پلی اکریل (شپلی)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمود گرگانی
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 973

پاسخ : پلی اکریل (شپلی)

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post
    سلام
    مجمع برگزار شد، برخی از سهامداران در میان همهمه و شلوغی از مسئولان از افزایش سرمایه سوال میپرسیدن.
    مسئولان میگفتن که هیچ چیزی معلوم نیست.
    باز هم برخی سهامداران تند تند از افزایش سرمایه میپرسیدن.
    یک نفر میگفت که آیا از تجدید ارزیابی است، یه نفر دیگه میگفت که آیا از آورده است و همینجوری سوال سوال
    مسئولان شرکت گفتند که هیچ چیزی فعلا معلوم نیست و هیچ تصمیمی گرفته نشده.
    حالا یک عده قبل از مجمع و بعد از مجمع توی سایتها دوره راه انداختن و الکی از افزایش سرمایه و فلان درصد صحبت میکنند غیر واقعی است.
    آقا اگر قرار به پخش شایعات بی پایه بر اساس منافع شخصی باشه، خب من و شما نوعی هم الکی بگیم فلان شرکت 1000% افزایش سرمایه داره.
    خیلی از شرکتها در برنامه هاشون ، به فکر افزایش سرمایه هستند. اما زمان و محل و از کجا معلوم نیست.
    مثل همین خکاوه که از مدتها پیش شایعه کردن که فلان قدر افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی دارایی ها داره و الکی سهم باد کردن و بعد که خود شرکت شفاف سازی زد و نوع افزایش سرمایه را مشخص کرد ، پشت بندش 120 میلیون صف فروش و ضرر و زیان یک عده.
    جناب ایرانی از صفحه 18 تاپیک به بعد رو نگاه کردم از شما هیچ مطلبی ندیدم حتی تشکر شما زیر نوشته ها نبود. اما اخبار مجمع رو دارید و مدعی هستید که باقی کاربرها دروغ میگویند.
    مطمئن هستید شپلی داشتید و امروز فروختید؟
    بس عمارت که بود خانهٔ رنج
    بس خرابی که شود پردهٔ گنج

نظر

• ایرانی
      ستاره دار(1)
      • Jun 2011
      • 2579

در اصل توسط mahmood965 پست شده است View Post
      جناب ایرانی از صفحه 18 تاپیک به بعد رو نگاه کردم از شما هیچ مطلبی ندیدم حتی تشکر شما زیر نوشته ها نبود. اما اخبار مجمع رو دارید و مدعی هستید که باقی کاربرها دروغ میگویند.
      مطمئن هستید شپلی داشتید و امروز فروختید؟
      چرا ربطی داره ؟؟؟؟
      چون به قول شما از صفحه 18 مطلبی از من نبوده ، حرفم مورد قبول نیست.
      یعنی کسی سهمی را داشته باشه و بنابر دلایلی که یکی از آن دلایل دامن نزدن به انتشار اخبار کاذب است ؛ چیزی ننویسد سهم را ندارد.
      یعنی اگر مثل سایر کاربران هوچی گری میکردم و به دروغ میگفتم که فلان درصد افزایش سرمایه کذایی دارد و سهم داغ میکردم، حرفم درست بود.
      عجب !!! و صد عجب از گفتار شما
      جناب گرگانی من معذرت میخواهم که مجبور شدم این حرف را بزنم آنهم به خاطر تهمت شما اینکه : آیا این شخص شما نبود که از چند ماه قبل در سه سایت بورسی به دروغ شایعه راه انداختید خکاوه فلان درصد افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی دارایی ها دارد و آنوقت در پیک قیمت سهم خودتون را خالی کردید و سپس شفاف سازی و پستهای توجیهی شما !!!
      پستها و مطالب گذشته ، به مانند سند و مدرک در سایت ها موجود است.
      آیا میخواهید همان شیوه ای که در خکاوه در پیش گرفتید را هم اکنون در شپلی پیاده کنید !!
      آنگاه در پیش خدای خود و وجدان چه پاسخی خواهید داشت.

این را بدانید ، همه ما در قبال مطالبی که مینویسیم مسئول هستیم.

من دیگه حرفی ندارم اما باز هم به عنوان جمله آخر به دوستان تازه وارد و ناآشنا اکیداً توصیه میکنم که اسیر این شایعات کذایی و فلان درصد افزایش سرمایه نباشند.
      آخرین ویرایش توسط ایرانی؛ 2015/05/04, 14:09.

نظر

• محمود گرگانی
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 973

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post
        چرا ربطی داره ؟؟؟؟
        چون به قول شما از صفحه 18 مطلبی از من نبوده ، حرفم مورد قبول نیست.
        یعنی کسی سهمی را داشته باشه و بنابر دلایلی که یکی از آن دلایل دامن نزدن به انتشار اخبار کاذب است ؛ چیزی ننویسید سهم را ندارد.
        یعنی اگر مثل سایر کاربران هوچی گری میکردم و به دروغ میگفتم که فلان درصد افزایش سرمایه کذایی دارد و سهم داغ میکردم، حرفم درست بود.
        عجب !!! و صد عجب از گفتار شما
        جناب گرگانی من معذرت میخواهم که مجبور شدم این حرف را بزنم آنهم به خاطر تهمت شما اینکه : آیا این شخص شما نبود که از چند ماه قبل در سه سایت بورسی به دروغ شایعه راه انداختید خکاوه فلان درصد افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی دارایی ها دارد و آنوقت در پیک قیمت سهم خودتون را خالی کردید و سپس شفاف سازی و پستهای توجیهی شما !!!
        پستها و مطالب گذشته ، به مانند سند و مدرک در سایت ها موجود است.
        آیا میخواهید همان شیوه ای که در خکاوه در پیش گرفتید را هم اکنون در شپلی پیدا کنید !!
        آنگاه در پیش خدا خود و وجدان چه پاسخی خواهید داشت.

این را بدانید ، همه ما در قبال مطالبی که مینویسیم مسئول هستیم.

من دیگه حرفی ندارم اما باز هم به عنوان جمله آخر به دوستان تازه وارد و ناآشنا اکیداً توصیه میکنم که اسیر این شایعات کذایی و فلان درصد افزایش سرمایه نباشند.

در تمام سایتها را نگاه کنید متوجه میشوی که بیشتر مطالب من درباره فعالیتهای عملیاتی و اخبار شرکت که از سایتهای خبری مثل سایپا نیوز است میباشد.
        اگر مطلبی از افزایش سرمایه از تجدید درباره خکاوه از بنده پیدا کردید نشان بدهید. فقط یک یا دومورد گفتم ممکن است افزایش سرمایه ترکیبی باشد. فرض محال بنده همچین حرفی زده باشم حتما از سایتهای دیگر بوده که نقل قول کردم.
        در خصوص خالی کردن هم قبل از اینکه درخواستهای فروشم در سیستم معامله بشه گفتم هر کسی نگران هست بفروشه.
        اما شما که در این تاپیک مشغول هستی. چطور درباره خپارس در همه سایتها تبلیغ میکنید حتی در تاپیک خکاوه در بورکس هم از خپارس میگویی اما شپلی داشتی در مجمع هم شرکت کردید ولی هیچ مطلبی ازش ننوشتی.
        بیخود از خدا هم مایه نذارید در زمان ما افراد دروغگو بیشتر از خدا در حرفهایشان استفاده میکنند تا بدین طریق دروغهایش را راست جلوه دهند.
        شما هم ببخشید که اینطوری گفتم

نظر

• ایرانی
          ستاره دار(1)
          • Jun 2011
          • 2579

جناب گرگانی ، آن آیدی بورکس که شبیه نام کاربری من است، هیچ ارتباطی با من ندارد.
          فکر کنم پارسال در این مورد شفاف سازی صورت گرفت.
          بله من هم اکنون سهم گروه خودرو را دارم نه یک سهم بلکه چند سهم این گروه را و برخی مطالب و خبرهای خودرویی را در سایت بورسی از سایتهای مجاور نقل قول میکنم.
          در مورد سایر موارد ، گذشت زمان خیلی چیزها را ثابت خواهد کرد

نظر

• ایرانی
            ستاره دار(1)
            • Jun 2011
            • 2579

جمله آخر را بگم و دیگه مزاحم دوستان نشوم.
            واقعا عجب جماعتی هستیم ما جماعت بورسی.
            اگر مثلا یک خبر واقعی و اطلاع رسانی درست صورت بگیره ، همه شروع به حمله کردن و موضع گرفتن میکنند و اگر مثلا برای دل خوش کنی بعضی ها یک خبر غیر واقعی و دروغین را منتشر کنیم ، میشویم سلطان قلبها و محبوب ترین کاربر و شخص میشویم و صدها تشکر زیر پستمان زده میشود.
            باشه هر چی شما بگی ، درسته !!!
            اصلاً 500 درصد چیه!!
            بابا قرار است یک میلیون درصد افزایش سرمایه داشته باشد، البته این افزایش سرمایه با اون کاهش سرمایه که خکاوه در اطلاعیه اعلام کرده فرق داره.
            حالا خوب شد.
            خوشحال شدید.
            انشاءالله موفق باشید.

