آلومينيوم ايران ( فايرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sepahan_zard
    عضو عادی
    • Dec 2012
    • 266

در اصل توسط negar پست شده است View Post
    چرا نفروختی خوب اقلا میگیم هیچ سهمی نمیتونستید بخرید پولو و گزارش خوبی در نهایت از این انتظار میرودمیگذاشتید 10 درصد پایینتر میخریدید 10 درصد از ضرر جبران میشد
    آخه تو این بازار خر تو خر
    امروز بیام با 20 درصد ضرر + کارمزد بفروشم
    2 روز دیگه میخوام بخرم ... بازار دستوری میشه و یکدفعه تا میای بخری باید با 4 درصد + سود کارمزد ضرر بخری !!
    نهایتش میمونیم تا مجمع ....دیگه بدتر که نمیشه !

نظر

• mehdi9990
      عضو عادی
      • Jul 2011
      • 150

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
      خیلی از دوستان عذر میخوام
      فقط تو این مملکت خراب شده هست که مصرف کننده داره برا تولید کننده خط و نشون میکشه!
      این مردک عوضی بیسواد که چیزی حالیش نیست هم شده آتیش بیار معرکه!
      آخه آدم...!
      خیال میکنی مواد اولیه همینطوری میاد دم در کارخونه اینا؟این شرکتها هم جنسو فکس میکنن به کشور خریدار؟!
      با این وضعیت تحریم و گرونی مواد اولیه و مشکلات حمل و نقل مواد اولیه و هزینه سرسام آور تامین قطعات یدکی برا خطوط تولید مستهلک کارخانه های ایرانی، انتظار دارن تولید کننده ها بیان جنسشونو مفت بده به یه عده دلال و صاحب سرمایه بی درد!
      خود بیسوادت هم که داری میگی مصرف آلومینیوم کشور از تولید بیشتره و کمبود هست و مجبور به واردات 65 هزار تنی شمش الومینیوم هستین.با تحریم فروش آلومینیوم به کشور،میخوای از کجا این مقدارو بخری؟
      البته شاید از بازار سیاه بتونی بخری اونم با 30-40 درصد بالاتر! مثلا 2500 دلاربا هزینه حمل و نقل که از قضا اونم مشمول تحریم هست هم حداقل باید چند برابر بیشتر بصرفین اونم با دلار مبادله ای(که گیر نمیاد!)
      حساب کن ببینین چند در میاد؟!
      تولید کننده گرون میفروشه؟!خب آقا نخرین! برین از خارج مفت بخرین وردارین بیارین!از این ساده تر ؟!

طبق گزارش 9 ماهه اخیر شرکت هم که همه چیز مثل روز روشنه
      کل تولید 9 ماهه اول شرکت 133،688 تن
      میزان صادرات 9 ماهه شرکت 42،740 تن
      این کجاش شد بالای 50 درصد صادرات؟!
      وضیت فلاکت بار موجود مملکت به خاطر وجود افراد پپه و نالایق و بیکفایتی همچون این آقا در راس مراکز حساس تصمیم گیری هست.افرادی که حتی نمیتونن تمبون شلوارشونو به تنهایی بالا بکشن و با کلی زد و بند و رابطه به این رده ها رسیدنX-(
      خیلی جالبه ! هزینه های تولید و تحریمها کمر شرکتهای تولیدکننده را در آورده آنوقت این مردک بیشعور رئیس سندیکای آلومینیوم انتظار داره قیمت شمش آلومینیوم را کاهش دهند تا دلالان حسابی جولان دهند .شرکت به هیچ وجه زیر بار این زورگویی نخواهد رفت .

نظر

• aidin123
        عضو جدید
        • Dec 2012
        • 12

دوستان شرکت 20 30 روزی است که تو بورس کالا عرضه نداشته است و آخرین تاریخ تحویل هم 14 دی ماه بوده ولی چیزی که من هر روز میبینم (محل کارم هر روز ار جلوی شرکت رد میشیم ) روزی نبوده که 10 15 تا تریلی تو صف نبوده باشن واسه بارگیری
        نمدونم میتونه خارج از بورس کالا عرضه داشته یاشه
        در ضمن تریلی ها هر روز با بار از شرکت خارج میشن والله این چیزی که من هر روز دارم میبینم

نظر

• naruto
          عضو فعال
          • May 2011
          • 1879

در اصل توسط aidin123 پست شده است View Post
          دوستان شرکت 20 30 روزی است که تو بورس کالا عرضه نداشته است و آخرین تاریخ تحویل هم 14 دی ماه بوده ولی چیزی که من هر روز میبینم (محل کارم هر روز ار جلوی شرکت رد میشیم ) روزی نبوده که 10 15 تا تریلی تو صف نبوده باشن واسه بارگیری
          نمدونم میتونه خارج از بورس کالا عرضه داشته یاشه
          در ضمن تریلی ها هر روز با بار از شرکت خارج میشن والله این چیزی که من هر روز دارم میبینم
          طبق پیشبینی شرکت،امسال باید 59،840 تن شمش خالص برا تامین مواد اولیش صادر بکنه که تا آخر آذر ماه 42،740 تن صادر کرده.
          احتمالا این محموله هایی که میگین هم مربوط به صادرات شرکت باشه.

