پلی اکریل (شپلی)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ".احسان."
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2676

پاسخ : پلی اکریل (شپلی)

وقت بخير،

سهم از زمان معرفي در قيمت 130 تومان، يك سوم راه را طي كرده است، و قبل از افزايش سرمايه سنگين خود (به روايتي 550% افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي) دوم سوم راه ديگر باقي است، تا طي كند. اين هفته هم اصلاح مناسب و تنفس خوبي براي سهم اتفاق افتاد و روند سهم را بهتر خواهد كرد، ان شا الله.

امسال سال سهامي است، كه قرار است، ارزش دارايي آنها در قيمت سهم نشست كند. هرچند از نظر عملياتي هم كارهاي خوبي در شركت مي شود، كه در زمان خودش رونمايي خواهد شد.

موفق باشيد.
    آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
    کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• ".احسان."
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2676

خوب صحبت از عملياتي شركت شد، گزارش 6 ماهه از غيب رسيد!

شرکت گزارش شاید باید گفت عالی داده دوستان دقت کنند، سه ماهه دوم 400 میلیون سود ناخالص ساخته و این نشون تغییر روند در حاشیه سود محصولات شرکت هست.
      با همین نگاه اول از گزارش راضی هستم. بررسی دقیق تر آخر هفته

نشد مجدد گزارش رو نگاه نكنم، تولید خط 2 اکریلیک هم بسیار عالی بوده و افزایش اون می تونه سهم رو کم کم و مرحله به مرحله به سود ناخالص و بعد از مدتی به سود خالص برسونه، البته هنوز جای کار هست. اما قدم های اساسی برداشته شده

شرکت از همین محل سود ناخالص قابل توجهی داشته. مبارک سهامداران.
      آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
      کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• احسان147
        عضو فعال
        • Mar 2013
        • 937

دعوت به مجمع فوق العاده شپلی

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35711

اطلاعات و صورت‌های مالی میاندوره‌ای 6 ماهه منتهی به 1394/03/31 (حسابرسی نشده)

خرداد 94 نسبت به 93 :

1- فروش : 11 درصد کاهش
          2- زیان ناخالص : 49 درصد افزایش

3- زیان عملیاتی : 62 درصد افزایش
          4- زیان خالص : 16 درصد افزایش

5- زیان شناسایی شده برای هرسهم در 6 ماهه : 738 ریال

نظر

• لولی بربط زن
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 1862

گویا در مجمع امروز اعلام شده که افزایش سرمایه بیش از 800 درصد است !
            ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• Zebelkhan
              عضو عادی
              • Dec 2012
              • 40

نوشته کاربر kaizen در سایت همسایه

این موارد از سوال جواب ها دراومده

ضیحات یکی از دوستان که در مجمع اخیر شرکت داشتند ??
              بگفته اقای رضایی حداقل افزایش سرمایه#شپلی 500 خواهد بود و طبق تماس با کانون کارشناسان دادگستری نتیجه کارشناسی تا اواسط شهریور اماده میشود

800 درصد را سهامدارایی مثله من میگفتن . مدیر مالی هم اونجا بود که رضایی جواب این سوال را به او ارجاع میداد

ولی از شکل و شمایل مشخص بود که آدمهای کاربلدی اومدن رو کار و واقعا هدفشون اینه شرکت را از زیان خارج کنن . مدیر مالیش همش میخندید و میگفت تو اینده مشخص میشه . خود رضایی میگف حداقل 500 درصد . ولی خیلی مصمم دیدم مدیرعامل آقای رضایی را مرتب میگفت مانع اصلی رشد شرکت خروج از 141 هست . میگفت ما خودمون مصرتر از شماهستیم

مدیر مالی در پاسخ این سوال که چرا حمایت نمیکنین از سهم گفت من یکسال و اندی هست اومدم تو شرکت برید و ببینید قیمت سهم چند بوده الان چنده . علت فروش سهام توسط پارسیان را هم عادی خواند و گفت تو روند شرکت سهام خللی ایجاد نمیکنه و همیشه تو سقف فروخته که حرفش درسته و صدق میکنه

مدیر مالی افزود بعد نظریه کارشناسان دادگستری باید طرح توجیهی افزایش سر مایه را اماده کنیم که اینکار بسرعت انجام و روانه سازمان بورس میشه تا به تایید انها برسه . رضایی اضافه کرد اکنون شرکت با توجه به موانع موجود تنها با 25 درصد توان خودش داره ادامه میده و اگر 141 خارج بشه شکوفایی عظیمی در کارخانه ایجاد میشه با توجه به این نکته که یه محصول منحصربفرد تولید کردن

مدیر مالی در پاسخ سوال خودم? که گفتم کی نماد باز میشه گفت گزارش امادس و داریم امادش میکنیم واسه ارسال .

نظر

• Quince
                عضو عادی
                • Mar 2013
                • 189

تجدید ارزیابی استهلاک ناپذیر طبقه زمین # شپلی :

- زمین کارخانه 2100000 متر مربع
                - زمین دفتر مرکزی 3600 مترمربع تجاری و 1400 مترمربع اداری
                - زمین مهمانسرای مشهد 287 متر مربع
                - زمین ویلای چادگان 2015 متر مربع
                - زمین تعاونی مصرف 713 متر مربع
                - زمین اکرلیک 120000 متر مربع
                پ. ن : یعنی اینا 550 میلیارد تومن قابل ارزیابی نیستن عایا ؟!
                [B][COLOR="#0000FF"]Today a [COLOR="#FF8C00"]Reader[/COLOR][COLOR="#FF8C00"][/COLOR] Tomorrow a [COLOR="#FF8C00"]Leader[/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

• سرمایه گذار
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1925

در اصل توسط Quince پست شده است View Post
                  تجدید ارزیابی استهلاک ناپذیر طبقه زمین # شپلی :

- زمین کارخانه 2100000 متر مربع
                  - زمین دفتر مرکزی 3600 مترمربع تجاری و 1400 مترمربع اداری
                  - زمین مهمانسرای مشهد 287 متر مربع
                  - زمین ویلای چادگان 2015 متر مربع
                  - زمین تعاونی مصرف 713 متر مربع
                  - زمین اکرلیک 120000 متر مربع
                  پ. ن : یعنی اینا 550 میلیارد تومن قابل ارزیابی نیستن عایا ؟!
                  فارسی را پاس بداریم
                  بهتر است آیا بنویسیم تا کلمه عایا رایج نشود
                  آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• Quince
                    عضو عادی
                    • Mar 2013
                    • 189

واقعا جای بسی تاسفه... بگذریم

آخرین ویرایش توسط Quince؛ 2015/08/10, 09:35.
                    [B][COLOR="#0000FF"]Today a [COLOR="#FF8C00"]Reader[/COLOR][COLOR="#FF8C00"][/COLOR] Tomorrow a [COLOR="#FF8C00"]Leader[/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35711

پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1394/09/30 دوره 6 ماهه (حسابرسی نشده)

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت پلي اکريل ايران طی نامه شماره مورخ 1394/05/28 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1394/09/30 با سرمایه 491,082 میلیون ریال مبلغ (1,249) ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.

افزایش 54 درصدی زیان پیش بینی شده و پوشش 63 درصدی زیان در 6 ماهه

دلایل تغییر اطلاعات پیش بینی سال منتهی به 1394/09/30 (حسابرسی نشده) نسبت به اطلاعیه قبلی

دلايل بروز تعديل منفي در گزارش پيش بيني درآمد هر سهم منتهي به 30آذر 1394 در دو سرفصل کلي زير قابل ذکر است
                      الف : کاهش نرخهاي فروش بدليل رکود موجود در بازار
                      ب: عدم تامين ماده اوليه اکريلو نيتريل مطابق با پيش بيني اوليه
                      در فسمت درامد حاصل از سرمايه گذاري ها ، شرکت پلي اکريل نسبت به اعمال سياست تقسيم سود شرکت الياف مصنوعي مبني بر تقسيم 45 ميليارد ريال ا زمحل سود قابل تخصيصي اراده نموده است

نظر

• شهرقدس
                        عضو عادی
                        • Feb 2015
                        • 182

کسانی که این سهم را خریدند از جمله بنده فقط وفقط برای افزایش سرمایه است لذا تعدیل منفی این سهم مهم نیست اگر تعدیلش مثبت بود بهتر بود

نظر

• رسول احمد
                          عضو عادی
                          • Apr 2014
                          • 44

این شرکت دیگه اعصاب خرد کن شده 50 درصد سرمایه را ریختم داخلش حالا تعدیل منفی داده روی هر چی شرکت در بورس سفید کرده.این گونه پیش برود به قیمت امروزش فکر کنم زیان می سازد.یکی از دوستانم گفت تعدیل منفی دارد نخر من گوش نکردم.این دوستم حالا هم می گوید شنیدم افزایش سرمایش دوباره به مشکل خورده و به من گفت فعلا امیدی به سهم ندارد.ماندم چیکار کنم.حال من یکی را بدجور گرفت با تعدیل منفیش فعلا.
                          آخرین ویرایش توسط رسول احمد؛ 2015/08/21, 17:06.

