اين سهم با تعديل مثبت سنگيني در گزارش 12 ماهه همراه خواهد شد....سهم از گروه مواد غذايي هست كه چند بار بازار اومد اين سهمو ببره بالا اما به دليل عدم عرضه توسط سهامداران شركت بازار بي خيال شد...اين سهم توانايي ساختن 55 تومن سود رو داره و چنانچه طلبهاي شركت وصول بشه با تعديل سنگين تري همراه خواهد شد....به شدت توصيه به خريد سهم دارم...البته بلند مدت
سالمين ( غسالم )
Collapse
X
-
"غسالم" و تعدیل سود
شرکت سالمین با سرمایه ای معادل 3 میلیارد تومان برای هر سهم در سال مالی منتهی به اسفند 91 مطابق با صورتهای مالی حسابرسی نشده مبلغ 611 ریال عایدی خالص محقق نموده که درمقایسه با اطلاعیه قبلی 3 درصد تعدیل مثبت داشته است.
این شرکت علت افزایش مبلغ فروش را عمدتاً افزایش نرخ محصولات کارمزدی و دلیل افزایش بهای تمام شده را نیز افزایش در مصرف مواد اولیه و همچنین افزایش نرخ مواد اولیه و بسته بندی و کاهش در سربار جذب نشده عنوان کرده است.
گفتنی است سود سهام پیشنهادی هیات مدیره "غسالم" به مجمع عمومی عادی سال مالی 91، مبلغ 415 ریال به ازای هر سهم می باشد.هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
شرکت سالمین نیز در نظر دارد از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها سرمایه خود را از مبلغ 30،000 میلیون ریال به مبلغ 300،000 میلیون ریال (معادل 900 درصد) افزایش دهد.هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
پیش بینی درآمد هرسهم"غسالم"
بنا بر گزارش ارائه شده از جانب شرکت سالمین،پیش بینی درآمد هرسهم برای سال مالی منتهی به 92،12،29 بر اساس عملکرد واقعی 3ماهه(حسابرسی نشده) با سرمایه 300000میلیون ریال مبلغ 143ریال بطور خالص (پس از کسر مالیات) می باشد که نسبت به پیش بینی قبل (624ریال) خبر از تعدیل منفی 77درصدی دارد.
شرکت دلایل تعدیل خود را مواردزیر می داند:
1. افزایش سرمایه (ازمحل مازاد تجدید ارزیابی داراییهای ثابت)
2. افزایش قیمت محصولات شرکت
طبق گزارشات اعلام شده ازسوی شرکت،پیش بینی عملکرد مالی منتهی به 92،12،29 درمقایسه با دوره 9ماهه پیش ازآن درخصوص درصدپوشش به ترتیب:فروش23درصدافزایش،بهای تمام شده کالای فروش رفته 23درصد افزایش،سود عملیاتی 27درصد افزایش،سود خالص پس ازکسر مالیات 25درصد افزایش اعلام شد.
پیش بینی عملکرد مالی شرکت منتهی به سال مالی 92،12،29 درمقایسه با دوره 9ماهه پیش ازآن درخصوص درصد نسبت به فروش به ترتیب:فروش 100درصد افزایش،بهای تمام شده کالای فروش رفته 80درصدکاهش،سود عملیاتی 14درصد افزایش،سود خالص پس ازکسر مالیات 7درصد افزایش اعلام شد.
گفتنی است مطابق با اطلاعات دریافتی سود پیشنهادی هئیت مدیره به مجمع عمومی عادی سال مالی 92،مبلغ 72ریال به ازای هرسهم می باشد.هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
غسالم با جهش 200درصدی قیمت به 2400تومان(با سرمایه قبلی)رسید
همه سهم هایی که افزایش سرمایه سنگین از تجدید ارزیابی دادن با جهش بازشدن و صف خرید
نموش دانا قصفها غسالمو.....
قصفها الان بالای 8هزارتومان حجم مبنارو هم نمیده
برخی معتقد چون سود شرکتها با این افزایش سرمایه تغییرنمیکنه پس نباید در قیمت موثر باشه!!
درحالی که به این نکته توجه ندارند که فرضا بازا قصفها 8هزارتومانی رو راحتتر میخره یا هزارتومانی رو؟(با پی بر ای یکسان)
طبیعیست هزارتومان رو
همه چیز در کتابها و پی بر ای و... خلاصه نمیشه
البته این نوع افزایش سرمایه برای شرکتها منافع دیگری هم دارد(در بانکها که باعث افزایش سود میشه)درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
وحیدجان قصفها از اندوخته افزایش سرمایه دادوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postوحیدجان قصفها از اندوخته افزایش سرمایه داد
ظاهرا در فرمت کدال گزینه تجدید ارزیابی دارایی در اعلام نتایج افزایش سرمایه ها وجود نداره و موارد مشابه رو هم اندوخته زده!!
دو نمونه بیمه دانا و غسالم:
بیمه دانا که افزایش سرمایش از تجدید ارزیابی بود به همین شکل کدال زد
و یا غسالم
در مورد قصفها هم مجوز افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی بود
تصویر مجوز:
آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2013/08/05, 01:23.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
من امروز مقداری به زور غسالم خریدم !تارگت رو چند میبینید؟؟؟؟؟؟؟؟؟میانمدت و بلند مدت[SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]
نظر
-
اشتباه که نکردم خریدمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///[SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط under line پست شده است View Postاشتباه که نکردم خریدمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///[SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]
نظر
-
1 بار اومد مثلا با تحلیل خودم وپیشنهاد دوست بدترازخودم سهم بخرم بعدش فهمیدم چه اشتباهی کردم ولی تجربه شد برااااااااااااااااااااااااام?@_@?[SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]
نظر
-
"غسالم" 52 درصد از سود سال 92 را محقق کرد شرکت غذایی سالمین در دوره 6 ماهه منتهی به پایان شهریور 92 با کنار گذاشتن 75 ریال معادل 52 درصد از سود سال مالی 92 را محقق کرد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا) شرکت سالمین پیش بینی سود هر سهم سال مالی 92 را با سرمایه 30 میلیارد ریالی را در نخستین پیش بینی به صورت حسابرسی شده مبلغ 624 ریال و با سرمایه 300 میلیارد ریال در تاریخ 9 مرداد92 مبلغ 143 ریال اعلام کرده است. سود سهام پیشنهادی هیات مدیره به مجمع عمومی عادی سال مالی 92، مبلغ 72 ریال به ازای هر سهم اعلام شده است. از بودن در اقلیت لذت ببرید ؛ وقتی در جهت درست معامله کرده باشید اغلب افراد با شما موافق نخواهند بود (جان مورفی )
نظر
نظر