آقا پس چرا تو پنل آنلاین من سهام جایزه اعمال نشده پس؟ باید ناظر رو تغییرش بدیم؟
آلومينيوم ايران ( فايرا )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط dpi پست شده است View Postدوستان یه خبر فوق خوب بگم خدمتون و اون اینه که فایرا موجود انبارش آنقدر زیاده که بهش شک کرده اند.عالی و معرکه است.
نظر
-
در اصل توسط ahmad پست شده است View Postاز فردا صف فروشه با تکنیکال سر جنگ نداشته باشید .سهم باید اصلاح اساسی بکند تا در آینده به تارگتهای اعجاب انگیز برسد. من برای ورود همچنان منتظر افت تا حوالی 690می مانم.
اینم باید در نظر داشت که هر لحظه امکان داره نماد سهم برا تعدیل بسته بشه.اونوقت بعد تعدیل باید دنبال خرید سهم بالای قیمت 1000 بود!
زمانی هم که قیمت سهم حوالی 1600 بود برخی دوستان تکنیکالی معتقد بودن سهم تا 1200 میریزه ولی سهم تا 2100 و بعد تا 2600 هم رشد کرد.روند برخی سهما رو بازیگرای پشت پردش تعیین میکنن نه چیز دیگه.
نمونش هم سهام قندی که یکجا چند صد درصدی بدون کوچکترین اصلاح رشد کردن.
نظر
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Postهر احتمالی ممکنه
اینم باید در نظر داشت که هر لحظه امکان داره نماد سهم برا تعدیل بسته بشه.اونوقت بعد تعدیل باید دنبال خرید سهم بالای قیمت 1000 بود!
زمانی هم که قیمت سهم حوالی 1600 بود برخی دوستان تکنیکالی معتقد بودن سهم تا 1200 میریزه ولی سهم تا 2100 و بعد تا 2600 هم رشد کرد.روند برخی سهما رو بازیگرای پشت پردش تعیین میکنن نه چیز دیگه.
نمونش هم سهام قندی که یکجا چند صد درصدی بدون کوچکترین اصلاح رشد کردن.
ببینم چی کار میتونم بکنم ....
ولی به نظر من هم تا گزارشش نیاد فعلا" مثبتی نخواهد خورد و بعضی از افراد میخوان سهام جایزشون رو بفروشن
من احتمال می دادم که سهمو امروز بریزن و به چند نفر هم گفتم که فعلا" نخرند و احتمال میدم به زودی دوباره زیر 800 هم بره ...
بایذ ببینیم چی میشهThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postامروز حقوقی 300 تا برداشت
برای فردا صف فروشی پیش بینی نمیکنم
اگر هم باشه واقعا" اکازیونه واسه خرید
من هر روز خریدار سهم هستم
با این نرخ های فروش سال بعد فایرا 600 تومان سود خواهد داشت (با احتساب فاز دوم هدفمندی + پرداخت تسهیلات ارزی)
این سهم الان نباید تو این قیمت باشه این سهم الان باید محتاج گره 12 درصدی که چه عرض کنم باید محتاج گره 24 درصدی باشه
جو منفی فلزی و سهام جایزه به این روزش آورده
بی خیرترین حقوقی بازار که هنوز توی عمرش از هیچ کسی حمایت نکرده داره خرید میکنه والا سیگنال از این قوی تر برا خرید اگه دارید برا ما بیاریدبهترین تفریح خوابه!
نظر
-
در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Postحقیت اینه که فایرا در صدر مفت ترین سهم های بازار هست که راحت گیر میاد
این سهم الان نباید تو این قیمت باشه این سهم الان باید محتاج گره 12 درصدی که چه عرض کنم باید محتاج گره 24 درصدی باشه
جو منفی فلزی و سهام جایزه به این روزش آورده
بی خیرترین حقوقی بازار که هنوز توی عمرش از هیچ کسی حمایت نکرده داره خرید میکنه والا سیگنال از این قوی تر برا خرید اگه دارید برا ما بیارید
عده ای منتظرن سهم نزول کنه و کف کف قیمت سوار سهم بشن که تفکر خوبی دارن ولی من اهل ریسکم؛ سهم هر لحظه ممکنه واسه تعدیل ببنده
فعلا" منتظر می مانیم
نظر
نظر