گلوكوزان ( غگل )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arad700
    ستاره دار (1)
    • Jul 2013
    • 3238

پاسخ : گلوكوزان ( غگل )

متاسفانه بوی فساد در سازمان بورس به آسمان هفتم رسیده
    یکی نیست بهشون بگه آخه بی سوادها ! فرض کن شنبه با ۵ مثبت فرض محال سهم باز شود سهمی که اینهمه خریدار داره فکر می کنی در همین قیمت می مونه؟
    Honesty is the best policy

نظر

• zorba
      ستاره دار(3)
      • Aug 2013
      • 3951

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
      شنبه مجددا مچینگ دیگری درپیش هست واگر باطل شود روز یکشنبه بامحدودیت5درصد بازگشایی خواهد شد که بعید است این اتفاق بیفتد
      روی 60 تا 80 درصد احتمالا باز بشه و حجم بخوره و بره بالاتر از همینجایی که امروز باز شد!

زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• iligal
        مدیر(ستاره دار 11)
        • Sep 2012
        • 4103

سلام مجدد خدمت دوستان به نظرتون بخوایم از امور سهام شرکت غگل پیگیر این موضوع بشن بهتر نیس؟؟و توی تماس بگیم که اینجوری باعث میشه ملت نرن سراغ سهامی که افزایش تجدید دارن و میل و رغبت به شرکتشون کم میشه

اما کو گوش شنوا!!!!
        بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• mehdig
          عضو عادی
          • Aug 2011
          • 131

سلام. دوستان این پیام ناظر امروز هست در مورد نمادهای ابطال شده. جالبه اسمی از غگل نیست.
          عدم تایید معاملات در نمادهای معاملاتی (شگامرن1)، (کرانه991) و (شستا0031)
          14:28:18 1398/12/07
          به اطلاع می‌رساند؛ معاملات امروز چهارشنبه مورخ 1398/12/07 در نمادهای معاملاتی شرکت مجتمع پتروصنعت گامرون(شگامرن1)، اوراق مرابحه شرکت بنا گستر کرانه (کرانه991) و اوراق اجاره تامین اجتماعی (شستا0031) مورد تأیید قرار نگرفت. مدیر عملیات بازار فرابورس ایران

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

در اصل توسط mehdig پست شده است View Post
            سلام. دوستان این پیام ناظر امروز هست در مورد نمادهای ابطال شده. جالبه اسمی از غگل نیست.
            عدم تایید معاملات در نمادهای معاملاتی (شگامرن1)، (کرانه991) و (شستا0031)
            14:28:18 1398/12/07
            به اطلاع می‌رساند؛ معاملات امروز چهارشنبه مورخ 1398/12/07 در نمادهای معاملاتی شرکت مجتمع پتروصنعت گامرون(شگامرن1)، اوراق مرابحه شرکت بنا گستر کرانه (کرانه991) و اوراق اجاره تامین اجتماعی (شستا0031) مورد تأیید قرار نگرفت. مدیر عملیات بازار فرابورس ایران
            خب نوشتید مدیریت بازار فرابورس.
            غگل بازار دوم بورسه. نه فرابورس
            اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
            شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• roya123
              ستاره‌دار(3)
              • Apr 2014
              • 5587

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
              روی 60 تا 80 درصد احتمالا باز بشه و حجم بخوره و بره بالاتر از همینجایی که امروز باز شد!

منظورتون اینه که توی همون روز بره بالا ؟؟؟
              یا تو روزهای بعدش ؟؟؟

نظر

• iligal
                مدیر(ستاره دار 11)
                • Sep 2012
                • 4103

یعنی تو هر کانال و گروهی میره حرف بازگشایی غگله و جالبه یه عده که نداشتن و نخریدن و نتونستن بخرن دارن جوی راه میندازن که ابطال شده و کار ناظر درسته و اونایی که مثل ما قبل مجمع داشتن و باز خرید زدن استرس عدم تایید و ابطال معاملات رو دارن

نکته جالبترم اینه تا همین لحظه پیغام ناظر مبنی بر ابطال معاملات نیومده و نمیدونم چی شد که یهو بورس۲۴ خبر ابطال معاملات رو داده،یه خرده قضیه داره مشکوک میشه و شبهه بر انگیز!!!

