کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
[Forwarded from کدال]
#فایرا
پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه شرکت آلومينيوم ايران
با عنایت به جزء "ب" ماده 13 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان (مصوب 1386/05/03 هیئت مدیرة سازمان بورس و اوراق بهادار) به پیوست گزارش توجیهی هیئت مدیرة به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ 607,417,000,000 ریال به مبلغ 5,197,830,000,000 ریال از محل اندوخته طرح و توسعه ،مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها به منظور خروج از شموليت ماده 141 قانون تجارت - تامين شرايط حضور در بازار دوم - اصلاح ساختار مالي (ترازنامه) که در تاریخ 1395/05/31 به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده، ارائه می گردد.اظهارنظر بازرس قانونی نسبت به گزارش مذکور متعاقبا اطلاع رسانی می گردد.
موضوع: اظهارنظر حسابرس و بازرس قانونی نسبت به گزارش توجیهی هیئت مدیره
با عنایت به جزء "ب" ماده 13 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان (مصوب 1386/05/03 هیئت مدیرة سازمان بورس و اوراق بهادار) بهپیوست اظهارنظر حسابرس و بازرس قانونی (مؤسسه حسابرسی موسسه حسابرسي هوشيار مميز ) نسبت به گزارش توجیهی افزایش سرمایة مورخ 1395/05/31 هیئت مدیرة شرکت مبنی بر لزوم افزایش سرمایه از مبلغ 607,417,000,000 ریال به مبلغ 5,197,830,000,000 ریال از محل اندوخته طرح و توسعه ,مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها به منظور خروج از شموليت ماده 141 قانون تجارت - تامين شرايط حضور در بازار دوم - اصلاح ساختار مالي (ترازنامه) ارائه می گردد.
بدیهی است انجام افزایش سرمایة یادشده منوط به موافقت سازمان بورس و اوراق بهادار و تصویب مجمع عمومی فوق العاده می باشد و در این خصوص اطلاع رسانی لازم صورت خواهد گرفت.
دوستان فایرا یکسال ونیمه بسته ایا قبل از افزایش سرمایه قانونا باید باز بشه یا اینکه با همین وضعیت بسته بودن سهم افزایش سرمایه انجام خواهد شد
قانونا که فکر میکنم باید باز کنند اما یک مثال برایتان میزنم:
خکاوه حدود 2.5 ماه از بسته شدنش بدلیل ابهام! میگذره و با وجود بسته بودن بتازگی به مجمع افزایش سرمایه رفت و 26% افزایش از تجدید داد و این افزایش هم در قیمت سهم اعمال شده
نتیجه اخلاقی: پس این امر برای فایرا هم بعید به نظر نمیرسه
امروز بعد از ظهر مجمع فایرا بری افزایش سرمایه 750% از تجدید ارزیابیهاست واین دومین اعلام جلسه مجمع برای افزایش سرمایه است در صورتی که هنوز تا این ساعت سازمان موافقتش را اعلام نکرده یعنی شرکت برای دومین بار بدون دریافت مجوز قبلی برای افزایش اعلام جلسه مجمع عمومی میکنه سرم داره گیج میره از این همه بی تدبیری مدیران فایرا هم همگی از عناصر ناب تدبیر وامید هستن
حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت. اري به اتفاق جهان ميتوان گرفت
امروز بعد از ظهر مجمع فایرا بری افزایش سرمایه 750% از تجدید ارزیابیهاست واین دومین اعلام جلسه مجمع برای افزایش سرمایه است در صورتی که هنوز تا این ساعت سازمان موافقتش را اعلام نکرده یعنی شرکت برای دومین بار بدون دریافت مجوز قبلی برای افزایش اعلام جلسه مجمع عمومی میکنه سرم داره گیج میره از این همه بی تدبیری مدیران فایرا هم همگی از عناصر ناب تدبیر وامید هستن
آیا احتمال داره مجوز تا قبل ساعت 16 بیاد رو کدال ؟؟؟ بنده هم سهامدار هستم حدود 140 هزار سهم با میانگین خرید حدود 350 تومان ، امیدوارم افزایش سرمایه تایید شود قیمت جهانی هم که خوب ، تا سهامدارن این سهم که مجبور به صبر اجباری شدند منتفع شوند
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
بر مدیران دزد فایرا و سازمان بی در و پیکر لعنت. یک زالوصفتی در یک قیمتی به من انداخت و خودش دارد در شمال غربی ایران و استانی که نمیخواهم اسمش را بیاورم عشق و حال میکند. الهی عقرب دم سیاه سقش را بزند.مدیران فایرا باید همگی اخته شده و مهره های کمرشان یکی یکی در آورده شود تا به جمع بی مهرگان همچون زالو بپیوندند تا شخصیت واقعی شان برملا گردد.
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
به فایرا خوش بین باشید عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد، همانطور که درشپلی اتفاق افتاد ، موقعی که تجربه کمتری داشتیم دست به خرید شپلی زدیم ولی اوضاع جوری رقم خود که به احتمال زیاد سود خوبی نصیب سهامدارن خواهد شد در فایرا هم بهتر از شپلی خواهد شد
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
آلمینیوم مذاب باید در دهان مدیران فایرا ریخته شود.هرکس به سن من برسد ارزش عمرش را بیشتر میفهمد. بلکه من پارسال این افزایش سرمایه را ندیده بودم و میمردم.آنوقت تکلیفم چه بود؟ هر مدیر حرام خوری باید روزی یک قرص سیانور برای صبحانه و یک شیاف پتاسیوم به جای شام مصرف نماید و روزی 2 تن علف هرز از زمین ها بکند و هفته ای 70 حلقه چاه نفت حفاری کند با دست خالی.ای الهی که کارد به شکمان بخورد.دزدان ضد تمدند. فایرا موجود است
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
آلمینیوم مذاب باید در دهان مدیران فایرا ریخته شود.هرکس به سن من برسد ارزش عمرش را بیشتر میفهمد. بلکه من پارسال این افزایش سرمایه را ندیده بودم و میمردم.آنوقت تکلیفم چه بود؟ هر مدیر حرام خوری باید روزی یک قرص سیانور برای صبحانه و یک شیاف پتاسیوم به جای شام مصرف نماید و روزی 2 تن علف هرز از زمین ها بکند و هفته ای 70 حلقه چاه نفت حفاری کند با دست خالی.ای الهی که کارد به شکمان بخورد.دزدان ضد تمدند. فایرا موجود است
جناب امانقلی خان پس چرا ناسزا میگی به مدیرای فایرا اینا باعث شدن جنابعالی یه سود تپل ببری راستش رو بگو کی بشما گفت فایرا بخری ناقلا نکنه رانت داشتی ؟حالا ببینم با این افزایش سرمایه کیفت کوک شد حالت جا اومد غلط نکنم با بچه های بالا یه سرو سری داریا هیچی نمیگی اخه من موندم شما کجا فایرا کجا سهم قحط بود الا اینکه یه خبری رانتی چیزی داشته بودی بعدشم امانقلی خان میشه بگی میانگین خریدت چند بوده ؟حسابی سرکیف شدیا سهمت هشت برابر شده
حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت. اري به اتفاق جهان ميتوان گرفت
نظر