"" شغل اصلی بچه های بورسی چیه؟؟؟ ""

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • عقل نهفته
    عضو عادی
    • Oct 2010
    • 60

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
    باتجربه و متواضعید درست

بامرام هستید صحیح

کم نویسی وکم گویی راه بزرگان حرف حساب

کم وقت داشتن اساتید حرف باقاعده

تبریک حقیر را به بزرگواریتان پذیرا باشید

یارم به یک لا پیرهن خوابیده زیر نسترن

ترسم که بوی نسترن مست است هشیارش کند

ای آفتاب آهسته نه پا در حریم یار من

ترسم صدای پای تو خواب است بیدارش کند

ممنونم طیب جان بزرگوارید.سروده ای از مرحوم قیصر امین پور که شاید زبان حال من وامثال ما باشد تقدیم شما دهمه دوستان بزرگوار سایت
    سرا پا اگر زرد و پژمرده ایم
    ولی دل به پاییز نسپرده ایم
    چو گلدان خالی لب پنجره
    پر از خاطرات ترک خورده ایم
    اگر داغ دل بود ما دیده ایم
    اگر خون دل بود ما خورده ایم
    اگر دل دلیل است آورده ایم
    اگر داغ شرط است ما برده ایم
    اگر دشنه ی دشمنان,گردنیم
    اگر خنجر دوستان,گرده ایم
    گواهی بخواهید:اینک گواه
    همین زخم هایی که نشمرده ایم
    دلی سربلند و سری سر به زیر
    از این دست عمری به سر برده ایم
    [B]لطفا چاق نشوید!![/B]

نظر

• رهگذر
      عضو عادی
      • Aug 2011
      • 20

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
      آقا تبریک >:d<:-ss
      ولی به جان شما 3 تقویم مختلف را نظاره کردیم و هیچ اشارتی به این روز در آن ندیدم! گویا از گذشته تاکنون چنان پوستی در دباغ خانه کنده اید که هیچ تقویم نگاری حاضر به یاداوری این روز نگردید!! :d:p
      راست می گن منم صبح نگاه کردم روز دندانپزشک تو ش نبود ... روزتون مبارک .<:-p
      هرشکست لااقل این فایده را دارد که انسان یکی از راههایی را که به شکست منتهی می شود؛می شناسد.

نظر

• مهربان
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1675

...مهربان هستم...روزای اول مقاومت میکنی...سعی میکنی انکار کنی...شایدم بخوای رودررو بشی...نقد کنی یا به مدیر سایت گزارش کنی....ولی بزودی مثل یه موم نرم میشی....این تقدیر توا...:d:->
        [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• amirreza6790
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 328

در اصل توسط عقل نهفته پست شده است View Post
          بعله چرا که نه؟
          خودم مشتری اجناستون هستم البته ظاهرا شما هم(منظورم تجهیزاتی ها هست) مثل اینکه مانند شرکت های پتروشیمی تمام هزینه هاوخرید هایتان با دلار به نرخ دولتی وفروشهایتان با دلار به نرخ ازاد هست.همیشه نرخ تجهیزات ولوازم را مرتب تعدیل مثبت می دهید.
          مرسي عقله نهفته جان (شرمنده اسمتونو نميدونم!) آقا ما كوچيك همه بچه هاي بورسي هستيم دندانپزشك كه باشه كه بيشتر چون به شغلم مربوطه..!

بخدا منم از اين قضيه ناراحتم..چرا دورغ بگم ار پول بدم نميآد ولي دلم به حال اون مريضايي ميسوزه كه ندارنو مجبورن با اين نرخ هايي كه ماشاا... بازار داره هر روز ميبره بالا دندونشونو درست كنن!!>:P خوب دندانپزشكم حق داره آمالگام gk110 يك واحدي كه من 5-6 ماه پيش به دكتر ميدادم 50 تومن قبل عيد تحويليم 98 تومن بود يعني 100درصد تعديل حالا قيمتاي اينور عيدو شركتا درست حسابي فكس نكردن خدا به دادشون برسه!!!:D

آقا شما بخواه ما به شما كمترين قيمته ممكنو ميدم!! بلاخره از دو جهت همكاريم..مهمش بورسه!

من تو بازار دنتال سنتر نوابم..خواستيد دربست در خدمتتم..>:D<
          هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• jabar.m
            عضو جدید
            • Nov 2011
            • 19

بنده هم با اجازه خودمو معرفی کنم
            اسمم که معلومه ،لیسانس مدیریت بازرگانی هستم 35 ساله اهله سنندج تو یه شرکت بیمه ای کار میکنم
            قد و وزن رو بهتره نگم:d 190قد و 106 وزن
            انگار فقط من اینجا همشهری ندارم

نظر

• نوسترداموس
              عضو عادی
              • Feb 2012
              • 76

در اصل توسط jabar.m پست شده است View Post
              اسمم که معلومه ،لیسانس مدیریت بازرگانی هستم 35 ساله اهله سنندج تو یه شرکت بیمه ای کار میکنم
              ایول داداش تو برو قویترین مردان شرکت کن:d

نظر

• negah
                عضو عادی
                • Apr 2012
                • 250

در اصل توسط نوسترداموس پست شده است View Post
                ایول داداش تو برو قویترین مردان شرکت کن:d
                خیلی خوش آمدی . با این قد و وزن تحصیلات بورس رو یک شبه هپولی میکنی
                [SIZE=4][COLOR=#008000]بعداز25سال ماهی فروشی چندوقتی است که دربورس ماهی گیری میکنم[/COLOR][/SIZE]

نظر

• علامه
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 429

در اصل توسط jabar.m پست شده است View Post
                  سلام و خوش امد همشهری نداری ولی هم قد و اندازه داری(البته وزن و یه 10 کیلویی و کم کن مشتری شیم)..ارادت

نظر

• safaklar
                    ستاره دار(14)
                    • Sep 2011
                    • 626

به نام خدا . از آشنایی با شما عزیزان خوشبختم . بنده هم خودمو معرفی میکنم .
                    علی هستم 27 ساله متولد ارومیه . لیسانس حسابداری و کارمند یکی از بانکهای خصوصی هستم که شروع کارم در بورس با ورود بانک محل خدمتم به بورس اغاز شد . زمانی که وارد بورس شدم شاخص حوالی 27000 بود یعنی شهریور 90 . حالا میتونین حدس بزنین چقدر بدشانس بودم . 4 ماه اول ورودم 15 درصد کل سرمایم تو ضرر بودم (یعنی کابوس) . بعد از اون با مطالعه بیشتر و کسب تجربه و همچنین برگشت شاخص ضررها جبران شد و تا امروز 10 درصد سود کردم . یعنی اگه با سود بانکی محاسبه کنیم سربه سر میاد ولی خوشحالم از ورود به بورس چون چیزهای زیادی یاد گرفتم و مهمتر از اون با بزرگوارانی همچون شما دوستان آشنا شدم.

نظر

• آمن خادمی
                      مدیر
                      • Jan 2011
                      • 5243

به به می بینم که اینجا کلی برای خودتون بازارگرمی کردین و تبلیغاتی بوده برای خودش...
                      اصلا اگهی بدین خودم براتون میذارم توی تاپیک..:D..البته از نظر قیمت باهاتون راه میام...اخه باید هزینه برنامه صندلی داغ دربیاد ..

اما این فرمت هم خیلی خوبه و دوستان خیلی خیلی بهتره که اینطوری خودشون رو معرفی کنن...

در اصل توسط mostafa227 پست شده است View Post
                      فکر کنم اگه آمن عزیز یه فرمت معرفی می کردید خیلی بهتر بود و یه دیتا بیس قوی تا حالا اماده شده بود.اما حالا هم دیر نیست .این پیشنهاد منه اگه بشه خودتون یه فرمتی آماده کنید بزارید صفحه اول تا همه یه جور بنویسند.هر کی هم نخواست بعضی قسمت ها رو خالی بزاره.البته تو تالار بورس هم یه نظر خواهی هست که فرم درست کردن و خیلی منظم و راحت میشه اطلاعات رو توش آورد به اسم نخستین جشنواره برترینهای بازار سرمایه