نظر

• farhad1353
                  ستاره‌دار(11)
                  • Nov 2018
                  • 488

امروز روي حمايت 640 بازش كردن
                  حمايت بعدي سهم 500 تومنه
                  ولي اگر حقوقي شنبه عرضه آبشاري نداشته باشد احتمالا با همون 100 درصد بازشه..چون عطش خريداران امروز خيلي بالابود

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                    عضو فعال
                    • Mar 2014
                    • 1656

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                    یعنی تو هر کانال و گروهی میره حرف بازگشایی غگله و جالبه یه عده که نداشتن و نخریدن و نتونستن بخرن دارن جوی راه میندازن که ابطال شده و کار ناظر درسته و اونایی که مثل ما قبل مجمع داشتن و باز خرید زدن استرس عدم تایید و ابطال معاملات رو دارن

نکته جالبترم اینه تا همین لحظه پیغام ناظر مبنی بر ابطال معاملات نیومده و نمیدونم چی شد که یهو بورس۲۴ خبر ابطال معاملات رو داده،یه خرده قضیه داره مشکوک میشه و شبهه بر انگیز!!!
                    کاملادرسته تنهادلیل ک ناظرابطال کنه فروش بیش ازحد حقوقی یعنی نمیتونست حقوقی دست نگه داره بعد ازمچ شدن عرضه میکرد اینطورحقوقیها هم نوبرن حالا زرماکارون باشه یا هرکی ولی روندسهم خراب کرد به دست ناظر بهونه
                    بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5587

یعنی چی اخه این صحبت ها
                      تو همین سایت دو نفرتون فرمودید زنگ زدیم گفتن باطل شده.
                      جناب زوربا و جناب ایلیگال
                      خب شما با کجا تماس گرفتید آخه ؟؟؟
                      ما از همین جا و از طریق شما دو بزرگوار خبر ابطال رو شنیدیم نه از کانال تلگرام یا شایعه سازی .

نظر

• roya123
                        ستاره‌دار(3)
                        • Apr 2014
                        • 5587

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                        معاملات تایید نشده
                        با سازمان تماس گرفتم!
                        بیخود و بی جهت باطل کردن
                        اگرچه توفیری نخواهد داشت که شرحش مبسوطه!
                        0216375
                        سازمان بورس داخلی 5

زنگ زدم واقعا یه نفر گذاشتن جلوش یه کاغذ گذاشتن هر کی زنگ زد اینو بگو
                        طبق ماده ۳۱ قانون اوراق بهادار و دستکاری قیمت و حجم نامتعارف باطله و شنبه مجددا بازگشایی میشه

آدم نمیدونه تو این سازمان بورس چه خبره
                        وقتی خریدار تو ۶۴۲۸ تو صف خرید نشسته و فروشنده هم فروخته کجاش مشکل داره؟؟؟!!!!
                        جناب ایلیگال ؟؟؟
                        من به شخصه به استناد این دوتا پیام مطلع شدم باطل شده.

نظر

• mohsen ho
                          ستاره دار(1)
                          • Feb 2013
                          • 11252

جالبه در گروه تلگرامی سهم صحبت از تایید معاملات میکنن!! یک عده هم به قسم و... واصل شدند!
                          معاملات باطل شده است دوستان عزیز و روز شنبه مچینگ دیگری شبیه امروز را شاهد خواهیم بود . بااین تفاوت که احتمالا رنج بازگشایی حدود520-550خواهد بود

نظر

• HOSSEINY
                            عضو عادی
                            • Feb 2015
                            • 172

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                            جالبه در گروه تلگرامی سهم صحبت از تایید معاملات میکنن!! یک عده هم به قسم و... واصل شدند!
                            معاملات باطل شده است دوستان عزیز و روز شنبه مچینگ دیگری شبیه امروز را شاهد خواهیم بود . بااین تفاوت که احتمالا رنج بازگشایی حدود520-550خواهد بود
                            اطلاعیه ای رسمی مبنی بر باطل شدن ندیدم

اگر اطلاعیه ای هست لطفا اشتراک گذاری کنید

نظر

• iligal
                              مدیر(ستاره دار 11)
                              • Sep 2012
                              • 4103

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                              جناب ایلیگال ؟؟؟
                              من به شخصه به استناد این دوتا پیام مطلع شدم باطل شده.
                              سلام و شب به خیر من خودمم بر اساس پیام بورس۲۴ مطلع شدم و سریع زنگ زدم سازمان داخلی ۵ یه خانم برداشت گفتم سهامدار غگل هستم و از قبل از مجمع با سهم بودیم و چرا سهم ممنوع شده گفت معاملات رو ابطال کردن ،که گفتم دلیلتون چی بوده عرض کردن طبق ماده ۳۱ قانون بورس و اوراق بهادار حجم مشکوک و فروش بالای حقوقی سهامدار عمده باعث ابطال شده
                              بعد بهش گفتم خب منی که بعضی سهامم رو حتی تو منفی فروختم که مجددا غگل بخرم و الان ابطال شده دوباره پولم بخواد برگشت بخوره من عملا ضرر میکنم و دوباره پرسیدم شنبه هم اگه این اتفاق افتاد چی تدبیر شما چیه گفت بازگشایی محدود،که دوباره بهشون گفتم خانم محترم خب این قریب به ۳ هفته ای که سهم بسته بود و ما باهاش رفتیم مجمع و حداقل ۵۰ درصد از رشد بازار جا موندیم چی ،دیگه جوابی نداشت و گفت خب اتفاقیه که افتاده!!!
                              خودشونم موندن چی شده و چی کار کنن
                              اگه تایید کنن خب میترسن جا بیفته و بقیه افزایش از تجدیدیا هم همین روال رو در پیش میگیرن و اگه ردش کنن سر و صدای خیلیا بلند میشه و البته که مثل مابقی موارد تو مملکتمون کی به حرف ملت بدبخت گوش میده ،نمونش بازار پایه ،اعتراضات آبان برای بنزین و ۱۰۰۱ اتفاق دیگه که مسئولین حتی ککشون هم نمیگزه و چرا راه دور بریم همین کرونا که دلیل اصلی انتشارش ۷۰۰ تا طلبه بودن که رفته بودن چین و تا کرونا شده ۲ تا پرواز ماهان چارتر رفته اونا رو برگردونده که مبادا طلبه ها کرونا بگیرن غافل از اینکه با برگردوندن اونا کرونا پاش به مملکت باز میشه
                              یه وقتایی آدم با خودش میگه چه شانس و اقبال یا بدشگونی بوده که صاف ما تو این مملکت بدنیا اومدیم/:.sadsmiley.://:.negaran.:/

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

سلام و شب به خیر من خودمم بر اساس پیام بورس۲۴ مطلع شدم و سریع زنگ زدم سازمان داخلی ۵ یه خانم برداشت گفتم سهامدار غگل هستم و از قبل از مجمع با سهم بودیم و چرا سهم ممنوع شده گفت معاملات رو ابطال کردن ،که گفتم دلیلتون چی بوده عرض کردن طبق ماده ۳۱ قانون بورس و اوراق بهادار حجم مشکوک و فروش بالای حقوقی سهامدار عمده باعث ابطال شده
                                بعد بهش گفتم خب منی که بعضی سهامم رو حتی تو منفی فروختم که مجددا غگل بخرم و الان ابطال شده دوباره پولم بخواد برگشت بخوره من عملا ضرر میکنم و دوباره پرسیدم شنبه هم اگه این اتفاق افتاد چی تدبیر شما چیه گفت بازگشایی محدود،که دوباره بهشون گفتم خانم محترم خب این قریب به ۳ هفته ای که سهم بسته بود و ما باهاش رفتیم مجمع و حداقل ۵۰ درصد از رشد بازار جا موندیم چی ،دیگه جوابی نداشت و گفت خب اتفاقیه که افتاده!!!
                                خودشونم موندن چی شده و چی کار کنن
                                اگه تایید کنن خب میترسن جا بیفته و بقیه افزایش از تجدیدیا هم همین روال رو در پیش میگیرن و اگه ردش کنن سر و صدای خیلیا بلند میشه و البته که مثل مابقی موارد تو مملکتمون کی به حرف ملت بدبخت گوش میده ،نمونش بازار پایه ،اعتراضات آبان برای بنزین و ۱۰۰۱ اتفاق دیگه که مسئولین حتی ککشون هم نمیگزه و چرا راه دور بریم همین کرونا که دلیل اصلی انتشارش ۷۰۰ تا طلبه بودن که رفته بودن چین و تا کرونا شده ۲ تا پرواز ماهان چارتر رفته اونا رو برگردونده که مبادا طلبه ها کرونا بگیرن غافل از اینکه با برگردوندن اونا کرونا پاش به مملکت باز میشه
                                یه وقتایی آدم با خودش میگه چه شانس و اقبال یا بدشگونی بوده که صاف ما تو این مملکت بدنیا اومدیم/:.sadsmiley.://:.negaran.:/
                                جناب ایلیگال فکر نمی کنم باطل شده باشه.
                                خودتون رو ناراحت نکنید.
                                من واسه دوستم که خریدم الان تو سبدش اضافه شده که. باطل نشده که.
                                واسه کرونا هم خودتون رو ناراحت نکنید.
                                ایشالا اینم درست میشه.
                                خدا بزرگه.
                                دکتر حلت تو پیجشون گذاشتن که هر شب ساعت 11 شب دعا کنیم.
                                دعاهای دست جمعی انرژی مثبت زیادی دارن.
                                یادتون باشه هر شب ساعت 11 شب برای سلامتی تمام مردم ایران و جهان دعا کنید.

مملکت و شرابط و همه چیز رو رها کنید.
                                اون خدای بزرگ و مهربون و قدرتمندی که داریم رو دریابید.

نظر

در حال کار...
                                X