کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
باید برای پر شدن حجم مبنا گل ریزون گرفت
الان 2 هفته است و بعضی روزها حتی 1 درصد هم پایانی را پر نمیکنه
باید برای سهم فروشنده پیدا کنیم
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
من عرضه شدن صف خرید سهمو بعد از یکماه قفل بودن و پر نشدن حجم مبنا را امروز فرصت خرید میبینم
قیمت فعلی 720 تومان
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
کسرام اگر امروز صف خرید بشه باز از فردا قطره چکانی شروع میشه
انشالله بازیگر سهم برای حجم پر کردن حجم مبنا هم برنامه ای داشته باشه
خدا خواست و ما توانستیم
کسرام
سهم در کف کانال 2 ساله در حرکت است در صورت شکسته شدن سقف 1100 تومان میتواند به سمت سقف این کانال حرکت نماید
اینو اینجا بزاریم تا بعدا مجبور نشیم تو تاپیک خودم دنبالش بگردم
منتظر میمونیم ببینیم بازیگر سهم تا چقدر از نقشه راهی که براش مشخص کردیم را میتونه سهمو بالا بیاره.
در مورد حجم مبنا هم به نظر میرسه با حجم سنگین که امروز معامله شده
بازیگرش در پر کردن حجم مبنای روزهای قفل شدن سهم مشکلی نداشته باشه
خدا خواست و ما توانستیم
کسرام اگر امروز صف خرید بشه باز از فردا قطره چکانی شروع میشه
انشالله بازیگر سهم برای حجم پر کردن حجم مبنا هم برنامه ای داشته باشه
انشالله از فردا حجم مبنا را بازیگر سهم عرضه کنه تا مجدد در صف خرید بدون پر شدن حجم مبنا گیر نکنیم
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
انشالله از فردا حجم مبنا را بازیگر سهم عرضه کنه تا مجدد در صف خرید بدون پر شدن حجم مبنا گیر نکنیم
بازیگرش حجم مبنا را عرضه نمیکنه تا زمانی که قیمت از 1100 تومان عبور کرده باشه ولی بازی امروز را از فردا روی سهم پیاده میکنه تا بازار حجم مبنا را بده و خودش هم مقدار لازم سهم بخره تا از 1100 تا 2000 تومان بتونه حجم مبنای روزانه را عرضه کنه
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
نظر