گلوكوزان ( غگل )
Collapse
X
-
پاسخ : گلوكوزان ( غگل )
غگل دیگه داره همه را کلافه می کنه. یا بررسی های ما اشتباه بوده یا خبر خاصی در شرکت هست که ما اطلاعی از اون نداریم .من دنبال تعدیل مثبت سنگین شرکت بودم ولی حالا روزانه فقط منفی شدن یا درجا زدن شرکت را می بینم. صف خرید کذایی هم که هیچ بخاری ازش بلند نشد.دوستان اگه تحلیل جدبد دارند بفرمایند .Honesty is the best policy
نظر
-
امروز حجم معاملاتش 181 سهم بوده. این وسط حقوقی 100 سهم فروخته واقعا خیلی مسخره شده این بازار.فروش 100 سهم به قیمت چهارصد هزار تومن چه معنی میده؟واقعا حقوقی به چهارصد هزارتومن پول نیاز داشته؟آقا بازار بورس را جمع کنید خیال همه راحت میشه.Honesty is the best policy
نظر
-
عرضه ۵۰ درصدی غگل:
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
ولی اینکه سهامدار اصلی (که اگر اشتباه نکنم باید مربوط به بنیاد مستضعفان باشد) دارد از آن میرود میتواند اتفاق بسیار میمون و مبارکی باشد.
از چند لحاظ:
۱- مدیریت پیشین دولتی/ارگانی بوده و مدیریت اینجور شرکتها فشل و بهدردنخور است. و با تغییر مدیریت (حالا هر که باشد) بهبود حاصل خواهد شد.
۲- بنیاد مستضعفان در بین بورسبازان به این معروف است که میآید شرکتهای خوب را به افراد خاص میدهد. به خصوص با ورشکسته کردن آنها شنیدهام افراد خاصی یک سودی از قبلش میبرند.
۳- بازار معمولا به این جور کارها خوشبین است. البته اگر فروش برود. شاید دلایلش اینها باشد: خریدار جدید حتما یک چیزی میدانسته که خرید کرده. + تا زمانی که سهامدار قدیم برود و سهامدار جدید کامل مستقر و مسلط شود سهم صاحب ندارد و میتوان رویش سفتهبازی کرد.
حالا ببینیم این غگل فروش میرود یا نه؟
لازم به ذکر است که ایپیاس این نماد ۴۰۰۰ ریال بوده و اصلا ۳۵۰۰ ریالش را تقسیم میکرده که امسال شده ۱۰۰۰ ریال. اگر به خاطر افزایش سرمایه نباشد بو دار است.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
در گروه غذایی من پیشتر روی غگل کار کرده بودم و در کف منتظر خریدش بودم. اکنون دارم نگاه میکنم میبینم رشدی نداشته از کف. امروز یک حجم بسیار زیادی هم خورده! که اکنون نگاه کردم دیدم سرمایهگذاری صنعت و معدن ۵۰۰ هزارتا فروخته. این خوب است.
این را بگذاریم در دیدهبان.
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
سود شرکت بدون افزایش نرخ ارز حدود ۹۰۰ تومن است در سال ۹۹
حدود ۷۵ درصد مواد اولیه با ارز ۴۲۰۰ تهیه میشه.اگه ارز ۴۲۰۰ حذف بشه این غگل هم می تونه رشد عالی داشته باشه هرچند که همین حالا هم رشد خوبی تا سال ۹۹ خواهد داشت.Honesty is the best policy
نظر
نظر