پاسخ : آلومينيوم ايران ( فايرا )
دوست عزیز ، در اینکه ممکنه برخی سهام در قیمتهای مناسبی باشند شکی نیست.ولی تبلیغ کردن به این صورت برای یک سهم شاید چندان کار درستی نباشه.کلا فلزات در شرایط مناسب و رو به رشدی نیستند.در فاصله چهرشبه تا حالا هم روند کاهش ادامه داشته.امروز و دیروز با گزارش بخش غیر کشاورزی و گزارش تعداد افراد بیکار در آمریکا، دلار در مقابل ارزهای دیگه رشد کرد و در نتیجه قیمت فلزات مجددا کاهش یافته.مشکلات اقتصادی در یونان هم باعث افت قیمت به خصوص افت مس شدند گزارش افزایش بیش از حد انتظار کسری تجاری انگلیس هم مزید بر علت شد.ببینید این جوری تبلیغ کردن ممکنه باعث زیان دوستان تازه وارد بشه.مثلا چند هفته پیش برخی دوستان میگفتند پتروشیمی ها میخاند پرواز کنند من عرض کردم چنین چیزی حداقل در این 2 تا 3 ماه آینده غیر ممکنه.خوب نتیجه چی شد؟ همون که عرض کردم.آخه چطور ممکنه پتروشیمی که قیمت فروش محصولش 400 دلار بوده و حالا 187 دلار شده با کم کردن نرخ خوراک از 13 سنت به 10 سنت ، سود دهی داشته باشه؟ این مثال واسه متانول بود.مابقی هم میشه با یک حساب سر انگشتی و یاده و به راحتی راجع بهشون قضاوت کرد.ببین من فول سهم هستم و سهامدار بلند مدت و نیاز به جوسازی مثبت و یا منفی ندارم.پس انتظار دارم عرایض صادقانه من را منصفانه قضاوت کنی.الان فلزات دارن پاین میاند.همین سهام آهنی ، برخی گفتند آقا آهن الان در حداقل قیمته من عرض کردم غیر ممکنه.حالا که کشتی های 400 هزار تنی چین هم وارد ناوگان حمل آهن شدند که با کاهش هزینه حمل و نقل بازم آهن ارزون میشه.همین کاما، چهارشنبه صف خرید بود.از 2 ماه پیش بعضی می گفتند بخرید که از پرواز کاما جا نمونید.هر روز داره مس ارزون میشه واقعا کاما چه رشدی داشته؟ غیر از اینه که کاهش داشته و ارزونتر هم خواهد شد؟ من بازم میگم من فول سهم هستم و نیازی به جوسازی مثبت و منفی ندارم ولی از ناحیه دوستان تازه وارد که ممکنه اسیر جوسازی ها بشند و زیان شناسایی کنند نگرانم.
در اصل توسط پدیده بورس پست شده است
View Post
نظر