در ضمن اینم بگم اصلا فکر نمی کردم عرضه بشه اونم این تعداد وگرنه درخواس بیشتر می گذاشتم ...500 تام امروز خرید شد ...ببینم فردا هم میدن ..
گلوكوزان ( غگل )
Collapse
X
-
منم فکر نمی کردم عرضه بشه اگه نه می رفتم تو صف... بعد یهو دیدم عرضه شد و بعدش هم که دیگه یه دونه هم ندادند:(إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postمنم فکر نمی کردم عرضه بشه اگه نه می رفتم تو صف... بعد یهو دیدم عرضه شد و بعدش هم که دیگه یه دونه هم ندادند:(
یه بار قجام خریدیم رو 340 سهم بست بالای 700 باز شد اونم با تعدیل منفی چه حالی داد
یه بار هم کمنگنز خریدم زو 1400 بست بالای 1900 باز شد ...
اینبار هم غگل ....فعلا 1000تا به زور خریدم گذاشتم کنار ..شاید اینم بست 2000 باز شد چی میشه ..نبستم سهام خوب ترس نداره ...
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postمنم فکر نمی کردم عرضه بشه اگه نه می رفتم تو صف... بعد یهو دیدم عرضه شد و بعدش هم که دیگه یه دونه هم ندادند:(
گفت نفر سوم شدی و حذفش کرد:(وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postهیچکدومتون اندازه من حسرت این عرضه رو نمیخورید چون صبح به کارگزار گفتم بذار سرخط تا با یکی کد به کد کنیم.
گفت نفر سوم شدی و حذفش کرد:(
نظر
-
سلام... یعنی این مث مگسال یکه تازی میکنه؟ گزارشش که ترکونده همش سوده!تحلیل رایگان
اینستاگرام: mehdipour.mohamad
توییتر: m_mehdipour
نظر
-
در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Postسلام... یعنی این مث مگسال یکه تازی میکنه؟ گزارشش که ترکونده همش سوده!
این از مگسال هم خیلی برتره ...فقط مگسال به خوبی داشت یه حقوقی داشت هر روز حجم رو میداد سهم رو بالا میبرد ..
در این سهم حقوقیها حتی یک سهم حاضر نیستن بفروشن وگرنه قیمتش این نبود ..این سهم رو باید خرید ومنتظر ماند تا با یه باز بسته شدن جهش قیمتی بکنه ...امیدوارم حقوقی سهم دست به کار بشه وحجم رو بده ..
در ضمن کل شناور سهم زیر 800 هزرا تا هست ..حالا خیلیها هم میان مدت هست یا بلند مدت ...فکر کنم زیر 400 هزرا تا سهم برا خرید فروش موجود باشه ..خدایی این 10 هزرا تا رو امروز کی داد قبلش خبر می کرد میرفتیم تو صف..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postسلام..
این از مگسال هم خیلی برتره ...فقط مگسال به خوبی داشت یه حقوقی داشت هر روز حجم رو میداد سهم رو بالا میبرد ..
در این سهم حقوقیها حتی یک سهم حاضر نیستن بفروشن وگرنه قیمتش این نبود ..این سهم رو باید خرید ومنتظر ماند تا با یه باز بسته شدن جهش قیمتی بکنه ...امیدوارم حقوقی سهم دست به کار بشه وحجم رو بده ..إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postسلام..
در این سهم حقوقیها حتی یک سهم حاضر نیستن بفروشن وگرنه قیمتش این نبود ..این سهم رو باید خرید ومنتظر ماند تا با یه باز بسته شدن جهش قیمتی بکنه ...امیدوارم حقوقی سهم دست به کار بشه وحجم رو بده ..
بعید میدونم حجم بده
شاید با کد به کد بتونیم کاری بکنیم که حقیقتا حجممون اونقدرا نیست.
فک میکنم توی بازه چند ماهه بتونیم بازیشو دست بگیریم.
فقط بازار باید همکاری کنه و عرضه رو قطع نکنهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
حیف نمیتونم از سه قندی، شفارس، کاما و سفارسم بگذرم. آخه نمیخوام حمایت اونارو به هم بزنم ... منتظر پولم
زیاد جو نده سید تا برسه بخریمش!!! :dتحلیل رایگان
نظر
-
در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Postحیف نمیتونم از سه قندی، شفارس، کاما و سفارسم بگذرم. آخه نمیخوام حمایت اونارو به هم بزنم ... منتظر پولم
زیاد جو نده سید تا برسه بخریمش!!! :d
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدست شما درد نکنه ..جو کجا بود ...سهام خوب هست ..من چیکار کنم ..بیش از 10 بار گزارش رو خوندم ..هنوز موندم چرا این همه مدت این سهم در این قیمتها مونده ...در ضمن مگر سهمی هم گیر کسی میاد ..بگردید فروشنده پیدا کنید ..
به قول شما با این حجم کم و گزارش باباقوری که داره مگه گیر کسی هم میاد :*... مترصدیم با توکل!آخرین ویرایش توسط mehdipour2000؛ 2012/09/18, 13:58.تحلیل رایگان
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postهیچکدومتون اندازه من حسرت این عرضه رو نمیخورید چون صبح به کارگزار گفتم بذار سرخط تا با یکی کد به کد کنیم.
گفت نفر سوم شدی و حذفش کرد:(مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postخوب وصنعت امروز عرضه کرده ..خوب معلوم شد وصنعت هم خیلی دوست داره این سهم بالا بیاد ولی کم عرضه می کنه ...ببینم فردا هم عرضه خواهد کرد ...إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر