت 0درصد می باشد پس مالیاتی ندارد) یعنی با افزایش 66 درصدی نرخ فروش دلار مرجع، سود شرکت 145 درصد زیاد می شود.
    با توجه به اینکه امروز قیمت دلار 1900 تومان در بازار می باشد این رقم بدست آمده زیاد دور از دسترس نیست بشرط اینکه دولت اجازه فروش دلار در بازار آزاد رو به شرکت های صادراتی بدهد که شفاها این اجازه صادر شده و فعلا شصفها در گزارش شفاف سازی این مورد رو اشاره کرده است.

برای راحتی محاسبات، با افزایش هر 10 درصد در قیمت دلار نسبت به نرخ پیش بینی شرکت، سود ناخالص شرکت 22 درصد زیاد می شود

نظر

• ata007
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 6291

امروز هرچی تو منفی میذاشتن زود برمیداشتن،ما هم یه ناخکنی زدیم قیمت میانگین خریدم تا الان 1044 شده،فردا هم اگه فروشنده داشته باشه به خوبی پذیرایی خواهیم کرد.

نظر

• بورس دوست
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 905

داریوش جان میخریم
        و صبرمون هم کم نیست

همه دوستانی که من را میشناسند میدانند
        یک سال ونیم است سفاف مطلب میزنم که تک سهم فرآوری دارم
        و دوبار فقط فروختم یکبار 80% پارسال
        و دفعه دوم هفته پیش با 70% سود فروختم
        و برای همه نزدیکانم نیز خرید داشتم
        حالا همگیشان و البته خودم تا آخر اردیبهشت تک سهم شمواد خواهیم شد
        و قصد دارم 4 تا 6 ما نگهداری کنم
        به همه هم جهت اطلاع توضیح دادم
        قبل از خرید هم در حد توانم تحقیق کردم
        و هیچ توصیه ای هم ندارم که کسی بخرد
        حوصله جوابگویی و بحث و درد سر هم ندارم
        اامیدوارم همه سودمندشوند

نظر

• بورس دوست
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 905

korosh_irpars نوشته

تحلیل تکنیکی سهم
          همانطور که در شکل زیر مشاهده میکنید سهم در دو روز قبل با حجم 2 میلیون از خط مقاومت عبور کرد و امروز دوباره به این خط نفوذ کرد حال اگر در شکل دقت نمایید دو خط حمایت و مقاومت سهم فردا با هم برخورد دارند بنابراین انتظار من با توجه به خریدهای مثبت خریداری شده در روزهای قبل فردا در مثبت کامل خواهد بود .
          آپلود عکس,آپلود عکس,آپلود رایگان عکس,آپلود فلش,آپلود,آپلود فایل,آپلود تصویر,آپلود تصاویر,آپلود عکس ها,آپلود فیلم,آپلود آهنگ,آپلود سنتر,آپلد عکس,آپلود نایت اسکین,عکس آپلود,آپلودzip,آپلود mp3

امروز حجم زیادی در درصد کامل معامله شد ولی صف فروش نبود و هر وقت 1050 میذاشتن واسه فروش سریع برمی داشتن و و حتی وقتی من امروز مقداری خریدم همون لحظه 50000 تا هیدن واسه خرید گذاشتن این نشون میده که سهمو میخواان ولی پایین و نمیخوان شلوغ بشه و کسی هم که امروز تو این قیمت فروشنده بود فکر کنم که وملت خریده باشه به هر حال بعید میدونم که فردا کسی پایین بده

نظر

• bahary
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 2510

در اصل توسط khademi1350 پست شده است
            ------------------------------------------------------------

خوب این شرکت شمواد رو از لحاظ تسعیر ارز بررسی می کنم.
            با توجه به اولين پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 1391/06/30 (حسابرسی شده) که در تاریخ 14/08/90 روی کدال قرار گرفت اطلاعات زیر قابل استخراج است
            تعداد سهام شرکت: 143488000 سهم
            پیش بینی eps: 211 ریال
            نرخ پیش بینی دلار: 10600 ریال
            نوع شرکت: حدودا صادراتی
            میزان صادرات: 10 درصد فروش
            میزان واردات: 0 درصد خرید
            مبلغ صادرات: 6250000 دلار
            خوب با توجه به اطلاعات بالا اگه فرض کنیم که شرکت این 6 میلیون و 250 هزار دلار بدست آمده رو در بازار آزاد بطور متوسط 17600 ریال بفروشه یعنی 700 تومن گرونتر از پیش بینی اولیه، آنوقت داریم: تومان 4375000000 = 700× 6250000
            خوب که اگه این 4 میلیارد و 375 میلیون تومان رو تقسیم بر تعداد سهام کنیم عدد 30 تومان بدست می¬آید. که نسبت به پیش بینی 21 تومانی، 145 درصد افزایش داشته و پیش بینی جدید 51 تومان بدست می آید.(البته باید مالیات 30 تومن رو کم کنیم اما مالیات این شرکت 0درصد می باشد پس مالیاتی ندارد) یعنی با افزایش 66 درصدی نرخ فروش دلار مرجع، سود شرکت 145 درصد زیاد می شود.
            با توجه به اینکه امروز قیمت دلار 1900 تومان در بازار می باشد این رقم بدست آمده زیاد دور از دسترس نیست بشرط اینکه دولت اجازه فروش دلار در بازار آزاد رو به شرکت های صادراتی بدهد که شفاها این اجازه صادر شده و فعلا شصفها در گزارش شفاف سازی این مورد رو اشاره کرده است.

