"" شغل اصلی بچه های بورسی چیه؟؟؟ ""

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ata007
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 6291

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
    دوست عزیز کار پیدا میشه برای یک فوق لیسانس برق
    ولی وقتی سودهایی را که در بورس میبینی در یک روز ، تمایلی به کار پیدا کردن نداری و دوم اینکه بورس اعتیاد آور هست و به راحتی نمیشه ازش جدا شد مخصوصا اگر نوسان باز و پیگیر روزانه آن در طول معاملات باشی
    نه از قضا شدیدا" دنبال کار هستم
    پایان خدمت هم دارم ولی اصلا" کاری نیست...
    تمام استخدام ها هم فقط سابقه کار میخوان...
    آخه من که سابقه کار ندارم بالاخره باید یه جا کار کنم که سابقه کار داشته باشم که خوشبختانه اون هم نیست الحمدلله...

نظر

• ata007
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 6291

در اصل توسط buodan پست شده است View Post

عطا پس هم رشته ای هستیم ، منم برق قدرت دولتی خوندم ،الانم دارم کارشناسی ارشد مهندسی صنایع می خونم ، دنبال یک رشته جدید هستم برای دکترا ............. فکر کنم اقتصاد شرکت کنم . :D :D :D :D
      برق قدرت که خیلی کار زیاده ، البته با این حقوقی که اینا میدن ..............
      چه فایده اخه،تعریف نمیکنم... ولی رشته برق سخت ترین رشته میان تمام رشته ها است،حتی میتونم بگم رشته پزشکی هم در مقابل برق زنگ تفریحه...
      روز تا شب درس خوندیم... موهامون ریخت،چشمامون ضعیف شد... آخرش هیچی به هیچی... :(

نظر

• سلطان بورس
        كاربر فعال
        • Aug 2011
        • 3373

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post

چه فایده اخه،تعریف نمیکنم... ولی رشته برق سخت ترین رشته میان تمام رشته ها است،حتی میتونم بگم رشته پزشکی هم در مقابل برق زنگ تفریحه...
        روز تا شب درس خوندیم... موهامون ریخت،چشمامون ضعیف شد... آخرش هیچی به هیچی... :(
        آخ نگو که داغ دل منو هم تازه کردی . واقعا رشته سختی هست . منم مهندس برقم

نظر

• fallah
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 692

درس رو فعلا بیخیال شید تو این مملکت و یه لیسانس کافیه
          من سرپرست شعبه کارگزاری ام و تا حالا سه تا شعبه تاسیس کردم و دنبال بعدی ها هستم
          البته فک نکنین این سه تا تو یکسال دایر شده بلکه دو سال زمان برده
          واسه هم کاری هم تو شهرهایی که شرکتمون شعبه نداره میتونم کمکی بکنم

نظر

• mehr_bourse
            عضو فعال
            • Oct 2012
            • 336

با سلام
            من مهندس کامپیوتر 12 سال سابقه کار network مشغول به کار در شرکت مپنا
            14 ماه وارد بورس شدم بصورت جدی

نظر

• ".احسان."
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2676

سلام بر همگي دوستان
              من هم مهندسي برق خوندم. كارشناسي مخابرات و كارشناسي ارشد رو گرايش مخابرات دانشگاه فردوسي مشهد بودم.
              از اينكه بروبچه هاي برقي رو ميبينم، خوشحالم، بخصوص ata جان گل
              يه سري كل كل هست بين برقي ها با كل رشته هاي موجود....يكي ديگه بين خود برقياست.
              كل كل قدرتي ها و مخابراتي ها بين برقي ها جداگونست. ;) منظورم با ata عزيز نيست ها!!! در مجموع گفتم.
              آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
              کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• ata007
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 6291

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
                سلام بر همگي دوستان
                من هم مهندسي برق خوندم. كارشناسي مخابرات و كارشناسي ارشد رو گرايش مخابرات دانشگاه فردوسي مشهد بودم.
                از اينكه بروبچه هاي برقي رو ميبينم، خوشحالم، بخصوص ata جان گل
                يه سري كل كل هست بين برقي ها با كل رشته هاي موجود....يكي ديگه بين خود برقياست.
                كل كل قدرتي ها و مخابراتي ها بين برقي ها جداگونست. ;) منظورم با ata عزيز نيست ها!!! در مجموع گفتم.
                به به ببین کی هم رشتمونههههههه
                احسان جان واقعا" دل شیر میخواد بری گرایش مخابرات بخونی،آقا ما جلو بچه های مخابراتی حرفی نداریم بزنیم چون واقعا" رشتتون سخته سخته...
                برق خودش سخته حالا از نوع مخابرات باشه که واویلاست... 8-}

نظر

• moslemi
                  عضو عادی
                  • Jan 2013
                  • 103

من مهندسی دامپروری دارم که شاغل هستم و حدود 18 سال که در بورس فعال هستم و خرید و فروش سهام می کنم

نظر

• cyrus
                    عضو عادی
                    • May 2012
                    • 34

در اصل توسط fallah پست شده است View Post
                    سلام به همه دوستان
                    منم دو مدرک مجزا مهندسی برق-الکترونیک و دبیری ریاضی دارم و الان 3سال تو بورس فعال هستم
                    مثل دوستان هم کاری نتونستم پیدا کنم چون سابقه ندارم ولی ترجیح میدم اگه قراره برم سر کار کاری باشه که با بورس ارتباط داشته باشه

اگه جناب fallah تمایل داشته باشن من آماده همکاری باهاشون تو زمینه کارگزاری هستم .
                    پیروز و سربلند باشید

