کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حجم مبنا کجا بود ؟
اینا دارند هر روز 20 برابر حجم مبنا میریزن بیرون
خب اینایی که میگیرند نوسان گیرند و 2 روز دیگه که 4 درصد خورد همینا سهمو به هم میریزند و با اولین شل شدن صف فروش میشه . و سهمو گرفتار نوسان میکنند
باید به اندازه حجم مبنا بده
حجم مبنا کجا بود ؟
اینا دارند هر روز 20 برابر حجم مبنا میریزن بیرون
خب اینایی که میگیرند نوسان گیرند و 2 روز دیگه که 4 درصد خورد همینا سهمو به هم میریزند و با اولین شل شدن صف فروش میشه . و سهمو گرفتار نوسان میکنند
باید به اندازه حجم مبنا بده
اگه ندن میگی چرا حجم مبنا نمیدن حالا که هرچی میدن بازار میبلعه دیگه قصه نداره
دقیقا خریدار و فروشنده همانگ هستند و فروشنده میدونه سهم رو داره به کی میفروشه.
خدا کنه هر روز همینقدر عرضه بشه جای نگرانی نیست. این سهم زیر 1000 مفت است.دقیقا امروز هم تا عرضه شد بنده سریعا رفتم توم صف خرید تا بلکه کامل عرضه کند و به ما برسد ولی متاسفانه دیگه عرضه ای نداشتیم .برای همین هست که میگم عرضه ها حساب شده عمل میکنند. سهم دست یوگی و دوستان داره میافته/:.winksmiley02.:/
فايرا با مديران بسيار خوبي كه داره امسال بالاي 500تومان سود ميسازه تارگت سهم روي 2000تومان مي باشد
با سلام خدمت شبندر عزیز
شبندر جان خدایی وقتی میخوای وارد سهمی بشی بیا مردونگی کن به منم بگو که اصلا وارد این سهمای خرید شما نشم با این تحلیلاتوون
این سهم رو من امروز سنگین وارد شدم ولی وقتی شما رو ملاحظه کردم بگی نگی پشیمون شدم/:.negaran.:/
مرسی :|
موفق كسي است كه با آجرهايي كه بطرفش پرتاب مي شود، يك بناي محكم بسازد
دوستان نگران نباشند سهم بر می گردد،بذار بفروشند
میدونید چی جالبه؟فنوال بعد این همه رشد هنوز صف خرید اما فایرا که رشدی نداشته داره تو -3 معامله میشه/:.ohno-smiley.:/
دوستان نگران نباشند سهم بر می گردد،بذار بفروشند
میدونید چی جالبه؟فنوال بعد این همه رشد هنوز صف خرید اما فایرا که رشدی نداشته داره تو -3 معامله میشه/:.ohno-smiley.:/
دوست عزير عرضه يك سهم به سهامداراشه.
اين سهم به اين راحتي رشد نميكنه . هم سهامداراي حقوقي سهم بي عرضه اند هم بلانسبت بعضيا سهامداراي حقيقيش.
وقتي سهم ميخواد رشد كنه اگه حقيقي بذاره حقوقي نميذاره اگرم حقوقي بذاره حقيقي نميذاره .
سهامداراي فنوال اينقدر عرضه ميكنن كه فقط سهم رشد كنه نه اينكه باعث ريزش سهم بشه .
يك نفر خواهد آمد و به لبخند لطيفي تو را ميهمان خواهد كرد...
فروشندگان امروز که 93 درصد حقیقی بودند
و خریدارس که 70 درصدش حقوقی و گروهی بودند .. فقط یک دلیل داره و اونهم عرضه بیشتر از حجم مبنا توسط حقوقی بود که طی این چند روزه اتفاق افتاد
حالا که با 5 میلیون جابجایی تقریبا اکثر نوسانگیرا ریختن بیرون .. حقوقی نباید برای روزهای بعدی عرضه خیلی زیادی داشته باشه
البته باید قبول کرد رفتار حقوقی امروز خیلی خوب بود .. ولی فقط اشتباهات این چند روزشو جمع کرد !
نظر