کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اميرجان
اينكه مي گويند، هميشه در بازار فرصتهاي ناب براي خريد است، را بايد واقعا باور كرد.
سهم عالي و بنيادي و بدون صف خريد و توانايي خريد به هر تعداد.
خوبي بازار بورس به همين است.
اگر سهمی رو به حقیقی ها بدند بی انصافیست به حق مایی که تو بدترین شرایط با سهم موندیم
امیدوارم مثل امروز در روزهای دیگه هم حجم مبنا رو حقوقی ها کد به کد بکنند
به هيچ وجه فروشنده اين دو سهم در سبد نباشيد و از نوسانات منفي 2-3 روزه اين سهم ها هراسي نداشته باشيد
.................................................. ..................................
ایا فایرا هم میتواند به مانند شپارس زیز خاکی قدرت خود را به نمایش بگذرد؟
شپارسی که حداقل 600 درصد بازدهی در شش ماهه داد
باید گذر زمان مشخص کند
.................................................. .....................................
نیم نگاهی به فایرا:
طی تماس تلفنی چندین دوست گرامی،تقاضای بررسی سهم فایرا را نمودند،هر چند که خود قبل اینکه دوستانم زنک بزنند
فایرا را سوگلی،گروه فلزات نام برده و حتی در مبحث فایرا هم اعلام نمودم
در 9 روز کاری حوالی 5 درصد شرکت(30 میل) جابجا شده است که در سابقه معاملات فایرا این مدل معاملات تا به امروز دیده نشده
بودو از طرفی حدود یک و نیم درصد این معاملات را وتوصا از ان خود کرده است، شناوری سهم فایرا در بازار 8درصد بوده و حال به زیز
5 درصد رسیده است
احتمالا وتوصا راه مالیکیت 50 درصد بعلاوه یک را در فایرا با مشارکت مهر اقتصاد در پیش گرفته است و یا با توجه به تغییرات خفن بنیادی
رخ داده شده در فایرا،فکر ارتقا سبد بورسی خود بوده و از این گاوه شیرده منفعت ببرد، 40 درصد قیمت تمام شده سبد بورسی وتوصا
را،فایرا تشکیل میدهد و با رسیدن قیمت فایرا به 1000 ناو وتوصا فقط در فایرا به حوالی 100 تومان ارتقا پیدا میکند
حال زمان ان رسیده که فایرا،وتوصا را دگرگون کند و فایرا راه شیران را میرود و توصا راه واتی را
تقسیم هر 100 تومان سود فایرا باعث افزایش سود وتوصا به ازای هر سهم 10 تومان خواهد شد،وتوصا فعلا به ازای
هر 10 سهم شرکت ،یک سهم فایرا دارد و حال زمان برداشت از فایرا برای وتوصا رسیده است
فایرا در سال قبل حوالی به ازای هر سهم 160 تومان از سودهایی خود را به خاطر تسعیر وام های ارزی خود هزینه نموده
و از سود خود کم کرده است،در واقع سود ساخته شده فایرا در سال مالی 91 در حوالی 240 بوده است
رشد سود عملیاتی ناخالص فایرا در دوره سه ماهه اول 92 بالای 300 درصد نسبت به دوره مشابه بوده و از طرفی پوشش
حوالی 50 درصدی در سه ماهه دارد
،صادرات فایر در دوره سه ماهه اول 92 با 9 ماهه
سال 91 برابری میکند، با توجه به صادرات عالی فایرا در حوالی چندین برابر سرمایه اسمی خود و فقط در سه ماهه اول 92
دو برابر سرمایه اسمی خود صادرات داشته،تغییرات هر 10 درصد ارز از نرخ مبادله ای به سمت نرخ ازاد میتواند برای فایرا در حوالی
به ازای هر سهم 60-70 تومان منفعت داشته باشد
با توجه به صادرات عالی فایرا و با توجه به افزایش قیمت محصولات داخلی ،فایرا محافظه کاران اقدام کرده و حاشیه سود سال 92 را
حتی کمتر از سال 91 دیده است و تغییر حاشیه سود 92 به مشابه 91 میتواند سود فایرا را 200 تومان تغییر دهد
و تغییرات قیمت پایه ای محصولات ان هم در حد 10 درصد میتواند سود فایرا را 200 تومان تغییر دهد
فایرا طرح توسعه به ازای هر سهم 300 تومان در دست اجرا دارد و به ازای هر سهم فعلا 100 تومان پرداخت نموده است
و در اخر کلام، فایرا راه شیران 700 تومانی را میرود و یادش بخیر که شیران 700 تومانی را دوستان در سبد جایی دادند
و مجدد متذکر میشوم که درصد تشکلیل سبدهای خود را رعایت کنیدو مطالب فوق برداشت های شخصی بنده بوده و توصیه
به خرید و فروش نیست و خود روی سهم تحلیل و بررسی داشته باشید
نقل قول نوشته اصلی توسط parmid نمایش پست ها
دوست من خسته نشدی از بس تبلیغ این سهمو کردی؟؟؟؟
جالبه هر وقت تعریف شو میکردی همون روز صف فروش میشد و منفی 4 هم میخورد؟؟؟
بنده حدود یه ماه قبل درصد بالایی از سبدم بود ولی خوشبختانه به شدت کمش کردم و زیر نظر دارمش ولی تا حالا که آبی ازش گرم نشده
کلی بگم
بازیگردان بیخودی داره
با سلام
اتفاقا تجربه دارم هر وقت از سهمی خسته شدم و صبر نکردم یا ضرر کردم یا با سود کمی خارج شدم.
مثل شبندر 300 تومانی - شراز 450 تومانی پارسال و.....
اما به نظرم فایرا با شرایط فعلی مناسب و به قولی خوابش را کرده و منتظر گزارش خوب 6 ماهه اش هستم .
امروز هم در صف خریدم و آن را بهترین فرصت می دانم.
کنور 2000 تومانی که حالا با اعمال افزایش سرمایه جدید که شده 7000 تومان مشابه فایرا حرکت می کرد ولی با صبوریت کمتر از یکسال حالا.....
موفق باشید.[/QUOTE][/B][/COLOR]
دوستان
اصلاح فایرا هم مانند اکثر سهام بیشتر بدلیل بحران سوریه بود که گذشت.
قصدم تبلیغ فایرا نیست و به قولی هم 675 تومان خرید دارم و هم در پیک قیمتی 930 تومان!!!
هدفم هم استفاده سایر سهامداران برای اضافه کردن یا حداقل نگه داری سهم تا فایرای 2000 تومانی آخر ساله!!!!
فایرا 60 در صد سبدم را تشکیل داده که ممکنه با کسب اطلاعات بیشتر در مجمع پایان ماه به سمت 80 در صد میل کند.
هر وقت کنور را میبینم یاد قیمت قبل از افزایش سرمایه اش می افتم.
این دفعه می خواهم با صبوری منطقی - حقم را از بازار بگیرم.
اي كاش مي شد از فروشندگان پرسيد چهارشنبه چرا نفروختيد تا سهم حجم بخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و الان از 4 شنبه تا شنبه چه اتفاقي افتاده كه حاضريد پايين تز از قيمت 4 شنبه بفروشيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نظر