گلوكوزان ( غگل )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohsen ho
    ستاره دار(1)
    • Feb 2013
    • 11251

پاسخ : گلوكوزان ( غگل )

1200 را هم رد کرد
    نزدیک به 90درصد شرکت درحال شناورشدن هست!
    سهم ازابتدای سال تا کنون بیش از2میلیاردسهم عرضه توسط سهامداراصلی شرکت را هضم کرده است !

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

دوستان غگل چرا بسته شد؟؟؟
      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• اشراق
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 319

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
        دوستان غگل چرا بسته شد؟؟؟
        به علت ظن دستکاری در معاملات حداکثر تا 25 ام متوقف شد ..

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

در اصل توسط اشراق پست شده است View Post
          به علت ظن دستکاری در معاملات حداکثر تا 25 ام متوقف شد ..
          ای خدااااااااااااااااا
          چرا هر چی نماد من توشم تعلیق میشه؟؟؟
          اشکال نداره. بزار اینم تعلیق کنن.
          فولای رو هم تعلیق کردن. حالا نیگا...
          مثه جت داره میره بالا...

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

دوستان نظرتون در مورد غگل چیه؟؟؟
            به نظرتون جابجاییش با یکی از صندوق ها کار درستی هست یا نه؟

نظر

• رادین1
              عضو فعال
              • Dec 2018
              • 4719

جالبه که حقوقی غگل بعد از افزایش سرمایه 1 میلیارد و 800 میلیون سهم در قیمتهای بالاتر از قیمت کنونی فروخته است و حاضر نیست حتی یک سهم از صف فروش بخرد !

نظر

• mohsen ho
                ستاره دار(1)
                • Feb 2013
                • 11251

سهم لب مرز سقف1500 بالاخره تسلیم شناور بالای خودش شد ! قیمت1500 معادل تقریبا 48000تومان قبل مجمع تجدید(باسرمایه20میلیاردی)بود
                به نظرم درمیان مدت غگل باتلورانس 10درصد نزدیک غسالم نرخ خواهد خورد

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                  عضو فعال
                  • Mar 2014
                  • 1656

بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• cliff
                    عضو فعال
                    • Jun 2014
                    • 303

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                    جالبه که حقوقی غگل بعد از افزایش سرمایه 1 میلیارد و 800 میلیون سهم در قیمتهای بالاتر از قیمت کنونی فروخته است و حاضر نیست حتی یک سهم از صف فروش بخرد !
                    فک‌کنم از زیر ۵۰۰ تا بالای ۱۲۰۰ که فروش میزد روزی ۶۱ میل بارها سهامدار عمده اطلاع رسانی داد تا کدال که خبری در شرکت نیست و صورت مالی چک کنید و ... مثل ولیز و ..‌ ، و خریدی نمیکنه بنظرم حالا حالاها ، یادمه چند تا از این اساتید الیوتی نیوویو خیلی روش مانور می دادند مثل خاذین و حکشتی و . ... ، الان خفه خون گرفتند کلهم اجمعین
                    Using Tapatalk

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10185

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

تا اونجایی که من تونستم موج های این سهم رو بشمارم این سهم بگمان من در موج سوم متوسط هست به احتمال زیاد الان ریز موج سوم از موج سه متوسط رو تموم کرده و بنظر میاد وارد ریز موج چهارم اصلاحی شده.
                      اگر موج شماری ما درست بوده باشه ریز موج چهارم از نظر زمانی باید بالای 8 روز کاری باشه چون ریز موج دوم از موج سوم متوسط 8 روز کاری بوده.البته این ریز موج چهارم پرنوسان میتونه ادامه داشته باشه.اولین محدوده حمایتی محدوده 590 تا 605 تومن میتونه باشه اگر ظرف بالای 8 روز بصورت پرنوسان تا اونجا برسه اون وقت ریز موج چهارم میتونه تموم شده باشه ولی اگر اونجا تموم نشه محدوده 550 تا 530 تومن میتونه باشه.
                      ولی بعد از اتمام این ریز موج چهارم اصلاحی،آخرین موج صعودی در قالب ریز موج 5 از موج سه متوسط میتونه شروع بشه که اون موج بالای 730 تومن میره ولی نه دیگه زیاد شاید 820 تومن یا کمی بالاتر. بعد از اون موج سوم متوسط تموم میشه و موج چهار متوسط اصلاحی چندین ماهه شروع میشه.
                      اینا برداشت من از نمودار غگل هست.حالا ممکنه درست هم در نیاد چون موج شماری همیشه با اما و اگر زیاد همراه هست، علی الخصوص اینکه اگر در یکی دو روز پیش رو صف فروش جمع بشه و بره صف خرید قوی تشکیل بشه،اون وقت این نظریه موج شماری باطل میشه.
                      حالا ببینیم در آینده پیش رو چه اتفاقی میفته و چقدر درست در میاد؟
                      8 فروردین 99
                      این تحلیل رو من 8 فروردین 99 وقتی برخی ها صحبت از غگل 6 هزار تومنی میکردند انجام دادم اون زمان تازه از مجمع افزایش سرمایه اومده بود و حوالی 650 تومن معامله میشد گفتم میرسه به 550 یا 590 تومن و از اونجا میره بالای سقف 730 تومن رو میشکنه و هدفش یا 820 تومن یا کمی بالاتر،و بعد از اون هم شروع موج اصلاحی چهارم چندین ماهه.که دقیقا از 560 تومن برگشت و رفت تا 1480 تومن و الان هم چندین ماهه در اصلاحه و تا 400 تومن هم رسید یعنی اگر کسی این تحلیل رو مد نظر داشت و زرنگ بود حتی در سقف هم نمی فروخت و 900 یا 1000 تومن می فروخت الان خیلی جلو بود.
                      بمن خرده می گرفتند که چرا این تحلیل رو کردی ولی زمان عیار تحلیل منو رو نشون داد.من حداقل یه ریز موج و دو تا موج متوسط رو با تفاوتی جزیی در تعیین هدف تونستم شناسایی کنم.
                      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• naderi1
                        ستاره‌دار(26)
                        • Sep 2020
                        • 792

هنر یک معامله گر همین است که تشخیص درست و به موقع دهد و سعی کند ورود و خروج به موقع یا نزدیک به موقع داشته باشد( دقیق را که نمیتوان گفت ولی حدودی )
                        همین سهم از حدود ۳۰۰۰تومان قبل از افزایش به حدود ۱۵۰۰ تومان بعد از افزایش رسید یعنی از تئوریک ۱۲۰ تومان به اون عدد رسید که معادل نزدیک ۵۰ هزارتومان قبل از افزایش بود آنهم در مدت چند ماه!! که رشد عالی بود و برد رو کسانی کردند که زمانی که حرفی از سهم نبود ارام خریدند و وقتی همه جا حرف از اعداد بالاتر ( حتی بالاتر از ۵۰ هزارتومان که رسید) فروختند. مانند خودرو که تا قیمت معادل ۱۵ هزارتومان بعد از تجدید رسید و برخی تازه آنحا بفکر خرید بودند!!
                        افت سهم هم علاوه بر تکنیکال بخاطر فروش شدید سهامدار عمده و بالا رفتن شدید شناوری بود که سهمی را که شناور کم داشت را به یکی از پرشناورترین ها رساند و از طرفی منفی و اصلاح بازار
                        اصلاح سهم های بزرگ مانند شپنا شستا خودرو خزامیا شتران خپارس و... از سقف قیمتی هم بشدت بالا بوده که تا حدی طبیعیست وقتی سهمی در مدت کم رشد شارپ و سریع میکند احتمال اینکه موقع افت هم عمیق تر باشد بیشتر است.
                        معامله گری=تشخیص درست زمان و قیمت ورود و خروج
                        اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• امام قلی خان
                          عضو فعال
                          • Aug 2015
                          • 1542

