در اصل توسط تکنیکالیست پست شده است
View Post
"" شغل اصلی بچه های بورسی چیه؟؟؟ ""
Collapse
X
-
سلام به همه دوستان
خانمها آقایان لطفا یک نفر به من بگه چه جوری می تونم از کاربر عادی به کاربر فعال و .... تیدیل بشم بابا مردم از بس که پستای زیبای دوستانو خوندم و خودم جرات نداشتم پست بذارم.
داشتم فکر میکردم یه مهمونی بگیرم همه اونایی رو که میخوام دعوتشون کنم تا از نزدیک با همشون اشنا شم ..
بعد فک کردم نهههه این کار درست نیست این ایدیها و اظهار نظر ها عین گوینده های رادیو واسم میمونن که جذابیتشون وقتی میان تلویزیون کم میشه .... به هر حال خیلی دوستون دارم
مرسی
نظر
-
در اصل توسط فرید پست شده است View Postسلام به همه دوستان
خانمها آقایان لطفا یک نفر به من بگه چه جوری می تونم از کاربر عادی به کاربر فعال و .... تیدیل بشم بابا مردم از بس که پستای زیبای دوستانو خوندم و خودم جرات نداشتم پست بذارم.
داشتم فکر میکردم یه مهمونی بگیرم همه اونایی رو که میخوام دعوتشون کنم تا از نزدیک با همشون اشنا شم ..
بعد فک کردم نهههه این کار درست نیست این ایدیها و اظهار نظر ها عین گوینده های رادیو واسم میمونن که جذابیتشون وقتی میان تلویزیون کم میشه .... به هر حال خیلی دوستون دارم
مرسی
به محض اینکه ارسال هاتون به 100 عدد برسه بطور اتوماتیک کاربر فعال میشیدواینکه تا الان چرا نشدید بخاطر ترستون از ارسال ها هستش. ترس هم نداره تحلیلهاتون رو که خودتون رو متقاعد میکنه رو میتونین اعلام کنید و ازش دفاع کنید مثل بقیه دوستان عزیز. ضمنا همه تحلیل ها هم درست ار آب در نمی آد اینها همه پیش بینی هستش و ماهیت پیش بینی هم معلومه و اونم اینه که همیشه اونچه که میخوایم اتفاق نمی افته.اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
سلام
چقدر شرکت نفتی داریم توی این سایت ...
باعث افتخاره برای بنده ...
البته این جمله یک ایهام درش هست ...
یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط خودشکوفایی پست شده است View Postایهامش در اینه که کاپیتان رضا خودش وزیر نفته...:x;)
نه اتفاقا شرکت نفت اگر دیپلم استخدام کنه حتما من هم شرکت نفتی میشوم
ولی جناب خودشکوفایی بعدا خدمتتان میگم خصوصی که چرا اینقدر بچه های شرکت نفت توی سایت
بورسی عضو هستند ... ;)یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postسلام
نه اتفاقا شرکت نفت اگر دیپلم استخدام کنه حتما من هم شرکت نفتی میشوم
ولی جناب خودشکوفایی بعدا خدمتتان میگم خصوصی که چرا اینقدر بچه های شرکت نفت توی سایت
بورسی عضو هستند ... ;)
چرا خصوصی؟طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند
نظر
-
در اصل توسط Brother پست شده است View Postکاپیتان جان
چرا خصوصی؟
ممکنه این دوستمون راضی نباشه من بگم
اگر دوست داشت میاد خودش را معرفی میکنه ...
ظاهرا ابهام را بیشتر کردم ...#:-Sیاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
نظر
-
با سلام خدمت دوستان - تاپیک رو تازه دیدم دیدم اکثر دوستان خودشونو معرفی کردن - بنده حدودا 31 سال سن دارم کارمند وزارت اقتصاد و مدرس دانشگاه هستم و قبلا هم تو کار نشر و پخش کتاب بودم حدودا 10 سال هستش که تو بورس فعال هستم و خرید فروش میکنم و چندین جا هم مشاوره سرمایه گذاری کار کردم-
نظر
-
در اصل توسط aravil پست شده است View Postبا سلام خدمت دوستان - تاپیک رو تازه دیدم دیدم اکثر دوستان خودشونو معرفی کردن - بنده حدودا 31 سال سن دارم کارمند وزارت اقتصاد و مدرس دانشگاه هستم و قبلا هم تو کار نشر و پخش کتاب بودم حدودا 10 سال هستش که تو بورس فعال هستم و خرید فروش میکنم و چندین جا هم مشاوره سرمایه گذاری کار کردم-
استاد دانشگاه هم در بین کاربران داریم
خوشبختیم جناب aravil گرامی از زیارت شما در سایت .یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postسلام
چقدر شرکت نفتی داریم توی این سایت ...
باعث افتخاره برای بنده ...
البته این جمله یک ایهام درش هست ...
بنده نيز شركت نفتي هستم
بياييد اين ابهام را حل كنيمدر سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Postبا سلام جناب كاپيتان
بنده نيز شركت نفتي هستم
بياييد اين ابهام را حل كنيم
الان شما با این پست ابهام را اضافه تر نمودید ...
متاسفانه بیشتر از این نمیتوانم توضیحی بدهم ... :(یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postدرود بر شما جناب آذرآبادگان
الان شما با این پست ابهام را اضافه تر نمودید ...
متاسفانه بیشتر از این نمیتوانم توضیحی بدهم ... :(
با اين همه ابهام
~X(در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
نظر