نظر

• mehdipour2000
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 406

سلام به دوستان

محمد مهدی پور مهندسی برق خوندم الکترونیک آزاد دزفول ورودی 76 خروجی 81 در حد لیسانس.... طراحی میکروکنترلر میکردیم یه زمانی یادش بخیر با بچه ها:D حالا اما وارد بازار آزاد و لوازم یدکی کامیونای ولوو شدیم که با این نوسانای دلاری... کار ما از رونقش افتاده :-sچون مشتری هامون(راننده ها و ماشین دارا) درآمدشون ثابت و هزینه هاشون گرونتر شده و برای خرید جنس ارجینال رغبتی نشون نمیدن... با بورس تحلیل و بازیهاش سپری میکنم روزگارو... خدا تازگی بهمون یه بچه داده ببینیم پاقدمش چطوره! >:D<

آرزوی سعادت و خوشبختی برای همه بنده های خدا دارم
                      شاد باشید ;)
                      تحلیل رایگان
                      اینستاگرام: mehdipour.mohamad
                      توییتر: m_mehdipour

نظر

• بیل گیتس
                        عضو عادی
                        • Jan 2012
                        • 167

یه مطلب زدیم تاپیک یهو 100 صفحه ورق خورد.میگم این بچه های برق خوب نوشابه ای برای هم باز میکنن ها.یه ارتعاشات پاس کنید برق از سه فازتون میپره.(شوخی).
                        بچه های مهندسی ماشالا ریختن بورس رو درو کردنا.تجربه به من ثابت کرده که موفق تر از بچه های مالی هم هستن.چون base ریاضی و ذهن محاسبه گر بهتری دارن.
                        ولی رفتن این همه درس خوندن بعد میان میبینن که با یه تصمیم درست و غلط به اندازه کل جقوق 30 سال کارکردشون از دست میدن یا به دست میارن.برای همین مزه بورس رفته زیره زبونشون و قید فنی و مهندسی وهمه چیز رو زدن.
                        ای کاش تو اول دبیرستان مزه بورس رو میکردن زیر زبونمون.

نظر

• heghbali
                          عضو عادی
                          • Apr 2012
                          • 58

در اصل توسط mehr_bourse پست شده است View Post
                          با سلام
                          من مهندس کامپیوتر 12 سال سابقه کار network مشغول به کار در شرکت مپنا
                          14 ماه وارد بورس شدم بصورت جدی
                          باز خوب شد یه هم رشته ای ما هم پیدا شد >:D<
                          منم مهندسی کامپیوتر خوندم و تو آموزش وپرورش ریاضی درس میدم و دنبال گرفتن ارشد مالی >:D<
                          3سالی میشه که با بورس همراه هستم .
                          شاد وموفق باشید . :x

نظر

• بابک خان
                            عضو عادی
                            • Apr 2011
                            • 246

در اصل توسط fallah پست شده است View Post
                            سلام
                            آقای فلاح من در صورت تمایل شما آمادهام البته تو مازندران
                            من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• moslemi
                              عضو عادی
                              • Jan 2013
                              • 103

در اصل توسط بیل گیتس پست شده است View Post
                              یه مطلب زدیم تاپیک یهو 100 صفحه ورق خورد.میگم این بچه های برق خوب نوشابه ای برای هم باز میکنن ها.یه ارتعاشات پاس کنید برق از سه فازتون میپره.(شوخی).
                              بچه های مهندسی ماشالا ریختن بورس رو درو کردنا.تجربه به من ثابت کرده که موفق تر از بچه های مالی هم هستن.چون base ریاضی و ذهن محاسبه گر بهتری دارن.
                              ولی رفتن این همه درس خوندن بعد میان میبینن که با یه تصمیم درست و غلط به اندازه کل جقوق 30 سال کارکردشون از دست میدن یا به دست میارن.برای همین مزه بورس رفته زیره زبونشون و قید فنی و مهندسی وهمه چیز رو زدن.
                              ای کاش تو اول دبیرستان مزه بورس رو میکردن زیر زبونمون.
                              بیلی جان:
                              اکثر بچه ها اول درس خوندن بعد وارد بازار بورس شدن من خودم ورودی 67 هستم و از سال 74 وارد بورس شدم ولی همیشه بورس رو بعنوان شغل اولم شناختم هر چند که 21 سال کارمند دولت هستم و در کنار اینها خرید و فروش مواد غذایی و سکه و دلار و ملک رو هم انجام می دهم. ولی اول با بورس حال می کنم و دوم با خرید و فروش کالا خصوصاً بخش صادراتش.

نظر

• msalehi_1979
                                عضو عادی
                                • Oct 2011
                                • 57

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                                به به ببین کی هم رشتمونههههههه
                                احسان جان واقعا" دل شیر میخواد بری گرایش مخابرات بخونی،آقا ما جلو بچه های مخابراتی حرفی نداریم بزنیم چون واقعا" رشتتون سخته سخته...برق خودش سخته حالا از نوع مخابرات باشه که واویلاست... 8-}
                                وقتی عشق و علاقه تو کاری باشد سختی معنی ندارد بنده خودم فوق لیسانس مخابرات هستم خدا بخواد آزمون دکتری هم شرکت کردم و مایلم دکتری که هیچ تا اخرش هم مخابراتی باشم شاغل مرکز مخابرات راه هام هم هستم خدا را شکر مخلص تمامی برو بچه های مخابراتی هم هستیم

نظر

در حال کار...
                                X