آلومينيوم ايران ( فايرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • هادی129
    عضو عادی
    • Apr 2012
    • 296

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
    سهام جایزه هستش و فروشندهاش تو سود
    این عرضه ها هم طبیعی هستش
    حقوقی هم که از خداشه هر روز پایینتر بخره.بخصوص وتوصا
    هنوز هم که هنوزه خیلی ها این سهمو باور ندارن و زمان میبره تا پی به ارزشش ببرن
    البته احتمالا وقتی قیمت سهم شد 2000 تومن:))
    به امید خدا از فردا برمیگرده

نظر

• آذرآبادگان
      کاربر فعال
      • Dec 2012
      • 1140

من که مثل بقیه دوستان حرفه ای نیستیم بدونم کی وقت خریده واسه همین خواب سرمایه را به جان میخرم و هر منفی که میخوره یک پله میخرم
      حالا فوقش کمتر سود میکنیم، خدا را شکر که ما را آدم قانعی خلق نمود......
      موفق باشید >:d<
      در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• sepahan_zard
        عضو عادی
        • Dec 2012
        • 266

من که از 900 اومدم تو این تاپیک گفتد میره بالا !
        890 خریدم .. منفی خورد !
        دوباره گفتند میره بالا
        860 خریدم ... و همینطور 832 ... 820 ... 790 !
        داره بیشتر از 50 درصد سبدم منفی میشه !!
        آخرش چند کف این سهمه ؟
        یک بنده خدایی میگفت چون بخشی از درصد حقوقی سهم سهام عدالت هست مشکل براش درست میشه !!
        من که بار اول بود شنیدم و هیچ جایی نخونده بودم
        کسی میدونه این یعنی چی ؟

نظر

• ata007
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 6291

نظر

• omid_7sin
            عضو عادی
            • May 2012
            • 131

انچه در نمودار قيمت روزانه فايرا قابل مشاهده مي باشد نمودار قيمت بعد از اتمام موج 3 بزرگ در بر خورد با سقف چنگال وارد موج اصلاحي 4 شده است و هم اكنون به نظر مي رسد اين موج اصلاحي در برخورد با كف كانال (چنگال) در محدوده قيمتي 750 تومان (38% فيبو ريترس موج 3 ) به اتمام برسد اين محدوده قيمتي محل برخورد نمودار قيمت با ميانگين متحرك ميان مدت قيمت نيز مي باشد موج اصلاحي 2 نيز قبلا در برخورد با اين ميانگين متحرك به اتمام رسيده بود البته در نمودار macd و ساير اسيلاتور هاي موجود نيز شاهد واگرايي مثبت با نمودار قيمت هستيم كه نشان از كاهش قدرت ريز قيمت مي دهند با اتمام موج 4 اصلاحي موج 5 شروع خواهد شد اهداف موج 5 محدوده هاي 1135 تومان و بعد از آن محدوده 1339 تومان خواهد بود كه در ميان مدت قابل دست يابي مي باشد در حال حاضر محدوده 750 تومان محدوده حمايت مي باشد و در صورت ريز قيمت به زير اين محدوده با حجم معاملات بالا محدوده حمايت بعدي قيمت 680 تومان خواهد بود و محدوده هاي مقاومتي پيشروي قيمت 836 تومان و بعد از آن 890 تومان مي باشد

نظر

• آذرآبادگان
              کاربر فعال
              • Dec 2012
              • 1140

خوب ظاهرا دیگه داریم نزدیک میشیم....
              در یکی از قرمز ترین روزهای بورس که بنا به دستور کسانی که رنگ سبز را دوست ندارند قرمز شده بود این سهم تونست خودشو از صف فروش جدا کنه و معاملات نوسانی داشته باشه و فشار عرضه ها کم شده و به نظر به روزهای خوب داره نزدیک میشه و احتمالا با یک منفی دیگه برگرده......
              قیمتهای جهانی هم که با بازگشایی بازارهای جهانی رشد قابل توجهی از خود نشان دادند...
              در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• sepahan_zard
                عضو عادی
                • Dec 2012
                • 266

در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Post
                خوب ظاهرا دیگه داریم نزدیک میشیم....
                در یکی از قرمز ترین روزهای بورس که بنا به دستور کسانی که رنگ سبز را دوست ندارند قرمز شده بود این سهم تونست خودشو از صف فروش جدا کنه و معاملات نوسانی داشته باشه و فشار عرضه ها کم شده و به نظر به روزهای خوب داره نزدیک میشه و احتمالا با یک منفی دیگه برگرده......
                قیمتهای جهانی هم که با بازگشایی بازارهای جهانی رشد قابل توجهی از خود نشان دادند...
                تقريبا يك ماهه قراره سبز شه !!
                ولی دوباره قرمز !
                من 20 درصد سبدم فایرا هست
                و جالب اینکه 80 درصد دیگه سبز هستند ولی زورشون به منفی فایرا نمیرسه و سبدم کلا منفی هست !!
                البته من هم که تازه واردم فهمیدم توان بالایی داره و به خاطر سهام جایزه قرمز شده و به زودی همه رو شگفت زده میکنه !!

