با این گزارش ، در مقایسه با سهمهایی مانند فملی و فولاد و فاسمین و ذوب حرفی برای گفتن ندارد.من کلا از خرید این سهم منصرف شدم.مبلغی را که برای این سهم در نظر داشتم فردا انشاء الله فملی می خرم.
آلومينيوم ايران ( فايرا )
Collapse
X
-
در اصل توسط nazanin پست شده است View Postواقعا دستشون درد نکنه
ملالي نيست اينبار به خواست اونا عمل ميكنيم
به زيان هم كه شده از بازار خارج شده ميريم سراغ
طلا و دلار و زمين....ببينيم كي زيان خواهد كرددر سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
خب امروز یه عزیزی میگفت که توی سازمان بازرسی آشنا داره و میتونه برای بازرسی از این شرکتا اقدام کنه.
پس از افرادی مثل مرتضی که کامل روی این شرکت مسلطه درخواست دارم یه گزارش تفصیلی از کج روی مدیران آماده کنه. برای گروه روی هم همین کارو در دست داریم.
با توجه به نفوذ فرد مذکور، امیدداریم نتیجه ای حاصل بشه.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
امان از دست گزارشات سوری! بازم جای شکر که تعدیل منفی نداد:))
شرکت با زیان انباشته میاد تو گزارش 9 ماهه بالای 9 میلیارد تومان از سودشو برا مالیات کنار میزاره!
33.680 تن از فروش امسالو کم میکنه میبره برا موجودی آخر سال و اگه تا آخر سال بفروشه...!
قیمتهای فروش رو کمتر از حد دیده
بهای تمام شده هم که......!
برا خودم متاسفم که چرا این همه وقت و سرمایم رو واسه چندرغاز سود تو این بورس کثیف دارم تلف میکنم
نظر
-
-
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postخب امروز یه عزیزی میگفت که توی سازمان بازرسی آشنا داره و میتونه برای بازرسی از این شرکتا اقدام کنه.
پس از افرادی مثل مرتضی که کامل روی این شرکت مسلطه درخواست دارم یه گزارش تفصیلی از کج روی مدیران آماده کنه. برای گروه روی هم همین کارو در دست داریم.
با توجه به نفوذ فرد مذکور، امیدداریم نتیجه ای حاصل بشه.
این نامه رو جناب اعرابی و دوستانشون تهیه کردند فرستادنداقا مرتضی این گزارش شرکتو تهیه کنند بفرستند تا تحلیلگرها وارد پیگیری نشوند سهامدار عادی نمیتونه چیزی رو اثبات کند
آخرین ویرایش توسط negar؛ 2013/01/22, 13:08.
نظر
-
در اصل توسط omid_7sin پست شده است View Postسپاهان عزیز شما چطوری میانگین رو پایین میارید؟ برادر خوبم باید به ازای هر 10% منفی خرید کنی نه به ازای هر منفی حتی 4%
برای همین مجبورم تقریبا یک روز در میان !! همین کار رو میکنم و اندکی خرید اضاف میکنم .. ماشالله روزی 3.99 رو میخوره !!
البته معلوم هم نیست تا چقدر دیگه بیاد پایین
بعضی از دوستان حرف 600 رو میزنند !
پ ن :
من تازه کار هستم .. از همون روز های ا ول سه سهم برداشتم فسرب - غبشهر و فایرا
شاید باورتان نشه ولی این دو هفته کارم فقط این هست که میانگین رو بیارم پایین !آخرین ویرایش توسط sepahan_zard؛ 2013/01/22, 17:01.
نظر
نظر