برای راحتی محاسبات، با افزایش هر 10 درصد در قیمت دلار نسبت به نرخ پیش بینی شرکت، سود ناخالص شرکت 22 درصد زیاد می شود

تشکر از بررسی خوبتان

حتما چنین اتفاقی خواهد افتاد و تعدیل مثبت در هر دوره گزارش دهی خواهد داد. بنظر من هم این شرکت در قیمت فعلی قابلیت 100% رشد را دارد.

نظر

• بورس دوست
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 905

با تشکر از ابراز لطف دوست خوبم مصطفی مصری پور

خواستم تقاضا کنم در صورت امکان
              که نظر و تحلیل خود را در مورد شمواد بیان نماید

متشکرم

نظر

• بورس دوست
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 905

آپلود عکس,آپلود عکس,آپلود رایگان عکس,آپلود فلش,آپلود,آپلود فایل,آپلود تصویر,آپلود تصاویر,آپلود عکس ها,آپلود فیلم,آپلود آهنگ,آپلود سنتر,آپلد عکس,آپلود نایت اسکین,عکس آپلود,آپلودzip,آپلود mp3

نظر

• بورس دوست
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 905

نظر

• بورس دوست
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 905

احتمال قوی تا ساعد 11 ونیم شمواد صف خرید

نظر

• بورس دوست
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 905

نقل قول از دوست خوبم کاربر چگینی
                      شنیده می شود که تولید مواد اولیه و الیاف مصنوعی تعدیل سود 35 تا 40 تومانی را در برنامه دارد. گفته می شود این شرکت برای سال مالی 91 مبلغ 6 میلیون دلار درآمد صادراتی در نظر گرفته است که در این محاسبه دلار را با نرخ 1100 تومان لحاظ کرده است. این شنیده ها می افزاید با محاسبه نرخ دلار با رقم هایی بالاتر از نرخ محاسبه شده می توان چنین نتیجه گرفت که شمواد به ازای هر سهم مبلغ 35 تا 40 تومان تعدیل سود خواهد داشت.

نظر

• ata007
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 6291

1 میل صف خرید تبریک به دوستان

نظر

• ata007
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 6291

فردا روز مهمی است اگه بتونه این مقاوت لعنتی رو رد کنه چه شووووووووووووووود

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

در اصل توسط بورس دوست پست شده است View Post
                            با تشکر از ابراز لطف دوست خوبم مصطفی مصری پور

خواستم تقاضا کنم در صورت امکان
                            که نظر و تحلیل خود را در مورد شمواد بیان نماید

متشکرم
                            سلام برجناب بورس دوست
                            ببخشید حواسم به پست شما نبود.
                            بله در اسرع وقت حتما. اما من خیلی روی این شرکت کار نکردم،فک میکنم ارجح ترین فرد برای تحلیل شمواد،مهران باشه که از 60 تومن روی سهم کار میکرد.
                            اما از منظر تکنیکی روند نزولی شکسته شده،امروزم که معاملات حرف دیگه ای برای گفتن نگذاشت.
                            ناحیه 110 ناحیه پرتراکمی هست که فردا باید تکلیفش مشخص بشه. بعد از اون 120 و 140.
                            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• سنگ صبور
                              عضو عادی
                              • Apr 2011
                              • 90

بايد به عرض دوستان برسانم كه من مدت 2سال ا ست كه روي شمواد كا رميكنم اينو بگم كه شمواد دير و زود دارد ولي سوخت وسوز ندارداز لحاظ مواد اوليه واردات نداردواز محصولاتش صادارات دارد البته در سال 90...وسود آوري روبه رشدوتنها مشكل اين سهم سهامدار عمد اش ميباشدكه نوسان گيربتمام معناست واميد وارم كه به قيمت واقعيش دست پيدا كند
                              ادب .ویزای ورودبه دایره انسانیت است

نظر

• شاهین محلوجی
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 2050

در اصل توسط *شاهین* پست شده است View Post
                                با تشکیل احتمالی پترن سرشانه باگذر از 110 ترجیحا با حجم مناسب هدف نهایی سقف قبلی140
                                مقاومتهای اصلی:110-117-125
                                حمایت معتبر 100- 94
                                حد ضرر94
                                این تحلیل برای 28 اسفند هست هنوز سهم نتونسته خودشو بالای 110 ثبت کنه
                                چند باری در گذر از 110 ناموفق بوده
                                انتظار حجم بالا در فردا برای صعود قدرتمند هستیم;)
                                جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

در حال کار...
                                X