"" شغل اصلی بچه های بورسی چیه؟؟؟ ""

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • purpleayaa
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 223

در اصل توسط قاتل بروسلی پست شده است View Post
    جدی میگی؟اینو نمیدونستم. ما رو باش که چند سال وقتمون رو صرف پیدا کردن قاتلش کردیم.:D
    روس لی به تومور مغزی دچار شده بود و هنگامی که می خواسته برای تمرین فیلم بازی مرگ برود بی هوش شده و تلاش پزشکان بی نتیجه بود و تیم پزشکی بروس لی ۵ دلیل برای مرگ نابهنگام او ارائه دادند.یکی از دلایل اصلی مرگ زودرس بروس تورم و رشد یک غده در مغز او بود. به گفته همسرش لیندا، بروس با تهیه کننده فیلم ریموندجو در ساعدت ۲ بعدازظهر قرار داشت.
    آن دو در مورد ساخت فیلم بازی مرگ با یکدیگر مشورت کردند و تا ساعت ۴ بعدازظهر با هم صحبت کردند و بعد به خانه بتی تینگچی بازیگر تایوانی الاصل که نقش اصلی زن فیلم بازی مرگ را داشت رفتند. بعد از ساعتی چو آنجا را ترک می کند و بروس و بتی با هم شام می خورند.
    در آنجا بروس احساس سردرد می کند و بتی یک قرص آسپرین قوی به او می دهد. حدود ساعت ۷ شب بروس به خواب می رود. چو به خانه بتی تلفن می زند تا با بروس حرف بزند اما بتی می گوید بروس به خواب عمیقی رفته و نمی تواند او را بیدار کند. بلافاصله او را به بیمارستان می رسانند. پزشکان به معاینه دقیق می پردازند. او به کما رفته بود بعد از مدت کوتاهی نیز حتی نفس هم نمی کشید. پزشکان متوجه شدند که مغزش تورم دارد. وزن مغز او از ۱۴۰۰ به ۱۵۷۵ گرم رسیده بود.
    تمام اعضا و جوارح بدن مورد معاینه قرار گرفته و کالبد شکافی شد. در معده اش همان قرص آسپرین قوی بود که بتی به او داده بود. علاوه بر این چند دانه شاهدانه در معده اش یافت شد که مشخص نشد این شاهدانه ها را از دست چه کسی خورده است. عده ای از پزشکان معتقد بودند که شاهدانه ها به زهر آغشته شده بود و همین امر سبب مرگ وی شده است. اما پزشک اصلی او معتقد بود که به دلیل خوردن آسپرین قوی، تومور فعال شده و مرگش فرار رسیده بود. در واقع چنین فردی با داشتن تومور مغزی نباید چنین آسپرینی مصرف می کرد.
    همسرش لیندا می گفت: او هیچ گاه دوست نداشت عمر طولانی داشته باشد. زیرا او نمی توانست تحمل کند که قدرت بدنیش با کهولت سن روز به روز تحلیل رود. بروس لی می گفت :اگر من باید فردا بمیرم هیچ شکایتی ندارم. من به آرزوهایم دست یافته ام و در دنیا آنچه را که می خواستم انجام داده ام. از زندگی انتظار بیشتری ندارم
    /:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

راست حسینی:

مهندس الکترونیک هستم.
      کارم طراحی و ساخت پیشرفته ترین دستگاه های الکترونیکی است. (نمی گم در چه زمینه ای)
      برای دو تا شرکت خصوصی تا حالا کار کردم (5 سال تقریبا) که هیچ پول خاصی از آنها به من نمی رسید (در قبال سود چندین برابری که من برای شرکت داشتم!)
      الان می خواهم برای خودم کار می کنم.
      تازه می خواهم شروع کنم پس درآمدم صفر است.
      بورس را دوست دارم ولی کلی از من وقت می گیرد (همین خواندن نوشته های شما ها را می گویم!)

=================ویرایش جدید=================
      آن کار بالا هیچ وقت شروع نشد!
      در حقیقت چون دانشجو شدم دیگر نشد به کار بپردازم و تمام رویا ها و ایده ها و ارتباطات من در رابطه با آن کار از بین رفت... و چون اگر بخواهم برگردم دوباره باید از صفر شروع کنم، کلا آن کار را بوسیدم گذاشتم کنار...
      می توانست آینده ی خوبی داشته باشد... ولی نشد دیگر... ما علم را به ثروت ترجیح دادیم! /:.happysmiley:./
      =================پایان ویرایش=================
      آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/01/29, 15:00.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• taranom68
        عضو عادی
        • Sep 2013
        • 87

سلام و ممنونم از ایجاد این تاپیک جناب امن خادمی
        لیسانس علوم اقتصادی و انشاله به زودی دانشجوی ارشد مدیریت مالی ;):D
        کارمند در شرکت کارگذاری بورس و اوراق و ساکن تهران
        نه ماهی هست وارد بورس به صورت جدی شدم و خداروشکررررر راضی هستم
        :.thumbsupsmileyanimاز روند پیشرفتم ولی از کودکی سهامدار بودم /:.rolleyessmileyaniو...
        [COLOR=#008000][SIZE=5]و ایییین نیییییز بگذررررر[/SIZE][/COLOR][COLOR=#008000][SIZE=5]رد[/SIZE][/COLOR]/:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.:/

