آلومينيوم ايران ( فايرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Dr.boursi
    عضو فعال
    • Oct 2012
    • 1348

نما بورس پیش بینی کرده قیمت دو برابر باز میشه!!! حالا همه میفهمن که من میگم فایرا و شبندر پدیده امساله یعنی چه!!
    بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• naruto
      عضو فعال
      • May 2011
      • 1879

امروز 4440 تن از محصولات شرکت عرضه شد که 3320 تن با میانگین قیمتی هر تن 8/379/391 تومن به فروش رفت!<:-p

میانگین قیمت هر تن در بودجه امسال شرکت حدود 4/064/000 تومن!

نظر

• Dr.boursi
        عضو فعال
        • Oct 2012
        • 1348

naruto عزیز واقعا برای این تاپیک زحمت میکشی! دمت گرم. خسته نباشی داداش. انشا الله با باز شدن نماد نتیجشو میبینی.

نظر

• naruto
          عضو فعال
          • May 2011
          • 1879

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
          naruto عزیز واقعا برای این تاپیک زحمت میکشی! دمت گرم. خسته نباشی داداش. انشا الله با باز شدن نماد نتیجشو میبینی.

لطف داری دکتر بورسی عزیز
          البته روند سهم رو نوشته های بنده و همینطور دوستان تعیین نمیکنه و سهم راه خودشو میره. هدف اصلی اطلاع رسانی هستش و شناساندن قابلیتهای عظیم این سهم خدمت بقیه دوستان:x

متاسفانه طی سالیان گذشته به خاطر سیاستهای کاملا اشتباه دولت در رابطه با صنایع پایه و مادر آلومینیوم و عدم کوچکترین حمایت از این صنعت استراتژیک،وضعیتی بوجود اومده که ظرفیت تولید آلومینیوم کشور حتی نصف ظرفیت تولید کشور بحرین(بحرینی که فقط کمی بزرگتر از جزیره کیش هستش) هم نباشه و برای تامین نیاز کشور مجبور به واردات هم باشیم.در حالی که با کمی حمایت دولت،کشور نه نتها از واردات این محصول بی نیاز میشه بلکه میتونه به یکی از صادر کنندگان مطرح این محصول ارزآور در دنیا هم تبدیل بشه.
          واقعا چنین جایگاهی برازنده ایران نیست.بخصوص با داشتن معادن بسیار عظیم نفلین سینیت(یکی از منابع استخراج آلومینا) و منابع انرژی فراوان و بسیار ارزان

نظر

• ata007
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 6291

آقای اعرابی در بورکس قیمت 12000 تومان را پیش بینی کرده اند.

نظر

• هادی129
              عضو عادی
              • Apr 2012
              • 296

نما بورس پیش بینی کرده با قیمت 1300 باز میشه

نظر

• Dr.boursi
                عضو فعال
                • Oct 2012
                • 1348

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                آقای اعرابی در بورکس قیمت 12000 تومان را پیش بینی کرده اند.
                من اول یه صفر رو کم دیدم گفتم 600 تومن جدید میشه 1200 تومن بعد دیدم 12000 تومنه! هورا!! جناب اعرابی از شخصیت های بزرگ بورس ایران هستن. باید ببینم چگونه ابتدا بازگشایی میشه. خدا کنه مثه ساروم امروم بازگشایی نشه.

نظر

• هادی129
                  عضو عادی
                  • Apr 2012
                  • 296

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                  من اول یه صفر رو کم دیدم گفتم 600 تومن جدید میشه 1200 تومن بعد دیدم 12000 تومنه! هورا!! جناب اعرابی از شخصیت های بزرگ بورس ایران هستن. باید ببینم چگونه ابتدا بازگشایی میشه. خدا کنه مثه ساروم امروم بازگشایی نشه.
                  چیزی که اقای اعرابی گفتن تا پایان سال محقق میشه نه اینکه الان با 270 درصد افزایش سرمایه رو قیمت 12000 تومن باز بشه
                  تازه این قیمت 12000 تومن مربوط به سرمایه قبلی شرکت هست نه سرمایه جدید

نظر

• بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

ﺷﻨﯿﺪه ﺷﺪه ﺑﺎ اﻓﺰاﯾﺶ ﻗﺎﺑﻞ ﺗﻮﺟﻪ ﻗﯿﻤﺖ ﻓﺮوش ﺷﻤﺶ و ﺑﯿﻠﺖ آﻟﻮﻣﯿﻨﯿﻮ ﻣﯽ ﺷﺮﮐﺖ آﻟﻮﻣﯿﻨﯿﻮم اﯾﺮان ﺑﻪ ر ﻗﻢ ﺑﯽﺳﺎﺑﻘﻪ 9300 ﺗﻮﻣﺎن در ھﺮ ﮐﯿﻠﻮ در ﺑﻮرس ﮐﺎﻻی ﺗﮫﺮان ، اﯾﻦ ﺷﺮﮐﺖ ﺑﺎ ﺗﺪاوم ﻧﺮﺧﮫﺎی ﻓﺮوش ﻓﻌﻠﯽ و ﺑﺎ دﻻر 3400ﺗﻮﻣﺎﻧﯽ ... ﻗﺎدر ﺑﻪ ﺗﺤﻘﻖ 24000 ﺗﺎ 29360 رﯾﺎل ﺳﻮد ﺧﺎﻟﺺ در ﭘﺎﯾﺎن ﺳﺎل ﻣﺎﻟﯽ ﺟﺎری اﺳﺖ .

