تولید مواد اولیه و الیاف مصنوعی ( شمواد )

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • شاهان
    ستاره دار (۱)
    • مرداد ۱۴۰۱
    • ۲۰۳۹

پاسخ : تولید مواد اولیه و الیاف مصنوعی ( شمواد )

مجمع شرکت برای تعیین تکلیف قیمت محصول با شپلی برای بار سوم ب تنفس خورد و مجمع مجدد ۲ هفته دیگه برگزار میشه

اتفاقات خوبی داره رخ میده ک بعد از مجمع میتونه سهم رو متحول کنه

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • خرداد ۱۳۹۰
      • ۱۵۰۱۲

شپلی پروژه کی هست ؟؟
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(۹۸)
        • اسفند ۱۳۸۹
        • ۳۰۵۰۲

یکی از گزارشات خوب ۳ماهه متعلق به این نماد بوده هرچند بخش قابل توجهی از سود محقق شده از محل سایر درامدها است ولی با اینحال گزینه قابل توجهی در این نرخ ها است و صف قابل توجهی تشکیل شده. چند ماه قبل تا محدوده ۲۲۰ هم رسیده بود! مجمع شرکت به تنفس خورد و بزودی برگزار میشود.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
          ستاره‌دار(۹۸)
          • اسفند ۱۳۸۹
          • ۳۰۵۰۲

در اصل توسط وحید ۲۰ پست شده است مشاهده پست
          یکی از گزارشات خوب ۳ماهه متعلق به این نماد بوده هرچند بخش قابل توجهی از سود محقق شده از محل سایر درامدها است ولی با اینحال گزینه قابل توجهی در این نرخ ها است و صف قابل توجهی تشکیل شده. چند ماه قبل تا محدوده ۲۲۰ هم رسیده بود! مجمع شرکت به تنفس خورد و بزودی برگزار میشود.
          مجمع شرکت ۱۲ بهمن برگزار میشه و بنابراین در پایان معاملات امروز متوقف خواهد شد.
          در این چندروز اخیر علیرغم وضعیت منفی بازار این نماد اوضاع مناسبی داشته و در همه این روزهای منفی چندروز اخیر صف خرید بود که باتوجه به گزارش و وضعیت بنیادی و قیمتی که داشت انتظار هم همین بود.

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(۹۸)
            • اسفند ۱۳۸۹
            • ۳۰۵۰۲

مجمع شرکت ۱۲ بهمن برگزار میشه و بنابراین در پایان معاملات امروز متوقف خواهد شد.
            در این چندروز اخیر علیرغم وضعیت منفی بازار این نماد اوضاع مناسبی داشته و در همه این روزهای منفی چندروز اخیر صف خرید بود که باتوجه به گزارش و وضعیت بنیادی و قیمتی که داشت انتظار هم همین بود.
            دیروز مجمع برگزار و به ازای هر سهم ۶۰۰ریال تقسیم شد.

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(۹۸)
              • اسفند ۱۳۸۹
              • ۳۰۵۰۲

قبل از مجمع هم با صف خرید متوقف و سود نقدی مناسبی هم تقسیم کرد.
              پس از مجمع هم که فعلا چندروزیست صف خرید معتنابهی دارد.
              همچنان سهامداری و باتوجه به شرایط تصمیم گرفته میشه.

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(۹۸)
                • اسفند ۱۳۸۹
                • ۳۰۵۰۲

قبل از مجمع هم با صف خرید متوقف و سود نقدی مناسبی هم تقسیم کرد.
                پس از مجمع هم که فعلا چندروزیست صف خرید معتنابهی دارد.
                همچنان سهامداری و باتوجه به شرایط تصمیم گرفته میشه.
                عملکرد سهم در این مدت اخیر درخشان بوده و علاوه بر اینکه سود نقدی مجمع فورا رایگان افتاد قیمت مرز روانی ۴۰۰ را هم رد کرد
                سقف سالانه خودش را هم قبلا عبور کرده
                در روزهای پیش رو انتظار افزایش عرضه در سهم است که خودم هم بنا به شرایط تابلو تصمیم بر خروج یا ادامه سهامداری میگیرم.

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(۹۸)
                  • اسفند ۱۳۸۹
                  • ۳۰۵۰۲

شمواد ۲ ماهه اخیر خوب بود
                  اولین ماه سال مالی به فروش ۲۳۵۷ و ابان ۱۱۶۲ میلیارد ریال و اذر ۳۶۱۳ میلیارد ریال فروش داشته است در دی این عدد با رشد ۴۳۳۶ میلیارد ریال شد و بهمن ۵۸۸۳ میلیارد ریال تا ۲ ماه اخیر بهتر باشد
                  ۳ ماهه ۷۵۲۰ میلیارد ریال بوده است
                  ۵ماهه ۱۷۳۳۹ میلیارد ریال/بتاسهم

نظر

• hasan666
                    عضو فعال
                    • اردیبهشت ۱۳۹۳
                    • ۱۲۳۹

من شمواد ۲۲۰ خریدم پارسال ولی زود خارج شدم ....امسال همون اندازه سود میسازه...دو ماه از سال مالی باقی مونده ...تقسیم سود ۹۰ درصدی داره

صف فروش اش رو خریدم شیرین

قیمت ۷۸۸ تومان هست...سود امسال و سال دیگه اش بالای ۷۰۰ تومان ....یعنی بعد از دریافت سود دو مجمع که یکی نزدیکه دی ماه امسال و سال دیگه...سهم مفت در میاد

نظر

• hasan666
                      عضو فعال
                      • اردیبهشت ۱۳۹۳
                      • ۱۲۳۹

در سال ۱۴۰۳ ،شمواد در یک فصل اش ۱۰۰ میلیارد تومان زیان می ساخت....با تحول اساسی در عملیات و اصلاح نرخ فروش دی متیل ترفتالات مذاب

سود ناخالص فصل بهار امسال شده ۵۶۶ میلیارد تومان سود!