نظر

• محمود گرگانی
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 973

بعضی فکر میکنند اگر نان دیگران را قطع کنند نان خودشان زیاد میشود.
              عمده خریدهای امروز من نماد دیگری بود که از صف فروش میخریدم.
              اندکی نقدینگی باقی مانده را به شپلی اختصاص دادم چون معتقد بودم مفت باز شد.

نظر

• mey
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 4440

در مورد #شپلي قبلا نوشته بودم اما چون تحولات اخير سهم کمي باعث ابهام دوستان شده و برخي هم تازه به جمع ما اضافه شدند عرض ميكنم
                اين شركت داراي زيان انباشته است و با اين زيان انباشته مشمول ماده 141 قانون تجارت
                شركت براي برطرف کردن اين موضوع نياز داره افزايش سرمايه بده و اين افزايش سرمايه بايد اصولا بيش از 800 درصد باشه
                اما در مجمعي که چند روز پيش برگزار شده مقرر شده که شركت برنامه 500 درصد افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي دارايي ها را در دستور کار داشته باشد
                (اين را از قول يكي از سايتهاي خبري عرض ميكنم خودم در مجمع نبودم)
                يعني شركت بايد از بعد از مجمعي که چند روز پيش برگزار شده الان دنبال اجرايي کردن اين افزايش باشه
                پيام اين مجمع اين بوده که ما اين افزايش سرمايه را انجام ميدهيم حالا زمانش مربوط ميشه به روال اداري
                خوب بديهي است براي شركتي که حدود 150 تومان است افزايش سرمايه 500 درصدي رشد قيمتي ايجاد ميكند
                اما چون اين افزايش سرمايه بعدا ميخواد اجرايي بشه
                پس رشد هم بايد با صرف زمان باشد يعني اين وسط رشد داريم اصلاح هم داريم
                از طرفي انتظار دارم بعد از اين افزايش سرمايه براي بهبود ساختار مالي يک افزايش سرمايه از محل آورده هم در دستور کار قرار بگيره که اين ديگه ميره براي بعدا
                کلا براي اين سهم من وقتي 120 تومان بوده گفتم حداقل 330 تومان هنوز هم ميگم حداقل 330 تومان حالا بيشترش مثل هميشه نوش جان سهامدارش
                البته اين 330 در کوتاه مدت نخواهد بود و سهامدار نياز دارد. نقل استاد مهدي ساماني باربد.............. به نقل از باربد عزیز......الان گیر ندین چرا میگی باربد عزیز...چون تو تکمبا از نظراتش سود خوبی بردم........نه دیدمش...نه میشناسمش
                آخرین ویرایش توسط mey؛ 2015/05/04, 20:06.
                پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

@};-@};-@};-​ایرانی جون دوست داریم اگه بی ادبی شد...حلال کن...خلاصه شرمنده
                  پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• محمود گرگانی
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 973

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                    @};-@};-@};-​ایرانی جون دوست داریم اگه بی ادبی شد...حلال کن...خلاصه شرمنده
                    @};-@};-

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

به جان مادرم...بازم با تمام اونایی که میشناختم صحبت کردم...همه گفتن فضیلی نژاد خودش گفت 400 تا 500.هست

نظر

• hosyn
                        عضو عادی
                        • Oct 2013
                        • 224

خیلی زود دیر میشه/:.smilingsmiley.:/

نظر

• hosyn
                          عضو عادی
                          • Oct 2013
                          • 224

/:.grlim:./باید این سهم را درک کرد

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

اقا عذاب وجدان داشتم...نکنه.کسی رو حرفم خریده ضرر کنه....خدا رو شکر

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

گروهی که تو بیمه دانه...بودن...وارد شبلی شدن...مو لا درزش نمیره...موثق..موثق

نظر

• hanny
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 395

جناب می از شپلی چه خبر؟

نظر

در حال کار...
                                X