کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دلایل محکمی باعث شد قبل افزایش سرمایه غگل بخرم.
1- افزایش سرمایه سنگین
2- سوددهی عالی و دو برابر مدت مشابه سال گذشته
3- فروش عالی (هر ماه کل محصول تولید شده را به طورکامل می فروشد.)
4- حذف ارز دولتی شکر
5- حمایت عالی بازیگر سهم
6- هجوم نقدینگی
7- عدم آسیب دیدن در افزایش تحریم ها،
8- سود بردن از افزایش نرخ ارز
الان همه این عوامل هستند ضمن اینکه حجم بالای معاملات و در نهایت صف خرید در بازار دیروز و امروز ثابت کرد غول نقدینگی
وارد سهم شده و تا گین خوب نگیره خارج نمیشه. در لیست پربیننده های Tsetmc امروز بعد بانک ملت دوم بود.
با این استراتژی بنده قبل افایش سرمایه وارد شدم، دیروز اضافه کردم. تا 2000 فروشنده نیستم. رو قیمت 2000 تازه بررسی می کنم ببینم
بفروشم یا نگه دارم. غگل سال آینده خیلی ها رو شدید پولدار خواهد کرد.
دلایل محکمی باعث شد قبل افزایش سرمایه غگل بخرم.
1- افزایش سرمایه سنگین
2- سوددهی عالی و دو برابر مدت مشابه سال گذشته
3- فروش عالی (هر ماه کل محصول تولید شده را به طورکامل می فروشد.)
4- حذف ارز دولتی شکر
5- حمایت عالی بازیگر سهم
6- هجوم نقدینگی
7- عدم آسیب دیدن در افزایش تحریم ها،
8- سود بردن از افزایش نرخ ارز
الان همه این عوامل هستند ضمن اینکه حجم بالای معاملات و در نهایت صف خرید در بازار دیروز و امروز ثابت کرد غول نقدینگی
وارد سهم شده و تا گین خوب نگیره خارج نمیشه. در لیست پربیننده های Tsetmc امروز بعد بانک ملت دوم بود.
با این استراتژی بنده قبل افایش سرمایه وارد شدم، دیروز اضافه کردم. تا 2000 فروشنده نیستم. رو قیمت 2000 تازه بررسی می کنم ببینم
بفروشم یا نگه دارم. غگل سال آینده خیلی ها رو شدید پولدار خواهد کرد.
واقعا اینجوریه؟؟؟
اینقدر ازش مطمئنید؟؟؟
درصد پایانیش امروز خیلی کم بود.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
ریسک شرکت کمه و مربوط به واردات ذرت با ارز ازاد میشه (در اینده). من خودم سهامدارم -میخواستم دوستان با توجه به اظهارات مدیر عامل (فیلم: https://tse.ir/video/Golokozan.mp4) که فقط ۷۰۰ میلیارد ماشین الات داریم و ارزش بورسی ما انقدر که تو بازارخریده میشه نیست -نظرتون را بگذارید- ادعا میکنه که یک زمین اوقافی داره تو شهرک البرز که تو تجدید نمیاید-ولی به این اشاره نمیکنه که ارزشش به بازاریه که دستشه و اینده فروشش که بنظر خیلی خوبه با توجه به حذف دلار ۴۲۰۰- لطفا نظر درباره ارزش اینده سهم و بنیادیش را چه میدانید چرا؟
یک سوال ؟
حدود ۳ مبلیارد سهم تعداد شناور غگل است .
با این حجم سنگین معاملات چرا هیچ درصدی به تعداد سهامداران عمده اضافه نمیشه ؟؟
یعنی واقعا همه خریدها تو سط سهامداران خرد انجام شده است ؟
یک سوال ؟
حدود ۳ مبلیارد سهم تعداد شناور غگل است .
با این حجم سنگین معاملات چرا هیچ درصدی به تعداد سهامداران عمده اضافه نمیشه ؟؟
یعنی واقعا همه خریدها تو سط سهامداران خرد انجام شده است ؟
حتما اون حقوقیها ی پشیمان با کد حقیقی داخلشن - این که مورد انتظار هست (خیلیهاشون هم بقول سایت همسایه شاید رکب خوردند وجاماندند-حالا میخواهند جبران کنند-شاید دلیل اینهمه اصرار به شفاف سازی و طرفداری از حقیقی ها همین باشه)- اما چرا قبل از افزایش و قبلتر اضافه نکردن! که حالا مجبور بشن بخرند- اینها که بهتر از بقیه میدونن تو سهم چه خبره- اونها راجع به فاند سهم چی میدونن که شاید بقیه ندونن؟
نظر