آلومينيوم ايران ( فايرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • farhad894
    عضو عادی
    • Oct 2012
    • 251

1390/11/03 17:55 اطلاعات و صورتهای مالی میاندوره ای دوره 9 ماهه منتهی به 1390/09/30 آلومینیوم ایران-ایرالکو
    دوستان باتوجه به اینکه پارسال تو سوم بهمن ماه گزارش 9ماهه را ارائه داده بعید نیست که حول هوش این تاریخ گزارش را ارائه دهد
    و سال 89 در دوم بهمن ارائه داده

امروز 26 دیگه ظرف فوقش طول بکشه چند روز است
    کمی صبر که سحر نزدیک است

نظر

• sepahan_zard
      عضو عادی
      • Dec 2012
      • 266

در اصل توسط darab پست شده است View Post
      من تازه وارد زيان ديده از همه جا را به جمع خودتان بپذيريد.من كلا به زيان عادت دارم اومدم كه تنها نباشيد#:-S
      دوست عزیز من هم تازه وارد هستم ... کلا 2 سهم خریدم همون روز اول .. فایرا و غبشهر !
      هر دوشون ترکوندند !
      ....ولی باز هم به تحلیل خودم !!! ایمان دارم

نظر

• aseman88
        عضو عادی
        • Dec 2012
        • 31

فرصت خرید...

نظر

• dpi
          عضو فعال
          • Oct 2012
          • 578

در اصل توسط farhad894 پست شده است View Post
          1390/11/03 17:55 اطلاعات و صورتهای مالی میاندوره ای دوره 9 ماهه منتهی به 1390/09/30 آلومینیوم ایران-ایرالکو
          دوستان باتوجه به اینکه پارسال تو سوم بهمن ماه گزارش 9ماهه را ارائه داده بعید نیست که حول هوش این تاریخ گزارش را ارائه دهد
          و سال 89 در دوم بهمن ارائه داده

امروز 26 دیگه ظرف فوقش طول بکشه چند روز است
          کمی صبر که سحر نزدیک است
          دوست عزیز خداکنه سحر باشه نه غروب

نظر

• aidin123
            عضو جدید
            • Dec 2012
            • 12

والله از 930 میگیم سحر نزدیک است یه امید فایرا موندیم یکم دیگه هم میمونیم

نظر

• آذرآبادگان
              کاربر فعال
              • Dec 2012
              • 1140

با سلام
              وقتی روند یک سهم منفی و نزولی است،سهامداری چنان سخت میشود که هر یک روز به مثابه یک ماه به نظر می آید
              علی الخصوص اگر کل بازار مثبت باشد!!!دوستانی که از حوالی 900 تومان با سهم هستند اگر دقت کنند کمتر از دو ماه
              است که با این سهم همراه شده اند...دوستانی که عجول نیستند این سهم را به نیت 6 ماه سهامداری داشته باشند
              تا حاصل صبر و سهامداری را لمس کنند
              در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

گزارش فنوال که امیدوارمون کرد

وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• هادی129
                  عضو عادی
                  • Apr 2012
                  • 296

فکر کنم فردا روز اخر برای خرید این سهم باشه چون احتمالا شنبه قبل از انجام معاملات بسته میشه برا تعدیل

نظر

• mehdi9990
                    عضو عادی
                    • Jul 2011
                    • 150

در اصل توسط هادی129 پست شده است View Post
                    فکر کنم فردا روز اخر برای خرید این سهم باشه چون احتمالا شنبه قبل از انجام معاملات بسته میشه برا تعدیل
                    بازار به پتانسیلهای این سهم آگاه نیست وگرنه توی این قیمتها واقعا اکازیون است و صف فروش خنده دار است ، بنده از فروردین با این سهم هستم و حتی یک سهم هم نفروختم و تویاین قیمتها کلی هم اضافه کردم ، دیروز زنگ زدم به امور سهام شرکت و جویای اوضاع شرکت شدم گفت اوضاع شرکت عالی است و روند منفی سهم اصلا جای نگرانی ندارد ، این سهم در بدترین شرایط با فروش آلومینیوم 3500 تومانی و با داشتن زیان انباشته از قبل هیچگاه قیمتش زیر 700 نرفته ، حالا با فروش کیلویی 7000 تومان آیا باید نگران این سهم بود ؟

نظر

• farhad894
                      عضو عادی
                      • Oct 2012
                      • 251

صف فروش را به همه سهامداران فایرا تسلیت عرض می نمایم

نظر

• nazanin
                        عضو عادی
                        • Jun 2011
                        • 289

در اصل توسط farhad894 پست شده است View Post
                        صف فروش را به همه سهامداران فایرا تسلیت عرض می نمایم
                        از این صفای فروش زیاد دیدیم وقتی که تبدیل به صف خرید میشه دیدن داره

نظر

• bahary
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 2510

تا 690را نبیند برگشتی در کار نیست. خبری که وحید 20 ( پست 770 ) در مورد فرمول جدید قیمت گذاری زده بود در صورت صحت ، خبر بدی برای معدنیها و فلزات اساسی خواهد بود و باعث افت بیشتر هم می شود. 690 تکنیکی است و این خبر فاندی. لذا افت تا 600تومان هم دور از ذهن نیست. باید صبر کنیم تا دوشنبه هفته اینده و باز گشایی بازار های جهانی ببینیم چه می شود.