نظر

• Dr.boursi
                  عضو فعال
                  • Oct 2012
                  • 1348

من با مفید انلاین کار می کنم گفت برام کارای تعییر ناظرش تا شنبه طول میکشه. من میگم تا زمانی که شدت فروش جایزه ها باشه نمیشه خیلی روش حساب کرد ولییییییییییییی بعدش... چنان حرکتی بکنه که فخاس جلوش لنگ بندازه! (این دو تا به هم هیچ ربطی ندارن الان بگم ها!).
                  بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Dr.boursi
                    عضو فعال
                    • Oct 2012
                    • 1348

در اصل توسط sepahan_zard پست شده است View Post
                    من که از 900 اومدم تو این تاپیک گفتد میره بالا !
                    890 خریدم .. منفی خورد !
                    دوباره گفتند میره بالا
                    860 خریدم ... و همینطور 832 ... 820 ... 790 !
                    داره بیشتر از 50 درصد سبدم منفی میشه !!
                    آخرش چند کف این سهمه ؟
                    یک بنده خدایی میگفت چون بخشی از درصد حقوقی سهم سهام عدالت هست مشکل براش درست میشه !!
                    من که بار اول بود شنیدم و هیچ جایی نخونده بودم
                    کسی میدونه این یعنی چی ؟
                    دوست من بعید میدونم که زیر 670-680 بره چون کسانی که دارن سود شناسایی می کنن و خارج میشن قبل افزایش سرمایه در همین حدود خریداری کرده بودن.
                    بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• aseman88
                      عضو عادی
                      • Dec 2012
                      • 31

اندکی صبر سحر نزدیک است......

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

به قیمت های خوبی نزدیک شده .........
                        لذا باید بیشتر بررسیش کرد .....و بهتر شناخت این سهمو .......

مرتضی جان از این طرح تغيير تکنولوژي چه اطلاعاتی داری؟:d
                        ///

نظر

• آذرآبادگان
                          کاربر فعال
                          • Dec 2012
                          • 1140

بورس کالای ایران در راستای تطبیق رینگهای خود با شرایط بازار، در نظر دارد فرمول قیمتگذاری مس و آلومینیوم را تغییر دهد. پیش از این قیمت این دو کالا بر اساس نرخ جهانی بورس شانگهای بود که پس از تصمیم کارگروه قیمت گذاری بر اساس نرخ بورس lme لندن محاسبه خواهد شد. بنابراین احتمال دارد هفته آینده درصورت جدی شدن این طرح شاهد کاهش اندک قیمتها در رینگ فلزات باشیم.

نظر

• naruto
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 1879

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                            به قیمت های خوبی نزدیک شده .........
                            لذا باید بیشتر بررسیش کرد .....و بهتر شناخت این سهمو .......

مرتضی جان از این طرح تغيير تکنولوژي چه اطلاعاتی داری؟:d
                            میثم جان به گمانم مربوط به تغییر خطوط قدیمی با خطوط جدیده که گویا فعلا قضیش منتفی شده با این اوضاع تحریم و کمبود تولید داخل.مساله مهمتر طرح آند رادینگ شرکت هست که تمامی تجهیزات مورد نیازش خریداری شده و فقط مونده تعیین محل استقرار کارخانش که گویا سرش با سازمان محیط زیست به مشکل برخوردن.

راجب قیمتش که واقعا دیگه نمیدونم چی باید گفت!
                            تو این مودنم که واقعا فروشنده های فعلی سهم دارن با چه تحلیلی سهمشونو رو این قیمتها میفروشن:-?
                            شاید کارخونه ترکیده و ما بیخبریم:))

نظر

• roohe-khashen
                              عضو فعال
                              • Apr 2011
                              • 2270

یه خورده این وام ارزی رو کردن پیراهن عثمان و دارن این سهم رو ذلیل میکنن یه خورده هم سهامهای جایزه این سهم به راحتی 1500 میشه دوباره مثل اب خوردن!!!
                              دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

در صحنه بورس كالا نیز کارگروه قیمتگذاری بورس کالا در حال بررسی تغییر فرمول قیمتگذاری مس و آلومینیوم بر اساس نرخ بورس لندن است که با نهایی شدن این تصمیم از هفته آینده شاهد کاهش قیمت این دو محصول خواهیم بود. بورس کالای ایران در راستای تطبیق رینگهای خود با شرایط بازار، در نظر دارد فرمول قیمتگذاری مس و آلومینیوم را تغییر دهد. پیش از این قیمت این دو کالا بر اساس نرخ جهانی بورس شانگهای بود که پس از تصمیم کارگروه قیمتگذاری بر اساس نرخ بورس lme لندن محاسبه خواهد شد. زيرا قیمتها در بورس لندن کمتر از بورس شانگهای است. کارشناسان نگران آن هستند که این نوع نرخگذاری به قاچاق گسترده فلزات از کشور منجر شود.(دنیای اقتصاد)

دوستان نظری دارند؟؟
                                تا سهم میخواد برگرده یه خبری میاد انگار!
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

در حال کار...
                                X