سپا هان جان برادرخوف نکن داداش خدا خیلی بزرگه . فقط یی کم دیگه دندون رو جیگر بذار ان شاا.. جواب صبرتو می گیری به روزهای پرسودت فکر کن.>:D<
آلومينيوم ايران ( فايرا )
Collapse
X
-
تنها مساله اي كه من رو نگه داشته اين موضوع هست كه نفراتي كه از قبل با سهم بودند هنوز مانده اند
و اين يعني آينده اش بد نيست
نظر
-
منم هستم
با ضرره سنگین
آماتوره آتورم هستم
ولی تا سودمو از این سهم نگیرم بیرون نمیرم
خریده من 900
صبور باشین رفقای فایرایی
این فایرا روزی روزگاری 2500 بوده
دور نیست به خدا
نکنه یادتون رفته...
حالا الان بدهی بالا آورده
میخوای تو ضرر بفروشی که خونه خراب بشی؟!... نه نه
یه سال نگه دار
بیشتر از این نیست که
تو این مدت شک نکن میتونی نه تنها پولتو برداری
بلکه سودشم برداری
فقط صبور باشین
فکر کن اصلا این مقدار پول رو نداری
از تو لیستت حذف کنو نگاهش نکن.....با بقیه پولت کار کن رفیق
یه روزی هم میرسه ما هم مثل امروزه قندی ها پایکوبی کنیم
یه شعر بگمو تموم.طولانی شد حرفام
*چه باید نازشو نالش بر ادباری اقبالی که تا بر هم زنی دیده نه این بینی نه آن بینی*
نظر
-
با سلام : من هم فروشنده نیستم چرا ؟ چون فکر میکنم 88میلیون دلار درامد (صادرات )118میلیون (هزینه واردات)
{تفاوت حدود 20میلیون دلار است }صرف واردات پودر الومینا گردیده اگر 88میلیون واردات صرف تولید وفقط 820 ریال eps شده باشد هنوز 20 میلیون $ الومینا با قیمت1226تومان در انبار موجود است=((
نظر
-
فایرا را به لحاظ توان رشد سود در سال 91 و 92 میتوان از برترینهای بازار سرمایه دانست . از همین رو همیشه توجه تحلیلگران بنیادی را به خود جلب کرده است. در زیر به بررسی تکنیکی این سهم پرداخته ایم .
طبق چارت زیر ، پیش بینی کرده ایم که فایرا در موج 4 الیوت قرار داشته باشد . اما نکته ای که مطرح میشود این است که آیا بازگشت سهم از حمایتهای معتبری که ذکر میشود را میتوان موج 5 اصلی ارزیابی کرد یا اینکه موج 4 بصورت abc بروز می یابد و رشد سهم تحت ریز موج b خواهد بود .
حمایتهای مهم سهم 724 و بعدی در 685 میباشد که افت بیشتری را از سهم انتظار نداریم . حال اگر سهم از این حمایتها بازگردد و بعنوان موج b ظاهر شود ، احتمالا تا مقاومت 980 پیش برود و موج نزولی c را برای تکمیل موج 4 آغاز کند . در میان دستیابی به تارگت 980 ، مقاومتهای سهم در 809 و 841 قرار گرفته اند.
اما اگر سهم از منطقه مقاومتی 980-1000 بگذرد ، بر این باوریم که به موج 5 اصلی پا گذاشته و هدف بالاتر خواهد داشت . مقاومتهای بعدی در مسیر موج 5 را 1123 ، 1200 و 1350 و 1470 ارزیابی کرده ایم .
نظر
-
تحلیل تکنیکی فایرا
- - - Updated - - -
http://upload.tehran98.com/img1/bopax7x8ze1vvjpa5j8j.png
نظر
-
سود6ماهه 168 ریال وسود 9 ماهه 657 ریال این یعنی سود 3 ماهه سوم 489 ریال ---- با همین گزارش افتضاح یعنی سود یکسال حداقل 4*489 =1956 ریال میتونه باشه. با p/e =5 یعنی ارزش حداقل این سهم 9780 ریال.
38000 تن موجودی انبار برای فروش و ارزش ذاتی سهم با اون داراییهاش هم هیچ!!!
حالا هی بفروشین .
نظر
-
ما تازه 9 ماهش رو داریم نگاه میکنیم .....
اینکه بابا 38000 تن رو باز گذاشته واسه روز مبادا !!!!! مگه کشکه این مقدار ......که بشه ازش سر سری گذشت !!!! :D
38 هزار تن با تنی 7000 تومن میشه 266 میلیارد تومن .........این چه گزارش مسخره ایه دیگه !!! :D///
نظر
-
در اصل توسط سوفیا پست شده است View Postسلام اقاکیوان بعداز این تعدیل سرنوشت فایرا چی میشه دیگه واقعا ازاین سهم خسته شدم8-|ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
نظر