آلومينيوم ايران ( فايرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • farhad894
    عضو عادی
    • Oct 2012
    • 251

با این تفاسیر چر برنمیگرده امان از دست سهم جایزه

نظر

• dpi
      عضو فعال
      • Oct 2012
      • 578

عزیزانی فایرا دار میخوام یه مطلبی رو با شما درمیان بگذارم و دوست دارم نظرتون رو بگید.
      فایرا طبق محاسبات من حدود 500 تا 550 میسازه حالا البته اگه وام ارزش رو با نرخ 1226 تومن پرداخت کنه که دنبال این هم است و فکر میکنم از طریف نمایندگان شهر اراک دنبال این موضوع باشه که احتمالش هم زیاد است بگذریم.فرض کنیم الان 90میلیون از تسهیلات ارزی ش باقی مونده باشه با نرخ اتاق هم بخواهد پرداخت کنه حالا دو نکته اینجا پیش میاد یکی اینکه این رغم 180 از سود 550 تومنیش رو کم میکنه مثلا میشه 370تومن که میشه p/e=2.3یعنی تا p/e=5 خیلی فاصله داره از طرفی من امیدوارم از طریق نمایندگان اراک بتومن اون وام ارزی رو ریالی کنن و شر قضیه را هم بیارن که در ان صورت نورالانور میشود و p/eزیر 2 میشود یعنی بهترین سهم بازار سرمایه.به نظر دوستانی که دنبال سهم کم ریسک میگردند حتما این سهم رو مدنظر بگیرند بنده هروز در قیمت مناسب خورد خورد جمع میکنم و به دوستان هم گفتم اونها هم همین کار رو میکن.یه نکته دیگه هم به سال دیگه این بدهی ارزی رو نداریم یکی دیگه ریسک شرکت تقریبا صفر فقط میمونه طرح هدفمند کردن یارانه که اون هم فعلا معلوم نیست چی بشه.دوستان در آخر هم میگم دنبال سهم رشدی برید دنبال سهمی برید که فاندقوی داشته باشه

نظر

• mehdi9990
        عضو عادی
        • Jul 2011
        • 150

جناب dpi من هم سهام فایرا را دارم و از اردیبهشت ماه هم همراه این سهم هستم و بر پتانسیلهای این سهم بخوبی آگاهم و علیرغم فشار دولت باز هم با قیمت بسیار خوبی در بورس کالا عرضه میکند ، فقط نکته ای که وجود دارد اینکه سهم با اینکه تا پایان سال مالی کمتر از چهار ماه باقی مانده است ولی با این عرضه هایی که در بورس کالا میکند چگونه میخواهد بودجه خود را پوشش دهد ؟ یعنی با این میزان عرضه که 2 روز در هفته در بورس کالا انجام میدهد اگر با این روال عرضه کند به پیش بینی خود نمیرسد مگر اینکه طی 3 ماه آینده میزان تناژ عرضه در بورس کالا را افزایش دهد .

نظر

• dpi
          عضو فعال
          • Oct 2012
          • 578

در اصل توسط mehdi9990 پست شده است View Post
          جناب dpi من هم سهام فایرا را دارم و از اردیبهشت ماه هم همراه این سهم هستم و بر پتانسیلهای این سهم بخوبی آگاهم و علیرغم فشار دولت باز هم با قیمت بسیار خوبی در بورس کالا عرضه میکند ، فقط نکته ای که وجود دارد اینکه سهم با اینکه تا پایان سال مالی کمتر از چهار ماه باقی مانده است ولی با این عرضه هایی که در بورس کالا میکند چگونه میخواهد بودجه خود را پوشش دهد ؟ یعنی با این میزان عرضه که 2 روز در هفته در بورس کالا انجام میدهد اگر با این روال عرضه کند به پیش بینی خود نمیرسد مگر اینکه طی 3 ماه آینده میزان تناژ عرضه در بورس کالا را افزایش دهد .
          دوست عزیز قبول داری در شرایط تورمی موجودی انبار آلومینیوم میتونه بهتر از ارزان فروشی باشه یا به جای عرضه در بورس کالا اون رو صادر کنه.به نظرم اصلا نگران نباش.اگه الان میبینی فایرا وضعیتش اینه بخاطر کنترلهای توسعه صنعتی است و اقای شروین شهریاری هم این مساله رو خوب میدونه.

