آلومينيوم ايران ( فايرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arad700
    ستاره دار (1)
    • Jul 2013
    • 3238

پاسخ : آلومينيوم ايران ( فايرا )

در اصل توسط پدیده بورس پست شده است View Post
    با صحبت انجام شده با یکی از مسئولان فایرا ، با در نظر گرفتن سود امسال و سال بعد فایرا ، کف قیمتی سهم باید 1000 تومان باشد ...
    ​دوست عزیز ، در اینکه ممکنه برخی سهام در قیمتهای مناسبی باشند شکی نیست.ولی تبلیغ کردن به این صورت برای یک سهم شاید چندان کار درستی نباشه.کلا فلزات در شرایط مناسب و رو به رشدی نیستند.در فاصله چهرشبه تا حالا هم روند کاهش ادامه داشته.امروز و دیروز با گزارش بخش غیر کشاورزی و گزارش تعداد افراد بیکار در آمریکا، دلار در مقابل ارزهای دیگه رشد کرد و در نتیجه قیمت فلزات مجددا کاهش یافته.مشکلات اقتصادی در یونان هم باعث افت قیمت به خصوص افت مس شدند گزارش افزایش بیش از حد انتظار کسری تجاری انگلیس هم مزید بر علت شد.ببینید این جوری تبلیغ کردن ممکنه باعث زیان دوستان تازه وارد بشه.مثلا چند هفته پیش برخی دوستان میگفتند پتروشیمی ها میخاند پرواز کنند من عرض کردم چنین چیزی حداقل در این 2 تا 3 ماه آینده غیر ممکنه.خوب نتیجه چی شد؟ همون که عرض کردم.آخه چطور ممکنه پتروشیمی که قیمت فروش محصولش 400 دلار بوده و حالا 187 دلار شده با کم کردن نرخ خوراک از 13 سنت به 10 سنت ، سود دهی داشته باشه؟ این مثال واسه متانول بود.مابقی هم میشه با یک حساب سر انگشتی و یاده و به راحتی راجع بهشون قضاوت کرد.ببین من فول سهم هستم و سهامدار بلند مدت و نیاز به جوسازی مثبت و یا منفی ندارم.پس انتظار دارم عرایض صادقانه من را منصفانه قضاوت کنی.الان فلزات دارن پاین میاند.همین سهام آهنی ، برخی گفتند آقا آهن الان در حداقل قیمته من عرض کردم غیر ممکنه.حالا که کشتی های 400 هزار تنی چین هم وارد ناوگان حمل آهن شدند که با کاهش هزینه حمل و نقل بازم آهن ارزون میشه.همین کاما، چهارشنبه صف خرید بود.از 2 ماه پیش بعضی می گفتند بخرید که از پرواز کاما جا نمونید.هر روز داره مس ارزون میشه واقعا کاما چه رشدی داشته؟ غیر از اینه که کاهش داشته و ارزونتر هم خواهد شد؟ من بازم میگم من فول سهم هستم و نیازی به جوسازی مثبت و منفی ندارم ولی از ناحیه دوستان تازه وارد که ممکنه اسیر جوسازی ها بشند و زیان شناسایی کنند نگرانم.
    Honesty is the best policy

نظر

• مریم1
      عضو عادی
      • Jun 2014
      • 131

فایرا

از لحاظ تكنیکی به نظر می رسد فایرا با برخورد به کف کانال صعودی ، با توجه به واگرایی مثبت در RSI در این محدوده ها گزینه مناسبی برای خرید باشد .

حقوقی در 670-700 از سهم حمایت داشته .

فایرا با عبور از700 سیگنال اولیه

و با عبور از 811 هم می تواند مسیر رسیدن به هدف میان مدت الگو محدوده 1000-1050 رابپیماید .

در صورت تعدیل مثبت در سال بعد و یا افزایش قیمت جهانی اهداف بالاتر ...

خرید در محدوده 685---725 مناسب

حد ضرر 665

بنیادی شرایط تولید و فروش شركت مطلوب است .

قیمت جهانی آلومینیم پتانسیل افزایش دارد . فعلا در محدوده 1850--1870 دلار است .

استوک الومینیوم در یک ماه اخیر از 4204650 به 4033675 کاهش یافته است ..

فایرا در گزارش نه ماهه 167/9 تومان پیش بینی امسال با 78 درصد پوشش اعلام کرده و امسال در شرایط ركود روند روبه رشدی همراه با تعدیل مثبت سود داشته است و پی به ای پایینی دارد .

تولیدات فایرا در بازار خریدار خوبی دارد . پتانسیل تعدیل مثبت نیز دارد .

