آلومينيوم ايران ( فايرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bahary
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 2510

پاسخ : آلومينيوم ايران ( فايرا )

در اصل توسط تکنیکالیست پست شده است View Post
    من موندم اینی که الان رنج منفی میزنه کیه؟؟؟ چند خریده؟؟؟؟

متاسفم برای این بازار. افراد آماتور وقتی وارد بازار بشن همینه دیگه یکی از مفت ترین سهمهای بازار. مطمئنم بزودی بر میگرده .
    سهمی که p/e سال 92 زیر 5 اومده و با سود 93 و قیمت امروز سهم بالای 12رفته چطور ممکنه بزودی برگرده. باید یک اتفاق منطقی برای شرکت رخ بده تا روند قیمتش برگرده .تکنیکال سهم خیلی واضح داره میگه تا 300 می ریزه .بنیادی سهم میگه وضعیت تولید و فروش و تامین مواد اولیه و نرخ جهانی در وضعیت ناپایدار است ، بنابراین همینطوری مطلب نزنید لطفا.

نظر

• omidvar
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 796

در اصل توسط تکنیکالیست پست شده است View Post
      من موندم اینی که الان رنج منفی میزنه کیه؟؟؟ چند خریده؟؟؟؟

متاسفم برای این بازار. افراد آماتور وقتی وارد بازار بشن همینه دیگه یکی از مفت ترین سهمهای بازار. مطمئنم بزودی بر میگرده .
      کل سهام ظاهرا مفت بنظر میرسند ولی بیچاره ما سهامداران که دلمونو به تدبیر وامید خوش کردیم تا اینجاش که 50درصد از سرمایمون رفت بباد چی فکر میکردیم و چی شد:-/
      شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• omidvar
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 796

در اصل توسط bahary پست شده است View Post
        سهمی که p/e سال 92 زیر 5 اومده و با سود 93 و قیمت امروز سهم بالای 12رفته چطور ممکنه بزودی برگرده. باید یک اتفاق منطقی برای شرکت رخ بده تا روند قیمتش برگرده .تکنیکال سهم خیلی واضح داره میگه تا 300 می ریزه .بنیادی سهم میگه وضعیت تولید و فروش و تامین مواد اولیه و نرخ جهانی در وضعیت ناپایدار است ، بنابراین همینطوری مطلب نزنید لطفا.
        البته سود 93 فقط یه پیشبینیه شما جدیش نگیرین واصلا خودشونو ناراحت نکنین بنده حقیر یجورایی از اون پستوای شرکت خبر دارم اینا همش دغل بازیه باش تا اتفاق شتران تو فایرا بیفته وبنده با اینکه تقریبا دارم رو فایرا تکسهم میشم از پایین اومدن قیمت ناراضی نیستم وبا خریدهای هروزانه میانگین کم میکنم ( کور از خدا چه خواهد دوچشم بینا)
        شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• تکنیکالیست
          عضو فعال
          • May 2012
          • 1101

در اصل توسط bahary پست شده است View Post
          ضمن احترامی که برای شما دارم. این پست رو 4 ماهه دیگه بالا میارم.
          گزارشات را جدی نگیرید. یک نمونه ختوقا 100 درصد تعدیل مثبت داد با صف فروش باز شد. چفیبر 200 درصد تعدیل مثبت داد همچنان صف فروشه.
          تعدیل مثبت بفروشید. تعدیل منفی بخرید...موفق باشید
          ......

نظر

• esi_mohammadi
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 1105

30 آوريل 2014

لینک تصویر
            (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
            (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
            (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• zafar3000
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 1243

قابل توجه دوستان بنیادی کار که زمانی روی این سهم فعال بودند
              این روزها فایرا خریدش مثل خرید نزدیک قیمت عرضه اولیه اش است

نظر

• شبندر
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 3598

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
                30 آوريل 2014

لینک تصویر
                فايرا هر ساله آخر سال يه چنين گزارشي ميده دوستان پله اي خريد كنيد وميانگين را پايين بياوريد انشاالله با برگشت بازار تا 800تومان بالا خواهد رفت من دركنارتون هستم منم 500هزارتا دارم كه فعلا دارم دوباره مي خرم شايد تا يك ميليون برسونم
                دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• BETA
                  عضو فعال
                  • Jan 2013
                  • 447

شبندر تحلیلت از ریزش بازار چیه؟ و اینده رو چطور میبینی؟ ممنون
                  تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• m.icehot
                    عضو عادی
                    • Aug 2013
                    • 96

متاسفانه با هر بار مثبت شدن، حقوقی میفروشه و سهم رو پایین میکشه...

نظر

• creator_65
                      عضو عادی
                      • Apr 2013
                      • 269

من این سهم ندارم،اما قبلا سهامدارش بودم
                      از این بازیها قبلا هم داشته.سری پیش بعد کلی بسته بودن اومد یه تعدیل منفی داد،ملت بدبخت دو روز پشت هم فروختن،بعد بست و با تعدیل سی درصدی باز شد و تا هزار رفت
                      یعنی از پونصد تا هزار...
                      البته نمیدونم امسال هم از این داستانا قرار اجرا بشه یا نه...

