آلومينيوم ايران ( فايرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آذرآبادگان
    کاربر فعال
    • Dec 2012
    • 1140

قیمت جهانی آلومینیوم همین الان

[
    در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• mehdi9990
      عضو عادی
      • Jul 2011
      • 150

جمع شدن صف فایرا و حجم معاملات نشان از خبرهای خوب است ، عنقریب برای تعدیل بسته شود .

نظر

• naruto
        عضو فعال
        • May 2011
        • 1879

فروشنده حقوقیش سرمایه بوعلی هست
        بی جهت نیست که قیمت سهامش همیشه دوروبر 95 تومن هست:D
        هر سهمی رو میخره تا 1 درصد بره تو سود سریع کل سهمشو میفروشه:))

نظر

• milad97
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 2520

فروش آلومینیوم توسط ایمیدرو 39 درصد افزایش یافت
          ارزش فروش محصولات آلومینیوم توسط ایمیدرو تا پایان آذرماه امسال 39 درصد افزایش یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر، سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران گزارش داد: طی 9 ماهه امسال، ارزش فروش محصولات 4 شرکت تابعه ایمیدرو شامل ایرالکو، المهدی، هرمزال و آلومینای ایران به 6 هزار و 401 میلیارد و 353 میلیون ریال رسید که ارزش فروش هر کدام به ترتیب «3 هزار و 288 میلیارد و 8 میلیون ریال»، «998 میلیارد و 205 میلیون ریال»، «893 میلیارد و 468 میلیون ریال» و «یک هزار و 221 میلیارد و 672 میلیون ریال» بود.
          بنا به این گزارش، طی 9 ماهه امسال 3 شرکت تولید آلومینیوم در کشور شامل ایرالکو، المهدی و هرمزال، به ترتیب «60 هزار و 970 تن»، «19 هزار و 923 تن» و «18 هزار و 860 تن» شمش آلومینیوم و شرکت آلومینای ایران «139 هزار و 927 تن» پودر آلومینا به فروش رساندند.
          لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• sepahan_zard
            عضو عادی
            • Dec 2012
            • 266

این فایرا کمرم رو شکوند !
            انقدر تو ضررم که سود بقیه سبد نمیتونه جوابگوش باشه
            هر چقدرم میانگین میارم پایین فایده نداره
            تهش چقدره ؟
            فردا اگر بازم -4 شد میشه 690 ..
            چقدر دیگه میاد پایین؟
            مگه چه اتفاقی افتاده که این روند سقوط تموم نمیشه ؟
            اگر به خاطر آزاد سازی سهام جایزه هست .. پس باید درب شبندر رو گل بگیرند ! چون ده برابر این سهم دست کارکنانش هست که به زودی آزاد میشه
            -----------
            اصولا نمیدونستم انقدر نتایج آزاد سازی سههام جایزه میتونه نابود کننده باشه

نظر

• negar
              ستاره دار(2)
              • Aug 2025
              • 536

گزارش فایرا میگه 6 ماهه دوم با نرخ مبادله ای تسعیر کرده ولی بذهیهای قبلی رو اقساط را ریالی تسعیر کرده و نرخ مرجع میباشد با توجه به خبر بالا یعنی بدهی قبلی نرخ مرجع است چون ریالی تسعیر کرده و قرار داد سنوات قبل بوده و ریالی پرداخت کرده و از اول مهر ماه هم با ارز مبادله ای خرید مواد اولیه داشته

نظر

• naruto
                عضو فعال
                • May 2011
                • 1879

در اصل توسط negar پست شده است View Post
                http://isna.ir/fa/news/91103017766/ت...هی-ارزی
                گزارش فایرا میگه 6 ماهه دوم با نرخ مبادله ای تسعیر کرده ولی بذهیهای قبلی رو اقساط را ریالی تسعیر کرده و نرخ مرجع میباشد با توجه به خبر بالا یعنی بدهی قبلی نرخ مرجع است چون ریالی تسعیر کرده و قرار داد سنوات قبل بوده و ریالی پرداخت کرده و از اول مهر ماه هم با ارز مبادله ای خرید مواد اولیه داشته
                نگار جان
                این خبر مربوط به فایرا نمیشه
                چون این شرکت در ازای واردات مواد اولیه مورد نیازش،به طرف خارجی شمش خالص تحویل میده و اصلا ارزی رد و بدل نمیشه .
                بدهی ارزی شرکت مربوط به طرح توسعه شرکت هست که چندین سال قبل اخذ شده و گویا بازپرداخت اون هم به صورت ریالی و بر اساس نرخ مرجع هست

نظر

• negar
                  ستاره دار(2)
                  • Aug 2025
                  • 536

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
                  نگار جان
                  این خبر مربوط به فایرا نمیشه
                  چون این شرکت در ازای واردات مواد اولیه مورد نیازش،به طرف خارجی شمش خالص تحویل میده و اصلا ارزی رد و بدل نمیشه .
                  بدهی ارزی شرکت مربوط به طرح توسعه شرکت هست که چندین سال قبل اخذ شده و گویا بازپرداخت اون هم به صورت ریالی و بر اساس نرخ مرجع هست
                  همین دیگه :Dهر بدهی که بوده حالا چون ریالی داده دیگه بازپرداخت نرخ مرجع است فکر کنم این در مورد هرگونه بدهی است که ارزی گرفتند حالا بانکها دبه در اوردند