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20669

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
            خیلی از دوستان عذر میخوام
            فقط تو این مملکت خراب شده هست که مصرف کننده داره برا تولید کننده خط و نشون میکشه!
            این مردک عوضی بیسواد که چیزی حالیش نیست هم شده آتیش بیار معرکه!
            آخه آدم...!
            خیال میکنی مواد اولیه همینطوری میاد دم در کارخونه اینا؟این شرکتها هم جنسو فکس میکنن به کشور خریدار؟!
            با این وضعیت تحریم و گرونی مواد اولیه و مشکلات حمل و نقل مواد اولیه و هزینه سرسام آور تامین قطعات یدکی برا خطوط تولید مستهلک کارخانه های ایرانی، انتظار دارن تولید کننده ها بیان جنسشونو مفت بده به یه عده دلال و صاحب سرمایه بی درد!
            خود بیسوادت هم که داری میگی مصرف آلومینیوم کشور از تولید بیشتره و کمبود هست و مجبور به واردات 65 هزار تنی شمش الومینیوم هستین.با تحریم فروش آلومینیوم به کشور،میخوای از کجا این مقدارو بخری؟
            البته شاید از بازار سیاه بتونی بخری اونم با 30-40 درصد بالاتر! مثلا 2500 دلاربا هزینه حمل و نقل که از قضا اونم مشمول تحریم هست هم حداقل باید چند برابر بیشتر بصرفین اونم با دلار مبادله ای(که گیر نمیاد!)
            حساب کن ببینین چند در میاد؟!
            تولید کننده گرون میفروشه؟!خب آقا نخرین! برین از خارج مفت بخرین وردارین بیارین!از این ساده تر ؟!

طبق گزارش 9 ماهه اخیر شرکت هم که همه چیز مثل روز روشنه
            کل تولید 9 ماهه اول شرکت 133،688 تن
            میزان صادرات 9 ماهه شرکت 42،740 تن
            این کجاش شد بالای 50 درصد صادرات؟!
            وضیت فلاکت بار موجود مملکت به خاطر وجود افراد پپه و نالایق و بیکفایتی همچون این آقا در راس مراکز حساس تصمیم گیری هست.افرادی که حتی نمیتونن تمبون شلوارشونو به تنهایی بالا بکشن و با کلی زد و بند و رابطه به این رده ها رسیدنX-(
            مرتضی جان فعلا مملکت هیچ ثباتی نداره ....میگم بیا پولامون رو خارج کنیم یه چند تن شمش المینیوم بخریم ......سودش بیشتر میشه تا سال دیگه !!! البته اگه تولید باقی بمونه !!!
            ///

نظر

• navid13
              عضو عادی
              • Nov 2012
              • 38

شبتان خوش ، من تازه دارم تکنیکال یاد می گیرم (یا حده اقل توهم یادگیری دارم) و هر چی نمودار فایرا را می بینم مقاومتی نبوده که تو این چند وقت جانانه در هم نکوبیده باشه! اول به تعدیل دلخوش بودیم ، بعد به حقوقی ، بعد به نمودار ، میانگین کم کردیم ، سرمایه را بالا بردیم سبد ساختیم ... ولی من یکی از رو نمیرم!
              هنوز هم فکر میکنم سود آور است ، با افق زمانی دورتر.

نظر

• سوفیا
                عضو عادی
                • Dec 2012
                • 122

سلام دوستان اگه قرار یه منفی دیگه بخوره صبر کنیم تو پایین ترین قیمت بخریم یا نه از چهارشنبه بازار به مناسبت دهه فجر برمیگرده/

نظر

• iran1389
                  عضو عادی
                  • May 2012
                  • 139

سلام من دارم هرروز دارم میخرم البته کم کم نمیدونم تاکجا میاد

نظر

• سوفیا
                    عضو عادی
                    • Dec 2012
                    • 122

سلام دوستان تواین تایپیک خیلی کم فعالیت میکنید حداقل میتونیم بهم روحیه بدیم=P~

نظر

• آذرآبادگان
                      کاربر فعال
                      • Dec 2012
                      • 1140

در اصل توسط سوفیا پست شده است View Post
                      سلام دوستان تواین تایپیک خیلی کم فعالیت میکنید حداقل میتونیم بهم روحیه بدیم=P~
                      فقط صبور باشید
                      برای گزارش 12 ماهه مجبورند تعدیل واقعی ارائه کنند
                      که در این صورت مزد صبوری و سهامداری خود را خواهید دید
                      در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• سوفیا
                        عضو عادی
                        • Dec 2012
                        • 122

در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Post
                        فقط صبور باشید
                        برای گزارش 12 ماهه مجبورند تعدیل واقعی ارائه کنند
                        که در این صورت مزد صبوری و سهامداری خود را خواهید دید
                        سلام ممنون جواب دادید این گزارش 12 ماهه کی میاد

نظر

• آذرآبادگان
                          کاربر فعال
                          • Dec 2012
                          • 1140

در اصل توسط سوفیا پست شده است View Post
                          سلام ممنون جواب دادید این گزارش 12 ماهه کی میاد
                          خواهش میکنم
                          حوالی اردیبهشت صورتهای مالی منتهی به 30/12/91 ارائه میشه
                          البته قبل از اون در اواخر اسفند هم اولین پیش بینی سال 92 داده میشه
                          در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• sepahan_zard
                            عضو عادی
                            • Dec 2012
                            • 266

كي خسته است؟
                            دشمن !

نظر

• farhad894
                              عضو عادی
                              • Oct 2012
                              • 251

دیگه برام مهم نیست تعدیل مثبت بده یا نه این از باما بود که تعدیل مثبت داد 49 درصد کم مونده بود با منفی باز کنن
                              من نخواستم کسی را هم ترغیب نکنید که سهمی را بخرد
                              فایرا هم اصلا ارزش هیچی را ندارد 9177 خریدم 200هزار تو ضررم

نظر

• hector
                                عضو فعال
                                • Jan 2013
                                • 1764

دیگه باید تا اومدن گزارش 12 ماهه صبر کرد

نظر

در حال کار...
                                X