llll با کدام سهم به مجمع برویم llll

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • SHAMSIAN
    عضو عادی
    • Apr 2011
    • 103

llll با کدام سهم به مجمع برویم llll

ضمن ارزوی سالی پر خیر وبرکت برا ی همه عزیزان بنظر دوستان با کدام سهم ها به مجمع برویم صلاحه چرا ؟ صمیمانه از راهنمائیها و محبت همه اسا تید و بزرگواران سپاسگزارم .
  • khademi1350
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 583

حتاید---------- سود ان نسبت به هم گرو های ان خیلی بالاتر است و نمودار تکتیکال ان هم صعودی بودن انرا تایید میکند که هم میشود با ان به مجمع رفت و هم اینکه تا قبل از مجمع انرا همراهی کرد

فجر ---- هم سود سال بعدش را خوب پیش بینی کرده و احتمال تعدیل هم وجود داره و حمایت دانایان پارس از سهم و داشتن ۴۰ تومان سود انباشته که احتمال تقسیم ان در مجمع هم وجود دارد و تکنیکال ان هم صعودی بودن سهم را تایید میکند

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

همراه اول رو باهاش مجمع برید و نگهداری کنید.
      سودش رو فردای مجمع میده. هرسال هم افزایش چند ده درصدی سود داره. البته باید بیشتر از اینا سود اعلام کنه که کاملا از صورتای مالیش مشخصه.
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• محمد2011
        عضو عادی
        • Mar 2012
        • 20

امسال با کرماشا به مجمع میرم به خاطر اینکه پرداخت سود 90% است دلار رو توسال 90 . 1064 تومان پییشبینی کرده بود که یه تعدیل ++++++++++ بابت این قضیه میخوره

نظر

• SHAMSIAN
          عضو عادی
          • Apr 2011
          • 103

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
          همراه اول رو باهاش مجمع برید و نگهداری کنید.
          سودش رو فردای مجمع میده. هرسال هم افزایش چند ده درصدی سود داره. البته باید بیشتر از اینا سود اعلام کنه که کاملا از صورتای مالیش مشخصه.
          اتفاقا اقا مصطفی عزیز به مطلب خوبی اشاره کردن واون پرداخت سود بموقع در کمترین فاصله زمانیه .

نظر

• بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

با سلام و احترام

به نظر من هم فقط همین همراه اول ارزش مجمع رفتن رو داره

البته بسته به اون سهامدار داره مثلا" خود من شاید به جرات بگم تو این چند سالی که تو بورسم شاید خیلی رفته باشم مجمع ولی سهامدارش نبودم و فقط به قصد اینکه تو مجمع چه اتفاقی میفته رفتم

من کلا" با مجمع رفتن مخالفم بخصوص یه سری سهمها که خیلی خنده دارند

سود رو مثلا" 6 ماهه دیگه می دهند و سهم موقع باز شدن دقیقا" حدود قیمت سهم در قیمت پایانی با کسر سود باز میشه

خب مگه آدم مریضه بره مجمع

میذاره بعد مجمع میخره

تازه خیلی ها که این وضعیت رو میبینند و تازه کارند سهمشون رو بعد مجمع به قیمتهای مفت می فروشند و به نظر من اون موقع ، زمان شکار سهمه

همین خبهمن اینقدر خنده دار بود سهم حدود 240 بسته شد و شش ماه بعد سود دادند و سهم بعد باز شدن تا 185 هم اومد

کلا" خودرویی ها همینجورند و شاید اکثر سهمها

ولی همراه واقعا" کولاکه
            The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• نیکا
              ستاره‌دار (۲)
              • Nov 2011
              • 2120

باسلام و تبریک مجدد سال نو

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
              با سلام و احترام

به نظر من هم فقط همین همراه اول ارزش مجمع رفتن رو داره

البته بسته به اون سهامدار داره مثلا" خود من شاید به جرات بگم تو این چند سالی که تو بورسم شاید خیلی رفته باشم مجمع ولی سهامدارش نبودم و فقط به قصد اینکه تو مجمع چه اتفاقی میفته رفتم

من کلا" با مجمع رفتن مخالفم بخصوص یه سری سهمها که خیلی خنده دارند

سود رو مثلا" 6 ماهه دیگه می دهند و سهم موقع باز شدن دقیقا" حدود قیمت سهم در قیمت پایانی با کسر سود باز میشه

خب مگه آدم مریضه بره مجمع

میذاره بعد مجمع میخره

تازه خیلی ها که این وضعیت رو میبینند و تازه کارند سهمشون رو بعد مجمع به قیمتهای مفت می فروشند و به نظر من اون موقع ، زمان شکار سهمه

همین خبهمن اینقدر خنده دار بود سهم حدود 240 بسته شد و شش ماه بعد سود دادند و سهم بعد باز شدن تا 185 هم اومد

کلا" خودرویی ها همینجورند و شاید اکثر سهمها

ولی همراه واقعا" کولاکه
              باعث خرسندی من است که تمام نوشته های شما همشهری کرجی ام را همراه با نوشته اقای مصری پور را میخوانم و مستفیذ میشوم مخصو صا درپیگیری های شیران وواتی که خودم نیز بسیار پیگیر در این شرکتها ومدیران ان هستم . نظراتان بسیار مفید و مطلوب است موفق باشید

نظر

• SHAMSIAN
                عضو عادی
                • Apr 2011
                • 103

در اصل توسط khademi1350 پست شده است View Post
                حتاید---------- سود ان نسبت به هم گرو های ان خیلی بالاتر است و نمودار تکتیکال ان هم صعودی بودن انرا تایید میکند که هم میشود با ان به مجمع رفت و هم اینکه تا قبل از مجمع انرا همراهی کرد

