کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سه ماهه امسال هم زیان داده چون از الومینای سال قبل که طاهر پور بی شرف و بی ناموس خرید کرده استفاده کردن ولی ظاهرا الان درست شده قیمت پودر خریداری شده الان حدود 1000 هست سال قبل 1300 بود امید دادند که اخر سال 60 تا 70 eps داشته باشه...هر چند اگه دزدی نکنن حد اقل امسال 100 میلیارد سود خواهد داشت یعنی سهمی حدود 200 تومن.
مجمع آلومینیوم ایران سودی تقسیم نکرد، اما...مجمع عمومی عادی سالانه شرکت سهامی آلومینیوم ایران (ایرالکو) اندکی پس از ظهر امروز، آخرین روز ماه نخست تابستان کار خودش را آغاز کرد. به گزارش خبرنگار بورس 24، در این مجمع که سودی برای سهامداران شرکت به همراه نداشت، پاک بین رئیس مجمع و هیات مدیره در سخنانی خطاب به سهامداران گفت، سود را بگذاریم برای سال بعد، امسال نمی توانیم سودی تقسیم کنیم، ما هم پاداش هیات مدیره نمی خواهیم، آن هم بماند برای سال بعد. او گفت: در گذشته آقایان بدون توجیه جنس با قیمت پایین صادر کردند، اما حالا می گویم، تاثیر کارهای مثبتی را که انجام دادیم سهامداران در گزارش سه ماهه دوم سال که خواهیم داد، لمس خواهند کرد. پاک بین مدیر عامل شرکت در این جلسه گفت: صادر کردن جنس بدون توجیه و با قیمت پایین، که در گذشته انجام شده را ما بازنگری جدی کردیم. زین پس هر چه صادر می شود، با پرنیوم خوبی خواهد بود. مقوله صادرات و واردات با بازنگری زیاد ما روبرو شده، من نمی خواهم درباره مدیران قبلی نظر بدهم. شاید آنها دیدند که کارخانه شان دارد، تعطیل می شود، مجبور شده به 3 برابر قیمت مواد اولیه بخرد . وی خاطرنشان کرد: من در این مجمع می گویم، ما ضمن حمایت از صنایع مختلفی که داریم، دنبال سودیم. همین آقای بادکوبه رئیس جدید شرکت که اینجا نشسته خیلی کارهای مثبتی کرده، حرف ها داشت، برای شما بزند. اگرمی بینید، نشسته و چیزی نمی گوید، دندان هایش را درست کرده وگرنه خودش توضیح می داد! او با توجه به بحث مجمع درباره کارهایی که بدون اجازه هیات مدیره در دوره قبلی مدیریت صورت گرفته، گفت: بله کارهایی شده مثل ثبت شرکت و خرید زمین در ارمنستان. تحریم بود و شرایط سخت، ارمنستانی ها هم با آمریکایی ها خوب نبودند، این کارها با نیت مثبت صورت گرفت، برای کارمان خیلی هم خوب بود. اما ایرالکو با خرید زمین در ارمنستان موافق نبود. حالا هم این موضوع را تعیین تکلیف می کنیم.
شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 29/12/92 را در تاريخ هاي 30/11/91 و 20/02/92 مبلغ 830 ريال ، در تاريخ هاي 26/04/92 و 16/05/92 مبلغ
597ر1ريال ، در تاريخ هاي 01/08/92 ،20/08/92 و 26/10/92 مبلغ064ر2ريال ، در تاريخ هاي 28/10/92 و 20/12/92 مبلغ 053ر1 ريال اعلام نموده بود که مطابق با صورتهاي مالي حسابرسي نشده ( منتشر نشده) و صورتهاي مالي حسابرسي شده مبلغ470 ريال اعلام شده است./:.negaran.:/
شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 29/12/92 را در تاريخ هاي 30/11/91 و 20/02/92 مبلغ 830 ريال ، در تاريخ هاي 26/04/92 و 16/05/92 مبلغ
597ر1ريال ، در تاريخ هاي 01/08/92 ،20/08/92 و 26/10/92 مبلغ064ر2ريال ، در تاريخ هاي 28/10/92 و 20/12/92 مبلغ 053ر1 ريال اعلام نموده بود که مطابق با صورتهاي مالي حسابرسي نشده ( منتشر نشده) و صورتهاي مالي حسابرسي شده مبلغ470 ريال اعلام شده است./:.negaran.:/
هیچکی نیست جلوی این لات بی سر و پا (داریوش پاکبین - رئیس هیئت مدیره ) رو بگیره
خرید پودر با قیمت بالا توسط خودش و هم دستانش صورت گرفته
تا زمانی که ایشون سره سفر هست خیلی سخت میشه انتظار داشت که شرکت 200 تومان هر سهم سود بده
بنده این سهم رو ندارم ولی در 6ماه و 9ماه مشخص بوده پس چرا الان این وضعیت رو گزارش کردن باید از طرف بورس به دادگاه کشیده بشن فقط بستن نماد ظلم به سهامداران هست نه مسببین این وضعیت
باسلام بلاخره سهم پس از یک مدت طولانی نیمه باز شد ولی احتمالا با توجه به طولانی بودن توقف نماد اکثرا از باز گشایی ان اطلاع نداشتن ودرخواست خرید 230000 بود که به همین تعداد هم خریدار بود ولی در پایان خرید وفروشی اتفاق نیفتاد ولی فردا که سهم باز میشه با این قیمت بهترین فرصت برای کم کردن میانگین میباشد
آقای ناظر بازار ، مجددا" در ادامه کثافتکاری های خودش این نماد را با 14 درصد منفی باز کرد !! پس از ماهها بسته شدن نماد و ارائه صورتهای مالی قلابی و فساد و دزدی های هیات مدیره فایرا :::
الان هم آقای ناظر برای پرکردن جیب یک مشت انگل ، روی این قیمت باز کرد : دفعه قبلی هم یادمون نرفته آقای ناظر : در چشم بر هم زدنی جیب یک عده رو پر کردی و توی بازگشایی چند ماه بعد با 40 درصد افزایش قیمت باز کردی :: روز قبلش فایرا نامه داده بود ولی منتشر نکردی :: اول تعدیل منفی رو منتشر کردی و بعد که جیب خودی ها پر شد ، نماد رو بستی و بعدش اطلاعیه فروش فایرا اومد روی کدال (با تاخیر زمانی) :: خاک بر سر این مدیریت بی لیاقت سازمان که فقط و فقط برای پر کردن جیب یک عده داره تلاش می کند
آقای ناظر بازار ، چرا این نماد رو بدون اظهارنظر حسابرس (صورتهای مالی 3 ماهه و پیش بینی حسابرسی شده ) باز کردید ؟؟
آقای ناظر بازار ، مجددا" در ادامه کثافتکاری های خودش این نماد را با 14 درصد منفی باز کرد !! پس از ماهها بسته شدن نماد و ارائه صورتهای مالی قلابی و فساد و دزدی های هیات مدیره فایرا :::
الان هم آقای ناظر برای پرکردن جیب یک مشت انگل ، روی این قیمت باز کرد : دفعه قبلی هم یادمون نرفته آقای ناظر : در چشم بر هم زدنی جیب یک عده رو پر کردی و توی بازگشایی چند ماه بعد با 40 درصد افزایش قیمت باز کردی :: روز قبلش فایرا نامه داده بود ولی منتشر نکردی :: اول تعدیل منفی رو منتشر کردی و بعد که جیب خودی ها پر شد ، نماد رو بستی و بعدش اطلاعیه فروش فایرا اومد روی کدال (با تاخیر زمانی) :: خاک بر سر این مدیریت بی لیاقت سازمان که فقط و فقط برای پر کردن جیب یک عده داره تلاش می کند