نظر

• ata007
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 6291

این ذلیل مرده صاحب نداره؟؟؟؟؟؟
            الکی رنج منفی هر روز میزنن رو سهم

x-( x-( x-(

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
              این ذلیل مرده صاحب نداره؟؟؟؟؟؟
              الکی رنج منفی هر روز میزنن رو سهم

x-( x-( x-(
              عطا جان چند روز پیش عنوان کردم بخاطر جو روانی ازاد شدن سهم های ناشی از افزایش سرمایه قبل از ازاد شدن جو روانی ان تاثیرش رو خواهد داشت که شاهد هستیم حدود 100تومان قیمت هر سهم افت داشته
              ولی برای نگهداری میان مدت جای نگرانی نیست
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• ata007
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 6291

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                عطا جان چند روز پیش عنوان کردم بخاطر جو روانی ازاد شدن سهم های ناشی از افزایش سرمایه قبل از ازاد شدن جو روانی ان تاثیرش رو خواهد داشت که شاهد هستیم حدود 100تومان قیمت هر سهم افت داشته
                ولی برای نگهداری میان مدت جای نگرانی نیست
                بابا وحید نزدیک 100 تومان اومده پایین دیگه چقدر بیاد اینا راضی میشن =((

نظر

• farhad894
                  عضو عادی
                  • Oct 2012
                  • 251

امروزم منفی آخه تا کی

نظر

• naruto
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 1879

دوستان
                    نگران نباشین.بزودی گزارش 9 ماهش میاد یه جا افتشو جبران میکنه.
                    چند ماه پیش هم قبل افزایش سرمایه رو 1435 صف فروش بود و جالب اینکه خریداری هم نداشت!حالا ببینین قیمتشو
                    قیمتهای جهانی رو به بالا
                    قیمتهای فروش استثنایی محصولات شرکت
                    اوضاع عالی موجودی انبار شرکت
                    عدم اجرای مرحله دوم طرح تحول (امسال و سال آینده) که باعث میشه هزینه های شرکت رشد چندانی نداشته باشه
                    تحریم صادرات آلومینیوم به ایران(کمبود=افزایش قیمت!)
                    راه اندازی طرح آند رادینگ شرکت (بزودی)
                    خبر موثق رانتی در مورد نرخ ارز مرجع 1600 تومنی سال 92 که برای شرکت خبر خیلی خوبی محسوب میشه
                    یک افزایش سرمایه 200 تا 300 درصدی دیگه در مجمع سال آتی شرکت
                    و..........
                    بازار هنوز این سهمو نشناخته!

نظر

• ata007
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 6291

مرتضی جون وجود تو مایه دلگرمیست
                      جالب بود امروز حجم معاملاتشم به شدت افت کرد
                      و این نشانگر خالی شدن سهم از فروشنده

نظر

• naruto
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 1879

ممنون آتا جان:x
                        این کمی فروشنده هم به خاطر اینه که اکثر سهامداراش منتظر تعدیل مثبت سهمن و اونایی هم که الان رو این قیمتها میفروشن یا پول لازمن و یا اینکه حوصلشون از سهم سر رفته
                        خودمم زیاد دیگه معاملاتشو دنبال نمیکنم چون ازش کاملا مطمئنم

نظر

• dpi
                          عضو فعال
                          • Oct 2012
                          • 578

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
                          ممنون آتا جان:x
                          این کمی فروشنده هم به خاطر اینه که اکثر سهامداراش منتظر تعدیل مثبت سهمن و اونایی هم که الان رو این قیمتها میفروشن یا پول لازمن و یا اینکه حوصلشون از سهم سر رفته
                          خودمم زیاد دیگه معاملاتشو دنبال نمیکنم چون ازش کاملا مطمئنم
                          سلام برادر ان شاا.. گزارش 9 ماهه مزد صبرمون رو میگیرم.یه چیز به دوستان بگم علت اینکه توسعه صنعتی از سهم حمایت نمیکنه اینه میخواد سهام جایزه رو مفت از دست ملت دربیاره;)

نظر

• farhad894
                            عضو عادی
                            • Oct 2012
                            • 251

گزارش 9 ماهه را کی میدن

نظر

• mehdi9990
                              عضو عادی
                              • Jul 2011
                              • 150

ما که روی 850 تومان اساسی اضافه کردیم ، این سهم تا شب عید زیر 1500 نخواهد بود شک نکنید ، حتی اگر بازپرداخت وامهایش را با نرخ 2500 تومان بهش تحمیل کنند که البته خیلی بعید است زیر بار این حرف زور برود .

نظر

• ata007
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 6291

الله اکبر الله و اکبــــــــــــــــــــــــر قیمت های جهانی آلومینیوم چه میکنه!
                                از این طرف هی بفروشید ملالی نیست!

نظر

در حال کار...
                                X