آلومينيوم ايران ( فايرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehdi9990
    عضو عادی
    • Jul 2011
    • 150

دوستان یک شماره دیگر از امور سهام از بخش امور مالی گرفتم لطفا با این شماره تماس بگیرید مسئول امور سهام آقای واحدی است 08612162602

نظر

• marzogh
      عضو عادی
      • Feb 2013
      • 29

اینم ایمیل امور سهامه، در کنار تماس گرفتن ایمیل هم بفرستین، هر چند احتمالش کمه نگاش کنن ولی خوب...! کلی سهامدار رو مسخره خودشون کردن.
      saham@iralco.net

نظر

• مهربان
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1675

....بعد از تماس با 20 جا...از مدیریت شرکت شروع کردم و به این نونو نمک که جلومه به تخت و تابوت بستمشون....گفتم یه کارخانه به این بزرگی من به 11 جا زنگ زدم کسی گوشی رو برن میداره میخوام شکاست کنم...تلفن تهرانو گرفتم....880884013..زنگزدم شکایت...به همه واحدهاشون زنگ زدم دادو فریاد ک هچرا گوشی رو برن میداره کسی جوابگو نیست....به 08612162600زنگ زدم...یه خانمی گفت 10 دقیقه دیگه جواب میدن.....مثل اینکه بقدری گند کار بالا میگیره که اینبار که به 2611 زنگ زدمگوشی ر وبرداشت و موفق شدم اطلاعات بگیرم.....اینجور باید اکتیو باشید ....
        [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• ALEN
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 746

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
          ....بعد از تماس با 20 جا...از مدیریت شرکت شروع کردم و به این نونو نمک که جلومه به تخت و تابوت بستمشون....گفتم یه کارخانه به این بزرگی من به 11 جا زنگ زدم کسی گوشی رو برن میداره میخوام شکاست کنم...تلفن تهرانو گرفتم....880884013..زنگزدم شکایت...به همه واحدهاشون زنگ زدم دادو فریاد ک هچرا گوشی رو برن میداره کسی جوابگو نیست....به 08612162600زنگ زدم...یه خانمی گفت 10 دقیقه دیگه جواب میدن.....مثل اینکه بقدری گند کار بالا میگیره که اینبار که به 2611 زنگ زدمگوشی ر وبرداشت و موفق شدم اطلاعات بگیرم.....اینجور باید اکتیو باشید ....
          دکتر قربون پشتکارت برم همه رو گفتی اطلاعات چی گرفتی برامون :">

نظر

• مهربان
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 1675

در اصل توسط ALEN پست شده است View Post
            دکتر قربون پشتکارت برم همه رو گفتی اطلاعات چی گرفتی برامون :">
            ...خواهش میکنم الن عزیزم....پشت چراغ میزدم کنار زنگ میزدم به همه شماره ها...لیست کرده بودم تو موبایل از بالا به پایین.....وقتی اخر امر زنگ زدم به خط 2611 پسره منتظر تماس من بود.....اخه گفتم زنگ میزنم تهران شکایت میکنم....
            ..والا الن جان تازه رنگ قسمت مالی اداری تموم شده...یعنی بتونه وآستری رو زدن یه دوتا پلاستکیم روش بکشن همه محیط شاداب تره هم بچه ها مستقر میشن....فعلا کابل برگردونه و بچه ها از وضعیت غذا راضی نیستن..../:)

نظر

• ALEN
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 746

...خواهش میکنم الن عزیزم....پشت چراغ میزدم کنار زنگ میزدم به همه شماره ها...لیست کرده بودم تو موبایل از بالا به پایین.....وقتی اخر امر زنگ زدم به خط 2611 پسره منتظر تماس من بود.....اخه گفتم زنگ میزنم تهران شکایت میکنم....
              ..والا الن جان تازه رنگ قسمت مالی اداری تموم شده...یعنی بتونه وآستری رو زدن یه دوتا پلاستکیم روش بکشن همه محیط شاداب تره هم بچه ها مستقر میشن....فعلا کابل برگردونه و بچه ها از وضعیت غذا راضی نیستن..../:)
              :))

نظر

• sepahan_zard
                عضو عادی
                • Dec 2012
                • 266

مالمیر از احتمال اخراج نماد معاملاتی شرکت آلومینیوم ایران نیز سخن گفت و افزود: نوع اظهار نظر حسابرس "فایرا" در صورت های مالی دلیل توقف ایتن نماد معاملاتی از اسفند پارسال تا به امروز بوده که چنانچه این اظهار نظر اصلاح نگردد همچنان متوقف خواهد ماند.

