کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اگر همه همت کنیم
مخصوصا دوستانی که میان مدت خرید میکنند
میتوانیم مانند دیروز سهم ارزنده شمواد را صف خرید کنیم
شمواد از خیلی از سهام بازار که صف خرید است ارزشش بیشتر است
تحلیل بنیادی و تکنکال و مباحثه دوستان را سر فرصت در تایپیک قرار میدهم
نقل قول نوشته اصلی توسط بورس دوست نمایش ارسال ها
با سلام از دوستان خوبم ساده ساده / طیب / محسن باقری / مصطفی 227 و مابقی خوبان این تایپیک
خواهشمندم هر کدام میتوانند شمواد را مورد بررسی بنیادی قرار دهند
ببینیم هفته آینده صلاح هست در این قیمتها وارد بشیم یا نه
ممنونم
ساده ی ساده
شمواد يه شركت رو به رشده كه ميتونه زيان انباشتشو به مرور پوشش بده...ترازنامش شفاف نيست.....5 6 ميليارد توش گمه كه بايد بررسي بشه كجاست.....ولي اگه قصد خريد داريد مشكلي شركت نداره و با خيال راحت بخريد...خوشحال ميشم نظر جناب طيب و مصطفي و جناب باقري رو هم بدونم
نوشته شده توسط
کاربر محسن باقری
ساده جان در حضور شما سکوت بهترین کار هست
----------
من تا الان تحلیل های بنیادی خودم رو بر اساس پیشبینی های شرکت و موارد موجود در این گزارش بررسی میکردم
و همچنین نرخ محصولات یا فروش و یا صادرات و از این قبیل موارد . . .
و همچنین سوابق سود اوری شرکت ها و سوابق مدیریتی
--------
البته مبحث فاندامنتال شامل همه این موارد میشه و گستره ی خیلی وسیعی داره
که یکی از اونها ترازنامه هست که حقیقتا تا چند وقت پیش زیاد جدیش نمیگرفتم
تا الان از تراز نامه فقط به موجودی انبار ...انباشته ها ...سود پیشنهادی دقت میکردم
و البته برای بیرون کشیدن برخی نسبت های سرمایه گذاری از اون استفاده میکردم
چند وقتی هست متوجه شدم شاید مهمترین مبحث برای بررسی فاندامنتال همین ترازنامه باشه
نوشته شده توسط دوست خوبم محسن باقری
---------------------------------------------------------
یه توضیحی مختصری از سال 90 برای شمواد بدم بعد برم برای 91
روند سود اوری شرکت در سال 90 دستخوش تغییراتی شده که علتش رو باید در میزان تولید و فروش شرکت بررسی کنیم
کلا شمواد 3 تا محصول داره
محصول دی ام تی مذاب برای سال 90 و مشکلی نداشته و همچنین برای پیشبینی 91
اما دی ام تی جامد در دوره ی 30 /9 کاهش چشمگیری داشته و همچنین
محصول dotp در همین دوره تولیدش متوقف شده که طبیعتا روی سود اوری شرکت در سال 90 تاثیر داشته
که البته در گزارش های دوره ای 90 این تغییرات در سوداوری رو میشه دید
----------------------------------
اما برای سال 91 بنظر میرسه مشکل تولید شرکا حل شده و به ثبات رسیده که اولین پیشبینی شمواد نشون میده
حتی نسبت با سال قبل تولید بیشتری رو متصور شده
و یه نکته هم اینکه
محصول dotp در سال 90 تولید شده اما فروش و سود ان منتقل شده به سال 91
در بخش تولید و فروش نکته منفی شرکت این هست که بهای تمام شده بیشتر از نرخ فروش رشد داشته
و این باعث شده از سود خالص شرکت کم بشه
در مورد فروش نکته ی دیگه ای هم میمونه
و اون اینکه صادرات شرکت حدوده 8 درصد کاهش داشته و فروش داخلی جایگزین شده
در حال حاضر پیشبینی صادرات برای 91 از لحاظ مبلغ رقم قابل توجهی نیست
و میزان دلار را در بودجه مشخص نکرده
=================
در بخش زیان انباشته شرکت عملکرد قابل قبولی داره
و زیان هر سهم رو از حدود 25 تومان به ازای هر سهم به حدود 18 تومان به ازای هر سهم رسونده
و میشه امیدوار بود که این روند کاهشی ادامه داشته باشه
و همچنین شرکت سرمایه گذاری های کوتاه مدتی انجام داده که سود ان در بازه زمانی کوتاهی روی زیان انباشته تاثیر مثبت داره
البته بنظر میرسه مبلغ این سرمایه گذاری که 1 میلیارد تومن هست از وام 10 میلیاردی تامین شده
سرمایه گذاری خوب هست اما وام بر هزینه های مالی تاثیر منفی داره که شرکت باید بتونه
سوداوری خوبی از این پول داشته باشه وگرنه . . .
موجودی مواد انبار رشد کمی داشته که بخشی از افزایش پیش پرداخت ها به همین منظور بوده
البته چشمگیر نیست
=============
نوشته های بالا نگاهی کلی به گزارشات بود و جناب ساده قطعا بهتر به ریز و جزییات وارد میشوند
از نظر من سال 91 عملکرد بهتری نسبت به سال قبل خواهد داشت
شرکتی که در مبلغ زیان انباشته روند کاهشی دارد از لحاظ قیمتی مستعد رشد است
اگر ناقص بود ببخشید
من که ساعت 11 پشت سیستم بودم وضع خوب بود از لحظه ای که رفتم دانشگاه چی کارا کردن این عجولان و ترسویان
عیبی نداره در آینده فروشندگان صف خرید را محکمتر میکنن
اتا جان احتمالا فردا بازار منفی است من که میانمدت خریدم و در منفی هم هرروز میخرم
همیشه تک سهم بوده ام
انشاا... تا آخر ماه در شمواد هم تکسهم میشوم
و نگهداری وتماشا میکنم
به آینده سهم امیدوارم تا خدا چی بخواد
به هیچکس هم هیج توصیه ندارم
فقط جهت اطلاع مطلب میزنم
موفق باشی
اتا جان احتمالا فردا بازار منفی است من که میانمدت خریدم و در منفی هم هرروز میخرم
همیشه تک سهم بوده ام
انشاا... تا آخر ماه در شمواد هم تکسهم میشوم
و نگهداری وتماشا میکنم
به آینده سهم امیدوارم تا خدا چی بخواد
به هیچکس هم هیج توصیه ندارم
فقط جهت اطلاع مطلب میزنم
موفق باشی
برعکس بازار مثبته چون اخبار هسته ای منفی نیست. 1+5 در ترکیه تشکیل میشه و کمی فشارها تعدیل خواهد شد.
درود فراوان به همه دوستان گرامی.........
با توجه به اینکه ای پی اس با احتياط در نظر شده .........به نظر میرسد شمواد.........توانايي چند بار تعديل مثبت دارا باشد. ...................و فکر می کنید تا چه حدودی باشد؟30/35/40/45................................................ .......
از فروش زایر سرا در مشهد که پارسال صحبت آن بود چه خبر؟................................
فعلا لیدر بازار پتروشیمی ها هستند که بیشتر انها برای تعدیل بستند .............................آیا سهمو برای جهش انفجاری آماده میکنن..................از محل تسعیر ارز حاصل از فروش صادراتی به نرخ ارز آزاد .................................................. ................
نظر