در ﺻﻮرﺗﮫﺎی ﻣﺎﻟﯽ
                    ﻓﺎﯾﺮا،ﻣﻨﺎﺑﻊ و ﻣﺼﺎرف ارزی اﯾﻦ ﺷﺮﮐﺖ ﺑﻪ ﻧﺮخ ارز ﻣﺮﺟﻊ اول ﺑﺎﻧﮑﯽ (دﻻر 1226 ﺗﻮﻣﺎﻧﯽ) ﻟﺤﺎظ ﺷﺪه ﮐﻪ دﻟﯿﻞ اﯾﻦ اﻣﺮﻧﯿﺎز وارداﺗﯽ ﻣﻮاد اوﻟﯿﻪ اﯾﻦ ﺷﺮﮐﺖ ﯾﻌﻨﯽ ﭘﻮدر آﻟﻮﻣﯿﻨﺎ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ از ﻣﺤﻞ ﺻﺎدرات ﺷﺮﮐﺖ ﺗﺄﻣﯿﻦ ﻣﯿﺸﻮد.

ﻧﻤﺎد
                    ﺷﺮﮐﺖ ﺑﻪ ﻋ ﻠﺖ ا ﻓﺰاﯾﺶ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ 250 در ﺻﺪی ﻣﺘﻮ ﻗﻒ ﮔﺮد ﯾﺪه و ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ﺷﺮﮐﺖ ﭼ ﻨﺪ روز ﭘ ﯿﺶ از 16.5 ﻣﯿﻠﯿﺎردﺗﻮﻣﺎن ﺑﻪ 60.75 ﻣﯿﻠﯿﺎرد ﺗﻮﻣﺎن اﻓﺰاﯾﺶ ﭘﯿﺪا ﮐﺮده اﺳﺖ ﮐﻪ ﺗﻤﺎﻣﺄ از ﻣﺤﻞ اﻧﺪوﺧﺘﻪ طﺮح و ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺑﻮده اﺳﺖ.

ﻗﯿﻤﺖ
                    ﺗﺌﻮرﯾﮏ ﺳﮫﻢ ﺑﺎ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ﺟﺪﯾﺪ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ اﯾﻨﮑﻪ ﺑﻪ ﻧﺮخ 23640 رﯾﺎل ﺑﺴﺘﻪ ﺷﺪه اﺳﺖ، ﺑﻪ ﻣﺒﻠﻎ 6426 رﯾﺎل ﻣﯽﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ اﻧﺘﻈﺎر ﻣﯽ رود ﺷﺎھﺪ رﺷﺪ ﺷﮕﻔﺖ اﻧ ﮕﯿﺰ ﻗﯿﻤﺖ ﺳﮫﻢ ﭘﺲ از ﺑﺎزﮔﺸﺎﯾﯽ ﺑﺎﺷﯿﻢ
                    The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

عرضه آلومینیوم 2 برابر افزایش یافت

روز گذشته نرخ شمش آلومینیوم در قیمت پایه 8 هزار و 115 تومان بود كه در قیمت 8 هزار و 160 تومان مورد معامله قرار گرفت.

یك كارشناس بورس كالایی گفت: عرضه آلومینیوم 2 برابر افزایش یافت.

حسین محمودزاده، در گفتگو با خبرنگار ایلنا اظهار داشت: روز گذشته نرخ شمش آلومینیوم در قیمت پایه 8 هزار و 115 تومان بود كه در قیمت 8 هزار و 160 تومان مورد معامله قرار گرفت.

وی با بیان اینكه در بازار دیروز تولیدكنندگان آلومینیوم 4 هزار و 340 تن عرضه داشتند افزود: میزان عرضه آلومینیوم در هفته گذشته تنها دو هزار و 500 تن بود كه در این هفته این میزان به 2 برابر رسید كه این امر به دلیل كمك به تعادل بازار انجام شد.

محمودزاده تصریح كرد:در معاملات دیروز بازار فلزات روی نیز در قیمت پایه شش هزار و 100 تومان عرضه شد كه در بالاترین قیمت به 6هزار و 322 تومان رسید و در قیمت 6 هزار و 270 تومان مورد معامله قرار گرفت و در بازار روی نیز 3 درصد نسبت به هفته گذشته افزایش را تجربه كردیم.