محمد 1353

نظر

• مریم1
        عضو عادی
        • Jun 2014
        • 131

شمش هزار پوندی ایرالکو با استقبال حداکثری خریداران مواجه شد!

بی اقبالی به صنایع بورسی/آلومینیومی ها می توانند رشد کنند

نظر

• پدیده بورس
          عضو عادی
          • Aug 2025
          • 100

فروش این سهم زیر 1000 تومان حماقت و زیر 1500 تومان اشتباه محض است....
          [COLOR=#0000ff][SIZE=3][B]• همه آن چیزی که می خواهید آنسوی ترس قرار گرفته است. (جرج ادیر)[/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• arad700
            ستاره دار (1)
            • Jul 2013
            • 3238

Fedetal Reserve در آمریکا ، در سال 2015 ، 2 مرتبه نرخ بهره را بالا خواهد برد که این موجب کاهش قیمتهای فلزات و به طور کلی موادی مانند مس ، روی ، آلومینیم و ..خواهد شد.کاهش قیمت آلومینیم به زیان شرکت خواهد بود.

نظر

• پدیده بورس
              عضو عادی
              • Aug 2025
              • 100

نبود فروشنده مشهود است....
              با حمایت حقوقی به راحتی سهم در قیمت 1000 تومان کف سازی خواهد کرد...
              [COLOR=#0000ff][SIZE=3][B]• همه آن چیزی که می خواهید آنسوی ترس قرار گرفته است. (جرج ادیر)[/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• پدیده بورس
                عضو عادی
                • Aug 2025
                • 100

کسانی که تجربه بالا و به قولی حرفه ای بازار هستند میدونند که از نحوه معاملات فایرا اظهر من الشمس است که این سهم از فروشنده تخلیه شده است.....

نظر

• arad700
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2013
                  • 3238

دوستان من در سبدم فایرا ندارم.روز گذشته راجع به آینده آلومینیوم تحلیلی گفتم که با توجه به مطالعات و بررسی هایی که صورت دادم، به این وسیله تحلیل را کامل می کنم.
                  Source:2015 outlook for base metals
                  Moderated by:Garry Joces , chief executive officer , LME
                  این مقاله در سایت بورس فلزات لندن موجود است
                  خلاصه به این شرح است
                  1 شتاب تولید آلومینیوم در حال گاهش
                  2تقاضا در حال افزایش
                  3 قیمت در حال افزایش
                  4 کاهش صادرات بوکسیت از اندونزی به چین، چین در 2013 ، حدود 68 درصد بوکسیت خود را از اندونزی خریده که اندونزی در حال کاهش صدور و افزایش قیمت بوکسیت
                  5 قیمت آلومینا، دیگر ماده اولیه در حال افزایش
                  6 ظرفیت تولید کننده های آلومینیم در خاور میانه به سقف خودش رسیده و همراه با افزایش تقاضا، کاهش عرضه وجود دارد
                  7 ظرفیت تولید آلومینیم در کشورهای جهان، بجز چین و خاور میانه، کم شده
                  8 ظرفیت تولید چین، با آهنگ کمی ، کمتر از تقاضا در حال رشد است
                  9 کار خانه های اتومبیل سازی آمریکا و اروپا و چین، به منظور عمل به استانداردهای مربوط به کاهش وزن و کاهش مصرف سوخت، در حال افزایش دادن وزن آلومینیوم در ماشین ها
                  10 پیش بینی میشود تقاضا بیش از 5.5 درصد زیاد شود در حالی که عرضه، حدود 3 درصد زیاد خواهد شد.
                  اینجانب صرفا یک مطلب علمی، از یک سایت معتبر بین المللی حضور دوستان تقدیم کردم
                  اینجانب ، همانطور که در ابتدا عرض کردم، این سهم را نداشته و قصد تبلیغ ندارم
                  منابعی که اشاره کردم موجود است و قابل استناد
                  لازم به ذکر است میزان ذخیره آلومینیم در بورس لندن هم کاهش یافته.
                  با تشکر.

