در اصل توسط iran1389 پست شده است
View Post
آلومينيوم ايران ( فايرا )
Collapse
X
-
من امروز فایرا را فروختم احتمال می دهم که با واریز سهام جایزه به حسابها عرضه زیاد بشه و قیمت بیاد پایین ؛ لذا قبل از این که وارد ضرر شوم احتیاطا رد کردم. منتظر می مونم تا ببینم در چند روز آینده روند حرکت چگونه شکل می گیرد. در ضمن p/e سهم هم فعلا خوشایند نیست.
نظر
-
من سهممو دادم هفته قبل رفت جون تکنیکالی هشدار داده بود. ولی فاند سهم در 9 ماهه دیدنی است . توی گزارش نوشته 5400 میفروشه ولی میانگینش تا حالا شده 8500 خواهیم دید. جایزه ها امروز فردا ازاد میشه حالا حالا ها باهاش کار دارم به شرطی که تکنیکالی خروج نده!بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
دوستان تحلیلگر درود برشما،عزیزان بیاید امشب باهم دیگه یه تحلیل از نقاط ضعف فایرا کنیم و ببینیم چه اثری در قیمت داره.
خوب سوال اول بدهی 90میلیون دلاری که بابت خرید ماشین آلات از یک بانک چینی قبلا گرفته بود و جریمه به اون خورده ولی عیب نداره این فقط یک اثر180تومن از سود550تومنی که در محاسبات فاندامنتالی سهم حساب شده کم میکنه ولی یه خبر رو اگه در نظر بگیریم شاید میگم شاید اثر 180 تومنی قدری کمتر بشه که باید دوستان(به خصوص جناب نارتو،مصری پور،عطا و سایر عزیزان مشارکت کنند و به ما منت بگذارند)مشارکت کنند اون خبر اینه"اصلاح استاندارد شماره16 حسابداری که مقرر شد از اول سال 91 لازمالاجرا شود.
با این رویداد هزینههای ناشی از تسعیر ارز طرح های توسعه و داراییهای در حال ساخت شرکتها به جای لحاظ شدن در هزینههای جاری، در سرفصل قیمت تمام شده پروژهها منتقل خواهد شد و در سود و زیان شرکتها درج نمیشود. بنابراین طبق این استاندارد تا زمانی که داراییها به بهرهبرداری نرسند، نرخ تسعیر ارز به جای هزینههای جاری در حساب بهای تمام شده لحاظ خواهد شد.
اثر چنین مصوبههایی بر روی شرکتهای بورسی و فرابورسی این است که آن دسته از شرکتهایی که دارای چنین پروژهها و داراییهایی هستند، با آثار منفی تسعیر ارز مواجه نخواهند شد، اما شرکتهایی که بدهی ارزی بلندمدت داشته یا پروژههای آنها به بهرهبرداری رسیده از این استاندارد چندان بهرهای نخواهند برد.
حالا دوستان بگنند این مصوبه تاثیری داره یانه
نظر
-
در اصل توسط farhad894 پست شده است View Postخرید حقیقی 95,827 خرید حقوقی 21,899 خرید گروهی 82,400 فروش حقیقی 200,126 فروش حقوقی 0 خریدار 42 فروشنده 52بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
در اصل توسط dpi پست شده است View Postدوستان تحلیلگر درود برشما،عزیزان بیاید امشب باهم دیگه یه تحلیل از نقاط ضعف فایرا کنیم و ببینیم چه اثری در قیمت داره.
خوب سوال اول بدهی 90میلیون دلاری که بابت خرید ماشین آلات از یک بانک چینی قبلا گرفته بود و جریمه به اون خورده ولی عیب نداره این فقط یک اثر180تومن از سود550تومنی که در محاسبات فاندامنتالی سهم حساب شده کم میکنه ولی یه خبر رو اگه در نظر بگیریم شاید میگم شاید اثر 180 تومنی قدری کمتر بشه که باید دوستان(به خصوص جناب نارتو،مصری پور،عطا و سایر عزیزان مشارکت کنند و به ما منت بگذارند)مشارکت کنند اون خبر اینه"اصلاح استاندارد شماره16 حسابداری که مقرر شد از اول سال 91 لازمالاجرا شود.
با این رویداد هزینههای ناشی از تسعیر ارز طرح های توسعه و داراییهای در حال ساخت شرکتها به جای لحاظ شدن در هزینههای جاری، در سرفصل قیمت تمام شده پروژهها منتقل خواهد شد و در سود و زیان شرکتها درج نمیشود. بنابراین طبق این استاندارد تا زمانی که داراییها به بهرهبرداری نرسند، نرخ تسعیر ارز به جای هزینههای جاری در حساب بهای تمام شده لحاظ خواهد شد.
اثر چنین مصوبههایی بر روی شرکتهای بورسی و فرابورسی این است که آن دسته از شرکتهایی که دارای چنین پروژهها و داراییهایی هستند، با آثار منفی تسعیر ارز مواجه نخواهند شد، اما شرکتهایی که بدهی ارزی بلندمدت داشته یا پروژههای آنها به بهرهبرداری رسیده از این استاندارد چندان بهرهای نخواهند برد.
حالا دوستان بگنند این مصوبه تاثیری داره یانه
نظر
-
در اصل توسط sepahan_zard پست شده است View Postدوستان انگار تو ضررند اعصاب ندارند جواب بدند !!
نظر
-
آمار فروش سه ماهه سوم ایرالکو در بورس کالا
مهرماه
حجم فروش 10040 تن
شمش خالص 5700 تن
آلیاژ 2280 تن
بیلت 2060 تن
ارزش کل فروش 77.014.917.000 تومان
میانگین فروش هرتن 7.670.808 تومان
-----------------------------------------------------------------------------------------------
آبان ماه
حجم فروش 4560 تن
شمش خالص 2120 تن
آلیاژ 1560 تن
بیلت 880 تن
ارزش کل فروش 36.635.830.000 تومان
میانکین فروش هر تن 8.034.173 تومان
-------------------------------------------------------------------------------------------------
آذر ماه
حجم فروش 4320 تن
شمش خالص 2500 تن
آلیاژ 1200 تن
بیلت 620 تن
ارزش کل فروش 31.792.388.000 تومان
میانگین فروش هر تن 7.359.349 تومان
---------------------------------------------------------------------------------------
مجموع فروش سه ماهه سوم 18920 تن
شمش خالص 10320 تن
آلیاژ 5040 تن
بیلت 3560 تن
ارزش کل فروش سه ماهه سوم 145.443.135.000 میلیارد تومان
میانگین فروش سه ماهه هر تن 7.687.269 میلیون تومان
نظر
نظر