وی گفت: در صورت افزایش نرخ ارز پیشبینی میشود محصولات فلزی نیز نرخی صعودی را تجربه كنند از نگاه برخی کارشناسان نوسانات نرخ ارز ارتباط مستقیم با ارزشافزوده شرکتهای صادرات محور دارد، بدین ترتیب شرکتهایی که قیمت محصولات آنها وابسته به قیمتهای جهانی هستند و با افزایش قیمت موادخام، سهام این شرکتها نیز از این امر اثر پذیرفته و با رشد قیمت همراه میشوند.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• nazanin
                        عضو عادی
                        • Jun 2011
                        • 289

در اصل توسط naruto پست شده است View Post

لطف داری دکتر بورسی عزیز
                        البته روند سهم رو نوشته های بنده و همینطور دوستان تعیین نمیکنه و سهم راه خودشو میره. هدف اصلی اطلاع رسانی هستش و شناساندن قابلیتهای عظیم این سهم خدمت بقیه دوستان:x

متاسفانه طی سالیان گذشته به خاطر سیاستهای کاملا اشتباه دولت در رابطه با صنایع پایه و مادر آلومینیوم و عدم کوچکترین حمایت از این صنعت استراتژیک،وضعیتی بوجود اومده که ظرفیت تولید آلومینیوم کشور حتی نصف ظرفیت تولید کشور بحرین(بحرینی که فقط کمی بزرگتر از جزیره کیش هستش) هم نباشه و برای تامین نیاز کشور مجبور به واردات هم باشیم.در حالی که با کمی حمایت دولت،کشور نه نتها از واردات این محصول بی نیاز میشه بلکه میتونه به یکی از صادر کنندگان مطرح این محصول ارزآور در دنیا هم تبدیل بشه.
                        واقعا چنین جایگاهی برازنده ایران نیست.بخصوص با داشتن معادن بسیار عظیم نفلین سینیت(یکی از منابع استخراج آلومینا) و منابع انرژی فراوان و بسیار ارزان
                        بنده هم میخواستم به نوبه خودم از تحلیلهای شما تشکر کنم ودرضمن بپرسم ببینم خبری از تاریخ بازگشایی ندارید ؟ وسود جدید شرکت را چند براوردمیکنید؟ باتشکر

نظر

• naruto
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 1879

ممنون دوست عزیز
                          راجب بازگشایی نماد اطلاعی ندارم و در ضمن برای بازگشایی نماد باید گزارش 6 ماهه و همینطور پیشبینیی سود جدید شرکت در کدال بیاد.
                          به احتمال زیاد در گزارش 6 ماهه هم شاهد یک تعدیل حداقل 200 درصدی باشیم
                          پیشبینی خودم اینه که شرکت در این مرحله،سودی در حدود 400 الی 500 تومن (با پوشش حداقل 70 درصدی )با سرمایه قبلی به بازار اعلام میکنه.
                          تعدیل اصلی شرکت هم میمونه برا گزارش 9 ماهه

نظر

• هادی129
                            عضو عادی
                            • Apr 2012
                            • 296

شنبه تو بورس کالا عرضه داره ایرالکو
                            اونم با چه قیمتهایی

نظر

• naruto
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 1879

در اصل توسط هادی129 پست شده است View Post
                              شنبه تو بورس کالا عرضه داره ایرالکو
                              اونم با چه قیمتهایی
                              600 تن
                              قابل افزایش تا 900 تن در صورت وجود تقاضا

با این رشد بی حساب و کتاب نرخ ارز،به زودی قیمت های فروش شرکت میره بالای 10 هزار تومن!

نظر

• ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
                                ممنون دوست عزیز
                                راجب بازگشایی نماد اطلاعی ندارم و در ضمن برای بازگشایی نماد باید گزارش 6 ماهه و همینطور پیشبینیی سود جدید شرکت در کدال بیاد.
                                به احتمال زیاد در گزارش 6 ماهه هم شاهد یک تعدیل حداقل 200 درصدی باشیم
                                پیشبینی خودم اینه که شرکت در این مرحله،سودی در حدود 400 الی 500 تومن (با پوشش حداقل 70 درصدی )با سرمایه قبلی به بازار اعلام میکنه.
                                تعدیل اصلی شرکت هم میمونه برا گزارش 9 ماهه
                                با سلام خدمت شما نظر شما اینکه شرکت با سرمایه قبلی اعلام سود می کند ولی بورس این را قبول نمی کند و شرکت مجمع افزایش سرمایه تشکیل داده و باید با سرمایه جدید سود را اعلام کند ولی باز هم با سرمایه جدید بعید می باشد کمتر از 100 تومان سود اعلامی باشد ! با تشکر
                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

در حال کار...
                                X