نظر

• پدیده بورس
                    عضو عادی
                    • Aug 2025
                    • 100

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post

دوستان من در سبدم فایرا ندارم.روز گذشته راجع به آینده آلومینیوم تحلیلی گفتم که با توجه به مطالعات و بررسی هایی که صورت دادم، به این وسیله تحلیل را کامل می کنم.
                    Source:2015 outlook for base metals
                    Moderated by:Garry Joces , chief executive officer , LME
                    این مقاله در سایت بورس فلزات لندن موجود است
                    خلاصه به این شرح است
                    1 شتاب تولید آلومینیوم در حال گاهش
                    2تقاضا در حال افزایش
                    3 قیمت در حال افزایش
                    4 کاهش صادرات بوکسیت از اندونزی به چین، چین در 2013 ، حدود 68 درصد بوکسیت خود را از اندونزی خریده که اندونزی در حال کاهش صدور و افزایش قیمت بوکسیت
                    5 قیمت آلومینا، دیگر ماده اولیه در حال افزایش
                    6 ظرفیت تولید کننده های آلومینیم در خاور میانه به سقف خودش رسیده و همراه با افزایش تقاضا، کاهش عرضه وجود دارد
                    7 ظرفیت تولید آلومینیم در کشورهای جهان، بجز چین و خاور میانه، کم شده
                    8 ظرفیت تولید چین، با آهنگ کمی ، کمتر از تقاضا در حال رشد است
                    9 کار خانه های اتومبیل سازی آمریکا و اروپا و چین، به منظور عمل به استانداردهای مربوط به کاهش وزن و کاهش مصرف سوخت، در حال افزایش دادن وزن آلومینیوم در ماشین ها
                    10 پیش بینی میشود تقاضا بیش از 5.5 درصد زیاد شود در حالی که عرضه، حدود 3 درصد زیاد خواهد شد.
                    اینجانب صرفا یک مطلب علمی، از یک سایت معتبر بین المللی حضور دوستان تقدیم کردم
                    اینجانب ، همانطور که در ابتدا عرض کردم، این سهم را نداشته و قصد تبلیغ ندارم
                    منابعی که اشاره کردم موجود است و قابل استناد
                    لازم به ذکر است میزان ذخیره آلومینیم در بورس لندن هم کاهش یافته.
                    با تشکر.

فایرا یکی از بنیادی ترین و قوی ترین سهم های بازار است.....پتانسیل رشد قیمتی تا بیش از 1000 تومان .......................

نظر

• مریم1
                      عضو عادی
                      • Jun 2014
                      • 131

افزایش قیمتی....

کاهش ذخایر الومینیوم

نظر

• arad700
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2013
                        • 3238

در اصل توسط پدیده بورس پست شده است View Post
                        فایرا یکی از بنیادی ترین و قوی ترین سهم های بازار است.....پتانسیل رشد قیمتی تا بیش از 1000 تومان .......................
                        ​با این اوصاف فکر می کنم واقعا پتانسیل رشد داره

نظر

• arad700
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2013
                          • 3238

دوستان در تکمیل نوشته های قبلی، مقاله ای تحت عنوان The winners and losers of falling oil price (بازندگان و برندگان قیمتهای رو به کاهش نفت),از بین 72 صنعت و تجارت ، آلومینیم در رتبه سوم صنایعی که از قیمتهای پایین نفت سود میبرد، قرار گرفته.رتبه نخست مربوط به سازندگان اتومبیل و رتبه دوم مربوط به خطوط هواپیمایی است.از صنایع دیگر می توان به موارد زیر اشاره کرد.
                          صنعت دارو رتبه 15
                          تجهیزات مخابرات رتبه 5
                          صنعت ساختمان رتبه 13

نظر

• arad700
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2013
                            • 3238

این آلومینیوم دیگه داره جالب میشه کاش من هم در سبد داشتم.

بخش تحقیقات و بررسی نشریه Economist در پیش بینی های قیمت برای آلومینیم ، قیمتها را به این صورت نوشته.

سال قیمت
                            2015 2141.3

2016 2250

2017 2275

2018 2350

2019 2400

نظر

• arad700
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2013
                              • 3238

می بخشید انگار خوب تایپ نشده .قیمتها به ترتیب از 2015 تا 2019 به صورت تصاعدی هست و به این صورت .

2141.3

2250

2275

2350

2400

نظر

• mtabib
                                عضو عادی
                                • May 2013
                                • 70

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                                Fedetal Reserve در آمریکا ، در سال 2015 ، 2 مرتبه نرخ بهره را بالا خواهد برد که این موجب کاهش قیمتهای فلزات و به طور کلی موادی مانند مس ، روی ، آلومینیم و ..خواهد شد.کاهش قیمت آلومینیم به زیان شرکت خواهد بود.
                                با تشکر از تحلیلهای شما
                                لطفا در مورد رابطه نرخ بهره و قیمت فلزات بیشتر توضیح دهید
                                آیا این مساله به دلیل افزایش ارزش دلار است؟
                                تحلیلها و برداشتهای اینجانب بدون اشتباه نیست

نظر

در حال کار...
                                X