حاشیه سود ناخالص فصل بهار ۱۴۰۴ بوده ۱۵ درصد...امسال حاشیه سود ناخالص شرکت به ۲۷ درصد رسیده

در تیر ماه گزارش شرکت فروش ۷۸۹ میلیارد تومان هست...نکته جالب فروش فقط دی ام دی مذاب هست...بدون فروش داخلی و صادراتی دی ام تی جامد!

احتمالا مرداد مجدد رکورد فروش خواهد زد

نظر

• Mehdi1400
                        ستاره دار(۱۹)
                        • تیر ۱۳۹۲
                        • ۳۰۲۲

درود جناب حسن

بنده هم سهم را بررسی کردم و تحول خوبی از دو سال پیش در سهم آغاز شده که نیتجه اش در گزارش ۹ ماهه اخیر وجود داشت
                        حتی کاهش حاشیه سود فصلی هم بررسی کردم متوجه شدم به دلیل تعریف نرخ فروش با شپلی در پایان فصل یعنی پایان شهریور هست.
                        حاشیه سود دی متیل ترفتالات مذاب هم ۱۴.۳ درصد بهتر از جامد هست
                        از طرفی با اینکه P/E تی تی ام سهم که روی تابلو ۴.۵۱ هست
                        ولی آنیده نگرش در میاد حدود ۳.۸ که خیلی عالی است
                        مخصوصا با تقسیم سود احتمالی که ۲۲ تا ۲۴ درصد نسبت به قیمت امروز تابلو در میاد که فوق العاده و کم نظیر است.

ولی همانطور که در نمودار مشاهده میکنید یک روند اصلاحی بعد از یک موج ۳۲۸ درصدی آغاز شده
                        به نظرتون این اصلاح همینجا به پایان میرسد یا کماکان ادامه خواهد داشت و اگر ادامه دارد تا کجا؟

به طور خلاصه اگر یک تحلیل تکنیکال هم از سهم ارائه میفرمایید. ممنون میشوم.

نظر

• hasan666
                          عضو فعال
                          • اردیبهشت ۱۳۹۳
                          • ۱۲۳۹

در اصل توسط Mehdi۱۴۰۰ پست شده است مشاهده پست
                          درود جناب حسن

بنده هم سهم را بررسی کردم و تحول خوبی از دو سال پیش در سهم آغاز شده که نیتجه اش در گزارش ۹ ماهه اخیر وجود داشت
                          حتی کاهش حاشیه سود فصلی هم بررسی کردم متوجه شدم به دلیل تعریف نرخ فروش با شپلی در پایان فصل یعنی پایان شهریور هست.
                          حاشیه سود دی متیل ترفتالات مذاب هم ۱۴.۳ درصد بهتر از جامد هست
                          از طرفی با اینکه P/E تی تی ام سهم که روی تابلو ۴.۵۱ هست
                          ولی آنیده نگرش در میاد حدود ۳.۸ که خیلی عالی است
                          مخصوصا با تقسیم سود احتمالی که ۲۲ تا ۲۴ درصد نسبت به قیمت امروز تابلو در میاد که فوق العاده و کم نظیر است.

ولی همانطور که در نمودار مشاهده میکنید یک روند اصلاحی بعد از یک موج ۳۲۸ درصدی آغاز شده
                          به نظرتون این اصلاح همینجا به پایان میرسد یا کماکان ادامه خواهد داشت و اگر ادامه دارد تا کجا؟

به طور خلاصه اگر یک تحلیل تکنیکال هم از سهم ارائه میفرمایید. ممنون میشوم.
                          ارادت اقا مهدی
                          خودتون استادین هم بنیادی و هم تکنیکال
                          واقعیت اش تکنیکال این سهم رو من نمیفهمم....سهم بازدهی فوق العاده ای داده قطعا خیلی ها تو سودن....ممکنه اصلاح هم بکنه هم زمان و هم قیمت
                          چیزی که من بررسی کردم این قیمت ها مفته
                          الان بازار شارپ میره مثلا دارو و فرصت خرید هم نمیدن...دیگه تکنیکال جواب نمیده.....بحث سود سازی هست

اگر انتظار بازار رو براورده کنن نمی افتن...ولی بد باشن کله میشن چون یه راست رفتن

شمواد هم عین همونا

من به دید سهامداری میخرم اونم منفی ها....۷۸۸ صف فروش خریدم

سهمی که امسال بالای ۲۰۰ تومان سود داره
                          سال بعد بالای ۵۰۰ تومان
                          مجموع دو تا سود بالای ۷۰۰ تومان.....بنظرتون چقدر باید اصلاح کنه قیمت؟

زیر ۸۰۰ تا ۶۰۰ هم بدن که بعید میدونم مفت مفته

سود سه ماهه سوم سهم کسی نمیبینه فکر کنم میفروشه....بهترین عملیات شرکت و قابل تکرار همین فصل بوده
                          سود ناخالص فصل اول ۱۷۵ میلیارد بوده
                          فصل دوم ۲۰۸ میلیارد
                          فصل سود ۵۶۶ میلیارد و رکورد زده

فصل چهارم بیشتر از ۳ فصل دیگه سود خواهد ساخت بنظرم بالای ۷۰ تومان

نظر

در حال کار...