نظر

• bahary
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 2510

در اصل توسط sepahan_zard پست شده است View Post
                    این فایرا کمرم رو شکوند !
                    انقدر تو ضررم که سود بقیه سبد نمیتونه جوابگوش باشه
                    هر چقدرم میانگین میارم پایین فایده نداره
                    تهش چقدره ؟
                    فردا اگر بازم -4 شد میشه 690 ..
                    چقدر دیگه میاد پایین؟
                    مگه چه اتفاقی افتاده که این روند سقوط تموم نمیشه ؟
                    اگر به خاطر آزاد سازی سهام جایزه هست .. پس باید درب شبندر رو گل بگیرند ! چون ده برابر این سهم دست کارکنانش هست که به زودی آزاد میشه
                    -----------
                    اصولا نمیدونستم انقدر نتایج آزاد سازی سههام جایزه میتونه نابود کننده باشه
                    دوست عزیز من متاسفم که در ضرر سنگین قرار داری. ولی نگران نباش ، در این قیمت توجیه فروش ندارد و سهامداری کردن بهتر است. من از حدود یک ماه قبل چندین بار گفته ام که فایرا تا 690 را نبینه بر نمی گرده و این تحلیل تکنیکی سهم است. امید می رود که پس از 690 سهم روند بازگشت را بخودش بگیره و من طبق اخرین نوشته خود از فردا یکشنبه امادگی خرید پله ای فایرا را دارم.
                    فردا منفی 4 فایرا 6992 ریال است که انشاء الله اولین پله خریدم را شروع می کنم.

نظر

• naruto
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 1879

در اصل توسط negar پست شده است View Post
                      همین دیگه :Dهر بدهی که بوده حالا چون ریالی داده دیگه بازپرداخت نرخ مرجع است فکر کنم این در مورد هرگونه بدهی است که ارزی گرفتند حالا بانکها دبه در اوردند
                      خوب کاسبی راه انداخته این دولت جمهوری اسلامی!
                      میاد به شرکتها وام ارزی با نرخ بهره جهانی میده بعد هم هر سال نرخ ارز رو میبره بالا!
                      مثلا همین ایرالکو سال 85 وام ارزی با نرخ دلار مرجع 800 تومنی گرفته فعلا با نرخ مرجع 1226 تومنی نرخ بهرش شده بالای50 درصد به اضافه همون نرخ بهره جهانی!(حدود 7 درصد)
                      سال دیگه هم که احتمالا نرخ مرجع میره بالای 1600 تا 1800 تومن! حساب کنین شرکت فلک زده چقدر باید پول ربا به دولت محترم جمهوری اسلامی در قالب تغییر نرخ مرجع بده!
                      گناه کرده اومده واسه تولید تو این مملکت سرمایه گذاری کرده که حالا باید به ازای هر دلار 800 تومنی که گرفته و با نرخ ارز مرجع 1800 تومنی احتمالی سال 92 ، 125 درصد تغییر نرخ مرجع ارزدولتی رو هم بده؟!و یه نرخ بهره حداقل 7 درصد بین المللی هم روش؟!
                      اکثر شرکتهای بورسی با این مورد روبه رو هستن مثل ذوب آهن-فولاد-پتروشیمیها-سیمانیها و.....

این گونه برخورد دولت با شرکتهای داخلی واقعا جای تاسف داره.لااقل عرضه حمایت از تولید داخل رو ندارین با این سیاستهای احمقانه خلق الساعه هم هر روز به مشکلاتشون اضافه نکنین

نظر

• omidvar
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 796

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
                        دوست عزیز من متاسفم که در ضرر سنگین قرار داری. ولی نگران نباش ، در این قیمت توجیه فروش ندارد و سهامداری کردن بهتر است. من از حدود یک ماه قبل چندین بار گفته ام که فایرا تا 690 را نبینه بر نمی گرده و این تحلیل تکنیکی سهم است. امید می رود که پس از 690 سهم روند بازگشت را بخودش بگیره و من طبق اخرین نوشته خود از فردا یکشنبه امادگی خرید پله ای فایرا را دارم.
                        خدا کنه صف خرید نشه باید شنبه میخریدیم مطمین تر بود
                        شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• bahary
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 2510

اول وقت سفارش رو منفی 4 گذاشتم و رفتم دنبال کارم .فکر میکردم 6992 ریال فروشنده داره. حالا که اومدم نگاه کردم دیدم به 7000 هم نرسیده. امیدوارم فردا بتونم بخرم و عقب نیفتم.با این حال هنوز به 690 تومان اعتقاد دارم که خواهد رسید.

نظر

• sepahan_zard
                            عضو عادی
                            • Dec 2012
                            • 266

اول وقت سفارش رو منفی 4 گذاشتم و رفتم دنبال کارم .فکر میکردم 6992 ریال فروشنده داره. حالا که اومدم نگاه کردم دیدم به 7000 هم نرسیده. امیدوارم فردا بتونم بخرم و عقب نیفتم.با این حال هنوز به 690 تومان اعتقاد دارم که خواهد رسید.
                            امروز من آنلاین سهم رو تا ظهر دنبال کردم !
                            با روزهای قبل خیلی فرق داشت
                            روزهای قبل از ساعت 9/00 شروع به -4 میشد تا پایان معاملات !
                            ولی امروز تا ساعت 11.30 دور و بر +2بود .. که در نیم ساعت آخر فروکش کرد
                            حالا اگر قرار است به قول شما آخرش بشه 690 تومن .. کشاسکی همین دو روزه با 2 منفی کامل میرفت و جان ما رو راحت میکرد !
                            -------------------------
                            خبر از گذارش و پیش بینی و .. نیست ؟ کسی خبر نداره ؟

نظر

• omidvar
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 796

اغلب ذوستان تکنیکی از این موضوع با خبر بودن ولی ریسک نکردن واز 750 شروع به خرید پله ای کردن
                              شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• dpi
                                عضو فعال
                                • Oct 2012
                                • 578

این شرکت فقط یک ریسک کوچلو داره و اون هدفمندکردن و گرنه این سهم طلاست.

نظر

در حال کار...
                                X