کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
[CENTER]>:d< [COLOR=#6A6A6A][FONT=arial][B]Without rain nothing grows[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#545454][FONT=arial], learn to embrace the storms of your life[/FONT][/COLOR][/CENTER]
من دارم فکر می کنم ناظر چه پیامی می خواهد بدهد؟ معامله انجام نشده که بگه معامله باطل است!
پیش گشایشی هم به انجام نرسیده ! احتمال زیاد بگه مقصر خلبان بوده ! یا نقص فنی !/.:blinksmiley.://:.rolleyessmileyani
مشکل اینه که کسی مسئول نیست ! وگرنه الان بی دلیل سهم از چهارشنبه چرا بسته شده است . اگر کسی تخلف کرده(حقوقی) آیا برخوردی شده است یا خیر؟ الان چرا سهم را باز نمی کنند؟ تنها دلیلش اینه که اون فرد مثلا مسئول ناظر واقعا کارش را بلد نیست . می ترسد سهم با درصد بالا باز بشه فردا براش گرفتاری درست بشه! بابا هر سیستمی باید قوانین شفاف داشته باشد تا کارشناسش بتواند درست و به موقع تصمیم بگیرد . من مطمین هستم الان اضطراب ناظر بسیار بیشتر از سهامداران است! چون مونده با این حجم تقاضا و عرضه چه بکند که مبادا فردا برایش مشکلی پیش بیاد. این سبک کار کردن کارمندان دولتی برام خیلی اشناست . /:.rolleyessmileyani
اگه 5 درصدی باز شه نتیجه اخلاقی این میشه که با هیچ سهمی نرید افزایش سرمایه.
یه ماه پولمون تو غگله. صفر درصد؟؟؟
خب قبل از افزایش سرمایه خروج و بعد از افزایش سرمایه ورود که خیلی بهتره که.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
بالاخره با امور سهام شرکت صحبت کردم. گفتند سازمان به ما هم جواب نمیده. قرار شده فردا بعدازظهر جلسه ای با مدیرعامل و هیات مدیره بذارن
موضوع رو بررسی کنند. مشکل هم درصد بالای تقاضا رو عدد بالاست. یعنی امروز و فردا باز نمیشه اگه تو جلسه به جمع بندی برسن شاید سه شنبه باز بشه.
لعنت به این سازمان مسخره با این قوانین احمقانه. تو این مملکت الان بخوای از سازمان شکایت کنی باید فقط شکایتت رو ببری پیش خدا.
خدایا خودت این ظلمها رو ببین و از پای باعثینش دربیار.
بالاخره با امور سهام شرکت صحبت کردم. گفتند سازمان به ما هم جواب نمیده. قرار شده فردا بعدازظهر جلسه ای با مدیرعامل و هیات مدیره بذارن
موضوع رو بررسی کنند. مشکل هم درصد بالای تقاضا رو عدد بالاست. یعنی امروز و فردا باز نمیشه اگه تو جلسه به جمع بندی برسن شاید سه شنبه باز بشه.
لعنت به این سازمان مسخره با این قوانین احمقانه. تو این مملکت الان بخوای از سازمان شکایت کنی باید فقط شکایتت رو ببری پیش خدا.
خدایا خودت این ظلمها رو ببین و از پای باعثینش دربیار.
دیروز این همه فرصت خرید سهام دیگه رو از دست دادیم واسه این غگل. خیلی مزخرف شده.
از بس همه حمله کردن به این غگل و اینقدر بزرگش کردن.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر