کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
قیمت حدود 80 برای فایرا رقم بالایی نیست ، هر چه بررسی می کنم بازار داره اشتباه می کنه در مورد این سهم .
البته این نوشته با توجه به 2 سال بسته بودن سهم توصیه به خرید نیست . و شاید فروشنده زیاد باشه و البته شاید بازار هم می خواد تا بتونه قیمت رو پایین بیاره ، و البته نظر وتوصا هم مهمه . ولی فایرا در 6 ماه آینده شاید شگفتی ساز بورس باشه .
شاید من دارم اشتباه می کنم دوستان مطلع نظر بدن.
فایرا در قیمت زیر 100 واقعا ارزنده است ، البته امروز من از فایرا خارج شدم
روند سهم را رصد می کنم . امکان اینکه مجددا حتی در قیمتی بالاتر از فروش امروز ورود کنیم هست.
گر چه سهم 2 سال بسته بود ولی خدای شکر خوب بود
بزرگان می فرمودند نه گردو در دامنم بگذار نه سرم را بشکن. دو سال بسته بودی زالوصفت. حالا مثبت گردیده ای. چون از چشم و نگر خوف دارم فردا به صف میدهم و میروم رد زندگی ام.هرکس با ما خریده است بفروشد. چون بعید نیست فردا برای شفاف سازی ببندندش. بعید هم نیست برود 200 . زالوصفت بازی در این سهم ها بسیار می باشد.سرچشمه همه مصائب هم سازمان بی در و پیکر می باشد
مرگ بر زالوصفتان
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
من که فروختم و در این سهم بعد از دو سال نصرتی نکردم.بعید نمی باشد فردا برای شفاف بندی ببندندش.این سهم پدر مادر ندارد. سهم باید اصیل و خانواده دار باشد.منشا تمام گرفتاری ها مدیران زالوصفتش می باشند که باید اموال یک یکشان بررسی گردد تا معلوم شود چه یک دو حلقومهای گشادی دارند
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
نظر