فجر ---- هم سود سال بعدش را خوب پیش بینی کرده و احتمال تعدیل هم وجود داره و حمایت دانایان پارس از سهم و داشتن ۴۰ تومان سود انباشته که احتمال تقسیم ان در مجمع هم وجود دارد و تکنیکال ان هم صعودی بودن سهم را تایید میکند
                khademi جان از نحوه پرداخت سود حتاید تا چه حد اطلاعات دارید؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

در کنار همراه اول بنده رایان سایپا رو هم اکیدا توصیه می کنم. پرداخت سود حدودا 1ماه بعد از مجمع صورت میگیره
                  میزان پرداخت سود هم از صورت های مالی سایپا می تونید ببینید که چقدره و پی به ای سهم هم که مسخرست و سود سال آتی هم که بیشتر از امساله
                  إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• مات
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 5650

با سهمي بايد رفت مجمع كه توي مجمع تعديل مثبت بده هر سهمي كه توي مجمع تعديل هم داد اون سهم پايين باز نميشه يكي از سهامهايي كه مجمع رفتنش خالي از لطف نيست فولاد مباركه هستش هر ساله توي مجمع تعديل گزارش 3 ماهه را ميده و سهم پايين باز نميشه و سودشم زود ميده
                    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• SHAMSIAN
                      عضو عادی
                      • Apr 2011
                      • 103

در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Post
                      با سهمي بايد رفت مجمع كه توي مجمع تعديل مثبت بده هر سهمي كه توي مجمع تعديل هم داد اون سهم پايين باز نميشه يكي از سهامهايي كه مجمع رفتنش خالي از لطف نيست فولاد مباركه هستش هر ساله توي مجمع تعديل گزارش 3 ماهه را ميده و سهم پايين باز نميشه و سودشم زود ميده
                      موافقم تجربه فولاد رو در گذشته داشتم واقعا کارش درسته .

نظر

• مات
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 5650

با چند تا از رويي ها هم مجمع كسي بره ضرر نميكنه يكي از اونها بافق هست گزارش 9 ماهه را 90 درصد ساخته شركت صادر كننده هستش و كلي درامد ارزي داره اونم دلار 1226 تومني كه با ازاد شدنه دلار كلي سود ميكنه قيمت سهم چند ماهي هست روي 1400 مونده گزارش 3 ماهه هم تعديل خفني ميتونه بده ساتا هم بازيگر سهم هستش
                        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• SHAMSIAN
                          عضو عادی
                          • Apr 2011
                          • 103

در اصل توسط khademi1350 پست شده است View Post

سلام بنظرتون برای خرید فردا با دید مجمع حتاید خوبه یا فجر ؟

نظر

• khademi1350
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 583

در اصل توسط SHAMSIAN پست شده است View Post
                            سلام بنظرتون برای خرید فردا با دید مجمع حتاید خوبه یا فجر ؟
                            دوست عزیز هر دو سهم خوب هستند فجر حدود 40 تومان سود انباشته داره و حمایت دانایان پارس و معادن به عنوان سهامداران عمده را دارد و سود سال بعدش را هم به اندازه سود فولاد مبارکه تعیین کرده خرید های دانایان اگر دو باره شروع شود با راحتی قیمت ان به 250 میرسد و حتاید هم سود انباشته ای در حدود 90 تومان داره و سود سال 90 ان هم 763 و این اطلاعات تکمیلی (فکر می کنم همین سر تیتر خبرها برای اونهایی که جنس سهم رو می شناسن کافی باشه:
                            1- قرارداد تایدواتر در هر دو ترمینال کانتینری بندر شهید رجایی به ظرفیت 3.2 میلیون کانتینر تمدید شد( این یعنی مزایده کلا کنسل شده)
                            2- خرید تجهیزات فاز دوم بندر شهید رجایی به تایدواتر واگذار شده( این یعنی با نصب این تجیهزات ظرفیت ترمینال های کانتینری در اختیار تایدواتر به 6 میلیون تی ای یو می رسه)
                            3- قرارداد ترمینال ریلی بندر شهید رجایی به تایدواتر ابلاغ شد
                            4 قرارداد ترمینال 18 هکتاری کانتینری بندر امام خمینی به تایدواتر واگذار شد
                            5- قرارداد سالویج با تایدواتر تمدید شد.
                            بزودی این خبرها رسانه ای خواهد شد... )به نقل از دوستمان بابک
                            امروز هم در هر دو سهم خریداران مخفی زیادی برای خرید کمین کرده بودند که فروشنده در قیمت های پایین هم ندارند

نظر

• موج سوار
                              ستاره دار (1)
                              • May 2011
                              • 327

در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Post
                              با چند تا از رويي ها هم مجمع كسي بره ضرر نميكنه يكي از اونها بافق هست گزارش 9 ماهه را 90 درصد ساخته شركت صادر كننده هستش و كلي درامد ارزي داره اونم دلار 1226 تومني كه با ازاد شدنه دلار كلي سود ميكنه قيمت سهم چند ماهي هست روي 1400 مونده گزارش 3 ماهه هم تعديل خفني ميتونه بده ساتا هم بازيگر سهم هستش
                              این را هم در نظر داشته باشید که بافق فقط 10% تقسیم میکنه توی مجمع. پارسال هم همینطور بود منتهی افزایش سرمایه شیرینش هم خاطره خوشی در ذهن سهامداراش گذاشته
                              در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
                              در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
                              در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
                              خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/

نظر

در حال کار...
                              X