بنابر قاعده باید طی روزهای جاری صورت های مالی سال گذشته و عملکرد واقعی 12 ماهه این شرکت به بازار سهام منعکس شود که چنانچه با اظهار نظر مشروط حسابرس روبرو بود همچون تولی پرس و کف برای این شرکت تصمیم گیری و تلاش خواهد شد تا قبل از برگزاری مجمع عادی سالیانه این نماد معاملاتی بازگشایی شود در غیر اینصورت امکان بررسی و اخراج نماد معاملاتی "فایرا" در هیات پذیرش بورس وجود خواهد داشت.
                -------------------------
                دقیقا چی میخواد ؟ منظورش حسابرسی 91 هست ؟ ..
                کدوم بند رو میگه ؟ .. چی میخواد از جونمون ؟

نظر

• مهربان
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 1675

...بنظر میاد هییت مدیره با حسابرس جلسه داشته و قرار براین شده که تو اعلام گزارش حسابرسی بند مشروط نداشته باشه....

نظر

• ALEN
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 746

...بنظر میاد هییت مدیره با حسابرس جلسه داشته و قرار براین شده که تو اعلام گزارش حسابرسی بند مشروط نداشته باشه....
                    دم دکتر گرم>:D

نظر

• sepahan_zard
                      عضو عادی
                      • Dec 2012
                      • 266

دکتر خدا حفظت کنه که ما رو از نگرانی دراوردی .. جالا این گذارش چه موقع ارسال میشه و چه موقع میره رو کدال

نظر

• aseman88
                        عضو عادی
                        • Dec 2012
                        • 31

اظهار نظر مشروط مشکلی نداره خیلی از شرکتها اینجورین . عدم اظهار نظر قابل قبول نیست که تو گزارش 6 ماهه فایرا بود . درست میشه نگران نباشید.

نظر

• ALEN
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 746

در اصل توسط aseman88 پست شده است View Post
                          اظهار نظر مشروط مشکلی نداره خیلی از شرکتها اینجورین . عدم اظهار نظر قابل قبول نیست که تو گزارش 6 ماهه فایرا بود . درست میشه نگران نباشید.
                          درسته تقریبا 90 درصد شرکتها اظهار نظر مشروط میگیرن چون معمولا بند تاییدیه حسابرسی رو همه دارن (از بس که این حسابدارا تنبلن تاییدیه پر نمیکنن)

نظر

• sepahan_zard
                            عضو عادی
                            • Dec 2012
                            • 266

پس با این حساب باید گزارش ارسالی از شرکت به سازمان و برگردونده باشند و حالا باید دوباره منتظر بشیم تا گزارش جدید تهیه و ارسال بشه

نظر

• sepahan_zard
                              عضو عادی
                              • Dec 2012
                              • 266

انگار خبرایی شده
                              دکتر مهربان عزیز ... اگه چیزی هست به ما هم بگو از دلواپسی در بیاییم
                              فایرا الان 135 روزه که در حصر هست !!

نظر

• پاسال
                                عضو فعال
                                • Jul 2012
                                • 304

23 اسفند 91 بسته میشود بقراری 114 روز با امروزحالا کی باز کند وچند باز کند بنده که بیخیال شدم ولی کمتر از 700 نباید باشد البته انتظار بیشتر را دارم بدلایلی
                                در مزار آباد شهر بی طپش وای جغدی هم نمیاید به گوش

نظر

در حال کار...
                                X