نظر

• amir2007dkn
          عضو فعال
          • Oct 2013
          • 340

مهندس صنایع - مربی بدنسازی 35 سالمه تهران
          8 سالی تو ایران خودرو بودم و همزمان باشگاه داشتم و سال 90 اومدم بیرون از ایران خودرو -الانم که فقط باشگاه دارم حدود 12 ساله و 3 ماهه اومدم تو کار سهام

نظر

• ali30
            عضو فعال
            • Aug 2013
            • 1940

سلام ماشاالله همه دوستان مهندس ودکتر......................بزن به تخته چش نشین.............من33 ساله با افتخار میگم خیاط هستم 3 ساله در بورس فعالیت میکنم.........................خدارو صد هزار مرتبه شکر راضی هستم برضای حق.......سلامت هستم
            تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• zorba
              ستاره دار(3)
              • Aug 2013
              • 3951

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
              سلام ماشاالله همه دوستان مهندس ودکتر......................بزن به تخته چش نشین.............من33 ساله با افتخار میگم خیاط هستم 3 ساله در بورس فعالیت میکنم.........................خدارو صد هزار مرتبه شکر راضی هستم برضای حق.......سلامت هستم
              خیلی شغل خوبی داری علی.... خیاط مردونه؟ چی میدورین؟
              متاسفانه این شغلا خیلی کم شدن
              زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• ali30
                عضو فعال
                • Aug 2013
                • 1940

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                خیلی شغل خوبی داری علی.... خیاط مردونه؟ چی میدورین؟
                متاسفانه این شغلا خیلی کم شدن
                زنانه دوز هستم
                تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• nazokdel
                  عضو عادی
                  • Oct 2013
                  • 259

سلام به همه دوستان عزیز .
                  من مهندس کامپیوتر هستم و در یک شرکت دولتی مشغول به کار هستم.
                  حدود 2 ماهه که وارد دنیای واقعی بورس شدم . ولی قبلش در دنیای مجازی فعالیت داشتم .

از دوستان عزیزی که این تاپیک رو بوجود آوردن واقعا کمال تشکر رو دارم . اینطوری باعث میشه بفهمیم میزان تبحر و تجربه دوستان در این زمینه چقدر است .
                  و چه احساس قشنگیست که در خلوت خود،یاد یک دوست ترا غرق تماشا سازد..

نظر

• nazokdel
                    عضو عادی
                    • Oct 2013
                    • 259

امیدوارم در کارتون موفق باشید آقای ali30

نظر

• نیکا
                      ستاره‌دار (۲)
                      • Nov 2011
                      • 2122

سلام من 10سال بازنشسته با34سال سابقه کار اکثر در امورمالی بودم و ازروش بنیادی استفاده میکنم سرگرمی خوبی است هم تماشا و هم درامد . مارابس .

نظر

• نیکا
                        ستاره‌دار (۲)
                        • Nov 2011
                        • 2122

سلام همگی موفق باشید و سلامت . اگر برای هم صادق باشیم میتوانیم با همفکری در این تایپیک راه رابهتر بشناسیم . تا نظر دوستان .

نظر

• nazokdel
                          عضو عادی
                          • Oct 2013
                          • 259

واقعا . ای کاش همه صادق باشیم و بدانیم رزق هر کسی رو خدای بزرگ معلوم و مشخص میکنه . انسانها فقط وسیله هستن

نظر

• hector
                            عضو فعال
                            • Jan 2013
                            • 1764

درود بر دوستان عزیز
                            احتمالا از اکثر دوستان سن وسال کمتری دارم
                            دانشجوی ترم آخر مهندسی عمران هستم(چند واحد برای سربازی نگه داشته ام)
                            سال دیگه هم اعزام به خدمت مقدس سربازی هستم:((
                            قبلا در شرکت های عمرانی و در صنعت دیگری مشغول به کار بودم
                            حدود 1 سال و نیم هم هست که بورس رو دنبال میکنم(البته از بچگی سهام داشتم ولی سر در نمیاوردم،پدرم هم تا سال 84 سهامدار چند تا سهم بود که با اومدن محمود دیگه کشید کنار)
                            آخرین ویرایش توسط hector؛ 2013/11/07, 12:20.

نظر

• "heydar"
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 7493

در اصل توسط hector پست شده است View Post
                              درود بر دوستان عزیز
                              احتمالا از اکثر دوستان سن وسال کمتری دارم
                              دانشجوی ترم آخر مهندسی عمران هستم(چند واحد برای سربازی نگه داشته ام)
                              سال دیگه هم اعزام به خدمت مقدس سربازی هستم:((
                              قبلا در شرکت های عمرانی و در صنعت دیگری مشغول به کار بودم
                              حدود 1 سال و نیم هم هست که بورس رو دنبال میکنم(البته از بچگی سهام داشتم ولی سر در نمیاوردم،پدرم هم تا سال 84 سهامدار چند تا سهم بود که با اومدن محدود دیگه کشید کنار)
                              سلام مهندس
                              راهی که برای فرار موقت از سربازی باب شده است:
                              ارشد میباشد
                              شما هم میتونید از این راه بهره مند شوید;)

نظر

• zorba
                                ستاره دار(3)
                                • Aug 2013
                                • 3951

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                                سلام مهندس
                                راهی که برای فرار موقت از سربازی باب شده است:
                                ارشد میباشد
                                شما هم میتونید از این راه بهره مند شوید;)
                                ایضا معافیت های پزشکی :)
                                زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

در حال کار...
                                X