در ضمن روی هیچ سهمی تعصب نداشته باشید و وارد فازهای توهم آفرینی برای آن نشوید . فقط سهام خوب را شناسایی کنید و در واچینگ لیست خود قرار دهید و هر وقت بلحاظ تکنیکی و فاندی سیگنال خرید (یا فروش) دادند وارد پروسه خرید (یا فروش) شوید.البته من خودم بازار را بیشتر تکنیکی دنبال می کنم و بهتر جواب می گیرم.
                          آخرین ویرایش توسط bahary؛ 2013/01/16, 13:49.

نظر

• nazanin
                            عضو عادی
                            • Jun 2011
                            • 289

ممکنه 690هم ببینه ولی روند سهمو گزارش 9 ماهه عوض میکنه

نظر

• sepahan_zard
                              عضو عادی
                              • Dec 2012
                              • 266

خرید مجدد در قیمت 7332
                              تا حالا از 900 تا ...
                              میانگین حدود 800 شده
                              تعصب نیست .... منطق هست
                              اگر خبر منفی هست یا انفجاری رخ داده تو شرگت به من هم بگید .. خدا خیرتون بده !

نظر

• ساسان
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 728

معاون عملیات و نظارت بورس کالا در گفتوگو با تسنیم:
                                فرمول قیمتگذاری مس و آلومینیوم تغییر کرد/کاهش 10 درصدی قیمتها از هفته آینده

خبرگزاری تسنیم: معاون عملیات بورسکالا از تصویب تغییر فرمول قیمت گذاری مس و آلومینیوم از بورس شانگهای به لندن در ستاد تنظیم بازار خبر داد و گفت: قیمت این دو کالا 10 درصد نسبت به نرخهای فعلی کاهش مییابد.
                                سرویس: اقتصادی تاریخ ۱۳۹۱/۱۰/۲۵ ساعت ۱۶:۰۱ شناسه خبر: ۱۳۹۱۱۰۲۵۰۰۰۲۳۶
                                بورس کالا

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم ، حدود یک ماه است تقاضای تغییر فرمول قیمت گذاری مس و آلومینیوم به بورس کالا ارائه شد و بر اساس اطلاعات موجود قرار است این اتفاق از هفته آینده در بورس کالا اعمال شود. بر این اساس در فرمول قیمت گذاری این دو کالا از این پس قیمت بورس لندن جایگزین نرخهای بورس شانگهای می شود.

مهرزاد نامداری در گفتوگو با خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم در این باره گفت: با توجه به اینکه تغییر فرمول قمیت گذاری مس کاتد و شمش آلومینیوم در ستاد تنظیم بازار مصوب شده است، فرمول قیمتگذاری مس که در حال حاضر طبق قیمت بورس شانگهای+60 دلار ضرب در ارز مبادلاتی محاسبه میشود به احتمال زیاد از هفته آینده فرمول قیمت گذاری مس به صورت قیمت بورس لندن(lme) +صد دلار ضرب در ارز مبادلاتی تعیین می شود.

معاون عملیات و نظارت بورس کالا با اشاره به اینکه قیمت بورس شانگهای با قیمت بورس لندن حدود 17 درصد اختلاف دارند، بیان کرد: طبق این فرمول و تغییراتی که قرار است ایجاد شود حداقل 10 درصد قیمت مس کاهش خواهد یافت. همچنین فرمول قیمت آلومینیوم نیز بر اساس قیمت بورس لندن +360 دلار ضرب در ارز مبادلاتی محاسبه و تغییر خواهد کرد. البته هنوز دستورالعمل تغییر فرمول قیمتگذاری این دو کالا ابلاغ نشده است ولی طبق شنیدهها به زودی ابلاغ و طی هفته آینده اجرایی می شود.

به گزارش تسنیم،در صورتی که فرمول قیمتگذاری مس و آلومینیوم بر اساس بورس لندن تعیین شود قیمت آنها کاهش خواهد یافت به نحوی که اگر نرخ آلومینیوم در حال حاضر 6900 تومان است به حدود 6500 تومان کاهش خواهد یافت. در خصوص مس نیز قیمتها تقریبا به همین میزان افت میکند. همچنین، شاید کاهش قیمت این دو کالا اندک باشد ولی وقتی از دلار به ریال برمیگردد کاهش قیمت آن محسوس خواهد بود.

در حال حاضر قیمت آلومینیوم در بورس کالا برای فروش نقدی 6900 و نسیه حدود 7100 تومان است که این ارقام برای مس در فروش نقدی 22 هزار و 894 تومان است.
                                تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

در حال کار...
                                X