آقای ناظر بازار ، چرا این نماد رو بدون اظهارنظر حسابرس (صورتهای مالی 3 ماهه و پیش بینی حسابرسی شده ) باز کردید ؟؟
عزیز برادر چه دل پری دارید از ناظر محترم منکه دربست ارادت دارم به ناظر محترم باور کنید یه جورایی روی فایرا تکسهم هستم اگه مطمئن بودم خانوممم از داراییم اطلاع پیدا نمیکرد یوزر وپسورد میدادم خدمتتنون ببینید وباورتون بشه که عمده پرتفوی بنده فایرا میباشد وامروز بسیار خرسند شدم که در لابلای خریدهای اقایون مطلع از وضع سهم(از ما بهترون)منهم یه چندکیلویی اضاف کردم شما هم بکنید حد اقلش کم کردن میانگین میباشدوبس حالا ناظر قصد خدمت به یه عده رو داره خب جلوی کسی رو که نگرفتن شما هم میتونین استفاده کنین البت بنده به شما همفایرایی عزیز ارادت دارم و میدانم که در کل حق با شماست ولی بقول معروف عدو شود سبب خیر ........معیین باشید یه تشکر هم زدم واسطون که بدونین ارادتم واقعیه
گناه سهامداران گذشته چی هست که باید قربانی منافع کثیف وابستگان حلقه فعلی سازمان باید بشوند ؟؟ شما فرض کنید بنده نوعی نقدینگی ندارم که میانگین کم کنم (که البته دارم)
به چه دلیل اینجوری بازگشایی شد ؟ صورت مساله را پاک نکنیم :: سهامداران قبلی این سهم چه گناه کرده اند که باید بازیچه دست مافیای فاسد بورس بشوند : مطمئن باشید 99 درصد بازار ، دل پر از سازمان دارند ::
وقتی اینهمه صورتهای مالی این شرکت مشکل دارد ، چرا صورتهای حسابرسی شده سه ماهه و پیش بینی را منتشر نکردند ؟
در این سهم انقدر سیاه نمایی وپنهانکاری وجود دارد که در نهایت به نفع سهامدارن صبور ودوراندیش ختم به خیر خواهد شد شناور سهم را ملاحظه بفرمایید وانگهی بورس محل حضور رندان است یا بقول مموشی قمار خانه!!! به اعصاب خود مسلط باشید
اين سهم كلا براي من ضرر بوده امروز خواستم بخرم ولي چون هر دفعه خريدم ضرر كردم بي خيال شدم
ولي قيمتش خوبه و حقوقي هم خوب مي خره اين سهم شناور زيادي نداره ولي سهامدار خسته زياده داره
در گفتگو با ناظر بازار شرکت بورس بررسی شد: علت عدم کشف قیمت "فایرا" در روز اول بازگشایی
نماد معاملاتی "فایرا" در تاریخ 11 مرداد با اینکه نزدیک قیمت 4290 ریال تقاضا داشت اما ناظر بازار اجازه کشف قیمت را نداده است.
در حالی نماد معاملاتی "فایرا" در مورخ 11 مرداد ماه سال جاری پس از برگزاری مجمع عادی سالیانه بدون محدودیت نوسان قیمت آماده انجام معامله بود که به دلیل عدم کشف قیمت "فایرا" در روز مذکور، مجدداً در تاریخ 12 مرداد ماه بدون محدودیت نوسان بازگشایی و با 14 درصد افت قیمت مواجه شد.
شایان ذکر است که نماد معاملاتی "فایرا" در تاریخ 11 مرداد با اینکه نزدیک قیمت 4290 ریال تقاضا داشت اما ناظر بازار اجازه کشف قیمت را نداده است.
در همین راستا، صحرایی، ناظر بازار شرکت بورس اوراق بهادار در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز اظهار داشت: با توجه به اینکه کشف قیمت باید در حجم قابل توجهی صورت بگیرد اما در روز نخست بازگشایی "فایرا" در تاریخ 11 مرداد، حجم معاملات قابل توجه نبوده و در نتیجه با توجه به شرایط مذکور، جهت کشف قیمت طبق روال، یک روز دیگر فرصت داده و چنانچه همان شرایط روز اول حاکم باشد، نماد بازگشایی می گردد.
وی افزود: بنابراین به منظور ایجاد فرصت جدید و احتمال مشارکت سهامدار عمده، کشف قیمت به روز 12 مرداد موکول گشت شایان ذکر است که در روز 12 مرداد طبق قانون حراج نماد "فایرا" بدون محدودیت قیمت انجام شد و زمانی که نماد متعادل نشد دامنه نوسان دوباره باز شد .
وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر