در اصل توسط naruto پست شده است
View Post
آلومينيوم ايران ( فايرا )
Collapse
X
-
-
اوه چه خبر شده توی این تاپیک...همه رفقا جمع شدن.
اینجا فقط چارت کیوانو کم داره...کیوان با یه چارت از فایرا مارو خوشحال کنوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postاوه چه خبر شده توی این تاپیک...همه رفقا جمع شدن.
اینجا فقط چارت کیوانو کم داره...کیوان با یه چارت از فایرا مارو خوشحال کن
جناب مصري پور عزيز ، با سلام و خداقوت
اينجا مطلبتون رو ديدم ، احتمالا دوباره در اينجا مطلب مي نويسيد خواستم بابت واتي از شما كه قبل مجمع و تو قيمتهاي 120 تومان پيشنهاد خريد داديد و همچنين بعد از مجمع و غيره ، سپاسگزار شما هستم خدا بركت بيشتر به جان و مالتان بدهد.در اين فروم ها اطمينان كردن خيلي مشكل است.خدا يار و ياورتان باشد.[B][CENTER][COLOR="#006400"][SIZE=4]انفاق[/SIZE] جهت نيل به عدالت اجتماعي و رضايت همگاني و خشنودي الهي[/COLOR][/CENTER][/B]
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postمنم امروز فایرایی شدم!
ببینم پا قدمم چطوره از فردا میره بالا!!
ممکنه در گزارش 9ماهه هم احتیاط به خرج بده ولی دیگه در این قیمتها بعد از اصلاحی که از بالای 900داشت خریدنی شده!
بنده هم امروز 11 ديماه به جمع فايراييها پيوستم .
انشاءالله براي همه پر از خير و بركت باشد.
با سپاس[B][CENTER][COLOR="#006400"][SIZE=4]انفاق[/SIZE] جهت نيل به عدالت اجتماعي و رضايت همگاني و خشنودي الهي[/COLOR][/CENTER][/B]
نظر
-
به نظر من تا گزارش 9 ماهه نیاد هیچ بازی شروع نخواهد شد
سهامدار عمده از خداشه که در قیمتهای پایینتر سهمها رو از حقیقی ها بخره
هیچ بعید نیست که اصلا" خودش صف میچینه و بعدش حذف میکنه
هر چه پایینتر بخره به نفعشه
چون بالاخره این سهم حرکت خواهد کرد
دوستان تکنیکالی یه نمودار از این سهم بگذارند ببینیم کجای کاریم!!!
و اگر احتمال ریزش بیشتر هست فردا نخریم:d
من هم خودم میخوام سهمو بخرم
ولی من حدس میزنم که سهم بیشتر از اینا افت کنه و تا محدوده 720 الی 725 اگه بیاد برای خرید به نظر من عالیه و من از همون جا شروع میکنم به خریدن
اگر هم نیومد و رشد کرد که نوش جون سهامدارانش
متاسفانه وقت نکردم با امور سهامش صحبت کنم ببینم چند چندن ;;)The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postاوه چه خبر شده توی این تاپیک...همه رفقا جمع شدن.
اینجا فقط چارت کیوانو کم داره...کیوان با یه چارت از فایرا مارو خوشحال کن
پیشاپیش بابت شلوغی چارتم عذرخواهی میکنم ولی من مجبورم تمام خطوطی که به من در دیدن مسیر و روش حرکت سهم کمک میکنه را ترسیم کنم و تمام زوایای حرکتیشو ببینم.
(لینک پشتیبان تصویر نمودار در صورت عدم رویت تصویر)
خب 2 کانال صعودی آبی تودرتو میبینم و خطوط حمایتی صورتی رنگی که قبلا بعنوان مقاومت عمل میکردند. همچنین میبینیم که سهم همواره در زمان اصلاح از یک کانال ثابتی (نقطه چین قرمز) استفاده میکرد. موقعیتی که سهم تا امروز حفظ کرده بسیار خوب بوده ، اگرچه که از حمایت صورتی رنگ عبور کرده ولی تا زمانیکه روی کف کانال صعودی آبی بماند نگرانی ندارد.
اما فردا وقت انتخابش فرا میرسد و اگر بیاد پایین این کانال طبیعتا مسیر خودشو به سمت حمایت صورتی لایه پایینی طی میکنه که میشه همون محدوده 660( با شیب اصلاح ) و اگر از روند سنتی خود در کانال نقطه چین پیروی کند تا 710 ولی با تلف کردن زمان طولانی تر. خوب همه اینها در صورت انتخاب روند اصلاحی پیش بینی میشود .
ولی اگر سهم جهت صعود خیز بردارد ابتدا میبایست مقاومت صورتی در مسیر خود (1200 تومان) در هم بشکند که خط سبز 1050 تومان می تواند بعنوان یک پایه قابل اطمینان در این امر به رشد صعود سهم کمک کند. هدف قابل تصور پس از آن 1500 ( حداقل 1400) میباشد.
حقیقتش من با توجه به اندیکاتور ها و فرآیندی که میبینم احتمال اصلاح سهم را در حال حاضر بیشتر از صعود میبینم و هنوز سیگنالی از نظر تکنیکالی که تایید کنه سهم را باید خرید کنم دریافت نکردم.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postدکی 400 تومن برات کادو میکنیم :d
...مخلصم اتا...هنوز دارمش با همه توان....جان من هرروز این تاپیکو میخونم وقت فروشش شد به منم ندا بدید نزاریدم تو خماری....حالا سر یه سهمی یه دوقرون سود بچسب کردیم...[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
سلام به همه دوستان سایت بورسی
دوستان فایرا دیگه براهمه مشخص شده که به لحاظ بنیادی واقعا نامبر وان است ولی حالا چرا در بازاری که همه سهم های گروهش صف خرید هستند این صف فروش؟جواب این سوال رو باید با رفتار شناسی بازار داد.دوستان مشارکت کنند.توسعه صنعتی میخاد هرچقدر خواست بخره یا حقوقی های دیگه دارن وارد میشن و یا واقعا گزارش 9ماهه خوب نیست ویه عده خبردارن؟ویا...
نظر
-
در اصل توسط dpi پست شده است View Postسلام به همه دوستان سایت بورسی
دوستان فایرا دیگه براهمه مشخص شده که به لحاظ بنیادی واقعا نامبر وان است ولی حالا چرا در بازاری که همه سهم های گروهش صف خرید هستند این صف فروش؟جواب این سوال رو باید با رفتار شناسی بازار داد.دوستان مشارکت کنند.توسعه صنعتی میخاد هرچقدر خواست بخره یا حقوقی های دیگه دارن وارد میشن و یا واقعا گزارش 9ماهه خوب نیست ویه عده خبردارن؟ویا...
این عرضه ها هم طبیعی هستش
حقوقی هم که از خداشه هر روز پایینتر بخره.بخصوص وتوصا
هنوز هم که هنوزه خیلی ها این سهمو باور ندارن و زمان میبره تا پی به ارزشش ببرن
البته احتمالا وقتی قیمت سهم شد 2000 تومن:))
نظر
نظر