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                          این تحلیل رو من 8 فروردین 99 وقتی برخی ها صحبت از غگل 6 هزار تومنی میکردند انجام دادم اون زمان تازه از مجمع افزایش سرمایه اومده بود و حوالی 650 تومن معامله میشد گفتم میرسه به 550 یا 590 تومن و از اونجا میره بالای سقف 730 تومن رو میشکنه و هدفش یا 820 تومن یا کمی بالاتر،و بعد از اون هم شروع موج اصلاحی چهارم چندین ماهه.که دقیقا از 560 تومن برگشت و رفت تا 1480 تومن و الان هم چندین ماهه در اصلاحه و تا 400 تومن هم رسید یعنی اگر کسی این تحلیل رو مد نظر داشت و زرنگ بود حتی در سقف هم نمی فروخت و 900 یا 1000 تومن می فروخت الان خیلی جلو بود.
                          بمن خرده می گرفتند که چرا این تحلیل رو کردی ولی زمان عیار تحلیل منو رو نشون داد.من حداقل یه ریز موج و دو تا موج متوسط رو با تفاوتی جزیی در تعیین هدف تونستم شناسایی کنم.
                          به به اروم بورس خان
                          این تحویل شما بعد از درست درامدن تحلیل شما بود.
                          آنوقتی که تو می گفتی نخرید یک وقت دیگر بود که سهم یک سوم این قیمت الان با همه بدبختی و کمتر از نصف شدن هم نبود.
                          این کارت مانند این می باشد که بگویم اروم بورس خان در فلان وقت گفت خگستر بخرید و ببیند الان چه گشته است. هر کس پست ها را می خواند تاریخ هایش را مد نگر بگیرد.
                          با تشکر
                          مرگ بر زالوصفتان
                          نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                          از هم ندوشیم.
                          با هم بنوشیم.

نظر

• نجاT...
                            عضو فعال
                            • Dec 2013
                            • 2639

امام قلی خان این گفته های شما نمونه بارز توهین هست به اروم بورس! بنده هیچ صنمی با سجاد عزیز ندارم اما در بی طرف بودن ایشون هیچ تردیدی نیست، در اینکه ایشون به حق برترین تحلیلگر ایرانه تردیدی نیست. همینجوری ور ندار یه‌چیزی بنویس
                            مرگ بر زالوصفتان
                            انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• امام قلی خان
                              عضو فعال
                              • Aug 2015
                              • 1542

سلام
                              نجات خان
                              توهینی نشد. شما اگر جایی دنبال براکت تبلیغ یا دلسوزی می گردی آنجا اینجا نمی باشد. من هم با اروم بورس خان دوست می باشم. اما در ختراک و اینجا چیزهایی گفته که من هم پاسخ خودم را می دهم.
                              با تشکر
                              مرگ بر زالوصفتان
                              نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                              از هم ندوشیم.
                              با هم بنوشیم.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10185

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
                                سلام
                                نجات خان
                                توهینی نشد. شما اگر جایی دنبال براکت تبلیغ یا دلسوزی می گردی آنجا اینجا نمی باشد. من هم با اروم بورس خان دوست می باشم. اما در ختراک و اینجا چیزهایی گفته که من هم پاسخ خودم را می دهم.
                                با تشکر
                                مرگ بر زالوصفتان
                                درود
                                من فکر میکنم شما اصلا مطلب تحلیلی من رو نخونده اید،چطور ممکنه یه کسی مطلب تحلیلی منو بخونه بعد بگه این درست نیست؟
                                اصلا این موضوع چه ربطی به ختراک داره.توی موضوع ختراک هم هر کسی به حرف من گوش میکرد بازم برنده بود ختراک اون زمان که ما گفتیم با خودرو عوض بشه ختراک نهایتا 100 درصد یا اصلا گیریم 200 درصد بابا اصلا 300 درصد رفت بالا ولی خودرو چند درصد رفت بالا، 6 هزار درصد!
                                شما میخوای مطلب منو در مورد غگل قبول کن یا نکن.آن چیز که عیان هست چه حاجت به بیان هست.
                                خوشبختانه تاریخ معاملات در تی ست هست و نمودار هم پیش روی همه.ببنید در غگل چه اتفاقی افتاده؟

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

در حال کار...
                                X