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

در اصل توسط رسول احمد پست شده است View Post
                            این شرکت دیگه اعصاب خرد کن شده 50 درصد سرمایه را ریختم داخلش حالا تعدیل منفی داده روی هر چی شرکت در بورس سفید کرده.این گونه پیش برود به قیمت امروزش فکر کنم زیان می سازد.یکی از دوستانم گفت تعدیل منفی دارد نخر من گوش نکردم.این دوستم حالا هم می گوید شنیدم افزایش سرمایش دوباره به مشکل خورده و به من گفت فعلا امیدی به سهم ندارد.ماندم چیکار کنم.حال من یکی را بدجور گرفت با تعدیل منفیش فعلا.
                            دادا جان من شپلی از 150 دارم..چند بارم نوسان گرفتم...البته نه نوسان انچنانی....اگه امیدی نداری...واقعا..... فردا باز بشه حد اکثر اگه منفی بخوره 10 درصد.اونم بعیده.....بفروش برو دنبال سهمی که بهش امید داری...............خودتو الاف سهمی که روش مثبت نیستی نکن.......قربانت.....بذار این سهم باسه ما خوش خیالا باشه....
                            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• C h a t i n
                              عضو عادی
                              • Aug 2015
                              • 72

در اصل توسط رسول احمد پست شده است View Post
                              دوست عزیز این تعدیلات منفی و انکار افزایش سرمایه و فلان فلان ... همش به خاطر نا امید کردن سهامداران از چنین سهام کوچک هست .بعد از رشد شارپی فنوال و خریخت و غیره سازمان و حقوقیهای سهام و مدیران شرکتها دست به یکی کردن برای خدشه دار کردن چهره چنین سهامی .و حالا چوب همه اینها را کهرام و شپلی باید بخورد . چند روز پیش کهرام هم دقیقا با چنین گزارشهای مشابهی مورد بی لطفی قرار گرفت .حالا تازه در گزارش پیشبینی کهرام دقیقا افزایش سرمایه را مشخص نوشته بودند و بعد به راحتی حاشا کردند .من نمیدانم که این گزارشها و صورتهای مالی برای چه کسانی هست . مگر نه این هست که سهامداران از این گزارشها و تحلیل انها منبعی برای تصمیم گیری برای سرمایه گذاری تلقی میکنند .پس حالا چه کسی مسوول سرمایه مردم هست .پیشنهاد بنده اینه که عزیزان خونسرد باشند و با هیجان معامله نکنند .خب اگر همه فردا بخواهند باهم از سهم خارج بشن لاجرم بایستی شاهد صف فروش . غیره باشند...

نظر

• احسان147
                                عضو فعال
                                • Mar 2013
                                • 937

در اصل توسط C h a t i n پست شده است View Post
                                دوست عزیز این تعدیلات منفی و انکار افزایش سرمایه و فلان فلان ... همش به خاطر نا امید کردن سهامداران از چنین سهام کوچک هست .بعد از رشد شارپی فنوال و خریخت و غیره سازمان و حقوقیهای سهام و مدیران شرکتها دست به یکی کردن برای خدشه دار کردن چهره چنین سهامی .و حالا چوب همه اینها را کهرام و شپلی باید بخورد . چند روز پیش کهرام هم دقیقا با چنین گزارشهای مشابهی مورد بی لطفی قرار گرفت .حالا تازه در گزارش پیشبینی کهرام دقیقا افزایش سرمایه را مشخص نوشته بودند و بعد به راحتی حاشا کردند .من نمیدانم که این گزارشها و صورتهای مالی برای چه کسانی هست . مگر نه این هست که سهامداران از این گزارشها و تحلیل انها منبعی برای تصمیم گیری برای سرمایه گذاری تلقی میکنند .پس حالا چه کسی مسوول سرمایه مردم هست .پیشنهاد بنده اینه که عزیزان خونسرد باشند و با هیجان معامله نکنند .خب اگر همه فردا بخواهند باهم از سهم خارج بشن لاجرم بایستی شاهد صف فروش . غیره باشند...
                                سهم فردا مثبت باز میشه - هر کی میخاد بفروشه راحت میتونه بفروشه اینقدر استرس نداره که
                                اهداف سهم خیلی بالاتر از اینها است
                                بین 550 تا 1200 درصد افزایش سرمایه داره
                                در 3 ماه اینده بالاترین سود رو به سهامداراش میذه

نظر

در حال کار...
                                X