نظر

• zafar3000
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 1243

پیشنهاد می کنم به دوستان سهامدار بنیادی کار و تکنیکال کار این سهم را در این قیمتها حتی یک عددش را از دست ندهید
                        اونهایی که قیمت برق را می گویند بروند نرخ آلومینا و سایر مواد اولیه اش را در بیاورند که چند دیده است و نرخ فروشش را چند
                        بروند میزان صادراتش را که بسیار محتاطانه گرفته است و میزان تعدیل سودش را محاسبه کنند
                        بروند و پیش بینی نرخ آلومینیوم جهانی را در بیاورند که حداقل برای سال دیگر میانگین چند پیش بینی شرکت کرده است و موسسات معتبر دنیا برای 2014 چند پیش بینی کرده اند
                        و..............
                        ارزش جایگزینی هر سهمش از نظر من نزدیک 2000 تومان است ولی در قیمت 440 در حال دست و پا زدن است
                        والا مفت است
                        3 ماه دیگر بعد از رشد نیایید بگویید حباب است چون خود ندارید این سهم را

نظر

• zafar3000
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 1243

پیشنهاد می کنم به دوستان سهامدار بنیادی کار و تکنیکال کار این سهم (فایرا)را در این قیمتها حتی یک عددش را از دست ندهید
                          اونهایی که قیمت برق را می گویند بروند نرخ آلومینا و سایر مواد اولیه اش را در بیاورند که چند دیده است و نرخ فروشش را چند
                          بروند میزان صادراتش را که بسیار محتاطانه گرفته است و میزان تعدیل سودش را محاسبه کنند
                          بروند و پیش بینی نرخ آلومینیوم جهانی را در بیاورند که حداقل برای سال دیگر میانگین چند پیش بینی شرکت کرده است و موسسات معتبر دنیا برای 2014 چند پیش بینی کرده اند
                          و..............
                          ارزش جایگزینی هر سهمش از نظر من نزدیک 2000 تومان است ولی در قیمت 440 در حال دست و پا زدن است
                          والا مفت است
                          3 ماه دیگر بعد از رشد نیایید بگویید حباب است چون خود ندارید این سهم را

نظر

• zafar3000
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 1243

فکر می کنید چرا این سهم از لیست سیاه بانک مرکزی خارج شد
                            بدهی ارزیش را با دلار چند پرداخت و.......
                            طرح توسعه شرکت که تجهیزاتش آماده است و فقط منتظر تلنگر است و کاهش تحریم ها
                            خریدار محصولاتش در داخل خودرسازان که با افزایش میزان تولید خودرو افزایش فروش این شرکت را خواهیم داشت
                            و کلی خبر خوب دیگر
                            اما متاسفانه پدر سهامدارانش را در آورده است

اما ارزش بازار فعلی یعنی ارزش بازار هنگام زیان ده بودنش
                            سهمی زمانی فروش پاین داشت و بدهی بالا و سرمایه کم
                            افزایش قیمت برق باعث ضرر ده شدن کارخانه می شد اما اکنون باعث کاهش سود و افزایش هزینه ها شرکت می شود و نه ضرر ده شدن
                            از طرفی با مارمولک بازی کلی سود در گزارش مخفی شده است که فقط کافی است 70 درصدیش رو شود
                            شرکت به سودی بالتر از سود امسال حتی با وجود گران شدن برق می رسد
                            شادباشید

نظر

• zafar3000
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 1243

سال قبل 12 ماهه جمع دارایی های جاری شرکت 485 میلیارد تومان و جمع بدهی هایش 665 میلیارد تومان
                              امسال 9 ماهه جمع دارایی جاری شرکت 600 میلیارد تومان و جمع بدهی های جاری 575 میلیارد تومان
                              شرکت همینطوری با قیمتهای قبلی 313 میلیارد تومان دارایی غیر جاری دارد
                              سال قبل 12 ماهه 14 میلیارد تومان ضرر انباشته داشته است
                              و 9 ماهه امسال 35 میلیارد تومان سود انباشته
                              جمع حقوق صاحبان سهامش از 12 ماهه سال قبل از 52 میلیارد تومان به 102 میلیارد تومان در 9 ماهه رسیده است
                              شرکت 9 ماهه 108 میلیارد تومان سود عملیاتی بدست آورده است در حالیکه براساس سال قبل باید بیشترین عملکرد مثبت را در 12 ماهه منتظر بود
                              سال قبل خالص ورود وجه نقد ناشی از فعالیت عملیاتی در شرکت در 12 ماهه به 71 میلیارد تومان رسیده بود در حالیکه امسال 9 ماهه 89 میلیارد تومان است
                              9ماهه سال قبل وجه نقد در اختیار شرکت در پایان دوره معادل 33 میلیارد تومان و امسال معادل 47 میلیارد تومان است
                              بعد ارزش بازار از مرداد امسال از 450 میلیارد تومان به 265 میلیارد تومان رسیده است
                              هر جور حساب می کنم خرید پلکانی این سهم در این قیمتها هم برای حقیقی ها هم برای حقوقی ها سوپر اکازیون است

نظر

• zafar3000
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 1243

در اصل توسط شیرعلی پست شده است
                                ببینید شرکت با وجود تحریمهای پدر درآر جهانی ناشی از سیاستهای احمقانه احمد لودر سه طرح توسعه ای وبهینه سازی تولید دارد:

1-طرح احداث کارگاه ساخت و ریخت آند جدید با 43 درصد پیشرفت از محل منابع داخلی شرکت

2-اجرای طرح احداث کارگاه ریخت 50 هزار تنی با 43 درصد پیشرفت از منابع داخلی خود شرکت

3-بهینه سازی خط 3 کارگاه احیا قدیم با 52 درصد پیشرفت.هرسه این طرحها علاوه بر افزایش تناژ شرکت منجر به کاهش سنگین هزینه های انرژی شرکت خواهد شد.همه این طرحها از منابع و سرمایه داخلی خود ایرالکو تامین میشه و فعلا آورده ای از طرف سهامداران شرکت انجام نگرفته است.خیلیه ارزش ذاتی هر سهم بشدت بالا میره و باز هم خواهد رفت انشاالله

نظر

در حال کار...
                                X