نام
                      نام خانوادگی
                      نام بورسی
                      محل کار
                      رشته تحصیلی
                      آخرین مدرک
                      سال ورود
                      سال خروج
                      وضعیت تاهل

ممنونم جناب مصطفی عزیز به خاطر پیشنهاد خوبتون ...
                      to continue, please follow me on my page

نظر

• ماهور
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 1239

به نام خدای بزرگ
                        مهربان و بخشنده
                        با سلام
                        با اینکه من زیاد علاقه نداشتم در سایت که دوست عزیزم آمن از من دعوت کرده؛ خودم رو خیلی واضح و آشکار معرفی کنم و می خواستم اطلاعاتم پنهان باقی بمونه ولی چه می شه کرد اما برخی اوقات انسان ناگزیره به معرفی کامل خودشه تا بخشی از حقایق و فقط بخشی نه همه آن از زیر ابر سیاه و کثیف روزگار بیرون بیاید
                        ماهور جاویدم ///// متولد 1359 و خبرنگار
                        اصالتا ترک زبان ولی متولد تهران
                        جد پدرم از عاشیق های تبریز و اسمم به دلیل علاقه بابام به دستگاههای موسیقی ایرانی ماهور شد
                        بچه دوم خانواده ام
                        یک خواهر به اسم ماهایا هم دارم
                        سابقه دوستیم با آمن جان به زمان دانشگاه بر می گرده ؛من سال سوم دانشگاه بودم و آمن سال اولی
                        نزدیکی دو دانشکده علوم اجتماعی ودانشکده اقتصاد دانشگاه تهران در پل گیشا و رفتن به مجالس شب شعر دانشجویان علوم اجتماعی و شرکت من در کلاس های دف این دانشگاه باعث آشنایی ما شد و با هم دوست شدیم تا امروز که هر جایی هستیم یه ردپایی از دو نفرمون هست و بورسی هم یکی از اونهاست که البته زیاد پر رنگ نیست
                        بخشی از نوشته های من با اسم و فامیل خودم در سایت لوح برای قضاوت و مطالعه کاربران فهمیم این فروم
                        چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                        گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• ماهور
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 1239

راستی یادم رفت این توضیح رو هم اضافه کنم ؛یعنی دلیل نوشتن پست بالا ::">
                          شنیدم در چند روز گذشته شبهه ای در هویت من ایجاد کرده بودن ؛ لازم دیدم خودم رو با جزییات بیشتری برای کاربران فروم معرفی کنم

چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                          گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• رافعی
                            عضو عادی
                            • Apr 2012
                            • 39

سلام بچه ها من متولد 1361 هستم. در دانشگاه مشهد طراحی لباس خوندم . 3 ساله که توی بورس فعالیت دارم . اولین اشنایی من با بورس کلاسهای تکنیکال اقای هلالات بود .
                            بعداز اون چون علاقه زیادی به حسابداری داشتم با تشویق شوهرم به بورس ملحق شدم.
                            در نیشابور ساکن هستم و دو تا بچه به نامهای کیانوش وکامیار دارم. ممنونم
                            بدون مبارزه تسلیم نشو.[COLOR="#800080"][SIZE=4][/SIZE][/COLOR]

نظر

• korosh_kabir
                              عضو عادی
                              • Apr 2012
                              • 20

سلام خدمت دوستان عزیز
                              مسلم هستم از بندرعباس.متولد شهریور 62 هستم و مهندس برق .از اواخر اسفند 90 وارد بورس شدم و بعدش شروع به تحقیقات (بر عکس همه که اول تحقیق کردن ، من با کله اومد تو بورس والبته با راهنمایی دوستم )
                              خوشحالم که با شما دوستان آشنا شدم.از جو دوستانه اینجا لذت میبرم .

نظر

• the.end
                                عضو عادی
                                • Feb 2012
                                • 49

سلام
                                علی هستم
                                22 سالمه
                                دانشجوی رشته مهندسی مواد در مقطع کارشناسی ارشد
                                سال 88 بود که به توصیه یکی از دوستام وارد بورس شدم و دیگه نتونستم ازش خارج شم !!!
                                واسه همه ی شما دوستان عزیزم آرزوی موفقیت و سلامتی دارم

نظر

در حال کار...
                                X